(1733) Élet az ISIS alatt

Tibor bá’ online

 

~q191Egy Bagdadban élő szír történész, Sami Moubayed a „Life Under Isis” címen írta meg igen figyelemreméltó könyvét, nem kis életveszélyt hozva saját fejére, aminek tökéletes tudatában van. Nekünk pedig hálásnak kellene lenni érte, mert azoknak is kinyithatja a szemét, akiket a liberális hülyeség sikeresen megfertőzött.

Miket tudhatunk meg a könyvből? A részleteket, az ideológiát, és a végső célt, ami az ISIS vérfagyasztó kegyetlenkedése mögött van, azt a hallatlan közönyt, amivel az emberi élet értékét a nullára redukálják.

A szerző könyvében egyetlen egy dologra nem hívja fel a figyelmet. Arra, hogy a több százezer menekült közé vegyülve (már csak a nagy számok valószínűsége szerint is) elképesztő mennyiségű terrorista bújik meg, miközben ebből az embertípusból egy is több mint, amit el lehet viselni.

Abu Bakra l-Baghdadi, az ISIS kalifája beosztottjaival kizárólag mobiltelefonon értekezik, kitűnően beszél angolul, és megköveteli, hogy minden hozzá bejutó titkos jelentés ráférjen egyetlen A4-es oldalra (ezt valószínűleg Churchilltől tanulta). Megköveteli, hogy alattvalói heti 6 napon át dolgozzanak.

Az ISIS propaganda magazinnak, a Dabiq-nak valamennyi munkatársa európai muszlim, akik igen hatékonyak nyugaton élő muszlim fiatalok beszervezésében.

Az ISIS fővárosban, Raqqa-ban igen hatékony adózást követelnek meg. Az iskolák újra működnek, de a tananyagban igen aktív részt kap a vallásoktatás. Elképesztő irónia, hogy a vizsgapapírokat átküldik a katonai fronton a szíriai oktatásügyi minisztériumba, ami Damaszkuszban van.

A könyv feltárja az összes embertelen, kegyetlen büntetést és kivégzést, ami kétségtelenül kimeríti a háborús bűntett kritériumát. Ez azonban nem példanélküli. A szunita muszlimok hite szerint a kalikfátus eredete a mekkai Kurajsz klánra vezethető vissza, ahová maga a próféta Mohamed is tartozott. Utódaik meg akarták tisztítani az iszlámot (mitől?) és nem kevesebb, mint 5000 fejet vágtak le a törzséről 1801-ben. Amiről így emlékeznek meg: „Elfoglaltuk Karbalát és Alla engedelmével lemészároltuk a hitetleneket. Ezért nem kérünk elnézést, és üzenjük az összes kafir-nak (főleg keresztények), hogy ugyanígy fogtok járni. Ismerősen hangzik? Hát persze, ezt akár Jihad John (az egyik videó kivégző) maga is mondhatta volna.

Az ISIS gyakran hivatkozik arra, hogy maga a próféta adott parancsot a foglyok lemészárlására a I.u. 624-ben vívott Badr csata után. Ezt a gyakorlatot, mármint a foglyok legyilkolását, az ottomán uralkodók vidáman folytatták. A magyar I. Lászlót, és a bosnyák I. István és fiát lemészárolták, miután megadták magukat.

A leghűségesebb muszlimok, a szaudi uralkodó ház egyetlen évben 50 alattvaló fejét vágták le. És aki azt hiszi, hogy ez csak uralkodási határaikon belül történik, az nagyon téved. Az ISIS két szír aktivistát fejezett le (a rendőrállam) Törökországban, mert egy Internet blogban részletesen meg merték írni az ISIS belföldi kegyetlenkedéseit. Az üzenet egyértelmű. Ha valakit le akarnak gyilkolni, számukra az országhatárok nem jelentenek akadályt. Lenne rá fogadásom, hogy ma már Magyarországon is vannak csendben lapuló ISIS ügynökök, akik csak egy parancsra várnak, hogy gyilkoljanak. És a parancsok, mint tudjuk, mobiltelefonon érkeznek. Ezek az emberek lélekben a sörtét középkorban élnek, de kitűnően alkalmazzák a XXI. Század technikáját.

Breaking news: Reggel érkezett a hír, hogy a Sinai felett lezuhant orosz utasszállító gépre az ISIS bombát helyezett el. Ez okozta több mint 200 ártatlan civil halálát. Tökéletes bizonyíték arra, amit fentebb írtam. Barbár, kegyetlen, bosszúálló, kiszámíthatatlan, nagyon veszélyes banda.

Ilyen közel még sose voltunk a III. világháborúhoz, mint most: (az alábbi videó URL-t másold be be a keresődbe, vagy kattints rá az 1. hozzászólásba belinkelt URL-re)

http://www.informationclearinghouse.info/article43323.htm  

Frissítés: A baj óriási. A menekültekkel szétküldött fanatikus iszlamisták gyakorlatilag felismerhetetlenek. Bárhol, bármikor lehetséges terrortámadástól tartani, most már a világ bármely pontján. Innentől kezdve ez egy totális „vallás” háború. Csak akkor győzhetnénk, ha minden muzulmánt kiirtanánk a környezetünkből, ahogy ezt ők teszik, de erre ez az elpuhult társadalom, a mely egy lelőtt farkas miatt is siránkozik, egyszerűen képtelen.

 ___________________________________________________
___________________________________________________
___________________________________________________

39 gondolat erről: „(1733) Élet az ISIS alatt

  1. 2:

    Nem tanul az (európai) ember a saját történelméből. Eleinte azt gondoltam, hogy a jobb eszközeink, és kevesebb külső ellenség miatt lassabban fog kimúlni az EU, mint a Római Birodalom, de mivel úgy tűnik még liberálisabbak, toleránsabbak és szociálisan érzékenyebbek vagyunk, még gyorsabb is lesz, és még inkább a belső problémák lesznek az okozói.

  2. 3: Szerintem nem fog kimúlni, csak átnevezik Európai Iszlám Kalifátusra.

  3. USA és Izr. titkosszolgálatok kreatúrája az ISIS. Módszerei emlékeztetnek az aurópai felforgatómozgalmakéira, a középkortól kezdve. Nyugati szellemi termék az ISIS ideológiája…

  4. Tibor bá’ félelme nem alaptalan, csak figyelni kell az átfogó képet. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de egy karácsonyi terror akciónak bőven van esélye. Potenciális célpontok: Róma, Berlin, Párizs. Ha szélsőséges terrorpista lennék, akkor Rómát biztosan megtámadnám, mert ez a keresztény világ fővárosa. Pl 24.-ei Szent Péter téri szentmisén könnyedén halomra lőhető/robbantható a sok keresztény gyaul kutya… Karácsonykor amúgy is mindenki szereti a másikat, összes rendőr/katona inkább otthon enné a „halászlevet” a családjával, mint kint szobrozzon, és lesni a terrorpistákat. Összes titkosszolgálati szervnél, riadót fújnék, mert nagyon közel van egy tömeges terrorcselekmény.
    Egy dologra lesz jó ha bármi is történni fog, végre leszámolnak a liberális menekült simogatással. Ez lesz az utolsó esélye az EU-nak hogy megrázza magát, és kivesse a magából a „nemzetrontó” eszméket.

  5. Egyik ismerősöm áttételesen ismer pár szír pénzváltót, akik jobban bele láttak az itthoni menekült krízisben.
    Elmondásuk szerint Belgrádig saját pénzből kellett idejutniuk a migránsoknak valamilyen úton, de Belgrádon volt/van több chekpoint ahol kapnak 6000EUR-t kp-t, telefont, utazási segédletet. Hivatalosan szaudi bankokból jön a pénz, de a valós finanszírozó nem ismert(lehet tippelni ki utalja a dellát:)

  6. 4. Ábel

    Nem lesz itt kalifátus… csak felfordulás. De az nagy.
    Aztán „behívjuk” az USA-t, hogy tegyen rendet… És tesz…
    De olyat, hogy attól koldulunk.

    Szóval ne felejtsük el, hogy nem véletlenül lett életre hívva se az Al Kaida, se az ISIS…
    És pont addig maradnak életben ameddig muszáj.

    Most az megy, hogy telerakják a fejünket olyan jövőképekkel, aminél még az amerikai gyarmatság is jobbnak tűnik.

    Erre van egy 100 éve fejlesztett és tökéletesített véleményformáló rendszer, de a túlélés záloga, hogy NE árnyékra vetődjünk.

    Azzal együtt, hogy ismerjük a közvetlen veszélyeket, tudnunk kell, hogy szervezett bevándoroltatás folyik a Soros féle körök szervezésében. És erre talán még jobban oda kell figyelni…
    Régi szabadkőműves trükk, hogy káoszt teremtek, aztán felajánlom a rendet… az én rendemet…

  7. Nagy a vihar a „szarral” egyre jobban kicsordulásig teli „biliben”, az már szinte biztos!

    Azt eddig is tudott volt, hogy az FSA, Al-Nuszra, és az ISIS is sok, a szíriai kormányerők egykori lerakatát, laktanyáját foglalta el, és szerezte meg az ott lévő technikát. Köztük komolyabb légvédelmi fegyvereket is…, nem csak MANPADS kategóriát, amiből bőven kaptak (kínai FN-6 képében) az öböl menti államok támogatása keretében a TOW pct. rakéták mellett. De, hogy üzemeltetni is tudnák -e…?! Még elképzelhető is, de…!

    Személy szerint még mindig azt tartom valószínűnek, hogy egy bőröndben sikeresen felcsempésztek egy bombát az orosz gépre. Hacsak nem az történt, hogy a javított farokszekció nyomásálló héja megadta magát, és…! Volt már ilyenre példa, akkor is darabokra szakad a gép a levegőben a túlnyomás robbanásszerű kiegyenlítődése miatt.
    Várjuk meg a vizsgálatot, jelenleg a bőröndbombás verziót látom esélyesnek. Ez viszont jól leírja az egyiptomi állapotokat!

    És már Merkelék is háborútól tartanak Európában a migránsválság miatt. Minő meglepő…! Azt kell mondanom, hogy alakulnak itt a dolgok, csak nem jó irányba!

    Köszönöm a mai posztot! 🙂

  8. 9:
    Elolvastad a pirossal szedett Breaking news-t?

  9. 10: Elolvastam. 😉
    A videóban voltak légvédelmi rakéták, arra reagáltam.

  10. Nem tudni mi lesz , és hogy lesz e nagyobb terrorcselekmény.
    Nyilván sokmindent nem tudnak felrobbantani egyidejűleg, annyi bombájuk nincs. A II.vh ban évekig bombázták Európát mire megsemmisültek a nagyvárosok.
    Nagy háború terrorcselekmény és az azt kiváltó diplomáciai bonyodalom miatt lehet talán ,de itt 1000 terorista nem tudja lángba borítan Európát.

  11. 13: Hogy minden totális romban álljon, mint Drezda a bombázás után, ahhoz nyilván nincs elég bombájuk, se emberük. De hogy minden nagyvárosban robbantsanak párat, arra bőven elég lehet. Egy ilyen támadás elég lenne ahhoz, hogy minden egyes európai polgár biztonságérzete semmivé váljon.

  12. 14. Ez igy van.
    Annyira nem ismerem hogy a terroristak mogott milyen gondolkodas all pontosan, ki a fuzetett es ki nem.ha azt nezzuk h szep 11 ota nem volt nagyobb merenylet (es az is megrendezett volz)usaban es euban akkor ugy gondolom nem kell felni. 1-2 embert lehet kinyirnak, de nagy gyilkolasok es bombamerenyletek nincsenek es nem is lesznek. ( max fizetettek). Kozel keleten nem tudom mi a helyzet , ott mennyire durva, de hiaba olvasol utana ugyse derul ki az igazsag
    fb- on valahogy rakerestem egy par alakra (ismerosenek az ismerose). Van egy par fej akuk fegyverrel pozolnak; de azt nem tudom hogy ok katonak (es csak vaganysagbol pozolnak) vagy terroristak? (Keressetek ra fb on pl. Isis es utana ismeros ismerose feldob par erdekes arcot…

  13. 8., Attila (PV)

    Bármiben nyugodtan mernék fogadni, hogy úgy lesz, ahogyan Attila leírta.

    Az iszlám olyan, amilyen. Nekünk 150 évig volt részünk benne. Azóta csupán a gyilkolás eszközei fejlődtek.

    Akik viszont Európa nyakába öntötték őket, azok most nagyon csendben kushadnak (Amerika, Obama szerint nem fog háborút vívni Szíriában, nyílván saját kreálmányait nem számolja fel…), miközben biztosan tudják, hogy az eu-s vezetők kitartanak Európa mindenáron történő muszlim elözönlése mellett. Az eu-s vezetők cívódnak a látszat kedvéért, de ez csupán taktikázás, időhúzás. Miközben milliók özönlenek be Európába. Európa érett gyümölcsként fog ölébe hullani az őt egyébként is birtokló sátáni erőknek.

    Nincs olyan jogi, illetve intézményi rendszere az eu-nak, ami erre a merényletre kiútat jelenthetne. Kérdés, hogy mikorra ismerik fel (és valóban is akarni fogják-e), az eu lebontásának halaszthatatlan szükségességét a még élni kívánók.

  14. 14. Ábel

    A legközelebbi analógia arra ami Európára vár, az olyasmi mint az Észak-ír teroristák csináltak Londonban…
    Időnként felrobbantottak ezt-azt Londonban, Manchesterben, igaz, előtte mindig telefonáltak, hogy legyen idő kiüríteni az épületeket.

    Mondjuk most telefonálás nem lesz…

    Rosszabb esetben olyasmi lehet, mint Bagdadban, időnként egy-két piacot vagy vallási gyülekezetet felrobbantanak, de attól az élet nem áll meg… az első sokkok után azért még lesz élet, majd csak minden sötét bőrűt valamilsen kifogással elkerülnek…

  15. Az erősebb NATO jelenlét annyit eredményez, hogy célponttá válunk: Fehérvár, BP eleve, Pápa valszeg.

  16. Azért megdöbbent, hogy a klímások nem veszik észre, hogy ez a népvándorlás összefügg a klímával. Na nem közvetlenül, hanem közvetetten. Látom sokaknál még bőven hiányzik a puzzleból. (Sajnos.)

  17. 21. Jövőnk

    „Azért megdöbbent, hogy a klímások nem veszik észre, hogy ez a népvándorlás összefügg a klímával.”

    Szerintem észreveszik…
    De nem lehet ezt a fajta dolgot politika mentesen kezelni.

  18. 8
    Igazad van,,az tény,,
    16
    Neked is,,,de
    Lásd utolsó bekezdésed,,,
    Ha millió szám özönlene az Orosz,,,meg a Kínai,,,akkor mi lenne?
    Akkor meg minden lenne,,?
    Mert nem része a tervnek,,?
    Na az még érdekes lenne,,,,
    Ezek soha nem fognak felismerni semmit mert mindent tudnak,,szükségük meg semmi
    Legalábbis erre,,
    Tudja az értő,,mire megy a játék,,
    A tányért nyalogató,,meg hiszi,,hogy neki újra bezsírozzák,,
    Lófaszt!
    Ha ejtik,,ejtik mint egy kutyát,,s jön helyette ,,,egy másik párt,,
    Szégyen ez a szavazás,,,

  19. A terrortámadások „haszna” nemcsak az emberi és anyagi kár, hanem a félelem. Abbán a tudatban (f)élni, hogy bárhol bármikor…
    A félelemben tartott tömegekkel meg bármit meg lehet tenni. Bármit.

  20. Az európai elit a szolgálatokon keresztül nyilván tudott a terrorveszélyről, amit a migránsok ellenőrizetlen beáramlása okozott. Miért nem tett (tesz) semmit sem(?)… létezik erre egyáltalán válasz?

    Ha a repülőtéren az európai állampolgárról, egy síma Európán belüli utazásnál még a cipőt, nyakláncot stb. is lerángatják, akkor miért engedik be ezeket kontrollálatlanul? Úgy látszik, senkit sem érdekel, hogy KIK EZEK.

  21. 24. Mvm9

    „Úgy látszik, senkit sem érdekel, hogy KIK EZEK.”

    Akit érdekel azok TUDJÁK.
    De kevesen vannak azok, akik szabadon tehetik azt, amit kell.
    Németországban például 50 000 amerikai katona van, a lehallgatásokból ezernyi zsarolási potenciál, és ugye mindenkinek van vaj a fején, és senki nem elég bátor, hogy szembemenjen…
    Vagyishogy… A francia szélsőjobb Orbán melletti tüntetést szervez Párizsban, szóval megint a felszínre kerül a dolog, de már az utca szintjén…

    Lesz egy kis nácifasisztázás, de ez ebben a helyzetben egyre kevesebbeket fog zavarni.

  22. A lehetséges terrorcselekmények veszélye (az áldozattá válás lehetősége mellett), hogy a gyenge, liberális állam az erőszak alkalmazása esetén nem visszaüt, hanem behódol – nem szűkíteni fogja a muszlimok jogait, hanem bővíteni /a többség rovására/.

    Jó példa volt, hogy valamelyik német iskolában már betiltották a miniszoknyát – még erőszak sem kellett, már megindult a behódolás.

  23. 25: Mivel Orbán lett Európa jelképes Végvári Kapitánya, a terrortámadás Pesten is esélyes…

  24. 28:
    Azt hiszem a primitív muszlim agyvelő nem így működik. Úgy gondolom, hogy kivívtunk náluk némi tiszteletet. A NATO-ban is úgy vagyunk, mintha húznák a fogunkat.

  25. 28. Arma

    Gondolod, hogy az ISIS most akkor szereti Merkelt és „védelem alá helyezi” Németországot, mert olyan kedves a menekültekkel?

    Én nem.
    Ha Pesten robbantás lesz, akkor azt nem az ISIS fogja végrehajtani, az tuti… bár lehet, hogy feltűnően úgy fog kinézni…

  26. manooo, a zavaros kis összehányt félmondataid megértését egyáltalán nem segíti, hogy nemlétező központosást használsz, mint ,, és ,,,
    Ha szeretnéd, hogy legyen valami halvány segédfogalmunk arról, hogy mi van a fejedben, akkor fogalmazz kerek, egész mondatokban, és írj le mindent, ami a megértéshez kell, ne csak foszlányokat.

  27. 29: Akár igazad is lehetne, vannak, akik csak az erőből értenek. Viszont az izraeli-palesztin konfliktus meg ellentmond ennek. Minél nagyobbat ütnek az izraeliek, annál nagyobb az ellenállás. Bár azt hozzá kell tenni, ami ezt magyarázhatja, hogy a szituáció pont fordított: ott a zsidók a betolakodók, itt a muszlimok.

  28. http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=124105

    „Azokban a laktanyákban, katonai támaszpontokon, ahol menekülteket szállásolnak el- írásban tiltották meg a katonáknak, hogy fegyvert viseljenek.”

    Merkel szándékosan akar katonai puccsot kikényszeríteni?

  29. Az egyik német humorista mondta a TV műsorában:

    „Föltétlenül fel kell világosítani a menekülteket, hogy nem a Paradicsomba jöttek.
    Itt az emberek alkoholt isznak, disznóhúst esznek és szűz lányt, még lámpással se lehet találni!“

  30. A kék színű frissítés magyar helyzetre vonatkozik vagy az eredeti forrásnál jelent meg mint frissítés?

  31. 37:
    Az eredeti forrásnál ez nem található. Ez az én dedukcióm egy frissebb forrásból.

  32. Értem köszönöm. Én is hasonló következtetésre jutottam, ami elég szomorúnak tűnik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük