(1711) A brit SAS alakulat

Szíriában a brit SAS (különleges) alakulat harcol Asszad ellen ISIS felkelőknek öltözve

________________________________________________

Az eredeti cikk teljes VIP fordítását E-mailben küldöm el azoknak, akik adományaikkal hozzájárulnak a honlap fenntartásához. Kapcsolat: evatibor#t-online.hu

___________________________________________________

___________________________________________________
___________________________________________________
___________________________________

14 gondolat erről: „(1711) A brit SAS alakulat

 1. Azért ez nagyon durva, ha igaz. Ezzel lényegében már el is kezdődött a III. Vh., csak még nem nyílvános a dolog, hisz akkor az oroszok a angolokkal állnak ténylegesen hadban, ami úgy is bevonzza a többi országot.

 2. Úgy tűnik, ki akarják nyírni Asszadot amíg az oroszok bombázzák a felkelőket.

  De ez ugye felveti a kérdést, hogy akkor ki vezesse Szíriát.
  Mert Asszad nélkül ugyanaz lesz, mint Líbiában.
  Szóval az angolok MINDENÁRON káoszt akarnak.

  Hacsak az oroszok „véletlenül” nem bombázzák ripityára őket.

 3. FIGYELEM!!! FIGYELEM!!!. A szkíta UFO-k tegnaptól befolyásolják az Interneten terjedő biteket, megmákonyozva azokat, mely átterjedhet az emberi agyra is!!! Semmiképp se higyjetek az Internetes nédiának! 🙂

 4. Köszönöm a Russiaan Warship attack videót. Tehát így néz ki egy háború a XXI. században. Azért gondolom ennél több is lehet.

 5. 8: A ruszkik saját glonass navigációs rendszert használnak, és lassan a kínaiak is. Háború esetén nyilván mindegyik titkosítaná a rendszert.

 6. Hivatalos, teljes anyag a Kaliberek Kaszpi-tengeri kilövéséről. De egyre jobban úgy néz ki, hogy a hajókról, csak 16 „szeretetcsomag” indult, a további 10 db „cirkálórakétát” a Kaszpi-tenger fölött repülő Tu-160 -ról indították.

  A nyár folyamán egy magasrangú iráni tábornok Moszkvába utazott, kiterítette vendéglátói elé Szíria térképét, és mutatta rajta, hogy Aszad bukásra áll: lassan a tengerbe szorítják. De mindjárt vázolta is elképzelését, mit kéne tenni. Az éledező szuperhatalomnak megtetszett az ötlet.
  http://privatbankar.hu/makro/iran-vette-ra-az-oroszokat-a-sziriai-beavatkozasra-286320

 7. Hopsz, a videó lemaradt:

  De ez sem Szíriáról szólt, meg nem is fegyverteszt igazából. A környékbeli középhatalmak megkapták az üzenetet, hogy fiúk, igen, tudjuk, hogy tudjátok, hogy tudunk ilyet, de használni is képesek vagyunk, és merjük is. Szóval arcoskodást, satuba tenni, vagy…!

 8. Az oroszok azt mondták hogy nem marad reakció nélkül ha a környező országokat körülveszi a nato

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük