(1426) Gáza

Tibor bá’ online

 

~q373A közelmúlt történései közismertek. Három izraeli tinédzser, az illegálisan terjeszkedő lakónegyedekből elcsavargott, „valakik” elkapták és megölték őket. Válaszul zsidó telepesek elkaptak egy palesztin fiút és alaposan megkínozták mielőtt megölték. A Hamas elkezdte rakétákkal lőni Izrael. Izrael Július 8-án megtorlásnak szánt hadműveletet indított, főleg civilek ellen. Nincs értelme megírni hány palesztin halt meg, mert a szám állandóan változik. Amikor ezeket a sorokat írom a palesztin vesztesség átlépte az 500-at, amivel szemben 20 izraeli adta az életét, elsősorban Hamas harcosokkal szemben vívott – mondjuk úgy – tisztességes hadviselésben. A palesztin áldozatok nem a harcok, hanem bombázás, és tankokból származó lövések miatt haltak meg. Nemzetközi megfigyelők szerint mészárlás folyik, mert valójában az izraeli repülők lakóépületeket támadnak, ami ellen nincs védekezés. Nézzük az „eredményt”

 

Lenne alternatíva, béketárgyalás és megegyezés, de a zsidó állam nem akar semmilyen egyezséget. Benjamin Natanyahu, izraeli miniszterelnök nem volt hajlandó leülni tárgyalóasztalhoz a palesztin vezetővel, Mahmoud Abbas-szal mert, hogy nem képviseli az összes palesztint. Amikor Abbas megegyezett a Hamas-szal, és így a teljes palesztin népet képviselhette, akkor Natanyahu nem volt hajlandó tárgyalni, mert „terroristákkal” nem tárggyal. A ha van sapka azért, ha nincs sapka azért, tipikus esete.

Jellemző a helyzetre, amit a The Guardian jelentett vasárnap, az alábbi fénykép kíséretében:

~q372

Zsidók ellepik a Gázával szomszédos dombtetőket, iszogatnak, mint egy futball meccsen, szelfiket készítenek a gázai háttérrel, és egy-egy találatot követő füstfelcsapódás láttán ujjongásba törnek ki.

Nem csak ezért, hogy hatalmas tömegek tüntetnek világszerte Izrael ellen. és az se csoda, hogy a különben nem igazán arabbarát Tayyip Erdogan, török miniszterelnök kijelentette, hogy Izrael felülmúlta Hitlert. Amire Natanyahu leantiszemitázta Erdogant. Ez természetesen a szabványos eljárás, aki a zsidókat kritizálni merészeli, az antiszemita és beledögölhet az iparkodásba, hogy lemossa magáról a vádat. MIÉRT? Úgy értem, miért nem vállalja? Hogy ki antiszemita, azt még senki se definiálta „hivatalosan”, de talán nem vagyok messze az igazságtól, ha azt mondom, antiszemita az, aki utálja a zsidókat. Nos, azok után, amit most művelnek (pillanatnyilag felejtsük el a múltat) kiérdemlik az utálatot.


__________________________________________________________
__________________________________________________________
________________________________________

109 gondolat erről: „(1426) Gáza

  1. Érdekes ez az antiszemitizmus.A hajdani szentföldre visszatelepült bizonytalan származású népség írtja az őslakosnak számító szemitákat.
    Ezt a népséget mi is befogadtuk néhány száz éve, sokszor meg is tudtuk védeni őket.És ők a hálátlanok, kiabálnak, vádaskodnak, most éppen egy sunyi módon felállított szobor miatt. Egyesek még éjjel-nappal, heteken keresztül is képesek voltak ott dekkolni és tüntetni miatta.
    Persze nekünk van Szulejmán szobrunk, Churchill szobrunk, szovjet hősi emlékművünk stb., ami engem cseppet sem zavar, mert talán a vérzivataros évszázadok során tényleg beépült a magyarságunkba a türelem és a tolerancia.

  2. Hát, ha szó szerint akarjuk értelmezni, akkor az antiszemita nem egyenlő a zsidógyűlölőkkel, hanem inkább szemita-ellenes, amely szemita csoportba beletartoznak az arabok is. Innentől kezdve pedig elvileg pont nem lehetne Erdoganról ebben az esetben kijelenteni, hogy antiszemita módon nyilvánult meg, de a lényeg persze az, amit leírsz.

    Egyébként észrevettem két elütést, a negyedik mondat végéről lemaradt egy „t” betű, valamitn ahol azt írod, hogy amikor Abbas megegyezett a Hamasszal, ott egy „a” betű hiányzik a Hamas szóból.

  3. 1: Ezen a szoboregyüttesen csak egy álnok kisebbség rugózik, és próbálja úgy feltüntetni, hogy nemzeti elégedetlenség van az ügyben, pedig az emberek nagy rész lesz@rja. Felállítottak egy teljesen általános szobrot, amibe a Mazsihisz belemagyarázza, hogy ki akarjuk magunkat húzni a felelősség alól, ami még ha igaz is, nem értem, hogy magyar emberek miért tüntetnek egy ilyen ellen. Még ha hazugság is, más nemzetek ilyenkor még egy lapáttal rá is tesznek.

  4. 1-2:
    Gáza a topik, nem a szobor. A szobor majd jön. Gáza nagyságrendekkel fontosabb.

  5. Egy harcban, háborúban mindig az erősebb félnek van igaza, kb ennyi. A többiek meg huhognak, ahogy akarnak, senkit sem érdekel. A hamasznak ezt belátva, nem vízvezetékcsőből készült rakétákkal kéne petárdázni, hanem ésszel, belátással, inteligenciával – de ezeknek enyhén szólva híján vannak, így nen tudom mit csodálkoznak ha széjjelbombázzák őket. Meg gyerekeke t állítanak az aknavető mellé, iskolákba rejtik a rakétát! Ehh…

  6. Hogy rosszabbak-e mint Hitler? Miért, Hitler saját maga találta ki, hogy a beilleszkedni kész, helyes értékrendet követő zsidókat ki kell írtani ? Na én ezt már rég nem hiszem. Nem vagyok holokauszt tagadó, ellenkezőleg, a holokauszt létezett, a zsidó cionisták hozták létre és működtették egy Hitler nevű bábfigura által a saját útjuk egyengetése céljából. Ma is létezik a holokauszt, Izrael működteti. Azok, akik azt az országot vezetik a világ legembertelenebb vadállatai, és ez lassan köztudottá válik, nem véletlenül feszegetik az utolsónak ígérkező nagy háború kirobbantását az Obama nevű bábon keresztül. Nekik mindíg voltak és vannak bábjaik…Amíg vannak olyan idióták, akik a zsidók pénzéért odaadják mindenüket. Sosem az ellenség morzsol fel, hanem önmagát morzsolja fel az, akinek nincsen saját értékrendje, ezt követően már mindíg létrejön az a külső erő, emi mindent elpusztít, most a cion-zsidó, buzikultuszú globalo-konzumidiota liberalizmus az, de ne rá haragudjunk, hanem azokra a honfitársainkra, akik értékként követik és seggeket nyalnak önfeledten…

  7. Aljas, kétszínu köpönyegforgató mocsadékok ezek, mindig is vallottam.

  8. Az is megérne egy misét, ahogy a világ reagál. Németországban jogosnak nevezik az izraeli agressziót, a franciáknál betiltják a palesztinok melletti tüntetéseket… és van, aki ebből sem ért, és változatlanul zsidó áldozatokról és korrekt igazságszolgáltatásról beszél…

  9. „A Hamas elkezdte rakétákkal lőni Izrael.”

    Akkor ki is támadott? Ki a terrorista?
    Ha Magyarországot valamelyik szomszéd elkezdi rakétával lőni, akkor ugye nem lövünk vissza?

    „Izrael Július 8-án megtorlásnak szánt hadműveletet indított, főleg civilek ellen.” Egy háborúnak több a civil áldozata, mit a katonai. A fegyverek nem tudnak válogatni, hogy most ez a palesztin azok között volt, aki tapsikolva fogadta Izrael megtámadását, vagy ő csak egy civil.

    Arafat halála óta nincsen normális vezetője a palesztinoknak, akivel tárgyalni lehet. Ezek a hőbörgők vannak, akik játék rakétáikkal majd „legyőzik” a világ egyik legjobban megszervezett és igen hatékony hadseregét.

  10. 10: Zappa
    ” Akkor ki is támadott?” Akkor most lemegyünk a ‘ki lőtt először vissza’ szinvonalra??
    „…akkor ugye nem lövünk vissza?” Tényleg nem lövünk vissza, mert nincs mivel!!
    „Höbörgők” ?? Biztos ez??

  11. 10: Zappa
    „…tapsikolva fogadta”
    Én csak izraeli tapsikolókat látok.

  12. Kicsit távolabb pedig a többi arab ország ‘szelfizget’, és nézi tétlenül, ahogy a közös ellenségük öli a muszlim fajtársait. Rendben, Irak, Irán és Szaud-Arábia (esetleg Pakisztán a nukleáris arzenáljával) nem ér fel a zsidók által irányitott USA katonai potenciáljával, de mégis, ott vannak a szomszédban, és komoly gondokat tudnának okozni Izraelnek, ha akarnának.

    Számomra rejtélyes, hogy a világuralomra törekvő iszlám nem látja be ezt az alapvető összefüggést. Igy nem fog menni.

  13. …. amikor elkapták öket, már akkor körbejárta a netet egy foto, a „három izraeli tinédzser” egyikéröl, aki egyenruhában, fegyverrel vigyorog két megbilincselt, beragasztott szemü és száju palesztin között. Ez nem közönséges elözményeket takarhat, amit a gátlástalan „fiatalok” elkövettek … vagyis már a három a korábbi tetteivel hívta ki a sorsot. Persze eddig meg soha nem fordult elö, hogy ne a palesztin oldal lett volna az un. kezdeményezö, ezek meg ártatlanok, mint a rosseb …

  14. 10: „Arafat halála óta nincsen normális vezetője a palesztinoknak, akivel tárgyalni lehet.”
    Hogyan lenne egy gettókba zárt, elnyomás alatt álló lakosságnak ? Persze hogy radikalizálódnak.Vagy inkább kussoljanak és dögöljenek meg ?
    Kb. az indiánok lehettek így az amerikai rezervátumokban, akiktől szintén elcsalták földjeiket.De talán még ők is jobb helyzetben voltak, mint a palesztinok.

  15. 7. Raon

    „Az is megérne egy misét, ahogy a világ reagál. ”

    Remélem a „világ” alatt nem a globalista elit támogatóit érted.
    Írd be a gugliba : „pro-gaza protests” és nézd meg a képeket.
    Mert AZ a világ reakciója.
    A német, angol meg a francia hivatalos reakció nem más mint a betojt fullajtárok kínja, hogy hogyan lavírozzanak a népharag és a zsidó lobby nyomása között.

    A dolog egyébként érdekes: Európában, és az USA-ban a megvetett muzulmánok azok, akik elsősorban felvállalják a nyílt Izrael-ellenességet, amit most a nacionalista ellenségeik is „megbocsátanak” nekik.

    De sajnos sokat ők se tehetnek.
    Izrael az elműlt időszakban „kigyűjtötte” a palesztin vezetők, hangadók adatait. És most ezeket likvidálja.
    Ezt már sokadszor csinálja, végül a palesztínoknak abszolúte nem lesz vezető rétege, akkor majd Izrael kinevel néhány „speciális” vezetőt, akikkel majd tárgyal azaz közli velük a követeléseit…

    Közben nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy úgy kellett Izraelnek az ukrán káosz közepén lelőtt reülőgép, mint egy falat kenyér.
    Követve a gondolatmenetet, talán a magyar kormány se véletlenül választotta az emlékmű felállítására ezt az időpontot.

  16. 10:
    A Palesztinok Júliusban megtorlásnak szánt rakétatámadást indítottak, főleg civilek ellen.
    Egy háborúnak több a civil áldozata, mit a katonai. A fegyverek nem tudnak válogatni, hogy most ez az izraeli azok között volt, aki tapsikolva fogadta Palesztina felszámolását, vagy ő csak egy civil.

    Izraelnek megalapítása óta nincsen normális vezetője, akivel tárgyalni lehet. Csak hőbörgők vannak, akik Amerikai pénzen felfegyverzett hadseregükkel ellehetetlenítik, felszámolják a Palesztin közösségeket.
    http://www.mediakapu.hu/cikk/show/id/586

  17. 12. Bockó

    „Számomra rejtélyes, hogy a világuralomra törekvő iszlám nem látja be…”
    Pedig világos.
    A jelentősebb iszlám országok vezetői mind USA-függőek.
    Amelyik meg nem az, az permanens polgárháborúba van kényszerítve.
    A régóta szunnyadó siita és szunnita áramlatokat pont ezért ugrasztotta egymásnak az USA, hogy inkább egymással legyenek elfoglalva.

  18. Aki antiszemitának nevez, azt válaszul cionistának kell nevezni!

  19. Cui prodest?

    Egyáltalán nem csodálkoznék, ha a Moszat keze könyékig benne lenne a Hamasz-rakéták Izrelre lövöldözésében. Nagy kárt nem okoznak, viszont lehet erre hivatkozva civilek ezreit, a világ szeme láttára lemészárolni.

    Nézzetek utána, hogy a múlt század 50-es éveiben a zsidó halálbrigádok ugyanígy terrorizáltak és irtottak zsidókat.., csak azért hogy a túlélőket Izraelbe kényszerítsék. Ben-Guriontól Netanjahuig, vagy Golda Meir-től Simon Perezig nagyon-nagyon sok ismert zsidó, gyilkos terrorbrigádokban tevékenykedett. Angol szövetségeseket robbantgattak, vagy pl. iraki vagy perzsa zsidó közösségeket mérgeztek meg.

    A tények arra mutatnak, hogy a terror, mint eszköz, a zsidó kultúra része. A gyilkolászást természetesnek tartják, ha ök csinálják…, de ha egy palesztin srác tehetetlen dühében követ vesz a kezébe, akkor elvárják, hogy az egész bolygó háborodjon fel. De milyen alapon??

  20. A leírtakra és látottakra nincs emberi magyarázat, a felfogására ami történik, nincs emberi ész. A pokol kapujában erkölcsileg az emberiség, hogy úgy mondjam szabadfogású elitje.

    Ezért fog gyerekek elkészülni az Iráni atombomba, és ezért fogja ha kell, az utolsó megmaradt 6 éves muszlim gyermek is eljuttatni és felrobbantani Izraelbe, eltörölve a föld színéről.

    Ezzel az utolsó aljassággal, egy százezer éves ellenséget szerzett magának a zsidóság, és ne csodálkozzon, ha 10-20-50-100 év múlva egy jobb, immár tökéletesebb kiirtásukon fognak fáradozni.

    Vállalhatatlan, égbekiáltó bűnöket halmozott fel az emberiség.
    Lehet sírni a zsidó holokauszton, ugyanolyan egyenrangú Goebbels és Himmler volt az is, aki Ruandát elengedte, vagy az örmény népirtást szervezte, és ugyanilyen égbekiáltó végtelen bűnt követett el most izrael miniszterelnöke is. Ezek után mit várnak?

    Attól félek, Izraeli vezetésnek most már biztosan kell a VH, mert letörölhetetlen a felhalmozott mocsok, amire csak egy világégés lehet a RESET gomb, különben most már addig nem alszanak a népek, amíg ez létezik. Itt lesz az érv sajnos a megelőző csapásra, aminek indító láncszemét mindig fejtegettük, hogy jó de mitől… ezért, mert most már (tényleg igaz) a zsidó nép halálos veszedelemben van… (sikeresen elérte).

    Amúgy néztem egy statisztikát: jelenleg 80 ország áll háborúban, vagy polgárháborúban, alkotja mindennapjait puccs vagy káosz, diktatúra vagy fegyveres fenyegetés. Ha hozzáteszem az egyre mohóbb USRael kifosztást, ami áttételesen érinti az összes országot, és ez a két hatalom dekadens végkáoszát éli, megspékelve a bolygóval és klímával, nyersanyagaival és termőföldjével amivé tettük, hát… Érik az a világháború.

  21. Kedves Tibor,
    A Klubdélelőtt munkatársa vagyok, melynek szerkesztő-műsorvezetője: Kun Zsuzsa, aki szeretné magát behívni a szombati élő adásába, 26-án délelőtt. Kérem, hívjon fel, hogy a pontos részleteket megbeszélhessük.

    üdvözlettel,
    Hajmási Zsuzsa
    06 30 229 7828

  22. 22. Arkhon

    „a zsidóság, és ne csodálkozzon, ha 10-20-50-100 év múlva egy jobb, immár tökéletesebb kiirtásukon fognak fáradozni.”

    Sajnos ez nem megoldás.
    Ugyanis a zsidókat nem lehet kiirtani, mert nem egy jól behatárolható csoport, hanem egy hozzáállás. És ezt a hozzállást, akát tetszik, akár nem a többségi társadalom gyengesége élteti.

    Kicsit olyan, hogy egy egészséges, sportos szervezetben is nehezebben telepszenek meg a betegségek. Az egészségtelen táplálkozás, a mozgáshiány viszont előkészíti a terepet a legkülönfélébb nyavajáknak.

    Egy alapvetően erkölcsösebb társadalomban a zsidók is kisebb mellénnyel szaladgálnának. De amíg az a „normális”, hogy előbb akarjuk a lapos TV-t és utána dolgozunk érte, akkor nem kellene csodálkozni, hogy ezt a gyengeséget mások kihasználják. Azaz ha én erkölcsös vagyok, akkor bizonyos joggal várhatom el másoktól is a normakövetést, de ha én sem, akkor ezt hogy ?

    Tehát ha a zsidóknak felhánytorgatjuk, hogy népirtással próbálják megoldani a problémáikat, akkor nehogy má’ tőlük vegyünk példát a mi problémáink megoldására.
    Egyáltalán érdemes-e megoldani azt a problémát , amiben zsidóbbnak kell lenni a zsidónál?

    Ha zsidózunk, hát zsidózzunk, de akkor tisztázni kellene az alapokat.

    Azt mondják, hogy a zsidókat a környezetük gyűlölete erősíti, és tette a világ urává… Hát akkor szeressük őket ! Azt biztos nem bírnák ki !

  23. Tibor bá, híres lettél. /23/ 😀

    Az erőszak erőszakot szül, ezt Izrael Állam vezetőinek is tudni kell. Tudják is. Azért csinálják. Izrael fennmaradásának záloga az örökös harc.

    A történelmi helyzet az az, hogy zsidó megszállók elfoglalták Palesztinát /- tömegével a II. vh. után/. A helyi lakosság – mivel életfeltételeik folyamatosan romlanak, a területeik csökkennek, úgy küzd a megszállók ellen, ahogy tud. Köveket hajigál, barkácsolt rakétával lődöz stb.

    Mi sem ültünk teljesen tétlenül a seggünkön a török megszállás idején…, ezt a palesztinoktól sem lehet elvárni.
    Az agressziót a zsidók követték el /arra hivatkozva, hogy Palesztina az őshazájuk/, az összes többi ennek a folyománya.

    Mit szólna a világ, ha mi megtámadnánk és elfoglalnánk Szlovákiát, arra hivatkozva, hogy az valaha magyar terület volt? Fogadni mernék, hogy mi lennénk a csúnya bácsik, nem a szlovákok /akik bizonyára köveket hajigálnának ránk, meg barkácsolt rakétákkal lőnék Budapestet stb./.

  24. 24:
    Ezt az írásodat be kellene keretezni. Gratulálok!

    25:
    jaj de jó! Már azt hittem, hogy hírhedt. 🙂

  25. 24 :
    Én meg azt mondom, hogy ennyi butaságot együtt már régen olvastam .

  26. 24: „Hát akkor szeressük őket ! Azt biztos nem bírnák ki !”

    Az USA-ban azt tették. Át is vették az állam irányítását…

  27. 26 :
    Kedves Tibor bá, meg fogod dönteni a Klubrádió hallgatottsági rekordját. 🙂

  28. 23:
    Kedves Hajmási Zsuzsa!
    Van ám nekem E-mail címem is, de ha már a nyilvánosságot választottad, akkor itt válaszolok. Ha azt írtad volna, hogy Kun Zsuzsa szeretne engem meghívni a szombati élő adáshoz, akikor elgondolkoztam volna rajta, de a behívni szó használata árulkodó volt. Nekem azt sugallja, hogy a Klub rádió munkatársai másképp gondolkodnak, mint amit én kedvelek. A válaszom, nem kívánok szerepelni az élő adásban. Legfőképpen azért, mert nincs biztosítva az egyenlőség. Kun Zsuzsának nyilván lennének előre megfogalmazott, és ügyesen feltett kérdései, amiket én csak ott a helyszínen ismerhetnék meg, és spontán kellene rá válaszolnom. Ezzel sikerülne elérni annak látszatát, hogy nekem nincs igazam. Ezen kívül tisztelem a Klub rádió munkásságának nagy részét, elsősorban belpolitikai témákban, de félek, hogy nem ezért váltam érdekessé. Arra a témára kíváncsiak, ahol a Klub rádió is csak a nemzetközi cionizmus nagyon ügyes, visszafogott ügynöke. Ennek persze nem kellene így lenni, de a magyar zsidóság úgy gondolja, hogy nekik fel kell zárkózni egy erkölcstelen közösség mögé. Kár!

    27:
    Virág elvtárs!
    Már elég régen rontod itt a levegőt, kikupálodhattál volna. OK, ezt nem ambicionálod, maradsz továbbra is rusztikus. De miért nem tanulsz azoktól, akiknek vannak saját gondolatai és nem csak a Kuruc infóból táplálkoznak. Ingyen van. 😀

  29. 28. Observer

    Ahogy a szülő szereti rakoncátlan gyermekét…

    Ha folyton pofozza, akkor örökre ellenséggé teszi, és amikor megnől, rátámad.
    De ha szeretettel „megvonja” tőle azokat a dolgokat, amik a személyiségére negatívan hatnak (TV, videojátékok, túl sok cukor, korai cigaretta, alkohol, satöbbi), időnként megdorgálja, és pozitív példát képes mutatni, akkor szeretetet fog visszakapni vagy legalábbis normális hozzáállást.

    Az USA-ban se „szerették” őket… Egy agymosásos személyi kultusz, a politikai korrektség erőltetése, a hollywoodi értékrend nem egy önkéntes szeretetet nyújtott, hanem egy elternatíva nélküli beletörődést.

  30. 30 :
    Kedves Tibor bá!
    Bár valóban árulkodó a Klubrádió szóhasználata, de azért nem lett volna szabad ilyen gyorsan visszautasítani az „ajánlatot”.
    Egy olyan okos ember, mint Te, mindenből ki tudja „hozni” a legjobbat. Megszabhattad volna a témát, hogy miről akarsz beszélni, és miről nem . Tiszteletdíjat is kérhettél volna, aztán oda-vissza utaztatást is.

    Ami engem illet. Én nem olvasom a kurucinfot.
    A zsidóságról az a véleményem, hogy minden magyar állampolgárságú zsidó először magyar, és csak azután lehet zsidó. Aki ezt a főszabályt betartja, azzal nekem nem lehet ez ügyben ellentétem .

  31. 32: „Aki ezt a főszabályt betartja, azzal nekem nem lehet ez ügyben ellentétem .”

    Mutass egyet! 😀

  32. 33 :
    Az olyan ember általában nem hivalkodik a zsidóságával. Ezért nem feltűnő.

  33. 34: „nem feltűnő”

    Tehát „alvó ügynök”. 🙂

  34. Most olvastam, hogy Hajmási Zsuzsanna sajtósként Hunvald Györgynek is dolgozott. 🙂

  35. 32. Virág elvtárs

    Szerintem Tibor’bá jól döntött.
    Azt hiszem, a pénz, meg az utiköltség most éppen nem játszanak fontos szerepet.
    Biztos vagyok benne, hogy profi módon megpróbálták volna hitelteleníteni, hogy még válaszolni se lett volna esélye…

    Mindenesetre jó tudni, hogy vigyázó szemek figyelik ezt a blogot.

    És ebben az esetben Tibor’bát inkább támogatni kell, mint kritizálni… Ha nem akar belemenni a sárdobálásba, akkor tiszteljük döntését. Végülis az ő blogját használjuk játszótérnek, és ami itt történik azért többé-kevésbé őt teszik felelőssé.

  36. 37:
    Köszönöm a megértést. – Szívesen párbajozok, mert az igazság az én oldalamon áll, de csak azonos feltételek mellett.

  37. 24: ez a szeressük őket, szerintem nem nagyon okos hozzáállás. Az igaz, hogy nem népirtás a módszer a rendbe tételükre, mert ha történetesen sikerülhetne(csak elméleti felvetés!!), akkor utána mitől állnánk le, ha újabb nézeteltérést vélnénk felfedezni mások kapcsán ? Szeretni azt nem, soha, majd ha megváltoznak 🙂 Viszont van egy tuti recept: nem kell hitelpénzekkel manipulálni, értéket kell teremteni, nem kell kamatra ácsingózni, nem kell azt gondolni, hogy a megtakarított pénz keressen pénzt. Azok a cion zsidók, akik ma a gondot okozzák, nem tudnának kapcsolódni a társadalmi folyamatokba, ha az emberek morális tartása meglenne, ha nem üzletelnénk mások átcseszését célozva. Lehetne ezt sorolni, árnyalni, de aki érti, érti, aki meg nem, annak úgyis mindegy.

  38. 32!
    „A zsidóságról az a véleményem, hogy minden magyar állampolgárságú zsidó először magyar, és csak azután lehet zsidó.”

    Szerinted..

  39. 38 :
    Sajnálom, hogy nem lesz szombat délelőtti beszélgetés.
    De nem tudok ellene tenni.
    Az embernek nem feltétlenül azért kell mennie egy beszélgetésre, hogy győzzön.
    Egyébként meg utána mindent megírhatna itt a blogon.

  40. 38: Döntöttél, ahogy döntöttél, de utánanéztél, hogy milyen műsorba hívnának?
    Beszélgetés érdekes emberekkel /ez passzol rád/, nem politika…

    Esetleg gondold át… 😉

    Ja és SOHA nem hallgatom a Klubrádiót… csak odapislantottam a neten. 😀

    Bár, hogy Hajmási Zsuzsa pont egy gázai poszthoz rak be egy ‘nyilvános’ meghívást, azért fura. Lett volna ennek kulturáltabb módja is. Pl. két kattintásra megtalálni az e-mail címedet. Ennyi időt viszont nem szánt rád…

    Na basszus, akkor most rábeszéllek, vagy lebeszéllek? 😀

  41. 40 :
    Aki másként viselkedik, annak állandó konfliktusai lesznek a nemzsidókkal.
    Van egy hely, ahol a zsidó identitás van első helyen : ez Izrael .

  42. 40:
    Korabéli vicc – A párttitkár megkéri Kohn elvtársat, hogy az értekezlet után ítélje el az izraeli népirtást. Lezajlik az értekezlet, Kohn elvtárs nem szólal fel. a párttitkár kérdőre vonja – Kohn elvtárs, mint régi kommunistától, aki már 25 éve párttag, tőled ezt nem vártam volna. – Nézd pártitkár elvtárs, igaz, hogy 25 éve vagyok párttag, de 52 éve vagyok zsidó.

  43. 43!
    Na olvastad Tibor bát a 44-ben? .. 😉

  44. 39. Hollósi Szabolcs

    ” de aki érti, érti, aki meg nem, annak úgyis mindegy.”

    Pont ez a gond, hogy nem mindegy.
    Mert akik értik, azok egyelőre kevesen vannak.
    Azt jól látod, hogy a társadalom erkölcsi deficitjét használják ki a zsidók, De a nagy kérdés az, hogy ezt az erkölcsi deficitet hogyan lehet lefaragni.
    Sajnos a vallás mellett nincs olyan átfogó rendszer, ami valamilyen erkölcsi tartást tudna nyújtani…
    Bizonyos intelligencia szint felett talán igen, de sajnos az „egyszerű” tömeg az, amelyiket könnyű megvezetni a könnyű élet igéretével…
    Itt valóban nincs más hátra, mint megszerezni a tömegek manipulálása feletti monopóliumot és olyan erkölcsöt és ideológiát terjeszteni, ami nem viszi a világot a szakadék szélére.
    Ez elég necces, mert a nem-zsidó elit alaposan meg van osztva, elsősorban vallásos-ateista alapon, ami nagyon megnehezíti a közös platform felépítését.
    Azután meg maga a tejeszteni kivánt ideológia is kidolgozásra vár még.
    Tehát hiába érezzük úgy hogy igazunk van, nehezen tudunk konkurrálni egy 3000+ éves profi bomlasztó ideológiával.

  45. 45 :
    Aki úgy gondolkodik és viselkedik, mint a viccbeli Kohn, az ne csodálkozzon, ha kap az arcára.

  46. 47: Tudod Virág elvtárs, vannak a magyarságnak rossz tapasztalatai. Eddig még az összes nemzetiség bele rúgott a magyarságba, ha tehette /szerbek, románok, tótok, néha a németek is stb./. Ettől függetlenül, a trianoni határokon belül megmaradó kisebbségek maradéktalanul belesimultak a magyarságba. Két népesség képez kivételt, bár az egyik igazából népként /kisebbségként/ nem engedi magát definiálni /igazából vallásként sem/. Az egyik népesség jelentős számú tagja nem képes az elfogadott társadalmi normákat betartani, a másik népesség viszont ott tart be, ahol csak tud… 😀
    Ne csodálkozz, ha óvatosak vagyunk…

  47. 24: igazad van, szűklátókörűbb voltam ennél, ha erkölcsileg nézzük.

    Azonban sajnos mégis pontosan az általam leírt hatást érik el a mostani eseményekkel. Nem az ölbe tett kezű etikus megbékélés lesz a válasz (megdobnak kővel – dobj vissza kenyérrel.. na ilyesmit nem ők írogattak 🙂 ). Hanem az utolsó leheletig amíg palesztín csak él, ha teheti, azonnal elpusztítja izraelt. Örök dzsihád, ami szent kötelessége lesz mindnek. Ezt feloldódni a közelmúlt történései alapján a végtelenben látom… Mit remél izrael, sajnos valószínűleg el akarja pusztítani a 41 km-es rezervátumot, mert pontosan tudja, amíg írmagja él, nyugalmat nem remélhet. Nem mintha felajánlana más megoldást, ez egy programja a honfoglalásuknak, ezek az Ő indiánjaik.

    A másik nagy demokrácia bajnok USA szintén megoldotta ezt egy 14 milliós indián holocausttal annak idején…
    Csak ez itt és most zajlik, a szemünk előtt.

  48. 48 :
    „Tudod Virág elvtárs, vannak a magyarságnak rossz tapasztalatai.”

    Persze, tudom. Leginkább csak rossz tapasztalatai vannak mindenkinek, nemcsak a magyarságnak.

  49. 48. Virág elvtárs

    „Aki úgy gondolkodik és viselkedik, mint a viccbeli Kohn, az ne csodálkozzon, ha kap az arcára.”

    Hát nem csodálkozik.
    Pontosan ez az a viselkedés, amivel mesterségesen fenntartják a különbséget.
    Ők nem akarnak beilleszkedni, őrájuk nem érvényesek a mi törvényeink, ők mások…

    Nekik szükségük van erre a különállásra. És ezt a gyűlölettel érik el.
    Az 1800-as években nagy volt a rabbik pánikja, mert ezrével integrálódtak… ezért mesterségesen keltették a gyűlöletet a zsidók ellen… Egyesek szerint ezért csinálták a Jegyzőkönyvet is, hogy a nem-zsidókat távol tartsák, és a zsidók számára megnehezítsék az integrálódást.

  50. 50!
    Csak ne lennél mindig olyan megértő.. 🙂

  51. 42: ez a 23 alatti „meghívás” igazából ennyit jelent: figyelünk 🙂 De ezek szerint nem csak Tibor bá’-t, hanem minket is szerettek volna figyelmeztetni. Nem szeretik a felforgatók, ha felforgathatatlanokba ütköznek 😀 Amilyn letisztult álláspont van itt a cion zsidók világunk béli valós elhelyezkedéséről, azt nem nagyon kedvelik, az is lehet, hogy majd néha elérhetetlen lesz a szerver, vagy egyes cikkek. Volt egy olyan cikk a neten, hogy „Hogyen lett a dollár aranyfedezete a kőolaj”, ez úgy eltűnt, pedig aki ismeri a net működését, az tudja, hogy ide felkerülni könnyű viszont nyom nélkül eltűnni véletlenségből, na az lehetetlen. A Georgia Guide Stones-ról szóló lényeges írások is el-el tűnnek. A korábban említett cikk mentett változatát alábbi oldal üzemeltetőjének én küldtem el, Gábor meg szerencsére feltette, és ügyel, hogy fenn is maradjon – véletlenül cionék ebben is benne voltak 🙂 : http://emberiseg.hu/emberiseg/hogyan-lett-a-dollar-aranyfedezete-a-koolaj/

  52. 42:
    Nekem a kocsiban a Klub rádió van beállítva. Ha egyedül utazok valahova, egész idő alatt hallgatom. nyugodtan mondhatom, hogy ismerem őket. Hétköznap 4-6-ig a „Megbeszéljük” műsorvezetője, Bolgár György elképesztő ügyességgel manipulál. Ez igen hasznos, mert az Orbán kormány káros kinövéseinek a leleplezése a cél. De ugyan ilyen ügyességgel manipulálnak az USA-Izrael világhatalom érdekei mellett is. Na, ez nem kóser. Ez nekem már tréfli. 😀

  53. 38. Tibor’bá

    Lehet hogy megérne egy posztot a zsidó vitakultúra, módszerek, csapdák, trükkök…

    Sokan sokszor belemegyünk ezekbe a zsákutcákba, és nehéz arcvesztés nélkül kihátrálni belőlük.
    Azt hiszem eljutottunk arra a pontra, hogy a zsidókkal való érdemi vitákat nem szabadna hagyni, hogy annak a bizonygatására térítsék, hogy „nem vagyok antiszemita, de…”

  54. 55:
    Pont erről szól ez a poszt. Ha azért valaki antiszemita, mert nem tetszik neki Izrael háborús politikája, akkor felvállalom, hogy antiszemita vagyok. Dehát ez nonszensz. Lassan középkori inkvizíció lesz. Aki nem hisz Jézus feltámadásában annak máglyán a helye.

  55. 56 :
    És miért ne lehetne valaki anti.sze.mita?
    Ütközik-e az anti.sze.mitiz.mus, (zsidóellenesség) valamilyen törvénybe, szabályba, előírásba, stb ??? Előírhatja-e bárki, vagy bármi, hogy mit érezzél? Ha az ember szabadságban él, akkor NEM !

  56. Miért vagyok várakoztatva? 🙁
    Az agyamra megy, amikor egyes szavakra letilt a rendszer. Miért csinálod Tibor bá ??? 🙁

  57. 56 :
    És miért ne lehetne valaki an.ti.sze.mi.ta?
    Ütközik-e az an.ti.sze.mi.tiz.mus, (zs.i.dó.ellen.esség) valamilyen törvénybe, szabályba, előírásba, stb ??? Előírhatja-e bárki, vagy bármi, hogy mit érezzél? Ha az ember szabadságban él, akkor NEM !

  58. Van egyfajta ősidők óta bennünk „élő” mechanizmus, aminek hatására olyan sejtek fejlődnek testünkben, amelyek elszívnak minden energiát, élősködnek, csak magukra gondolnak. Ez a korlátlanul szaporodni képes sejt az örök élet titka. De a dologhoz hozzátartozik, hogy bár tényleg örökké élhetne, mivel egyébként semmire sem jó, nagyon gyorsan tönkreteszi a „gazdaszervezetet”, amelynek halálával maga is odavész. Így működnek a rosszindulatú daganatos betegségek.
    Azt hiszem, az emberi társadalom nagyon megbetegedett. Sajnos orvosság erre nincsen, maximum megpróbálhatjuk kivágni az időben felismert gócokat. Akkor -talán- nem fog rövid időn belül kiújulni a probléma. Apropó, a daganatos sejtnek nincs színe, neme, ill. bármilyen „sajátossága”. Egyetlen ismérve a viselkedése. Ezt fontosnak tartom megjegyezni, egyébként a cikk alapvetésével egyetértek. A terror immár tényleg határtalan, megfoghatatlan, s egyetlen biztos ismérve, hogy kifejezetten az EMBER-re jellemző. Nem azonosulok vele senki oldalán, noha tisztában vagyok azzal, hogy bizonyos helyzetben nincs más lehetőség a túlélésre, ezt pedig tudomásul kell mindenkinek vennie.

  59. 60. Horváth Csongor

    Erre mondják, hogy a világ fraktál jellegű.
    Azt jelenti, hogy ugyanazok a törvényszerűségek működnek kicsiben és nagyban, a, fizikában, a biológiában és a társadalmakban.

    Ajánlom e témában Tóth Ferenc növényvédelmi álattan szakértő videóit, aki ügyesen húz párhuzamot az állatvilágban és a társadalmakban előforduló parazitizmusokkal.

  60. Igen, s ezért lehet(ne) tanulni tőle / belőle…
    De persze egy éppen népszerű, vagy a sajátunkkal pont egyező irányt követni kényelmesebb és egyszerűbb. Ezt természetesen az arab terror, a zsidó terror, sőt a „fehér terror” esetében is értem.
    Köszönöm az irodalmat!

  61. 59:
    Sajnálom, ha bosszant. Iparkodok optimálisan működni. Ellenkező esetben pedig a trollokra panaszkodnál.

  62. Netanjahu nyilvánvalóan elmebeteg.Orvosi értelemben.Régóta megfigyelhető hogy vezető pozícióba előszeretettel ültetnek olyat, akinél baj van a toronyban.
    A zsidó min.elnököt pszichiáter is kezeli és gyógyszerezik.
    Persze ez nem lehet akkora titok,mint itt nálunk O.V. kezelése.
    A kóros nyelvöltögetéssel orbán már lebukott.Ez a tardív diszkinézia, vagy simán skizofrénia jele is lehet.
    Legutóbb Kósánál is megjelent ez a tünet.élő adásban ment le egy interjú vele,épp Szanyiról beszélt.A világban létrejött háborúknál jelentős szerepe van a vezetők elmeállapotának. Gáza egy őrült agy pusztító gondolatainak leképeződése.
    És hamarosan indul az igazi buli.

  63. 65:
    Kerüljétek az „anti” szócska beírását. Pl. an-tiszemita antiszemita helyett.

  64. 64 & 65:

    A zsidóknak nincs fantáziájuk. Nem kiirtani kellett volna a palesztinokat, hanem áttéríteni őket a zsidó vallásra. Végül is ezek is, azok is szemiták, csak a vallásban van közöttük különbség. 😀

  65. gond van újra

    67: Igen, de a zsidó nem térítő vallás.

  66. „Nos, azok után, amit most művelnek (pillanatnyilag felejtsük el a múltat) kiérdemlik az utálatot.”

    Értem. De ha majd a hangulatkeltő populizmus kissé alábbhagy, megpróbálhatnánk értelmes emberek módjára a történteket tények segítségével a helyén kezelni.

    Addig is a gyűlölködéstől elvakult fórumtársaknak idebiggyesztenék egy apró gyöngyszemet:

    Az Újvidéki vérengzés (1942) eredetileg a partizánok ellen indított razzia, kiterjesztése során magyar katonai alakulatok – az elszenvedett néhány fős veszteség megtorlásaként – tömeggyilkosságot követtek el amelynek körülbelül 3300-3800 főként szerb és zsidó nemzetiségű polgári személy esett áldozatul.

    Tehát ha a zsidók kierdemlik az utálatot, akkor ezek után mit érdemel a fentiek bűnös nemzet? Kíváncsian várom az ítélkezésben nem fukarkodó és természetesen mindemellett bűnbánó, ártatlan leszármazottak frappánsabbnál frappánsabb válaszait.

  67. 69:

    Hochstein ez most hogy jön ide?
    Sikerült megtalálnod a 20. század egyetlen magyar háborús bűnét?
    Mert nincs mit szépíteni rajt, az volt.

    Csak azt áruld már el nekem, hogy a zsidó logikád, hogy tudott párhuzamot vonni a két esemény között?

    Akkor a II. világháború kellős közepében volt Európa. Annak a világháborúnak a közepében, ami nélkül Izrael aligha létezne ma.
    Természetesen ez sem mentség, de…

    A magyarok esetében elindult a felelősségre vonás és ha egy háború közepén nehezen is, de végül a bűnösöket halálra ítélték.

    Izraelben mikor fog eljár indulni a palesztinok lemészárolásáért? He Hochstein?

    Továbbra sem szépítve a magyarok tettét, durva megtorlást kaptak érte Délvidéken:

    CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK ÉS HOCHSTEIN-nek!

    „azok jártak jól, akiket dróttal egymáshoz kötözve géppuskáztak le a maguk által ásott sírgödrök előtt – merthogy voltak, akiket karóba húztak, elevenen megégettek, kettéfűrészeltek, másoknak fejszével levágták a fejét, vagy élve eltemették őket. Középkori kínzási módszereket vetettek be a gyilkosok: leszaggatták az áldozatok körmét, feltépték, majd besózták húsukat, az állapotos anyából kinyomták a gyermeket, másokat parázson futtattak, cigarettával égettek vagy a szemét nyomták ki. Volt olyan település, melyen a holttesteket kihantolták, és az enyvgyárban feldolgozták. Az internálótáborokba zártak egy részét soha nem engedték vissza a szülőföldjükre, a meggyilkoltak hozzátartozói évtizedeken át megbélyegzettek voltak.”

    Várom a frappáns zsidó válaszaidat.

  68. 70: Kedves Hochstein, ha megkérhetlek, azt is linkeld be, hogy az újvidéki vérengzés megtorlásaként a szerbek hány magyart kínoztak és gyilkoltak meg. Úgy lenne teljes a kép.
    Aztán ha még azt is megtennéd, hogy azt is megkeresed, hogy 1848-49-ben mennyi magyart gyilkoltak meg a szerbek. Aztán még az is jó lenne, ha utána néznél… 😀

    ______

    Tibor bá, a 65-ös hozzászólásom még mindig moderálásra vár.

  69. 69. Hochstein

    Ok… ott a pont.
    De a magyarok legalább abbahagyták egy idő után. És sikerült némileg kiegyezni, megbocsátás, meg spongyát rá, stb…
    Viszont Izrael folyamatosan csinálja, mióta csak… nos… mióta is?

    Jó… a magyaroknak „könnyű”… ők elvesztették a háborút, meg sarokba is lettek állítva. Szóval nem ugrálhatnak.

    De Izrael? szegények mindig nyernek, és senki nem képes megállítani őket amikor az „önvédelmi” háborúkban kicsit túlnyerik magukat. De nem csak Gázában. Párizsban például tilos a palesztinok mellett tüntetni… azért nem piskóta befolyás lehet ott se… de nem is almásrétes. Mi a bicskanyitogató, ha nem ez?
    Közben videók keringenek a szórakozásból megölt, a romok között rokonai után kutató palesztínról, meg izraeliekről,akik a dombtetőről kanapéról, fotelekből szemlélik Gáza bombázását. Sör, ropi bekészítve.

    Elhiszem, hogy a mundér becsülete érdekében úgy érzed, jó hogy relativizálsz egy kicsit, de szerintem meg lehet spórolni a felelsleges köröket, hacsak nincs valami egészen új nézőpont amit hozzá tudsz adni a dologhoz.

  70. 69:
    Visszamehetünk egészen Nagy Sándorig. Az emberiség száz meg száz hasonló, sőt jóval nagyobb szabású vérengzést követett el. Nem is vagyunk büszkék magunkra, de megjegyzendő, hogy utólag ezek valahogy ezek a dolgok le lettek rendezve. De, ahogy a holokauszt párját ritkítja, és nem összemérhető semmi mással. Ugyanúgy a jelenlegi izraeli kegyetlenkedés is csúcsteljesítmény a maga nemében. A magyar őseink is ide jöttek, kiirtották, ami kiirtható volt, és ezzel hont foglaltak. Hitler kb. két éven át tüzelte a zsidókat (másokat is, de ez lényegtelen), a törökök az örményeket, Pol Pot a sajkát népét, stb. De a zsidók ezt a vérengzést 1948 óta folytatják rengeteg tárgyalás, ígérgetés, hazudozás, kicselezés mellett, és még évtizedekig fogják csinálni, miközben magukat demokráciának, nyugati kultúrnemzetnek nevezik és a palesztinok mészárlása mellett az egész emberiséget veszélyeztetik, miközben 7 milliárd embert terrorizálnak, hogy a fehér az fekete. Ügynökeik ellepik az egész világot, más országok hamis útleveleivel követnek el gyilkosságokat pontosan kiszemelt személyek ellen. És nincs olyan ocsmány, törvénytelen dolog, amit ne hajtanának végre szívfájdalom nélkül. Szóval, kedves Hochstein, csinálhatjátok, de a véleményemet nem fogod megváltoztatni. Nincs rajtatok semmi szeretni való, utálni való annál inkább. Remélem sikerült kielégíteni a kíváncsiságodat.

  71. 70.Bőségesen megfizetett érte a polgári magyar lakosság.
    kb 20-40 000.
    Gondolom ez neked még nem elég.
    A razzia egyik felelősét a háború után kiadták a yugóknak.állítólag karóba húzással végezték ki.
    Kiváncsian várom ez megtörténthet e netanjahuval vagy a kiválasztott népből bárkivel…
    Polanskitól elkezdve minden zs megússza a bíróságot.a világbankos erőszakoló stausz kahn stb.
    Én is kezdem bevállalni antiszemita indulataim,pedig tudom hogy helytelen hisz ismerek pár normális fickót. De a III. Vh miatt nem sokan fogják őket szeretni.

  72. 64: „Gáza egy őrült agy pusztító gondolatainak leképeződése.”

    Egyáltalán nem. Addig van palesztin kérdés, amíg a térségben vannak palesztinok. A zsidók nagy pechje, hogy a saját hülye vallásuk miatt nem akartak államot alapítani, amikor mindenki más megtette /ha tehette/. Mire eszükbe jutott, addig a klasszikus népirtással járó helycsinálás már kiment a divatból. Mivel viszont rábeszéléssel nehéz egy népet kimozdítani a lakhelyéről, ezért mégiscsak kénytelenek időnként elrettentés céljából néhány száz vagy ezer palesztin civilt kiirtani, hátha a többi akkor nagyobb kedvet kap az elköltözésre.
    Viszont a művelt emberek számára ez nem civilizált megoldás, és időnként ezt el is mondják. Ezért lett kitalálva az antiszemita bélyeg, aminek a tényleges jelentése: az a személy, aki nem nyal be csontig a zsidók hátsójába.

    66: Köszi, vettem…

  73. 69: Kíváncsian várom …. válaszait.

    Hochstein. Megkaptad. 😀

  74. 21-24-66: Felhívom rá a figyelmet, hogy a neten pár kattintással komoly források találhatók arról, hogy a Hamaszt a Moszad hozta létre. Ezek tökéletesen tudják, hogy amennyiben a „gojok” a szeretet fegyverét vetnék be a zsidó gyűlölködéssel szemben, a zsidók nem kis része „legyőzve” érezné magát és viszontszeretne, vagyis megszűnne zsidó lenni. (mert zsidó az, aki gyűlöli a törzsön kívülieket). EZT a lehetőséget nem adják meg a főcionisták sem nekünk, sem a kiszsidók jobbérzésű részének és ezért gyártanak állandóan Izrael ellen provokatív hamis zászlós támadásokat, hogy az ostromlott vár pszichózisával összezárják, túszaikká tegyék a kiszsidók általuk birkaként kezelt tömegét. Ugyanez volt nagyban a Holokauszt is, meg kicsiben pl. a háború utáni magyarországi gyilkos zsidópogromok, Diósgyőrben, Karcagon, Kunmadarason, amit az ÁVÓ zsidó szakemberei szerveztek, hogy a háború utáni kb. 300 ezres(!) túlélő zsidóság jókora részét alijára kényszerítsék. Szűröstől tudjuk, hogy az Eichmann per idején Komlós János volt a Moszad magyarországi összekötője, aki a pogroomok idején még az ÁVÓ tisztje volt. Az ávósok a kék parolival is a cionizmus szent ügyét szolgálták, ezt az ügyet pedig hamiszászlós zsidógyilkosságokkal szokás szolgálni a kezdetektől. A Hamasz természetesen a palesztin ügy egyik legfőbb ellensége, de a létrejötte ismeretében ez nem csoda.

  75. A gyűlölet lángjának táplálása a fórum keretei között is működik. Itt a hóhstájn nevű zsidó troll gondoskodik róla, hogy még véletlenül se szeressük őket. 😀

  76. 79: Ugyan. Ez a havas (hós) szikla csak a cionista zsidók iránti indokolt érzelmeinket erősítheti meg. Az áldozataik közé tartozó zsidók iránti szánalmunkat ez még erősíti is! 🙂

  77. @69 A már leírt bácskai vérbosszú mellett a ‘fentiekben bűnös nemzet’ a második VH utánai rendezésben elvesztette azt a területet. Remélem, érted a célzást 🙂

  78. 80:
    Lehet, hogy szándékosan gyűlöltetik magukat. Ennek ellenére lehetetlen szeretni őket, vagy szánalmat érezni maguk okozta szenvedéseikért.

  79. 81. Bockó

    Hát igen… Valahol sejteni lehetett hogy sántít a párhuzam.
    De hát ez a gond a relativizálásokkal.

  80. 82. Tibor’bá

    „Lehet, hogy szándékosan gyűlöltetik magukat.”
    Nem lehet… Biztos.
    Ez a garancia arra, hogy ne keveredjenek, és ne híguljon fel az állomány… Emlékezzünk, nem térítővallás, nem az a cél, hogy mindenki olyan legyen mint ők, hanem hogy mindenki elfogadja az ő kiválasztottságukat, különbözőségüket.

    Nem könnyű a szeretetről beszélni ebben a perspektívában.
    De én valami olyasmit képzelek, mint a szülő, aki drogos vagy alkoholista, vagy szellemi fogyatékos gyerekéért küzd…
    Mert sokan azt gondolják, a szeretet csak azt jelenti, hogy hagyjuk a másikat azt csinálni amit akar.

  81. Úgy látom, Hochsteinnek másfelé van sürgős tennivalója… 😉

  82. 85:
    Frászt! A Mossadhoz küldött jelentésére még nem kapott utasítást. 😀

  83. 87. Mvm9

    A videohoz be kell jelentkezni a CIA-nál…
    Bár én láttam korábban.
    Viszont érdemes elolvasni a kommenteket.

  84. 88
    Attila (PV), sehova sem kell bejelentkezni, csak meg kell nézni.

    A kérdés az, hogy a felháborodás után történik-e valami, vagy pedig mindenki átkapcsol egy másik csatornára(?)
    Biztos vagyok benne, hogy az utóbbi fog megtörténni, és ez még a tragikus eseményeknél is elkeserítőbb.

  85. 89. Mvm89

    Nekem egy kék dobozban azt írja, hogy „sign in to confirm your age”…

    A google vagy facebook azonosítót kéri.
    Mindegy is, már láttam.
    A zsidók jól ismerik a reakciókat… amikor már nagyon morgolódik a „művelt nyugat” akkor majd abbahagyják a vérontást.
    Sajnos, mivel a Hamaszt a Moszad hozta létre, a palesztinok most nagy pácban vannak… kivül is ellenség, belül is ellenség…

  86. 88-89:
    Én is láttam néhány napja. Beraktam a poszt végére.

  87. 89:

    De be kell jelentkezni, mert korhatáros a videó.

    Persze az ember felháborodik azon, amit Izrael művel, de szerinted mégis mi kéne történjen?
    Nem elég csapás nekünk Orbán Viktor?

  88. Tibor bá!

    A posztod vége felé felteszed a kérdést, hogy ki az antiszemita.
    Van erről egy vicces mondás:

    -Ki az antiszemita Magyarországon? -Aki a társadalmilag elfogadottnál jobban utálja a zsidókat.

  89. 78.Arma,
    A hitgyülisek nagyon nagyon szeretik a zsidókat.Sőt.Még annál is jobban.
    Ennek ellenére nem tudom mit érnek el vele.
    Német Sanyi maga vallotta be hogy sokkal több pénzt utal ő ,,külföldre,, mint amennyi segítséget kap ,,kintről,,.
    Természetesen a hívők által összedobott pénzről van szó.
    A beetetés lényege az hogy ,,meg kell nyitniuk tárcáikat,,a csóró híveknek.
    Isten majd látja a jóságukat és hétannyit ad majd vissza.
    A cumit sokan beszopják, de nem ők fognak jól élni hanem az üzlet kiötlői.
    A zsidót szeretettel sem tudod legyőzni mert ravasz 🙂
    A háború utáni pogromokról, pl a kunmadarasi régebben alig lehetett hallani. Kb 4 éve Romsics Ignác lapjában világítottak rá az eseményekre.Persze balos a történészgárda ezért az általad említett tényeket nem bontották ki teljes egészében.
    2010 körül átkozódtak a honi libsik mert a kurucon az auswitzi bordélyokról és fizetésről cikkeztek .
    Most meg halkan csendben Síri Zsuzsa /aki most épp izraelből tudósít az eseményekről és zsidó/-jelentet meg könyvet a bordély témáról. De őt Ilan Mor nagykövet ezért megdicséri.
    Logikát nem tudunk kihámozni abból mit miért tesznek.
    Szerintem a lényeg az összezavarásunk.
    Úgy tűnik egyszerűen ezt élvezik.
    Az ISIS videoknál is felbukkantak a hamisítások jelei.Senki nem tudja miért teszik,de a valódi terrorfelvételeket keverték a hamisakkal.
    Egyébként szintén tömegesen hamisítják a NASA által közzétett fotókat is.Szakértőknek ez régóta nem titok.
    Amikor rákérdeznek a miértre,akkor sablon választ kapnak : pl ,cégünk mindig is a lakosság kielégítő és megfelelő tájékoztatására helyezi a hangsúlyt.
    Igazából az lehet a lényeg hogy mindig kételkedj mindenben.

  90. 93: De, vannak zsidó születésú emberek, akik megundorodnak ettől és kilépnek a zsidóságból. Nem mondom, hogy milliószámra…

  91. Csongor kolléga 60-asban kifejtett mondanivalója tökéletesen illik a zsidóságra.

  92. Érdekes, az izraeli kormány elismerte, hogy nem is a Hamasz rabolta el a három fiatal izraelit. Jó, hogy azért 900 palesztint megöltek a Hamasz megbüntetése keretében…

  93. 98:
    Nekem valami nagyon bűzlik. Nem a Hamasz adott parancsot a 3 telepes srác megölésére. Az USA szerint akárki lőtte le a maláj gépet, tévedésből tette. Visszakoznak a dögök?

  94. Most néztem, a palesztin áldozatok 1200 körül vannak, az izraeliek 53…
    És most robbantották fel Gáza egyetlen elektromos erőművét.

    A fősodratú média sunyin hallgat, Khameini meg felszólította a muzulmánokat, hogy segítsék a palesztinokat.

  95. 102: Végül is Izraelnek jogában áll megvédenie magát, mondták az okosok. Bár nem tudom, hogy a palesztin csecsemők és gyerekek mivel fenyegették…

  96. 103. Observer

    A palesztin csecsemők eleve terroristának születnek.
    Sajnos ez nem egy cinikus vicc, hanem sokan valóban így is gondolják.
    Generációk óta megaláztatásban és elnyomásban, blokád alatt, egészséges élelmiszerektől és gyógyszerektől, sokszor tiszta ivóvíztől megfosztva valóban sérült lélekkel nőlnek fel.

    Ha elüldözni nem sikerült őket, akkor olyan helyzetbe hozzák őket, hogy legyilkolásuk ne tűnjön olyan borzasztónak.
    Folyamatosan irtják a vezetőiket, az intelligensebb réteget, és a végén olyanokkal kell majd egyezkedniük, akik sem egészségileg, sem tudásban nem lesznek képesek a palesztinok érdekeit képviselni.

    Nos… ha ezt most kivetítjük a világra, hogy a középosztályt globálisan igyekeznek felszámolni, akkor láthatjuk, hogy Gáza egy kisérleti telep.

  97. 104: „A palesztin csecsemők eleve terroristának születnek.”

    Én azt hiszem, ha nekem megölnék a családom tagjait, én annyit próbálnék utána kiirtani az ellenségből, amennyit csak tudok. A civilek elleni erőszak ezt erősíti a palesztinok között is, ebből egyenes a következtetés, hogy Izrael nem akar békét – soha nem is akart a palesztinokkal. A terület kell, de palesztinok nélkül.

  98. Beszéltem egy zsidó ismerőssel..
    Azt mondta hogy az iszlám a fő ellenség a világra.És ezzel le volt tudva..Még nem elemeztem ki vele hogy jobban magyarázza el a véleményét..
    99!
    Lehet hogy visszakoznak.Éppen a minap gondolkoztam,(mert azt is szoktam 🙂 ) hogy sokkal többet érnek el a gazdasági szankciókkal,mert nagy káoszt tudnak csinálni,és át tudják vele variálni a gazdasági szerepeket a világon,anélkül hogy az infrastruktúra komolyabban megsérülne a világon..Nekik sem biznisz megsemmisíteni a világ infrastruktúráját,mert azt megint ujáépíteni több száz év,na meg pénz..
    Líbiából kivonulnak.Megcsinálták a káoszt,kinyírták Kadhafit,elvették az aranyát olaját,oszt jóság van.

  99. 105: Fordítva. A cionista vezetésnek akkora szüksége van egy örökké felhergelt ellenségere, akitől a kiszsidók népe állandóan retteghet, hogy ha nem lennének, kitalálnák őket. Épp ez megy az oslói békeszerződés felrúgása óta. Direkt megölték a saját miniszterelnöküket is, mert a béke nem szolgálja a cionista fejesek érdekeit.

  100. 105:

    „Izrael nem akar békét – soha nem is akart a palesztinokkal. A terület kell, de palesztinok nélkül.” — Ez így van, de változik a kép. Olyen még nem volt, hogy kb. 1000 palesztin életének a kioltása kb. 50 izraeli katona életét követelte. Ez egy a húszhoz arány. Kivetítve 8 millió izraeli 160 millió muszlimot tud a sírba vinni. Ráadásul ez az arány várhatóan romlani fog a zsidók részére. Miközben a palesztin nők megállás nélkül szülnek.

  101. 108. Tibor’bá

    „Ráadásul ez az arány várhatóan romlani fog a zsidók részére.”

    Szerintem az arány a palesztinok részére romlik.
    Az izraeli stratégia az, hogy egymás után nyírja ki a palesztín vezetőket (van valahol egy mondás : Kill the best of them ) és egy idő után egy „fejetlen” massza lesz, ami már teljesen képtelen lesz bármiféle ellenállásra.
    Gáza máris tele van kábítószerekkel a Hamasz brutális büntetései ellenére is…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük