(1390) Angolszász humor

Tibor bá’ online

 

~ab108Egy benzinkút shopjában magányos férfi csendesen eszeget. Bejön 3 vadmotoros az ajtón. Az első odamegy hozzá és a pohár ásványvizet ráönti a tányérjára. A magános férfi egy szót se szó. Ezt követve odamegy hozzá a második motoros, aki a cigarettáját a magányos férfi tányérjában nyomja el. A magányos férfi egy szót se szól. Erre odamegy hozzá a harmadik motoros, aki felborítja az asztalát. Erre a magányos férfi odamegy a pulthoz és kifizeti a számláját. Egy kis idő multán megszólal az egyik motoros: „csapnivaló egy férfi”. Amire a pultos rákontráz. Nem csak csapnivaló férfi, de csapnivaló kamion sofőr is, éppen most ment át a kamionjával három motorbiciklin.

A férj elmegy a rendőrsére, bejelenti, hogy a felesége eltűnt. Ezt követi a kihallgatása: Hány éves a felesége? Fogalmam sincs. Milyen magas? Nem figyeltem meg. Milyen színű a haja? Amilyen a mindenkori divat. Mi volt rajta? Nem emlékszem rá. Mivel ment el otthonról? Gépkocsival. Mi volt a gépkocsi márkája? Fekete Jaguár. A rendőr: Uram, nyugodtan menjen haza a gépkocsit meg fogjuk találni.

33 év után férj-feleség elmennek egy házassági tanácsadóhoz, aki megkérdezi a nőtől, hogy pontosan mi a problémájuk. A nő előadja, hogy elhagyottnak érzi magát, üres az élete, nem kap egy kedves szót, kilátástalan a jövője. Erre a tanácsadó odamegy a nőhöz, magához szorítja, átkarolja és gyengéden megsimogatja az arcát. Erre a nő elkezd mosolyogni. A terapeuta: Látja uram, ezt kell csinálni a feleségével hetente háromszor. A férj: Hétfőn és szerdán OK, ide tudom hozni, de pénteken pecázni megyek.

Két indián és egy ír pasi együtt mászkálnak a vadonban, míg nem egy barlanghoz értek. Az egyik indián bekiáltott a barlangba: vú-vú-vúúúúú. Csakhamar a barlangból visszajött a hang: vú-vú-vúúúú. Erre az indián ledobálta a ruháit és meztelenül berohant a barlangba. Ketten mennek tovább, mialatt az ír pasi megkérdezte a másik indiánt, hogy mire vélje, amit látott? Nálunk tavasszal az a szokás – kezdett a magyarázatba az indián – hogy bekiáltunk egy barlangba, és ha jön válasz, akkor ott egy szűz lány várja a meg termékenyítését. És ezzel egy másik barlanghoz értek. Ekkor a második indián is bekiáltott: vú-vú-vúúúúú. Menten jött rá a válasz: vú-vú-vúúúúú. levetkőzött és berohant. Az ír pasi egyedül ment tovább, míg nem egy díszes, nagy barlang szájához nem ért. Hű, micsoda nő lehet itt benn. Azonnal bekiabált: vú-vú-vúúúúúú. Nyomban jött az erőteljes válasz: VÚ-VÚ-VÚÚÚÚÚÚ. Erre az ír pasi ledobálta a ruháit és berohant a barlangba. — Másnap az újságok szalagcímén ez volt olvasható. Egy meztelen ír férfit elgázolt a vonat.

Angol tudósok Dél Angliában leástak 10 láb mélységbe, ahol szokatlan rézdrótot találtak. Ebből arra következtettek, hogy Angliában fejlett telefonhálózat volt kiépítve már 200 évvel ezelőtt is. — Megirigyelve ezt az amerikai tudósok egy csoportja New York államban leástak 20 láb mélységbe, ahol megzöldült rézdrótot találtak. Arra a következte4tésre jutottak, hogy az Egyesült Államok területén már 300 éve is volt telefonhálózat. — Mindössze egy héttel később az ausztrál napilap a Northern Territory Times a következő hírrel lepte meg olvasóit: K.N. Johnson, autodidakta archeológus, 30 láb mélységig leásott Tennant Creek-i otthonában, ahol az égvilágon semmit se talált. Ebből arra következtetett, hogy Ausztráliában 400 évvel ezelőtt már be volt vezetve a rádió kommunikáció.

_______________________________________________________________
_______________________________________________________________
________________________________________________

2 gondolat erről: „(1390) Angolszász humor

  1. Elég furcsa viccek. 😀

    Egy férfi vacsorázni viszi új barátnőjét. A második pohár bor után rátör az őszinteségi roham:
    – Be kell vallanom valamit édes!
    – Mit?
    – Nős vagyok, és két gyermekem van… :$
    – De rám ijesztettél! Már azt hittem, hogy a BMW nem a tiéd. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük