(1466) Női fecsegés

Tibor bá’ online

 

~q400A nők jóval diszkrétebbek a férfiaknál, ezért aztán el nem tudom képzelni, hogy az egyik nő a hajszárító búra alatt odaszóljon a másiknak, tegnap este úgy megdugtak, hogy reggelig nem tértem magamhoz. Nem, ilyen nem létezik. Ennek ellenére a férfiak egy része igen kíváncsi, miként értekeznek a nők egymás között a szex-szel kapcsolatban. A magam részéről Évát már többször megkérdeztem, de szerinte a nők erről egymás között nem szoktak beszélni. A téma tehát elaltatva.

Tegnap azonban megváltozott a világ, egy amerikai magazinban megjelent egy cikk, amiben egy nő arról számol be, miként cseveg a gyengébb nem a férfi péniszéről, amikor maguk között vannak. – Na, végre, szóval ők se némák.

A cikk azzal kezdődik, hogy a férfiolvasók nyugodjanak meg, a méretről nem szokott szó esni. Megnyugodtam, 😀 de később kiderült, hogy ez nem igaz. Illetve annyiban igaz csak, hogy a performancot fontosabbnak tartják a méretnél. Különben, az amerikai nők elég szemetek, mert ha férfi nem hallja őket, emberölésre alkalmas maró gúnyt is bevetnek: „Vártam, hogy mikor hatol be, de aztán észrevettem, hogy ez már megtörtént. Közben biztosított arról, hogy orálisan ki fogja pótolni a gyenge teljesítmény, de az is elmaradt.”

A többi idézethez iparkodok nem fűzni kommentárt!

  • Elképesztő fasza van. Azt mondják, hogy a kis ember nagy bottal jár, és fordítva. Az új pasimnak hatalmas, kigyúrt teste van, de a fasza se semmi – szerencsére – tehetem hozzá.
  • A férfiak általában nincsenek megelégedve a pénisz méretükkel. Ezeknek fel szoktam hívni a figyelmét az alábbi ábrára, ahol a hüvely mérete igen jól érzékelhető. Mi az ördögért akarnak ennél sokkal nagyobbat? A G-pontig egészen apró pénisz is elér.

~q220

  • A kollégiumi évek alatt különböző méretű és formájú szerszámmal felszerelt férfivel bújtam össze. hamarosan rájöttem, hogy a méret egyáltalán nem fontos. Az alakja, görbülete annál inkább. Az egyik pasinak hatalmas fasza volt, majdnem felrepedtem. Ez az, amiből többé nem kérek.
  • Nálam a kis pénisz nem probléma, mert azzal gond csak a misszionárius póznál van. A jó szex nem annyira a genitáliákról szól, mint inkább a közeli személyes kapcsolatról.
  • A leszbikus párom biszexuális, egy-egy heterókaland után úgy számol be, hogy a pasinak szép a pénisze. Ez az egyetlen ok, ami fenntartja a heterókalandjait.
  • A barátomé kicsi, de tudja, hogyan kell használni. Más pasik rosszul bánnak a nagyobb szerszámmal. Különben is a kisebb szerszámot jobban szeretem, mert iszonyatosan szűk vagyok.
  • Szerintem a vastagság lenyűgözőbb, mint a hossz, de ami tényleg izgalmas az, ha a megfelelő irányba és a megfelelő mértékben görbe.
  • Volt alkalmam egyszer egy tényleg hatalmas farokkal találkozni. Azt hittem csak a látványtól meghalok.

Évának felolvastam a fenti idézeteket, amire megrántotta a vállát, és azt mondta, ezek amerikaiak. — Kedves női olvasók! Tényleg érdekelne a véleményetek.

______________________________________________________________
______________________________________________________________
____________________________________________

23 gondolat erről: „(1466) Női fecsegés

  1. Persze, hogy beszélnek róla. Ki többet, ki kevesebbet árul el magáról. És a férfi farokméreténél sokkal központibb téma a saját orgazmusuk.

  2. 1:
    Jóhiszemű vagy. Szerintem az első számú női topik, hogyan lehet hasznot húzni a szexből.

  3. Én úgy vettem észre, hogy vannak prűd nők, akik nem hajlandók beszélni a szexről semmilyen társaságban, és vannak szabadszájúak, akik bármit bárhol kiteregetnek. Vannak, akik lojálisak a párjukhoz, és nem adják ki az intim dolgait harmadik embernek, és vannak akiket nem kötnek ilyen skrupulusok és gond nélkül elpletykálnak mindent. És persze vannak mindenféle átmenetek. Lehet, hogy az arányok kultúrafüggők, de szerintem mindenféle van nálunk is, Amerikában is.

    De hogy konkrétan mit beszélnek egymás közt, akik beszélnek, az engem is érdekelne.

    2: A számító nőknek szerintem van egy olyan kategóriája, akik a módszereiket nem adják ki senkinek – legkevésbé női vetélytársnak.

  4. 3. Tibor bá’, sajnos ezekből a csevelyekből kimaradtam, azért sajnos, mert ha a nő nem húz hasznot a szexből, akkor a férfi használja ki… Úgy tűnik, kevés az olyan férfi, aki értékelni tudja a jóhiszemű nőket.

  5. Jó, kezdem: szerintem sem a méret a fontos, hanem a forma és az, hogy hogyan tud vele a férfiember bánni. Az az igazi, ha a végig tudja vele „tapintani”, „masszírozni” a hüvely minden apró részletét.
    A jó szeretkezés részben ösztön, részben pedig sokat gyakorolt, kiművelt technika. 🙂

  6. 5:
    Nerm voltam elég pontos a megfogalmazásban. Főleg metakommunikációról van szó. Néz meg Vajna Timijét! A pofájára rá van írva, „ti hülyék, így kell ezt csinálni”.

    6:
    Álljon meg a menet! A pénisz nem arra való, hogy tapogassak vele. A hölgynek kell úgy mozgatni magát, hogy a kiszámítható erejű és irányú lökéseket megfelelően hasznosítsa. Persze be lehet segíteni, ha érzem, hogy mit akar. — Köszi a beindítás 🙂

  7. 😀 fú, ezek a topic „kilengések”… Végülis érdekes és szokatlan, úgy értem nem gyakori.
    / Valóban tolonganak a női hozzászólók. 😀 /

  8. 2:
    Valóban, ez mélyebben kódolt, ezért ez az érdek ott kell legyen mindig a háttérben. Ha nincs is kimondva.
    Akkor úgy pontosítok, hogy az orgazmus téma előrébb van, mint a farokméret.

  9. Jojjon az en -noi – tapasztalatom az ugyben, hogy szoktak-e a nok beszelni a szexualis eletukol. Szerintem sokkal kevesebbet es sokkal burkoltabban mint a ferfiak. En szemely szerint soha nem „beszeltem ki” egyetlen partnerem sem… viszont ha valaki elorukkolt a temaval soha nem fojtottam bele a szot, sot.

  10. megkerdeztem a felesegemet es azt mondta, hogy „nem baj, ha vastag csak hosszu legyen…” 🙂

  11. Én is Évával értek egyet.Nem szoktunk ilyenről beszélni,de én nőkkel olyan nagyon másról sem.Csak „Hogy vagy?” meg ilyesmik.Mert engem a női nyávogások nemigen érdekelnek.
    3!
    „A számító nőknek szerintem van egy olyan kategóriája, akik a módszereiket nem adják ki senkinek – legkevésbé női vetélytársnak.”
    😉

  12. A grófnő menyasszony a nászéjszakán megkérdezi vőlegényétől:
    – Mondd, drágám! Most, hogy összeházasodtunk, áruld el nekem, mi az a pénisz?
    A férj izgatottam letolja az esküvői szmokingnadrágját, és megmutatja.
    – Ah! – kiált fel a grófnő. – Ezek szerint olyan, mint a fasz, csak kisebb!

  13. Valójában a pasik sem beszélnek erről különösebben. A szexről folytatott diskurzus nagyjából kimerül a „de k–va kanos vagyok” és a „jól meghú-tam az éjjel” kifejezésekben.

  14. Házasodik a hírhedten nagyfarkú fickó. Meg akarja tréfálni a nejét, ezért a nászéjszaka elején szabadkozó arccal mondja: Drágám, el kell neked árulnom egy titkot. Gyerekkoromban egy kutya leharapta a farkam végét. De azért működik, csak egy kicsit rövidebb… Az asszonyka beletörődik (mert pénzes a pali), hát, most már mindegy…
    Az aktus után az ember röhögését visszatartva: na, milyen volt?
    – Hát, ha az a kurva kutya el nem harapta volna, pont elég lett volna! 😀

  15. 17:

    Oda akartam még írni, hogy az átlag pasi.
    Te nem átlagos vagy.

  16. 19:
    Én átlagos vagyok biológiailag, de nem vagyok átlagos a nyitottságommal. De az én életem így kényelmes. 😀

  17. 21:
    Biológiailag azt jelenti, hogy felépítésileg. Arról nem tehetek, hogy a nagy többség elbassza azt, amit „istentől” kapott.

  18. A robbantott ábra a hüvely anatómiáját mutatja be, melyből következtetni lehet, hogy inkább a vastagság a lényeg.
    Saját tapasztalataim is ezt bizonyítják, inkább ezt a variációt kedvelik a hölgyek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük