(1741) Párizs nyomán

Tbor bá’ online

 

~q191Amikor a muszlim horda megtámadta határainkat borítékolható volt egy olyan öldöklés, amit Párizsban végrehajtottak, és az is borítékolható, hogy jön a folytatás, mert ez, az ellenünk intézett háború, egy olyan harc, amit nem akarunk észrevenni. Elpuhultunk! A nagy kényelemben kitalált kényeztető wellness orgiákban megfeledkeztünk arról az örök igazságról, hogy az élet egy örökös harc a fennmaradásért. Prédává váltunk a muszlim világ számára, jönnek és el fogják venni az övéknél kedvezőbb életkörülményeinket, és közben leölnek minket, mint egy húsvéti bárányt, hogy felzabálhassanak. Ez egy újkori honfoglalás, ami közben vigyorogva veszik tudomásul, hogy kényelmünk fenntartása érdekében fiatal munkaerőre van szükségünk, mert már utódokat se tudunk nemzeni. Majd ők basznak helyettünk, mert már arra se vagyunk képesek. Mi már csak az anális, orális szexet ismerjük, gecinket a nők arcába spricceljük vaginájuk helyett. És amikor nyíltan megtámadnak, akkor azt várjuk el egymástól, hogy a néhány gyilkost ne azonosítsuk az ártatlan, és szerencsétlen „menekültekkel”. Egyszerűen nem fogjuk fel ésszel, hogy minden muszlim egy potenciális keresztény gyilkos, mert a háttér kultúrájából következően bármikor indokrinálható a kegyetlen gyilkolásra, méghozzá vallási alapon, amiről gondoskodnak a radikális imámok.

Amikor elődeinket megtámadták, lovas futárok hordták körbe a véres kardot. Fegyverbe! Védjük meg országunkat, otthonainkat. Most levelet írunk a gyilkosoknak (Antoine Leiris), amit a média szét kűrtől az egész Európában, és arról biztosítjuk őket, hogy nincs gyűlölet a szívünkben, hiába gyilkolták le kedvesünket, mi továbbra is szeretni fogjuk halottainkat, nem adjuk meg a gyilkosoknak azt az örömöt, hogy gyűlöljük őket. Díszelgünk saját impotenciánkban, és mit várunk? Hogy meghatódjanak azok, akik magukban cipelik a középkorból átmentett barbárságot, akik a XXI. Század kezdetén, a globális kommunikáció kellős közepén (amit ügyesen alkalmaznak) videó felvétellel megörökítve, bicskával embereket fejeznek le pusztán azért, mert szent könyvüket, a Koránt másképp értelmezik, mint ők? Ezekből akarunk mi olcsó bérű szakmunkásokat faragni? Ezekkel akarjuk pótolni ellustult asszonyaink fajfenntartási kötelességének a hiányát?

Elpuhult, korrupt politikai vezetőink nem ismerik a történelmi múltat, vagy nem érdekli őket. Az elsatnyult társadalmakat életerős jövevények szokták elsöpörni. A vérszomjas Hermán Cortés konvisztádor néhány száz mindenre elszánt katonájával meghódította a 25 milliós, jólétben fürdő Azték birodalmat. Aranyra vadásztak Jézus nevében és tömegesen gyilkolták a meghódítottakat. A mai hódítók Allah nevében gyilkolnak, hódítanak, de valójában abban a kényelemben akarnak élni, mint mi.

Hogy eset el Buda 1541-ben? Úgy hogy a törökbarát Merkel asszony, akarom mondani Fráter György hagyta őket besétálni, hisz oly jámborak voltak. Dehogy voltak ők katonák, ártatlan nézelődők voltak csupán.

Ébresztő emberek, ez egy honfoglalás, aminek a lényege, hogy azé az ország, aki harcol érte, ahol a munkára fogható őslakókat esetleg életben hagyják, a fiatal nőket magántulajdonba veszik, de mindenki mást lemészárolnak.

~q071

Őseink pontosan tudták, kik az ellenségeink. Mi miért nem tudjuk?

_________________________________________________
_________________________________________________
_________________________________________________

115 gondolat erről: „(1741) Párizs nyomán

  1. Ismet egy tökeletes helyzet elemzes.
    A jelenlegi helyzet megoldäsa szempntjäbol a kulcsmondat Putyin szäjäbol hangzoztt el, pär napja:
    „Az Iszlám Államot (IÁ) pénzelő 40 ország között megtalálható a G20-csoport több tagja is – szögezte le hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök a G20-csúcstalálkozó után.”
    Erdekes modon a kib-szott media ezzel az infoval nem is foglalkozi többet. Pedig ennek a hirnek robbanni kellett volna a vilägsajtoban..mär ha tenyleg komolyan vennek az ISIS elleni harcot, mert penz nelkül a szakällas bagäzs összecsuklana mint a colostok. Elsö körban nyilvänossägra kellene hozni ezen orszägok listäjät. Lenne nemi meglepetes azt hiszem…

  2. Köszönöm a posztot Tibor bá’. Minden ismerősömnek meg fogom mutatni, mert tökéletes összefoglaló arról, ami épp történik.

  3. Sajnos nem mondható el ezen sorokra hogy fantazmagória. DRÁMAI módon minden szava mögött megbújik a véres valóság, egy olyan jövőképet vizionálva mely abszolút reális.Mindenki próbáljon meg a maga módján harcolni ez ellen. Én ezt teszem. És ne feledjük felmenőink eredményeit: a történelemben eddig két régió tudta megállítani az iszlám világ agresszív terjeszkedését, az ibériai félszigeten élők illetve mi kelet-európaiak. Ennek az örökségnek a tudatában kell tennünk amit cselekszünk a jövőnk érdekében!!

  4. Vesztett ügy.A bevándorlás és az Iszlám állam százszázalékos felszámolása ,megállitása esetén sem lehet már forditani a demográfiai irányvonalon , a fehér ember kissebbségbe fog kerülni a saját térségében egy emberöltön belül,ahogy Erdéllyel történt.
    Akkor majd a sok liberalista köcsög megérti a nemzettudat lényegét és a család szentségét.

  5. A ma nyugati politikusait a hatalom és a pénz mellett nyilván az is motiválja hogy nevük fennmaradjon a történelemkönyvekben. De ha Mohamed véres szájú követői legyűrnek minket, ezek majd átírják a történelmet is. Így a ma nagyívű történelemformálói könnyedén a süllyesztőbe kerülhetnek. A németeknek pedig azt tudom üzenni, jó lenne végre a világháborús árnyékból kilépve fellépni a migránsokkal szemben, annál is inkább mert Európa benneteket követ, a gazdasági súlyotoknál fogva! Amit Németország tesz, azt teszi a vén poros kontinens nagyobbik része is. Sajnos Merkel asszony a népesedési problémákat nem az echte németek szaporodási rátájának növelésével akarja el érni, hanem a muszlim fiatalok gátak nélküli beözönlésének engedésével. A felesleget meg (például a rendkívül „békés” és „jámbor” afgánokat szétosztanák a többiek között. Csak tudnám mit teszünk majd mi magyarok, ha ránk tolnak 40-50.000 bevándorlót. Átadjuk valamelyik városunkat? A jövőnk akkor halt meg ha ez bekövetkezik.
    Mit teszel majd, ha egy muszlim csoport megerőszakolja és megöli a lányodat? Vagy ha felgyújtják a társasházban ahol élsz a lakásokat lakókkal együtt? Sírva menekülsz???

  6. http://888.hu/article-putyin-tobb-g20-as-orszag-is-tamogatja-az-isis-t

    Van pár probléma a hivatalos sztorival
    1) Miért visz magával útlevelet a tenorista?
    2) Az útlevél sértetlenül ússza meg a lövöldözést/ robbantást
    3) Ugyanez az útlevél felbukkant Macedóniában másnap
    4) halott szír katonáé a hamis útlevél

    http://444.hu/2015/11/17/honapok-ota-halott-szir-katona-nevere-kiallitott-utlevel-volt-az-ami-a-merenyletek-utan-kerult-elo

    5) Brüsszel- a NATO- főhadiszállása!!!- tele van terroristával… Ezt hogy?

    Kulcsszavak: NATO, Gladio- hadművelet, Vörös Front, Olaszország, Andreotti miniszterelnök 1990- es vallomása.

  7. Ismerős szavak,mintha magamat hallottam volna(kivéve a gecis részt)… Legborzasztóbb az, hogy a környezetem nagy része még mindig békés együgyűségben él,és nem esik le nekik hogy kvázi háborúban élünk már…

    Olvassatok a sorok között! Miért akarja magyar kormány lehívni 2018-ig 2020 helyett támogatásokat? Talán 2020-ra felbomlik az EU? 🙂
    Magyar királyság amúgy sem kompatibilis az EU jogrendjével… 😉

  8. 6.
    Ahhoz, hogy viszonylag biztonságban és észrevétlen közlekedj, kellenek a hivatalos papírok. Ezért volt náluk útlevél, igazolvány. Sok esetben csak felületesen ellenőrzik őket a szervek és tovább engednek. De ha nincs náluk, akkor tuti kikapják a tömegből, mert rosszban sántikál.
    Jó példa erre, hogy az egyik feltételezett terrorista meglépett egy kocsival, amit meg is állítottak egyszer, de tovább engedték, mert minden papírja rendben volt.

    Aki megteheti, az legyen sportlövő vagy vadász, és szerezzen fegyvert, mert baj lesz, és alig lesz segítség.

  9. 7: „Miért akarja magyar kormány lehívni 2018-ig 2020 helyett támogatásokat?”
    Erre mondjuk egyszerű a válasz – 2018-ban választás lesz. Egyrészt kell a pénz a ‘hangulatjavító’ intézkedésekhez, másrészt azért teljesen nem lehet kizárni azt sem, hogy a fidesz nem tud majd kormányt alakítani 2018-ban.

    8: „szerezzen fegyvert” Sokra nem mész vele több száz fős hordák esetében. A vadász fegyverek és a sportlövő fegyverek is csak egyes lövésre alkalmasak. Miközben esetleg Koszovóból és Boszniából katonai fegyverekkel felfegyverkezett muszlimok jönnek majd /mármint ott szereznek fegyvert/.
    Az egyetlen lehetőség a hadsereg létszámának felemelése – sorozás újbóli bevezetése – , a kiképzést kiterjeszteni az irreguláris ellenség elleni harcra, illetve a fegyverrendszerek modernizálása.
    Ehelyett a laktanyák helyére bevásárló központokat építenek, közpénzből stadionokat építünk, és a miniszerelnök azon élvez el, hogy véletlenül megvertük a norvégokat… Légi parádét meg nem tudunk tartani, mert se katona, se repülőgép.

  10. Aki azt akarja, hogy a hozzászólása fekete legyen az tegye a szöveg elején kacsacsőrök közé a „font color=black” kódot, majd a szöveg után (szintén kacsacsőr közé) „/font” kódot. Amíg nem találom meg a hiba forrását.

  11. 9.
    Részben igazad van, de ezt a fajta háborút nem a harctéren fogják vívni, nem fogják tudni feltartóztatni őket az összes határon. Már így is szép számmal vannak bent is. Nem lesz minden ház előtt egy katona, aki rád vigyázzon, illetve a javaidra.

  12. 11: „Nem lesz minden ház előtt egy katona”

    Nem is kell – az a lényeg, hogy legyen olyan gyorsan mozgó/mozgósítható ütőerő, ami képes megfékezni/megsemmisíteni több száz fős katonai fegyverekkel felfegyverzett ‘alakulatot’. Jelenleg Magyarországon nincs ilyen erő.

    ” így is szép számmal vannak bent is” Azért ez annyira nem igaz – sokkal-sokkal jobb helyzetben vagyunk, mint a nyugati országok. /Persze kérdés, hogy a magyarországi cigányság hova állna egy muszlimokkal szembeni konfliktusban – az embercsempészésben például derekasan helytállnak, de voltak olyan hírek is, hogy szépen lehúzták azokat (is)./

    „nem a harctéren fogják vívni” Épp ezért erős fegyverünk a magyar nyelv – csak meg kell kérdezni valamit magyarul a gyanús fickótól – ha nem tud válaszolni, akkor biztos turista. Meg lehet neki mutogatni az ország szebb tájait – pl. milyen szép a parlament a Duna túlpartjáról 😉

  13. Az iszlám terroristákat az elpuhult Nyugat saját vezetői kreálták a saját alattvalóik elleni támadásra. Iszlám létezik és nem feltétlenül barátságos irántunk, de az iszlám vezetők sose tudtak volna hozzánk milliókat bejuttatni. Ezeket a nyugat saját vezető körei hozták be és pont ilyen szerepet szántak nekik.

  14. 14:
    Ez már egy jó ideje evidencia. Ami nem világos, mit akartak ezzel elérni?

  15. Úgy látom a helyzet nem fog olyan ütemben romlani nálunk, mint az öngyilkos nyugati országokban. Már most is észrevehető a kontraszt az ex-Kelet Európai országok hozzáállása és a nyugatiak között. És ha Magyarország a Szlovákokkal, Csehekkel és a Lengyelekkel együtt ellenáll a kvótarendszernek, 4-5 országot már bajosabban tudnak majd az EU-s pénzek megvonásával zsarolni, mint pl egyet. Itt szakadás is lehet. Az idő Merkelék ellen van, mert a közhangulat egyre jobban elfordul tőlük, a következő választásokon szinte biztos a bukásuk.
    A nálunk eddig letelepített muszlim bevándorlók számát tudja valaki?
    Arról nem is beszélve, ha ránk is kényszerítenék a dolgot, akkor sem maradna itt a többség, hanem húznának a kánaánba vissza..
    Amióta orbánc rákapott a majd teljes országos támogatottság ízére a kérdésben, amiben már régóta nem volt része, szinte biztos, hogy a jövője érdekében ebbe az irányba fog tovább menetelni…hisz így idővel még szobrot is emelhetnek neki Brüsszelben.
    Itthon a sok „napraforgó lelkületű” agyában, akik már kezdtek elfordulni tőle, ezzel a lépésével sikerrel törölte az összes eddigi gazemberségét, mutyikat. De vannak akik nem felejtenek..
    Szóval elöbb lesz muszlim világ nyugaton, mint keleten, az biztos.

  16. 15:

    Közel- Kelet megszállása ezzel Oroszország bekerítése-
    és a Nagy Bumm előkészítése a kialakult káosszal.
    De most mintha visszakoznának.
    Amíg az ún. terroristákkal foglalkozik Európa, nincs ideje/ ereje Oroszország ellen áskálódni…
    Vagy pedig a háttérben pont ennek előkészítése megy ezerrel.

    16:
    Ki kell lépni ebből az öngyilkos gittegyletből.

  17. Szerintem Observernek jó az ötlete, hogy magyar nyelven kell beszélni a gyanus személlyel. Ha nem tud rendesen magyarul beszélni (ami külföldön élő személlyel,elég nehéz) igenis gyanus
    lehet utána lehet nézni iratok és egyéb adatok alapján. Nem butaság ez, hiszen még a 10 éve itt élő kinai és egyéb külföldi kereskedőket milyen nehéz helyesen beszélni magyarul. Üdv zolema14

  18. ez a poszt rendesen véresfröcsögőszsindexes-re sikerült,
    dehogy fognak megenni minket, meg hasonló badarságok, mégcsak az uniot sem fogják bedönteni, ez mind úgy zöldség ahogy van.

    viszont a kommentekből már most kitűnik hogy a démonizálás sikeres, a többség máris keresztes háborúért kiállt , a francia vadászok máris bombázzák amit csak érnek szíriában, de szeretnék ezt kiszélesíteni hogy usgyi mindenki menjen velük bombázni.

    még pár hasonló akció ,és fél európa követelni fogja a migránsok zárt táborba való fegyveres őrzését.
    az is egy érdekes szál hogy beállítják őket szélsőséges más vallásúnak, pedig a nagy részük le se szarja a koránt és a vallását, hiába jött onnan, (mint ahogy én sem járok templomba) ,pedig ugye az iszlám szerint (az öt alap pillér egyike) napi ötször kéne térdepelve imádkozni mekka felé, de én ilyet még egy közvetítésben sem láttam se a keletinél ,se röszkénél, vagy bárhol.

    nem is értem hogy miért kapargatja a többség a felszínt, nézzük a tényeket amit tudunk, a vezetés kollektív engedi be őket, szervezetten, utaztatva lezsírozva, az is nyilvánvaló mostanra hogy nem az occso munka erő miatt kellenek ők ide tömegével , és még nem jött be az előirányzott mennyiség , ha túl kevés akkor elül a dolog, ha túl sok akkor nem bírják majd kezelni, és nyilvánvalóan nem ez a céljuk azoknak akik a kezükben tartják a hatalmat-pénzt-médiát.
    biztos vagyok benne hogy valahol ez még egy aktában számszerűsítve is van hogy mennyi, milyen ritmusban, közben hogyan ,stb szépen levezetve iskolásan.

    szerintem ahogy régebben is írtam a fő cél a helyi lakosság ijesztgetése, démonízálása ezek mentén mehet a kijárási tilalom, géppisztolyos rendőrök, mindenki ezzel foglalkozik, jajj most mi lesz több száz fős hordák fognak minket megenni uzsira…. aha kackackac.

    közben lehet bevezetni a szigorubb törvényeket, (patriotok, adók, stbstb) mindenki lehalgatható megfigyelhető, akár le is tartóztatható a semmiért, a világ másik felén meg mehetnek tovább következő fokozatra kapcsolva a gyarmatosító kizsákmányoló háborúk, azt a média ugyse fogja egyenesben nyomni, csak a magyar iskolás lányt aki pont párizsban volt pár kerülettel arrébb a merénylettől, de látta hogy utána hogy meg voltak az emberek ijedve a hátizsákos emberektől, tiszta röhej egy bohóc komédia.

    mielőtt bárki megvádolna valamiféle nyálas liberalizmussal, elmondanám nagyon távol áll tőlem, nekem sem tetszik ez a fajta ránk váró új jövő kép, aminek ez a betelepítősdi a része, nyilvánvaló volt hogy vannak köztük rossz arcok akik maguktól meg fogják csinálni a beteg dolgaikat, de örülnék ha az értelmes többség tovább látna hogy ez mind a mi ,a helyi lakosság regulázására szolgál, mi vagyunk a cél személyek ők hozzá az eszköz.

    ui.: puska vásárlás , és molotov koktél készítés helyet menjetek sétálni süt a nap, itt a tavasz , csiporognak a madarak 🙂

  19. 6. Ouse MD

    „Van pár probléma a hivatalos sztorival”

    Kezdődik a párhuzam a 2001-09-11-ed terrormerénylettel?

    – Arabok boszúja a közelkeleti beavatkozások miatt
    – Több, öszehangolt helyszín
    – A tetthelyen talált útlevél
    – Azonnali bosszú
    – ….
    – Problémák a hivatalos sztorival

    Ha továbbgondoljuk a párhuzamokat, akkor még nagyobb szarban vagyunk, mintha valóban az (csak) Iszlámtól kellene félnünk…

    De hát adjunk időt az „összesküvés elméleteknek” is, hogy összeszedjék a lepotyogott morzsákat.

  20. 19:
    Látom megirigyelted Mszilárd babérait egy másik témában. Még ha igazad is lenne, tevékenységed káros a hazaárulás szintjén. Tudod-e mit tett Dobó István az ilyenekkel?

  21. Tibor bá, nem értettem, mire vársz ezzel a poszttal péntek este óta. De megérte kivárni: ezt az írást keretbe foglalva ki kellene akasztani mindenhová, mert tökéletesen összefoglalja a lényeget.

  22. Hogy mi a céljuk a manipulációval? Nagy költőjük megírta több, mint másfél évszázada, ezért is van róla nálunk annyi minden elnevezve:

    „Ha megérik a gyümölcs: lehull fájáról.
    Érett gyümölcs vagy, föld, lehullanod kell.
    Még várok holnapig;
    Ha holnap sem lesz a végitélet:
    Beások a föld közepéig,
    Lőport viszek le
    És a világot a
    Levegőbe röpítem… hahaha! ”

    (Petőfi, Az őrült)

  23. Mi volt ma reggel Párizsban? Rendőrségi akció több órás tűzharccal, ahol a „kedves” női gyanúsított felrobbantotta magát. Négy rendőr megsebesült az akcióban…!

    Putyin megmondta a frankót a G20 tanácskozáson, és nem a Daesh -t az olajvásárlásokkal, stb. finanszírozó országok kimondására gondolok. Hanem arra, amit a hazai sajtó nem nagyon vett át:

    Európa előtt két út áll. Közös erővel megvédi a külső határait, megállítja a tömeges beáramlást, vagy rövid időn belül megtapasztalja milyen a 3. vh borzalma, és a 2. vh -ból ismert pogromok ismét realitássá válnak bő egy éven belül.

    Nem szó szerinti idézet, de nagyjából erről is beszélt.

    Jó a mai poszt Tibor bátyám. 🙂

  24. A Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei szerint rászabadítják a világra a romboló liberalizmust, és amikor a népnek már elege lesz vbelőle, Megváltóként jön a Szabadkőműves Király. Úgy látom, ezt a szerepet Putyinra, Orbánra és pár társukra osztották…

  25. 19. ronis

    Igazad van, itt folyik egy hatalmas porhintés.

    A hétvégén találkoztam egy friss, 2 hónapos „valód” szír menekülttel.
    Sikerült kifaggatnom, és érdekes dolgokat mondott.
    Egyébként angol nyelv és irodalomból van diplomája, és Franciaországban csinálja belőle a doktorit. A nővére, szintén Franciaországban, mikroelektronikai mérnök.

    A vallásról is beszélgettünk…
    ( Engem régóta foglalkoztat, hogy a Bibliába belevett Ószövetség gyakorlatilag az Újszövetség ellentéte, és gyakorlatilag az ellenjezőjére fordítja…)

    Megkérdeztem tőle, hogy az Iszlámban van-e ilyesmi ellentmondás, ami lehetővé teszi az ellentétes értelmezést.
    Azt mondta, hogy persze.

    Ugyanis amikor Mohamed az „eredeti” szöveget diktálta, akkor az arab írás nem használta a pontokat. Ezek nagyjából a magánhangzóknak felelnek meg. A pontok később jelentek meg, de tudni kell, hogy attól függően, hogy hova tesszük a pontokat, a szavak értelme teljesen más lehet.
    Ráadásul a vallással kapcsolatos szavak a héberből kerültek át a Koránba.
    És a Korán is átesett egy „szerkesztésen”, amit jóval később végeztek el, elégetve a fel nem használt részeket.

    Tehát úgy néz ki, hogy valakik úgyanúgy belenyúltak a Koránba, mint a Bibliába, hogy végülis az ellenkezőjét jelentse, mint amire szánták…

  26. Az mégicsak felettéb érdekes, hogy Brüsszel- ahol a NATO főhadiszállás is van-
    tele van iszlám terroristákkal.
    Ilyen jó az elhárítás?
    Vagy pedig a Gladio- hadművelet folytatódik…
    Gladio- B
    Ezek a terrorakciók hamis zászlós Pentagon-NATO-CIA terrorakciók.
    A cél: a NATO-t belekeverni a szíriai balhéba, természetesen az oroszokkal szemben.

    Putyin pedig leleplezte zárt ajtók mögött a Nyugat pénzügyi támogatásait az ISIS- nek és műholdfelvételeken mutatta be kiknek is adják el kilométeres hosszú tartály- konvojokkal az olajat.

    A G20- csúcs óta a sakk- nagymester Putyin hivatalosan is átvette az irányítást.

  27. 19: „itt a tavasz , csiporognak a madarak” – ez a félmondatod egészen pontosan leírja, hogy milyen irtózatosan el vagy tévedve. Ahogy a november nem tavasz, úgy igaz, hogy az iszlámot nem kell démonizálni, mert az eleve démoni.

    Tudod mit jelent ez?: „minden muszlim egy potenciális keresztény gyilkos” – nem azt, hogy mind már most keresztény gyilkos, vagy hogy mind elvakult dzsihadista, hanem hogy bármelyikükből nagyon gyorsan az lehet, ha véletlenül elolvassák a „szent” könyvüket, és komolyan veszik.

    Lehet ezen filózni, hogy biztos pont azt várják tőlünk, hogy gyűlöljünk, tehát csakazért se fogunk, de az a helyzet, hogy ha nem vetkőzzük le nagyon gyorsan ezt az impotenciát, akkor el leszünk taposva.

    21: +1

  28. 27. Ouse MD

    „Gladio- B”

    Szerintem látni kellene, hogy nem az iszlám és nem a migránsol a fő ellenség. Nyilván ellenük kell védekeznünk, de azokat kellene ártalmatlanná tenni, akik irányítják őket.

  29. 29:

    Ahhoz be kéne hívni az oroszokat :DDD
    Sokan (még) nem örülnének neki.

    Ezért is megy a V4 építés.
    Még Romániát és Szlovéniát meg Horvátországot is meg kellene nyerni, aztán kilépni a két sóhivatalból.
    De nagyon szalad az idő.
    A klíma 100 éveket ugrik napok alatt visszafelé a geológiai idősíkon

  30. 30: Ahogy Amerikáról nem, úgy az oroszokról sem vagyok hajlandó elhinni, hogy ők lennének a megváltók.

  31. 27. That’s rigt.
    Párizs vegytiszta Gladio vagy hamis zászló ügy.
    Annyira moszatos hogy csak úgy bűzlik tőle.
    Az „úgynevezett” terroristák Belga állampolgárok.
    Nem csak oda mentek,hanem ott is születtek.
    Ez nem más mint a NATO bevonása,csak kicsit túl véresre sikerült.
    A franc elnök bosszuképp nem Belgiumot bombázza, hanem pár napra rá Irakba küldi a francia haderőt.
    Aminek semmi köze az egészhez.
    Ott kezd zsonglőrködni.Minden haszon nélkül, de…
    meg lett az ok,
    1.Putyint nem szabad hagyni túlnyerje magát az olaj és gázmezők közelében.
    2.Az orosz beavatkozással Szíria, Asszad megsegítésével vastag tollal áthúzta Nyau terveit a nagy-Israel kiépítésre.
    http://img.svgeps.com/clip2/4fc5na2vulf.png
    Rohadt idegesítő lehet, ha Asszad bedől…
    pedig már majdnem sikerült.
    Erre jön ez a tetü Putyin és szétlövi a mi zsiráf kalifánk seggét.

  32. Már Obama is elképzelhetőnek tart bizonyos együttműködést Oroszországgal. Negyven ország érintett az Iszlám Állammal folytatott illegális olaj- és műkincs-értékesítés szervezésében.
    Egyre inkább kiverekszi magát az elszigeteltségből Oroszország. Ez szűrhető le az általam átnézett, a G20, azaz a legfejlettebb húsz országot tömörítő csoportosulás vezetőinek a törökországi Antalyában zajlott tanácskozásával foglalkozó híradásokból. Ugyanezt angolul beütve a Google keresőjébe (End isolation of Russia) nyilvánvaló, hogy az elmúlt időszakban sokan jutottak ehhez hasonló következtetésre, esetleg írták, mondták azt, hogy helyes lenne, ha véget érne Oroszországnak a nemzetközi porondról kiszorítására irányuló törekvés. Természetesen jócskán vannak ellendrukkerek is, jóllehet a találkozó végén megtartott sajtótájékoztatón maga Vlagyimir Putyin fogalmazott így: a megelőző, ausztráliai csúcstalálkozón a mostaninál feszültebb volt köztünk a viszony.
    http://bekialtas.blog.hu/2015/11/18/putyin_a_terroristak_ellen

  33. A Kossuth rádió szerint,-reggel hallgattam- már 700 visszatoloncolt migráns van hazánkban… Ki tud erről többet?
    Szóval senkit nem fogadunk be? Vagy azt figyeljék, amit teszek?
    19. A madárcsicsergés helyett- bár nem kívánom!-de fogod még hallani rokonságod sírását, amikor valaki majd áldozatul esik a terrornak!Boldogok a lelki szegények…
    23. Petőfi gyűlöleted enyhítendő, azért írt ő olyat is:”Ha férfi vagy légy férfi!”
    29. Sajnos a „kellene” egyik leghasztalanabb szavunk, még ha egyet is értek veled.
    Tibor bá,írásod terjesztem mert igaz!
    Háborúban vagyunk, de nem ismerem az „igazi háborús törvényeket”… Erről valaki, valamit írhatna! Mit kell ,mit nem? Mit szabad, mit nem?

  34. 33:

    Tökmindegy a báb Oszama mit hablatyol.
    A Pentagon meg az NSA onállósult mögötte.

  35. 31. Ábel

    „30: Ahogy Amerikáról nem, úgy az oroszokról sem vagyok hajlandó elhinni, hogy ők lennének a megváltók.”

    Nem megváltók, de rövidtávú érdekeik egybeesnek Európa józanabbik feléével.
    Arra kell majd vigyázni, amikor a hosszútávú érdekeiket próbálják érvényesíteni.
    Az USA ia pont azért „száll be” mellettük, hogy nehogy elszaladjon velük a ló.

  36. 36: Ez rendben. Na de hogy be kellene hívni az oroszokat? Mi a fenének?

    Abba kell hagyni a liberális sipákolást és kiebrudalni a muszlimokat. Felfejleszteni a hadsereget és otthoni fegyvert adni a tartalékosoknak. Ennek lenne haszna.

    Az oroszok már itt voltak 40 évet, hasznunk nem volt belőlük, csak kárunk.

  37. 21.

    nem igazán értem Tiborbá hogy hol van ebben a hazaárulás, meg hogy jön ehez Dobó István az egri csatával, mindenesetre ha higgadt fejjel vissza olvasod a saját mai posztodat elég rendesen indulat gőzösre sikerült, ezekkel a muszlim horda megtámadta határainkat, meg Mi már csak az anális, orális szexet ismerjük, gecinket a nők arcába spricceljük vaginájuk helyett, meg ezekkel akarjuk pótolni ellustult asszonyaink fajfenntartási kötelességének a hiányát, megjegyzésekkel.

    ezeknek a terroristáknak a nagy része, „elvileg” 1 kivételével, ( bár az is elég sánta sztori, mert ugy néz ki egy sima klón útlevél volt ) itt született , 2.-3. generációs radikalizálódott idiótából került ki, és ugye nem az iszlám miatt radikalizálódtak hanem azért mert „mi” kollektív nato gittegylet széjjel csesztük, bombáztuk az országaikat, létrehoztunk , pénzelünk Is-t meg a tököm tudja hány féle nevű radikális szervezetet akik a saját népüket is terrorban tartják , lefejezgetik!

    ahogy a multkori Ken Jebsen videóban is volt először a saját kis portánkon kéne söprögetni, mert ha mi nem megyünk oda ők nem fognak radikalizálódni, jól elvoltak sok száz éven keresztül a démonaik nélkül, szóval akkor most kit is kéne kidobni azon a várfalon?

    mert ahogy te fogalmazod indulat gőzösen, megtámadtak, meg invázió háboru ellenünk, de persze mi elötte csak csuzlival meg parittyával hajigáltuk őket ott….
    de arról nem beszélünk psszt nem mondjuk ki a nevét hogy VOLDEMORT!

    amiről én próbáltam beszélni a 19-ben az sokkal inkább arról szolt hogy a vezetőink azért engedték-engedik még most is be őket hogy minket megosszanak, akár az EU-t, de az egyént is, rájuk figyel mindenki , közben lehet mélyíteni a szakadékot az oroszok és köztünk, csomó olyan törvényt át lehet vinni (sőt szinte a nép fogja követelni , és ők megteszik mert rendesek) amit előtte soha nem lehetett volna, és persze felhígitják szétmossák a nemzeti identitásokat , öntudatot, és ne feledjük hogy közben lehet majd legálisan bombázni a világ túloldalán népeket, mert ugye minket „megtámadtak” .
    kérdem én, mi a pélot keres az us, és a nato, afganisztánban , irakban, csinálnak arab tavasz nevezetű csesszünk szét a szijájéval minden észak afrikai országot, játékot, de sorolhatnám a listát szíriával, ukrajnával, és a sor fuuu jo hosszú, az áldozatok száma pedig ….
    és közben hangoztassuk a mantrát.: Minket Megtámadtak!

    én úgy gondolom hogy ez is , egy hamis zászló, és annak kiváló, még ha én ellenzem is és hányok tőle akkor is az, mert a népek szépen benyalják majd és a szekér ugy döcög ahogy és amilyen irányba ők akarják.

  38. 37:

    A szovjet nem egyenlő orosz.
    De bizonyos szövetségek átívelnek.
    Meg kell nézni Putyin mit meg nem tesz a 40x éve velük szövetséges Szíriáért.
    Nekünk nyilván nincs ilyen hosszú kapcsolatunk se a Nyugattal, se Oroszországgal…
    Ezért nem kellett volna leépíteni a hadsereget és a határőrséget- most meg volt határőr ezredesről tudok, akit vissza akartak hívni a korkedvezményesből- hogy kerítésépítő fegyenceket őrizzen..
    Ilyen honvédelmi hozzáállással az önnálloság álom.

  39. 34: Azt Petőfi nem gondolta komolyan. Tapsikolt hozzá, hogy a neje férfiruhában járt és szivarozott. Már a genderideológia is megvolt és forradalmáraink természertesen képviselték már akkor.

  40. 28 Ábel.

    csak gratulálni tudok hogy az egész szövegből, csak az uto irat ironikus megjegyzést hallotad ki a csiporognak a madarakról, 🙂 ami, bár elég gáz hogy ezt „magyaráznom kell”, de arra utal hogy mindig az vagy amelyik farkast eteted, ha te elhiszed hogy az összes iszlamista muszlim egy gonosz lény és mind csak a te és a kereszténység megsemmisítésén fáradozik, akkor tedd azt.
    azért elötte javaslom látogass el egy olyan országba mint pl. Omán ami full muszlim , nincs háboru, és tapasztald meg milyen vendégszerető népek…., vagy hidd el azt amit a média nyom neked, te döntésed.

    én maradok gyakorlati emberként realista és megpróbálok a magam módján a dolgok hátterébe tekinteni.

  41. 19-re ronis!
    Bármennyire is osztod itt nekünk az észt, az ott fent a nagyfiúk dolga. Fájdalom, de te nem lettél az, így átlagpolgár lévén szétnézel s megteszed, amit a saját szinteden megtehetsz, és ha egy sétáig jutsz az nekem nagyon jó, mert én többet tettem. Tudod, ha ketten vagyunk az erdőben, nekem nem kell gyorsabban futnom a medvénél, csak tőled.

  42. 38: Az, hogy ezek 2.-3. generációs muszlimok, szerinted mért érv amellett, hogy az iszlám nem egy életveszélyes ideológia? Sőt inkább azt erősíti meg, hogy hiába születik valaki ide, hiába jár európai iskolába, a muszlim gyökerek ezt képesek kihozni belőle. NINCS integráció, ha valakit látszólag sikerült is integrálni, rendes dolgozó adófizetővé tenni, a gyerekei időzített bombák.

    „ha mi nem megyünk oda ők nem fognak radikalizálódni” – kicsit utána kéne nézned az iszlám történetének. Kezdettől fogva hódító vallás. Európa valahogy megállította annak idején, mert elég tökösen kiálltunk ellenük. Ezzel a liberális hozzáállással viszont 0 esélyünk van.

    A szakadék az oroszok és az EU között éppen nem mélyül.

    41: Ja, persze, nagyon kedvesek, joviálisak, segítőkészek és vendégszeretők. Csak ha éppen valaki szerintük muszlim kéne legyen, de keresztény, akkor pedagógia célzattal kivégzik. Maradjunk a realitásnál.

  43. Feco, örülök neki hogy az értelmes emberek vita forumán elmegy személyeskedésbe a dolog, mert ugyi ez is egy vélemény, csak igaz nem a témáról szol ,
    Tudod ha az erdőben jársz, én nem bánom „ha” gyorsabban tudsz futni nálam, mert én ha ott járok ,ami elég gyakori , azt enduróval vagy terepjáróval teszem, és szokok ott is járni ahol a medve jár, ami mint tudjuk nem játék. 🙂

  44. 38. Bár lehet, hogy furcsán hangzik, de nem mindegy most már, hogy kikezdte az egészet? Talán Mohamedig kellene visszamenni.
    Nekem részletkérdésnek tűnik, hogy miért, vagy kik támadnak – védekeznünk kell ha nem akarunk meghalni. Márpedig nem akarunk. Hiába nem mi (magyarok) robbantottuk ki a háborúkat, mégsem számíthatunk igazságos elbírálásra az IS részéről. De egy francia, angol, vagy amerikai sem gondolja azt, hogy „vágják csak le a fejem, mert megérdemlem”.
    Ha a 2., 3. generációs muzulmánok a kedvezőnek mondható gazdasági körülmények között sem tudtak integrálódni, akkor mennyi az esély, hogy egy újabb gazdasági összeomlás küszöbén majd jobban fog menni az újonnan érkezőknek?
    Hiába alkalmazkodnak a szíriai orvos, mérnök, informatikus – szerintem – kisebbségben vannak, a többség tanulatlan ráadásul nem is szíriai. Kiszelektálni nehéz a jóravalókat, főleg ebben az emberáradatban. Elkerülhetetlen az általánosítás és az azzal járó igazságtalanság. És ez az igazságtalanság, ami radikalizálni fogja őket, nem a Korán olvasgatása.

  45. Egyetértek a 19-es hozzászólóval, bár nekem sem tetszik, hogy jönnek..az erőszak, csak erőszakot szül.

    Azokkal kellene leszámolni, akik ideküldték őket, a dollár bezsebelőivel…

    Bombázták őket, majd pénzelték, hogy jöjjenek. Most már mi, az európaiak, akik már nem nézték annyira jó szemmel a USA folytonos agresszióját, a félelmeink miatt újra szemet-hunyunk majd afelett, hogy hogyan gyarmatosít szuper-fegyverekkel körülöttünk mindent a zsidó, sőt, támogatjuk ebben, csak már NE JÖJJÖNEK!.

    Még többen fognak jönni. Hogy terroristák is jönnek? Hát persze! Ha neked lebombázná valaki a családod, és az összes rokonod, nem mennél el hozzá felrobbantani magadat vele és családjával együtt.. ???

    Nem az agresszió a megoldás, a béke lenne… de ígyis-úgyis európának befellegzett. Majd néhány évtized múlva jön amerika, és rendet tez itt is, már lesznek muszlimok, akiket le lehet(kell) itt is bombázni…

  46. 38: „itt született , 2.-3. generációs radikalizálódott idiótából került ki, és ugye nem az iszlám miatt radikalizálódtak hanem azért mert “mi” kollektív nato gittegylet széjjel csesztük, bombáztuk az országaikat”

    Látom, nem zavar az önellentmondásod… 🙂

    De végül is, pont a lényeget írtad le. Európában született, 2., 3. generációs muszlim – nem integrálódik, nem illeszkedik be. Lehet, hogy megtanulja a nyelvet, de nem lesz francia, nem lesz ‘belga’, ahogy láthatjuk is. Egy 3. generációs „magyar” az USÁ-ban már egy mukkot sem beszél magyarul, és piszokul nem érdekli, hogy hol van Budapest.

    Ha csak az európai muszlimok 1%-a hibban meg, és lesz terrorista, az is hihetetlen nagy kockázat. Gondolj bele, a francia lakosság 7%-a már muszlim, lehet matekozni.
    Bár ellene vagyok minden kollektív büntetésnek, de az, hogy valakit beengednek-e egy országba, vagy sem, az nem büntetés, hanem az adott ország szuverén joga. Hadd döntsük már el, hogy akarunk-e muszlim szomszédot, vagy sem. Mi legalább még dönthetünk…

    ——
    Miből lesz a cserebogár… 🙂
    „Az MSZP arra szólítja fel a kormányt, hogy Magyarország biztonsága érdekében azonnal fogjon hozzá a haderőreformhoz”
    http://www.atv.hu/belfold/20151118-a-magyar-kormany-azonnal-fogjon-hozza-a-haderoreformhoz
    Ezek lopják az ötleteimet. 🙂

  47. 49. Observer

    „De végül is, pont a lényeget írtad le. Európában született, 2., 3. generációs muszlim – nem integrálódik, nem illeszkedik be.”

    Azért, ha őszinték akarunk lenni, ez nem teljesen az ő hibájuk.

    A második világháború után a konjuktúrában beilleszkedett első generáció is csak másodosztályú polgár lett, de nem hőzöngött, mert az is jobb volt, mint amit otthagyott.
    De a gyerekeinel már nem jutott munka se, meg befogadókészség sem… Ráadásul már visszamenni sem volt hova, mert megszakadtak a kapcsolatok, és a nyelvtudás is felszívódott.

    Abban nincs vita, hogy senki nem akarja hogy tovább özönöljenek befelé, de a válságban nem kellene gyorsan fekete-fehérre festeni a sokkal árnyaltabb világot.

    Mert az lesz a vége, hogy akik kieszelték ezt az egészet, most elégedetten kérnek egy kávét, mert bambán bele fogunk egyezni egy a mostaninál sokkal szarabb életstílusbam cserébe, hogy megállítják a migránsáradatot…

    Elkeserítő, hogy mennyire kiszámíthatóan zsigeri még az értelmesebb emberek reakciója is…
    Most mi könyörgünkk annak a rendszernek a megerősítéséért, aminek az elsöprését 6 hónapja még nagyban reméltük.

  48. 49.
    én nem látok ebben sehol ellentmondást, amugy minden mással egyet értek amit írtál persze hogy nem jo hogy beengedik őket, sőt szervezetten egyenesen ide szállítják, de erről alapvetően nem ők tehetnek, hanem az a háttérhatalom akik kitalálták, ide hívják őket, leszervezik az egész folyamatot,flottul lezsírozva, és mégis mindenki a migránsokra tekint ellenségesen, nem azokra a rohadékokra akik a háttérben vezénylik ezt.

    a sokadik EU csucs űl össze a témában ,már voltak Máltán kis őszi nyaraláson, nyilván uncsi volt már brüsszel meg bécs, megették az ebédet , böfögtek párat aztán haza mentek ugy hogy még egy kis cetlit sem írtak alá, max egyik zsebűkből a másikba raktak egy kis lovét, mindezt ugy ahogy Orbán is feszegeti a dolgot, hogy kb egy perc alatt le lehetne állítani, megvan a hatalmuk ,eszközük is hozzá, csak más a terv.

    arra a felvetésre pedig még mindig nem akar senki reagálni hogy hol a mi, (nato), kollektív felelőségünk, milyen jogcímen kurtuk szét a fél világot, közel keletet , észak afrikát, afganisztánt ????

    amit a francia riporter szépen összefoglal a videóban , hogy ez kiknek hogyan és miért szolgálja az érdekeit, arról meg egyenesen néma csönd,
    vagy kíálltsuk ki őt is haza árulónak hogy franciaként, a párizsi robbantások után , az eiffel torony elött el meri mondani azt, hogy milyen mocskos háttér politika áll az egész mögött.
    le kell lökni a picsába a a toronyban lévő kilátóból…….
    esetleg giotin….

  49. „milyen jogcímen kurtuk szét a fél világot, közel keletet , észak afrikát, afganisztánt ????”

    Nagy EROEI- jú könnyűolaj. Pont.
    Abból irogatunk most is.
    Na jó 50% Paks- csak a Duna ki ne száradjon pár éven belül…
    Nem sok jó előérzetem van, nagyon nagy a szárazság Európában
    -a tömegeknek meg megy ez az olcsó CIA-s cirkusz.
    Miközben 120- 140 km/h- ás szelek tombolnak Észak Nagy- Britanniában és Észak- Európában.
    Költözik északra az Egyenlítő… Szép kis kavntumokban

  50. 37:
    Ezt úgy nevezik, hogy dogmatizmus. Én se szerettem a szovjeteket, nagyon nem, de most ők menthetik meg a világot.

    38:
    Elég szomorú, hogy ezt nekem meg kell magyaráznom. Szöveged felbujtás arra, hogy kövessük a liberális meghunyászkodó magatartást, adjuk fel az országot. Ez az én megítélésem szerint kimeríti a hazaárulás fogalmát. Dobó István felakasztotta azokat, akik a megadás mellett győzködték a harcosokat. És jól tette, mert sikerült megvédeni a várat, és leállítani a szultán további terjeszkedését. — Jut eszembe, azok is muzulmánok voltak.

    41:
    Miért van az, hogy nem értitek meg, amit írok. A muszlim „menekültek” talán 999 ezreléke békés, jóravaló ember, de muszlimok, bevésett muszlim kultúrával az agyukban. Potenciálisan bármikor, bármelyik beszervezhető. Ez az, amit már leírtam többször, és képtelenek vagytok megérteni. ismered a cirkuszi oroszlánokat. Az idomár beteszi a fejét az oroszlán szájába. Meg mernéd ismételni ezt a mutatványt? Nem harap a szelídített oroszlán! És ha meggondolja magát? Én hajlandó vagyok rizikót vállalni, mondjuk 1125 forintért veszek egy lottó előfizetést, pedig tudom, hogy nem fogok nyerni. legfeljebb elveszítek 1125 forintot. Nade az életemmel hülye lennék játszani.

    50:
    Ez jó! „Elkeserítő, hogy mennyire kiszámíthatóan zsigeri még az értelmesebb emberek reakciója is…” tökéletesen visszaadja a te zsigeri reakciódat. Pont ilyet vártam tőled, és persze hibás.

    51:
    Mi nem vagyunk a NATO, mi a NATO puli kutyája vagyunk. A mi felelősségünk nulla.

  51. 53.
    „Potenciálisan bármikor, bármelyik [muszlim] beszervezhető.”
    Potenciálisan bármikor, bárki beszervezhető. Nem a hitvilággal, a kultúrával van gond, hanem a fanatizmussal. Volt, hogy Isten nevében gyilkoltak le szerintük barbár hordákat. Ezen barbár hordák között volt olyan, melyiknek a kultúrája már akkor sokkal fejlettebb volt a keresztény kultúránál, de a keresztények szerint egy Isten van, olyan nincs, hogy több isten, mint például a hinduizmusban. Aki a többistenhitet vallja, az eretnek, le lehet (kell) mészárolni. Lásd keresztes háborúk, lásd boszorkányüldözés, stb.

    A pénteki terrorakcióval pont az volt a céljuk, hogy egy ütős, rasszista európai választ csikarjanak ki, ami kiváltja az Európában élő muszlim kisebbség radikalizálódását.

  52. 55: Látszik, hogy mennyire fogalmatlan vagy a témában. Aki több istenben hisz, az nem eretnek, hanem pogány. Az eretnek az, aki a keresztény tanítást ferdíti el, belső ellenség.

    A keresztes háború egy reakció volt arra, hogy az addig keresztény közel-keletet letartolták a muszlimok. Az ott élő keresztények felszabadítása volt a cél. Szó sincs arról, hogy aki nem keresztény azt le lehet mészárolni, de aki vallási fanatizmusból módszeresen irtja a keresztényeket, attól meg kell védeni a keresztényeket, ha kell, az imposztor megölésével. Ennyire egyszerű ez már vagy 1400 éve.

  53. 55: „Volt, hogy Isten nevében gyilkoltak le szerintük barbár hordákat”

    A múltban rengeteg gennyes dolgot lehet találni – sőt, a mában is. A képlet nagyon egyszerű – vagy megvédjük a bőrünket, vagy villámgyorsan kifordítanak belőle…

    49: „nem azokra a rohadékokra akik a háttérben vezénylik ezt” Mit tudsz bizonyítani belőle? Semmit…

  54. 55:
    Ez: „Potenciálisan bármikor, bárki beszervezhető.” nettó marhaság. És ha marhaságból indulsz ki, akkor oltári nagy marhasághoz érkezel meg.

  55. Törökországi nemzetközi focimeccsen egy perc csenddel adóztak volna a Franciaországi terrortámadás okán.
    A törökök végig fütyülték, éljenezték az egy percet. Itt nem egy NATO által lebombázott országról van szó, ahol érthető lenne ez a zsigeri gyűlöletből fakadó káröröm.
    A törökök a katonai szövetségeseink, az EU tagjává szeretnének válni. De mikor azt tapasztalom, hogy vigadnak azon, mikor Nyugat Európában százhuszonkilenc embert muszlimoknak sikerült megölniük, akkor már nem hiszek annyira a békés muszlimoknak sem.
    Az is megér egy misét, mikor két ország konfliktusba kerül egymással, ekkor a bevándorlónak döntenie kell ki mellé áll. Tényleg döntenie kell? Szerintem nem. Mert evidens, hogy az új hazáját kell védelmeznie! De azt nem lehet eljátszani, hogy beengedlek a házamba, megvédelek, majd mikor a volt családoddal konfliktusom lesz, akkor megölsz?! Miféle eszme, gondolkodás engedi meg ezt az aljas hozzáállást mások felé?

  56. „Hollande: Franciaország 30 ezer szír menekültet fog befogadni a következő két évben”

    „az eddig azonosított nyolc merénylő közül hét biztosan EU-s állampolgár volt”

    Csak én vagyok olyan nagyon hülye, aki úgy gondolja, hogy akiket most befogadnak, vagy a gyerekeik szintén EU-s állampolgárok lesznek? Akkor, amikor majd azok robbantgatnak, akkor megint azt mondjuk, hogy hiszen EU állampolgárok voltak? /Nem szírek, nem afganisztániak, nem hottentották stb./
    Ezek a politikusok , ha ennyi összefüggést is képtelenek átlátni, akkor minek ülnek a helyükön? Tán el kéne húzniuk a ..csába.

  57. „Törökországi nemzetközi focimeccsen egy perc csenddel adóztak volna a Franciaországi terrortámadás okán.
    A törökök végig fütyülték, éljenezték az egy percet. Itt nem egy NATO által lebombázott országról van szó, ahol érthető lenne ez a zsigeri gyűlöletből fakadó káröröm.”

    Mikor az áldozatoknak arca van:
    http://index.hu/galeria/index/kulfold/2015/11/17/a_parizsi_merenyletek_aldozatai/19
    Hogy legyen „arca” is a vitának!(Miközben a madarak csicseregnek…)

  58. Az elkövetők a kép alapján mind huszonéves fiatalok voltak , nem volt köztük egy 50 éves fanatikus sem.
    Hát igen ott keleten más gondolatok vannak az emberek fejében azért csinálnak ilyeneket.
    De mi emberek összességében is terroristák vagyunk a földel szemben, mert nemsokára kinyírjuk ha minden igaz.Vagy pl. azok az egyetemi professzor(ok) akik kitalálták a műtrágyát azok nem terroristák az emberekkel szemben? Dehogynem , pl. csak a túlzott kálium miatt hány ember halt meg?

    Hogy leszenk e még merényletek? Lehetséges ,de én azt látom hogy elég amatőrnek tűnnek , csak fegyverekkel és egy pár összetákolt amatőrbombával játszanak (valahol műtrágyát találtak náluk) Ha profik lennének akkor levegőbe repítettek volna egy pár épületet vagy eifel tornyot stb….

    Nekem az a véleményem hogy relative nagy felfordulást nem tudnak csinálni ,szerintem annyi bombájuk sincs hogy felrobbancsanak egy utcányi házat,nemhogy lángba borítsák európát.A II vh idején többszázezer ember több évig gyártotta a fegyvereket és több évig szórták a bombát repülőről és csak úgy tudták lerombolni Európa nagy városait. Ezek a terroristáknak az ereje ahhoz képest fika.Max. félelemben tudják tartani a népet.

  59. Ha esetleg valamelyik olajterminált lőnék szét , az már igazi terrortámadás lenne, vagy valamilyen kontinentális logisztikai csomópontot.

    Vajon ez csak a nyitány volt?Ki mire számít ?Lesznek még durvább dolgok is? Vagy netalán ők is fizetett terroristák voltak mint szept 11?

    Hadd szóljon! Én már várom hogy ez a trágyadomb összeomoljon.Csináljanak csak még egy pár nagyobb durrantást.El van már szállva a világ magával a facebokozgatós fiatalokkal ahol a munkának nincs értéke.
    Egy idézet:
    Tele lennének a vonatok, buszok a vidékről érkezőkkel, akik megpakolt cekkerekkel hoznák a városba a tojást, a sárgarépát vagy a savanyú káposztát. Akkor majd újra bevetnék a most még egyentujás vidéki kerteket is, sőt még a városi balkonokat is, hogy ne csak zsír, vaj vagy margarin kerüljön egész hónapban a kenyérre. Az emberek net nélkül lennének, nem hiányozna két generációnyi mezőgazdasági tudás és tapasztalat. (Tisztelet a kivételnek!) Akkor majd újra valós társadalmi értéke lesz a növénytermesztésnek és az állattartásnak! Akkor majd facebookolás helyett, ha szerencsések vagyunk, megtanulhatjuk, hogyan kell csirkét vagy galambot kopasztani. Mindezt miért, hogy túlélhessünk egy olyan időszakot, amelyről a déd-és nagyszüleink azt remélték, sose jön majd el.- idézet vége

    Talan pont ez a pofon hianyzik nekunk, hogy visszaterjuk a sokkal ember- es kornyezetbaratabb mezogazdasaghoz, a valodi ertekekhez, ertekrendhez. Es ne a multiktol meg az agymoso mediatol fuggjunk.

  60. „kényelmünk fenntartása érdekében fiatal munkaerőre van szükségünk, ”

    És ők lesznek a fiatal munkaerő? 😀 Röhögnöm kell.Hogy ők majd biztosítják maguknak ezt az életszinvonalat amit mi itt?Megint röhögnöm kell..
    Micsoda?Ez a horda?
    Európának nem csak vezetői vannak hanem lakosai is.Majd ők lerendezik.Nem olyan nagy legény ez a horda aminek mi képzeljük.Csak a vezetőink nem engednek keménykedni..
    Lóf@szt erősek ezek..Mért golyóállóak vagy mi?Csak mi vagyunk kissé elnézőek.De nem sokáig..
    Allah akbar..

    Tamas 62 utólsó bekezdésében írja le..

  61. Gearoid O’Colmain igencsak alternatív összefoglalója a francia terrortámadásokról

  62. „Aranyra vadásztak Jézus nedvében”
    Mire gondolhatott a költő? 😀

    A poszt tartalmával egyébként teljes mértékben egyetértek.

  63. Melikével teljesen egyetértek. Ha hagynák a politikusaink, akkor az európai népek maguk is elintéznék ezt a muszlim dolgot, a maguk módján…
    És nem csak a most be jötteket, hanem a már régebb óta ittlévőket is!
    Ezek a nyomorultak azt hiszik, hogy ők a kemény gyerekek?
    Mi európaiak sokkal brutálisabbak vagyunk, úgyhogy jobb ha nem idegesítenek fel minket!
    Hogy is volt Sebrenyicában? Mikor a Szerb szabadcsapatok egy kis délutáni matiné keretében 7000 muszlim férfit, és fiút mészároltak le?
    Vagy a II világháború alatt működő halálgyárakban szisztematikusan hány millió embert öltek meg?
    Vagy az ukrajnai holodomor idején szinte puskalövés nélkül 5 millió halott?
    De ugyancsak II. Vh. alatt az Orosz front középső részén volt olyan több kiló méteres szakasz, ahol KÉT EMELET magasan álltak az Orosz hullák! És az oroszok csak jöttek! Végtelen sorokban!
    Az MG-42 es géppuskák kezelőit néhány óránként le kellett cserélni, és hátra küldeni, mert nem bírták pszichésen a mészárlást!
    Hol van ezekhez képest az Iszlám állam? Lefejeznek néhány megkötözött védtelen foglyot? Vagy orvul agyonlőnek közel száz önfeledten bulizó fiatalt? És most azt hiszik hogy ők a fasza gyerekek? Nem. Ezek csak kis csírák….
    Jobban teszik ha nem piszkálják fel az európai népeket, mert a végén még oda megyünk, és rendet rakunk….
    Ha így folytatják, lehet hogy lesz egy új keresztes hadjárat!
    Apropó: Most olvasom az Origón, hogy a nálunk elkapott két terrorista a legismertebb Dzsihadista Angliában.
    Lehet hogy akkor felfognák, ha úgy bánnánk el velük mint ahogy ők a foglyaikkal szoktak. Csak a kivégzőik keresztes ruhában lennének!
    Mert ezek primitív emberek, csak a brutális erőszakból értenek!

  64. 67 Unikornis
    Sajnos(?) nem lesz itt ilyesmi. Fél füllel hallottam reggel a rádióban, hogy a fegyvertartás szigorítását tervezik (talán Belgiumban, nem hallottam, melyik országról volt szó). Pedig éppen könnyíteni kéne, persze pszichológiai (és pigment) szűrővel. A német politikusok is jobban félnek a saját jobboldaluktól, mint a betolakodóktól…

  65. ,,Az események mögött egy ,,mesterterv,, húzódik meg,,- mondta orbán viktor. Nem tudom hová tenni a fickót..

  66. 69:
    A fickó nagyon normális, ha az nem vág anyagi érdekébe.

  67. 38. ronis!
    Tudod egyáltalán mi az, hogy „Élettér”?
    Ha feladod, meg vagy semmisítve hosszzabtávon!
    Nekünk, akik itt fröcsögünk, már lehet hogy nem lesznek komolyabb problémáink belőle, de az unokáink köpdösni fogják sírjainkat, ha hagyjuk magunkat kitúrni innen!

  68. Párizs nyomán… Rockkoncert, biztonságiak, kalasnyikovok bent? Hogyan? Nyolc ember, egy épület körülzárva, rendőri különleges egység, 5000 kilőtt töltény, hét órán át tartó lövöldözés? Mi van? 20 év, két közel keleti válság illetve állandóan, nyugat által felfegyverzett és kiképzett muszlimok, mégis mire számítottunk? Merkel-Hollande, keblemre muszlim testvéreink! Addig, amíg impotens liberális-kapitalista bérencek vezetik a világ nagyhatalmait, addig esélyünk sincs. A politikusok a közel keleten darázsfészekbe nyúltak, csak azt nem értem minek tartják a rengeteg tábornokot, hogy legalább ők észnél legyenek. Ja, hogy utoljára nyugaton hetven éve volt háború? Kíváncsi lennék, hogy Patton tábornok hogyan vélekedne az eseményekről.

  69. Akkoriban annyira „tökös” tábornokok voltak, hogy partra szálltak Normandiában. Mindegy volt a veszteség, mert a katona katona volt. Most meg bombázzák a sivatagot… Minek a rengeteg katona, és harci jármű? Miért nem szárazföldön pusztítjuk őket? Azon a területen nem elég az erőfitogtatás, ott CSAK szárazföldi erőkkel lehet véglegesen megoldani a problémát. Oda kell küldeni kétszázezer katonát, és ötvenezer harci járművet légi támogatással. De egy baj van, mégpedig az, hogy a nagyhatalmak nem partnerként mennek oda, hanem egymásnak mutogatják a harci repülőik, és csatahajóik fejlettségének szintjét.

  70. 74. Dan

    „…nagyhatalmak nem partnerként mennek oda, hanem egymásnak mutogatják a harci repülőik, és csatahajóik fejlettségének szintjét.”

    Ennél is cifrább.
    Az oroszok azért mennek Szíriába, hogy megvédjék a földközi tengeri kikötőjüket/támaszpontjaikat.
    Az USA azért akarja bedőteni Szíriát, hogy az oroszokat kiszorítsa onnan.
    Európa, meg a balek, aki azért megy oda golyófogónak, hogy kiűzze onnan a terroristákat.

  71. 74: Egyrészt egyetértek, hogy a jelenlegi helyzetet csak úgy lehet megoldani, ha valaki rendes szárazföldi csapatokkal megszállja a térséget.
    Másrészt felhívnám a figyelmet, hogy ez sem automatikusan oldja meg a helyzetet: ha az USA nem szállta volna meg Irakot, nem létezne sem a Daesh, sem az egész problémahalmaz.

    „Igazi”, „végleges” „megoldás” az lenne, ha atomal megszórnák az egész arab térséget, hogy dögöljön meg minden muszlim. De ez természetesen emberiség elleni bűn lenne, senki nem fogja megcsinálni. Szerencsére.

  72. 80:
    Ez a belinkelés szerintem megtévesztő propaganda. Tipikus. Először „elárul” olyat, ami hihető (nagyon is hihető), hogy gyávák. Ezzel megnyeri az olvasó bizalmát. Utána jön a propaganda. Megosztás, meg hasonlók, sőt NE BOMBÁZZANAK, mert azzal az ISIS malmára hajtjuk a vizet. Frász karikát! Precízen célzott bombázás pontosan ismert célpontokra. Naná, hogy nem tetszik nekik.

  73. 81-re
    Háát, kinek mit mond a cikk, vagy mit emel ki belőle.
    Engem az első és az utolsó mondat ihletett.
    Nevezetesen:
    -Nicolas Hénin 10 hónapot töltött az Iszlám Állam fogságában. Beszámolója szerint az ISIS tagok közel sem olyan bátrak, mint amilyennek mutatják magukat.
    -Hénin szerint legfőképp egységet kell mutatnia Európának és a világnak. Az összefogás az amitől félnek. Nem a bombázás.

  74. 82. Feco

    „legfőképp egységet kell mutatnia Európának és a világnak.”

    Naja. Egész véletlenül párhuzamosan jól rímel az Európai Egyesült Államokra meg a TTIP-re…

    Szóval azért az összefogást is módjával.
    Azzal semmi bajom, hogy szabad nemzetállamok komoly fenyegetetség ellen együtt lépjenek fel, de nem kellene ezt a válságot arra felhasználni, hogy a hátsóajtón becsempésszenek olyan dolgokat, amik a főbejáraton már ki lettek rúgva.

  75. 82-re
    Én nem tudom miért kevered a szezont a fazonnal, de ha már itt tartunk én még a TTIP-t jobban fogadnám, mint ezt a szennyt. Ez a gyorsabbik rossz.

  76. 84, Feco

    Pedig sokan úgy gondolják, hogy pont a te logikád az alapja a jelenségnek.
    Akik ránkszabadították a migránsválsággal meg a terrorizmussal ezt a katyvaszt, pont ezt várják.

    Ha megigérjük, hogy a TTIP-et elfogadjuk, akkor majd visszafogják a menekülteket meg a terroristákat, és akkor „mindenki boldog”…

    Bár most nagyon meglódultak a dolgok…
    Hollande komoly egyezségeket kötött Oroszországgal…
    Még a párizsi események előtt.
    Juncker most mondta ki, hogy Wasington nem szabhatja meg az EU politikáját, és Oroszország igenis stratégiai partner.

  77. 86.
    Ez nem a vég, hanem ilyen az átlag európai ember. Ha kezet nyújtanak felénk, akkor elfogadjuk, még ha nem is mindig kéne.
    Bezzeg ha egy keresztény tenné a no-go zónában, vagy cigánytelepen, örülhetne, ha élve megúszná. Pedig nem mi raboljuk ki, erőszakoljuk meg, lőjük le és robbantjuk fel őket.

    Az egyik die hard-ban volt, amikor az volt a feladata a Bruce Willisnek, hogy menjen végig a feka telepen, egy gyűlölöm a niggereket táblával. Na ott még a filmben is csak bazi nagy szerencséje volt, hogy nem ölték meg azonnal.
    Ha fordítva csinálnák, akkor a fehér ember max. hülyének nézné és messze elkerülné. Esetleg egy-két ember még el is vitatkozna vele, hogy miért teszi ezt, de nagyon minimális veszélye lenne, hogy ezért valaki megtámadja.

  78. 86:
    Aki nem érti meg közülünk, hogy „a muszlim vagyok, de nem terrorista” az egy beteg ötlet, amit el kell utasítani, az életképtelen, megérett az elpusztulásra és el is fog pusztulni, mert nem azzal van baj, hogy nem terrorista, azzal van, hogy bármikor, bármelyik terroristává válhat, mert ez a lehetőség a vallásukban benne van. Eleve úgy nőnek fel, hogy az emberi élet nem érték. Szaud Arábia egy jóléti állam, de a királyi ház kritikájáért halál jár. Hűtlenségért halál jár, és még csak nem is kell bizonyítani, elég, ha a férj kijelenti.

  79. Földi László és Georg Spöttle előadása Pomázon 2015.11.06.

  80. Holland most tárgyal David Cameronnal, holnap utazik Washingtonba, szerdán tárgyal Angela Merkellel, csutörtökön utazik Moszkvába. Csak sétálgat, vagy nagyon készülnek valamire?

  81. 93. elisavarga

    „…vagy nagyon készülnek valamire?”

    Hát ha hozzávesszük, hogy már Juncker is ilyeneket mond:

    “Európa érdekeinek megfelelően kell viszonyulni Oroszországhoz. Nem engedhetjük meg, hogy Oroszországgal ápolt kapcsolatainkban Washington diktáljon.”

    Sőt …. levelet írt Putyinnak, melyben kifejtette, hogy támogatja az Európai Unió és az Eurázsiai Gazdasági Unió közti gazdasági kapcsolatok szorosabbra fűzését.

    De van még tovább is :

    Október 29-én az Európai Parlament elfogadott egy határozatot, ami felszólítja a tagállamokat, hogy ejtsenek minden, Edward Snowden ellen felhozott vádat, és gondoskodjanak védelméről. A 285 “igen” és 281 “nem” szavazattal elfogadott határozat nem csak a vádak eltörlését írta elő, de arra is felszólította a tagállamokat, hogy semmilyen körülmények közt ne adják ki Edward Snowdent “harmadik félnek”, vagyis az Egyesült Államoknak. Snowden személyét Európa nem az amerikai elvárásoknak megfelelően “bűnözőként” kezeli, hanem kiszivárogtatóként és az emberi jogok védelmezőjeként ismeri el, ami nyilvánvalóvá tette, hogy
    az Európai Unió elkezdte magát függetleníteni az amerikai befolyástól.

  82. https://www.rt.com/on-air/

    Visszavonásig VÖRÖS RIASZTÁS. A helyzet nagyon komoly, Törökország (NATO) megtámadta az orosz haderő egy egységét, azaz Oroszországot. Az oroszok normálisak voltak, jelezték, hogy a földről lőtték le, mire a törökök – őrület – rátesznek, „nem, mi voltunk”.

    A geci amerikaiak tesztelik az oroszokat. Putyinnak lépnie kell. Hamarosan beszédet mond, nem tudni még mikor.

    Egyik pilóta halott, másik kérdéses, valszeg fogságban.

    Ez eszkalálódhat. (Szerintem még nem, de hajszálon múlik akkor.)

  83. 97: Döntő kérdés, hogy valóban történt-e légtérsértés. Ha nem, akkor balhé van, ha igen, akkor a ruszkik kussolni fognak.

    Törökország, ha Oroszországgal háborúzott, mindig területvesztés lett a vége az utóbbi 200 évben. Nem hinném, hogy ok nélkül kockáztatnának.

    „A Kreml-közeli Izvesztyija Recep Tayyip Erdogan török államfő fiát igyekszik hírbe hozni az üggyel kapcsolatban: azt írják róla, hogy kapcsolatban áll az Iszlám Állammal, ellenőrzése alatt tartja az olajvezetékeket, melyeket a terrorszervezet használ és azért lőtték le a harci repülőgépet, mert az oroszok épp az Iszlám Állam olajvezetékeit bombázzák.”
    http://24.hu/kulfold/2015/11/24/rendkivuli-nato-tanacskozas-lesz-a-lelott-orosz-gep-miatt/

    Ha viszont ez a scenario lesz az igaz, akkor az orosz-török háborút jelenthet és a törökök lőttek először…

  84. 97-re
    Az oroszok normálisak voltak, jelezték, hogy a földről lőtték le, mire a törökök – őrület – rátesznek, “nem, mi voltunk”.

    Az orosz védelmi minisztérium szerint azonban vadászrepülőjüket nem a török, hanem a szír légtérből szedték le, és ezt bizonyítani is tudják. Az Interfaxnak nyilatkozó hivatalos orosz források szerint a gépet a földről lőtték ki, a pilótáknak sikerült katapultálniuk.

  85. Putin nyíltan kimondta, hogy a törökök az ISIS-t támogatják:

    „Törökország hátba szúrta Oroszországot, ennek pedig nagyon súlyos következményei lesznek”

    „Értjük, hogy mindenkinek megvannak a maga érdekei, de nem hagyhatjuk, hogy bűntények megtörténjenek. Hátba szúrtak bennünket a terrorizmus cinkosai.”

    Mi lehet erre az orosz válasz?

  86. 100
    Én is épp most olvastam az Izvesztyijában. Mondjuk itt azt állítja Putyin, hogy az orosz gépet levegő-levegő rakétával lőtték le egy F-16-osról indítva.
    http://izvestia.ru/news/597021

  87. Részletesebben:
    htka.hu fórum/biztpol/szíria

  88. Az állami duma javasolja a diplomáciai kapcsolatok megszakítását, nagykövet visszahívását, és a Törökországba irányuló repülőjáratok leállítását, orosz állampolgárok hazaszállítását.
    Majd meglátjuk Putyin hogy dönt…
    http://izvestia.ru/news/596977

  89. Ezek a törökök nem normálisak (vagy valami nagyon csúnya dolog készülődik…:()

  90. A Pentagon igyekezett hamar tisztázni, hogy az orosz gép elleni támadás nem az USA partneri minőségében, ISIS elleni koalíció keretein belül történt.
    Viszont mindjárt hozzátették, hogy minden ország szuverén joga, hogy megvédje légterét…
    http://izvestia.ru/news/597050

  91. Na, jól odadörgölik az oroszok Erdogan orra alá egy 2012-es nyilatkozatát:
    „A határ jelentéktelen megsértése nem lehet ürügy egy támadásra!”
    Akkor egy török gép sértette meg a szíriai légteret, miután gyakorló repülést hajtott végre, hogy ellenőrizzék a radarok működését a térségben, a szírek meg lelőtték..
    http://izvestia.ru/news/597077

  92. Újabb hír:

    Vegyi fegyverekkel támadna az iszlám állam.
    Mi erről a véleményetek?Tudnak nagyobb mennyiségben előállítani?

  93. 111:
    Tamás! Az ISIS semmit se állít elő, mindent kap a „barátaitól”.

  94. Az eddig olvasottak alapján nem kizárt, hogy az orosz gépek áthaladtak a pár kilométeres török határkiszögellésen, de az már nem biztos, hogy a találat török terület fölött érte a gépet.
    Ez esetben a törökök már előre készültek a gép lelövésére, már előre követték pályáját, és mindenáron büntetni akarták a behatolást, még akkor is, ha az biztosan nem ellenük irányult, és nem is volt tartós.
    Így formálisan nézve lehet, hogy jogos volt az akciójuk, de mindenképpen barátságtalan lépés a közös ellenség ellen induló szövetségest hátbatámadni.
    Habár a NATO vezetése kiállt Törökország mellett, azért nyugaton is voltak megnyilatkozások, amelyekben erősen kritizálták a török lépést, illetve Törökországot az ISIS előretolt bástyájának nevezték a NATO-n belül…

  95. Csak érdekességképpen: Tegnap hallottam az Echo-n egy vitát, amelyben elemezgették a migráció mozgatórugóit.
    Itt is felmerült az a gondolat, amelyet már Tibor bá’ is boncolgatott is, hogy miért akarnának behozni olcsó munkaerőt, mikor Európa is tele van munkanélküli fiatalokkal, miért nem ezekkel oldják meg a munkaerőhiányt? Viszont erre az volt a válasz, hogy a gazdaság úgy kalkulál, hogy a migránsok sokkal olcsóbb termelést tesznek lehetővé, mert az európai munkanélküli annyit szeretne kapni a munkájáért, mint az apja kapott, és így nem lenne olyan versenyképes a termék a világpiacon.
    Szóval olyan rohadt cinikus hozzáállásból, hogy tesznek rá, hogy mennyi fiatal lesz munkanélküli, a munkabért le kell szorítani. És a terrorizmus sem nagyon zavarja őket, legfeljebb időnként meghal pár száz ember, meg a rendőrségnek, terrorelhárítóknak is van dolga, de a karaván halad…

  96. 114:
    Ez ellen szól egy újságíró riportja, aki elvegyült közöttük és beszéli a nyelvüket. Neki azt mondták, persze, hogy nem a háború elől jönnek, hanem a nyugati életforma miatt. Kertes házat akarnak és hozzá gépkocsit. Nyomott fizetésekből, ami csak a lét fenntartásáa elég, hogyan lesz ház és kocsi? Aztán ezek erőszakos emberek, ezt már láttuk. Ha nem kapják meg azt, amit akarnak, akkor gyilkolnak, akár ártatlan embereket is. És ez nem a XIX-XX század. Az Internetet ragyogóan lehet szerveződni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük