(1590) Hadd zsidózzak egy nagyot! :-)

Tibor bá’ online

 

~q191Két nap óta azon filózok, mi lenne akkor, ha sok millió forintért hirdetéseket adnék fel újságokba és a kereskedelmi tévékben, egye fene, még a közszolgálatiba is, és arra ösztönözném honfitársaimat, hogy ne házasodjanak össze zsidóval. Sőt, biztatnám őket, hogy E-mailen és egyéb módon barátaikat is győzzék meg arról, hogy veszélyes dolog zsidóval összeházasodni. Ugyanis egy ilyen házasság azt jelenti, hogy a magyar nemzet felhígul, elveszíti identitását. Egy ilyen vegyes házasság a nemzetre nézve stratégiai veszélyt jelent. Szóval milyen lenne egy ilyen hirdetési kampány visszhangja? Nem kell rá azonnal válaszolnod, mert látod, én magam is két nap óta filózom rajta. Van egy olyan elképzelésem, hogy le lennék fasisztázva, kikiáltanának az ország első számú antiszemitájának. Természetesen kirekesztő lennék és négy rétre csak azért nem vágnának, mert ezt a megtiszteltetést előttem már lefoglalták mások számára. Persze lehet az is, hogy tévedek. A liberális sajtó jól értesült riporterei tudni vélnék, hogy holokauszttagadó vagyok, ez pedig mára halálos bűnné lépett elő. Minden más létező tény tagadásáért kizárólag a megtisztelő „hülye ez a pasi” legyintés lenne a jutalom. Azonban a holokauszt tagadásért letöltendő évek járnak, mert egy ilyen aszimmetrikus világban élünk. Nekik mindent szabad, nekünk semmit. Persze nem vagyok holokauszttagadó, mert hülye azért nem vagyok, és a holokauszt – sajnálatos módon – igazság, illetve megtörtént tény. De mi a fenének filózom ilyen hülyeségen? Meg vagyok én kergülve? Elment a józan eszem? Nem, nem és nem. Egészen egyszerűen elolvastam Jonathan Cook cikkét. Most derül ki milyen műveletlen vagy, mert nem hallottál Jonatán Cookról. Kérlek szépen a nevezett úriember az Izraelben lévő Názáret városának polgára, természetesen zsidó polgára, foglalkozásra nézve pedig író. Érdekes könyveket írt már eddig. Például ilyen címmel: „Izrael és a civilizációk ütközése: Irak, Irán és a Közel-kelet átformálásának terve.” Szép hosszú cím. Ja, van neki egy honlapja is: www.jkcook.net ha esetleg felpiszkáltam volna a kíváncsiságodat. Most persze a következő kérdésed az, hogy mit írt ez a Cook? Na, jó, idézek szó szerint:

„Az Izraeli kormány beindított egy TV és Internet hirdetési kampányt, amiben felhívja az izraelieket, hogy azokat a külföldön élő barátait és rokonait informálják, akik nem zsidóval való házasságkötés veszélyével állnak szemben.” Ez a veszély nem egyéb, mint a diaszpórában élő fiatal zsidók házasság útján történő asszimilációja. A kampány 800.000 $-t emésztett fel és az váltotta ki, hogy valaki közzé tett egy felmérés, ami szerint Izraelen kívül élő zsidók fele nem zsidóval házasodik össze.

Természetesen egyéb statisztikai adatok is napvilágot láttak. Például Izraelen kívül a világ minden egyes zsidó közösségének létszáma egyre csökken a vegyes házasságok és a kevés gyerekvállalás következtében. Valamint az európai és az amerikai zsidók 50 százaléka nem zsidóval köt házasságot, míg az orosz zsidóknak ez 80 százalék. Izrael zsidó lakossága 6 millió, ami a világ összes zsidójának 40 százaléka. Éppen ezért Izrael állam szembeszáll a zsidó és arab állampolgárai között megkötendő házasságokkal és pedig úgy, hogy egyszerűen nem ismeri el, kivéve, ha azt Izraelen kívül kötik. A hirdetési kampány elsősorban az amerikai és kanadai zsidókat célozza meg, akik összességében 6 millió főt tesznek ki és hitük szerint a liberális vonalat követik, akik a vegyes házasságot nem ellenzik. Nem akarok még sokáig csámcsogni a témán, mindössze azt jegyzem meg, hogy a kampány beindítása után (amiről Magyarországon úgy látszik, senki se tud) az amerikai zsidó blogok perceken belül felzúdultak, „megosztónak” bélyegezték, és kijelentették, hogy a vegyes házasságból született gyerekek számára „sértő”.

Ez azonban pitiáner ügy, pillanatnyilag ennél fontosabb dolgok is vannak, mondhatnánk a zsidók vízválasztóhoz értek. Netanyahu, az ország miniszterelnöke az amerikai kongresszus előtt megtámadta (persze csak verbálisan) az amerikai elnököt, Obamát, amiért nem hajlandó Iránnak nekimenni, hanem atom egyezséget kíván velük kötni. Eddig erre még nem volt példa. Netanyahu olyan fokú magabiztosságot érez, amit valóban párját ritkítja. Ez nem csak én gondolom így, hanem 200 darab, izraeli biztonsági veterán is, akik kijelentették, hogy az izraeli miniszterelnök veszélyt jelent az Izrael állam részére. Na, végre valami, amit nem a zsidók találtak ki. A mi Orbánunk (újabban a geci ragadvány névvel) előbb volt veszélyes Magyarországra nézve, mint Netanyahu Izraelre, csak persze Orbánt nem hívják meg az amerikai kongresszusba. Talán jobb lenne az esélye, ha egy zsidó nőt vett volna el feleségül.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_____________________________________

27 gondolat erről: „(1590) Hadd zsidózzak egy nagyot! :-)

 1. „…Orbánt nem hívják meg az amerikai kongresszusba. Talán jobb lenne az esélye, ha egy zsidó nőt vett volna el feleségül.”
  De hiszen azt vett el . A fekete szemű, fekete hajú emberek is lehetnek zsidók. Orbán legnagyobb barátja, (Mészáros Lőrinc) szerintem zsidó, az a törzs, amelyikbe Anikó is tartozik.

 2. Hát Orbán összes gyerkének ‘Ószövetségi’ neve van. Jelentsen ez bármit is.
  Amúgy kár volt megint belekeverni Orbánt. Hihetetlen, hogy mindent tud Tibor bá’ így kerekíteni. 🙂

  Amit hiányolok viszont, hogy miért nem lopott Orbán a mai post-ban!?
  Lehet, hogy azért mert megint (még mindig) a szoclib (a fenti cikkben is) említett
  érdekcsoporthoz tartozók követnek el arcátlan bűncselekményeket? Ha már az adópénzhez nem férnek hozzá, hozzáférnek a betétekhez és megtakarításokhoz!
  Most tényleg Tibor bá’ zsebéből vették ki a pént, csak éppen a g. Orbántól független jegybank alatt működő OBA visszateszi a zsebébe.

  Nade hagyjuk az okoskodást! Ha már g. Orbán mindennap lop valamit, tessékmár egy kicsit a BRD bankról is mesélni nekünk Tibor bá’! Vagy ilyenkor ez nem annyira érdekes? Legalább tessék a PSZAF-re kenni a dolgot egy nyulfarknyi post-ban.

 3. Állítólag tévedésből ‘beléptetőkapus’ Tamás szavait adták OV szájába /mást kellett volna/ tévedésből, de az eredeti cikk máig nincs kijavítva… valamiért.

  „L’antisémitisme est antidémocratique et inacceptable. Je suis un Hongrois d’origine juive. Mais je n’ai pas de double identité. Mon identité est hongroise et je n’ai aucun problème avec le fait d’être juif. Je ne l’ai jamais nié et mon père me frapperait si je le faisais », affirme Viktor Orban.”
  En savoir plus sur http://www.lesechos.fr/18/01/2012/LesEchos/21104-036-ECH_viktor-orban–l-infrequentable.htm#jo9AWC3i3tkPxbIM.99
  Gugli fordítóval: Antiszemitizmus antidemokratikus és elfogadhatatlan. Magyar vagyok zsidó. De én nem a kettős identitás. Saját identitás magyar és nincs bajom azzal, hogy zsidó. Én még soha nem tagadta, és az apám megütött ha tudnám, „mondta Orbán Viktor.
  És a mandineren:
  „„Az antiszemitizmus antidemokratikus és elfogadhatatlan. Zsidó származású magyar vagyok. De nincs kettős identitásom. Magyar az identitásom, és nincs problémám azzal, hogy zsidó vagyok. Soha nem tagadtam, és az apám megütött volna, ha így teszek” – állította Orbán Viktor a Les Échos szerint.”

 4. 2:
  Szegény Gabi! Úgy tűnik, hogy nagyon dühös vagy. 🙂
  Bizony egyre több ember van, aki végleg kiábrándul Orbánból. Igaz, hogy Tibor bá, nem ábrándult ki, mert ő sosem kedvelte Orbánt. 😀
  Van egy” jó” hírem is : Ha Orbán 2018-ig erejét megfeszítve fog lopni, (ebben nincs kétségem) akkor sem fogja tudni felülmúlni Gyurcsányt .
  Hát ez a mi hazánk. 😀 😀

 5. 2: Mi a faszom az a BRD bank? 🙂

  Nem inkább DRB? Na, kb. ennyit tudhatsz az ügyről… De a hőbörgés az megy…

  4: „Ha Orbán 2018-ig erejét megfeszítve fog lopni, (ebben nincs kétségem) akkor sem fogja tudni felülmúlni Gyurcsányt”
  Én is utálom Gyurcsányt, de azért OV nagyobb szakértő szerintem ebben a témában.
  Már csak azon egyszerű prózai okból is, hogy OV ideje alatt több eu-s pénzt kaptunk, így eleve nagyobb a ‘merítési’ lehetőség is.

 6. Orbán fél-ázsiai népség (cigány).
  A felesége „fekete” zsidó. A gyerekeik a rasszista zsargon szerint zsi-cik.
  Tekintve, hogy a gyerekek anyja a zsidó származású, így a gyerekek nem cigánynak, hanem zsidónak számítanak, – a zsidók vélekedése szerint.

 7. 7:
  Igyekszik az ember átadni a tudását. 🙂
  Orbán veje vagy vörös zsidó, vagy sváb, attól függően, hogy mi az anyja.
  A vörös és a „fekete” zsidók egyébként szívesen keverednek : Geszti Péter-Gryllus Dorka

 8. Különben ez az a szitu, amikor a fagyi visszanyal /csak most finoman/. Addig tömték a fejünket a multikultival, meg a liberalizmussal, hogy már a diaszpórában élő zsidók is bevették…

  Ez egyébként tényleg komoly, hogy zsidók és arabok nem házasodhatnak Izraelben? Nagyon gáz, ha igaz, de bevallom, nem tudom elhinni… Balint – ha erre jársz… mi a valós helyzet?

  8: Virág elvtárs, 20 évvel ezelőtt én is szívesen kevertem /vagy keveredtem?/ volna Gryllus Dorkával.. 🙂

  /P.S.: Egy hozzászólásom beragadt feltehetően ‘magaskő’ miatt./

 9. 7: A fene eszi, Hochstein meg Dorka nélkül túró az egész.
  Sőt, Arma is sztrájkol… 🙂

  Tibor bá’: Hochstein és Dorka nincsenek letiltva, miért is lennének?

 10. Ha valakit gyalázni kell, a legtutibb, ha először bebizonyítjuk, hogy zsidó.
  A többi már jön magától…. 🙂

 11. 13 :
  Rám nem érvényes a teóriád. Én nem vagyok antiszemita.

 12. Tibor bá’! Ilyen finoman senki más nem tud zsidózni, mint te.

 13. 15: „Akkor mi a helyzet a zsidókat gyalázó zsidókkal” Azoknak autoimmun-betegségük van… 😀

 14. 15:
  Ők letagadják, hogy zsidók lennének.

 15. Azt hittem, hogy most majd zsidózhatunk egy jót, de hát orbánozás lett belőle…
  Vannak akik szerint egykutya.

  Na mindegy…

  De szerintem Tibor bá’ rosszul fogta meg az alaphangot.

  Nem azt kell hirdetni, hogy …”győzzék meg arról, hogy veszélyes dolog zsidóval összeházasodni. ”

  Hanem hogy :

  Védjük meg a zsidó identitást !
  Segítsünk zsidó barátainknak megőrizni fajuk tisztaságát !
  Álljunk ellen a szerelem és a testi vágyak erejének, és mondjunk le a zsidókkal kötendő házasság örömeiről, hogy tovább ápolhassák különleges életmódjukat, kultúrájukat a végleges asszimilálódás veszélye nélkül.

  Mennyivel jobban hangzana !

  Túdom, túdom, alapvetően a kettős mércére akartál célozni, de ez már nem hír a mai durva antiszemita világban. Legalábbis a Csárli óta tudjuk, hogy a szólásszbadság fajspecifikus… Vannak akik már régebben tudják.

  De hát nem erről van szó, hanem hogy mi lenne akkor, ha a zsidók asszimilálódnának, és Obama se törődne már velük sokat…

 16. Elő-előkerül a téma és néha a védekezés is, hogy nem radikalizálódik az ország.
  A médiában pedig hülyeségek jönnek ezerrel

  https://kuruc.info/r/2/127268/
  Így már értjük a Ráhel nevet, a diplomátlan zsidó Habony Árpád Raszputyin szerepét, az országon élősködő Vitézy família sérthetetlenségét, a kormányzati zsidók sorát (a Leumi bankos Németh Lászlónét, Fónagy Jánost, a csak a ballib kulturális figuráknak kedvező Halász Jánost), a Simicska által otthagyott pénzek átpasszolását Fellegi Tamásnak, a Wallisnak (stadionépítés) és társainak. És persze a visszataszító arcok világcsúcsát verő, „túlélő-leszármazott” Hegedűs Zsuzsa haszontalansági főtanácsadónak a szerepét. És azt is teljesen megértjük, hogy az MTI elfelejtette ezt a cikket szemlézni. Ha egy munkatársunk nem jár éppen most Franciaországban, a hazai közélet nem értesül arról, amit Orbán Viktor a két francia újságírónak az orrára kötött. (Kuruc.info)

 17. 20: Látom, nem olvastad a 3. hozzászólást… 😉

 18. Write-only user 😉

  Ismétlés a tudás anyja. Repetitio est mater studiorum.
  Ebből is látszik, hogy hímsoviniszta vagy… 😉 😀

 19. Halvérű svájciak fele már albán meg török, így nem csoda.

 20. 24:
  A mondás még akkor született, amikor csak az anya volt a biztos. A feminizmus láb megvetése óta uniszex van, tehát bármelyik használható. Én speciel az apámtól tanultam (tőle se sokat 😀 ).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük