(2890) Szex-mentes periódus (egy „érett” nő meditálása)

Tibor bá’ online

Kapcsolódj ki egy napra, ne gondolj az elmúlásra!

 

Ezért le tudnék mondani a szex-mentességről.

Élete folyamán mindenkinek vannak szex-mentes periódusai, úgy értem, ha nincs férje – avat be gondolataiba a kiszolgáló pincérlány. Én meg íziben megkérdeztem – neked mennyi volt a leghosszabb periódusod? Egy hónap – árulta el némi huncutsággal a szemében. De persze én csak 18 vagyok – tette hozzá magyarázóan – biztos lesz hosszabb is.

A helyzet az, hogy az ilyen csinos kis fruskáknak nem gond egy partner megtalálás, már ha van hozzá kedve, és persze ki akar sokáig szex nélkül élni? Na, azért akad. Az egyik barátnőm a minap azzal állt elő, hogy néha kifejezetten élvezi a szex-mentes időszakokat, mert akkor más dolgokkal is tud törődni. Ezt természetesen könnyen állíthatja, mivel hosszú évek óta ugyanaz a férfi a partnere, és a pasi nyilván nem impotens.

Elméletileg persze igaza van. Egy másik barátnőm szerint szex nélkül élvezet az élet, ha történetesen valami más halálosan leköti, például ír egy jó regényt. Na, igen, de hány írónő akad 100.000 lakos között? Ami pedig az „elméletileg” jelzőt illeti…. szóval, amikor elkap az a tompa érzés deréktól lefele és azon kapod magad rajta, hogy bámulod a férfiakat a villamoson, a buszon, és észrevétlenül egyre lejjebb szabod meg a határt. Egy 20 éves kölyök nem tűnik már rossz ötletnek, és az őszülő haj se nagyon zavar. Szó, ami szó, a szex nélküli állapot elhúzódása egyenes arányban van az elvárt minőség romlásával. Mindent összevetve nekem két év tűnik a kibírható abszolút maximumnak. Legalább is ennél többről nem hallottam.

Egy másik, igen vonzó barátnőm bevallotta, hogy kilenc hónap volt a leghosszabb idő, amit férfi nélkül töltött el – de szerinte egyenlő volt a pokollal. Szülei riadtan kérdezték tőle: mi ütött beléd az utóbbi időben? – várt egy kicsit majd folytatta – két vibrátort nyűttem el.

Nyilvánvaló, a tűrőképességünk nem egyforma. Van, aki két hét után pánikba esik. Másoknak a szextelenség nem okoz különös gondot. Személy szerint nekem a leghosszabb szex nélkül eltöltött idő (leszámítva életem első 14 évét) nyolc hónap volt. 25 évesen iratkoztam be az egyetemre, és körülöttem minden fiú 18 volt. Egy idő után rájöttem, hogy nincs más választásom. A srác azt hazudta a szüleinek, hogy a barátaival volt.

A nyári szünetre megoldódtak a gondjaim. A nyár különben is alkalmas pasik felszedésére. Éppen ezért a korábbi kapcsolatokat tavasz végén érdemes felrúgni. Szakításra november a legrosszabb hónap. Megeshet, hogy a karácsonyt és a szilvesztert pasi nélkül kell átvészelned, amihez kedvem nekem egyáltalán nincs, és még az se vigasztal meg, hogy nem kell vennem karácsonyi ajándékot. Aztán azok a hideg téli éjszakák, egyedül egy ágyban, brrr.

Ha mindenáron szexszelni akarsz, akkor sok esetben tényleg jobb a kikapcsolás. Legyünk őszinték, magadon kívül valaki más által átélni az orgazmust csábító ötlet, de ha úgy egyébként nem csíped a fazont az utómunkálatok rosszabbak, mint egy nagytakarítás. Én akkor inkább várnék valakire, akit el tudok viselni. Bár néha piszok nehéz. Különösen, ha az előző pasiba tényleg bele voltál zúgva. Igaz kutyaharapást a szőrével…., de jobb, ha várunk egy darabig, ha nem is gyógyul be teljesen a seb, egy idő után már alig fáj. De, ha nagyon szarul érzem magam, egy kis ártatlan flörtölés rendszerint átsegít a nehézségen – igaz csak néhány órára.

___________________________________________________________________________

Kedves női kommentelők! Szóljatok hozzá, hadd okosodjanak a férfiak.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

8 gondolat erről: „(2890) Szex-mentes periódus (egy „érett” nő meditálása)

 1. Sok sok esetben jól eligazít, ha elképzeljük – a rendelkezésünkre álló tudományos tények alapján – a Homo sapiens időszámítás előtti életét, abban a bizonyos civilizáció előtti, utolsó 50 000 évben.
  A következő életképes generáció megszületésének nem volt feltétele, hogy a törzs ivarérett tagjai mind naponta kétnaponta szexeljenek.
  Először életben kell maradni, csak azután lehet szexelni. Ez a sorrend : első a létfenntartás, második a fajfenntartás.
  Egy törzs generációkon át való megmaradása,nem követeli meg azt, hogy minden nő és férfi tag aki képes rá résztvegyen a reprodukcióban.
  A szexualitással kapcsolatos egyik hamis modern mítosz, hogy gyötrelmes nélküle az élet.
  A szex az egyik kitűnő lehetőség az örömre, de nem az egyetlen és se nem pótolhatatlan, se nem nélkülözhetetetlen.
  Persze a nélkülözését ki ki egyéni módon viseli, ha arra sor kerül.
  Ivóvíz , élelem , levegő ,alvás nélkül nem lehet élni, szex nélkül minden további nélkül.
  Sokan sportolással, mások munkával, megint mások alkohollal vagy játékkal kompenzálják a hiányát.
  Van aki pedig – köszöni szépen, tetszik vagy sem ilyen is van – egyáltalán nem is tart rá igényt.
  Ezen nem kevésbé lehet ámuldozni , mint az éveken át folyamatosan napi kétszer, több személlyel is szeretkező „szuperhímeken” és fehérmájú nőkön.

 2. 1 – Mosógépszerelő:
  A létfenntartáshoz hozzátartozik az utódok nemzése is, mert utódok nélkül a közösség felnőtt tagjainak léte egy idő után el lehetetlenedik. Ez még napjainkban is érvényes, ezért siránkoznak, hogy gyerekek nélkül nem lesz, aki befizeti a mi nyugdíjunkat.

 3. 1. Szerintem ezzel nagyon elbagatellizálod a szex szerepét és jelentőségét az ember életében.
  Persze én nem tudhatom, hogy más hogy érez ezzel kapcsolatban, azt tudom, hogy én hogyan érzem, és férfitársaim megnyilvánulásából következtetek arra, hogy nem vagyok egyedül.
  A nők szexhez való hozzáállása meg a mai napig titok számomra, mivel nem olyan kommunikatívak a férfiak felé, érthető okokból… 🙂
  Azért valószínűsítem, hogy a nőknél nem olyan mindent elborító, józan észt felülíró, parancsoló, csábító ösztön, mint a férfiaknál.
  Már csak azért is, mert ha úgy lenne, akkor mást sem csinálnánk, mint éjjel nappal szexelnénk, amíg kondival bírnánk. 🙂
  Mert a szex célja valóban az utódnemzés, ami a biológiai funkcióját illeti, de valójában szerintem egyetlen lény sem azért szexel, mert eltökélt szándéka, hogy utódokat hozzon létre, hogy anya vagy apa lehessen, csupán engedelmeskedik a genetikai kódjába írt ösztönöknek, amelyek örömmel jutalmazzák teljesítése esetén.
  Ez minden állatnál is így van, miközben fogalma sincs róla, hogy mi lesz akciójának a következménye, a feromonok és ösztönök meghatároznak mindent.
  Persze vannak az életnek egyéb örömei is, nem is kevés, de azokkal nem lehet helyettesíteni a szexet, legfeljebb pótszerként megpróbálni kompenzálni hiányát, ami általában meddő próbálkozás, valami fájdalmasan hiányozni fog az ember életéből.

 4. Akkor Tibor bá’ jóvoltából már két férfi is nyilatkozott.
  Javaslom alanyi jogon tett nyilatkozatukat tekintsük hitelesnek !
  Együttérzek azokkal a férfitársaimmal, akiknek erős belső kényszerük van a szexre, hiánytól szenvednek,én soha nem éreztem ilyet.
  Nem ragaszkodok ahhoz hogy tipikus lennék, de a másik hozzászóló sem az, bár lehet, hogy vele többen szavaznak.
  A viszonzatlan szerelemtől , a szeretett nő távollététől ……nos ezektől szenvedtem már.
  A szex kitűnő kelléke a boldogságomnak, de nem elengedhetetlen feltétele.

 5. 4.
  Hogy a szexuális hiány lelkileg milyen romboló hatású lehet, arra jó példa az is, hogy bizonyos bűncselekményeknél (nem feltétlenül szexuális bűncselekményeknél) a bíróság enyhítő körülménynek is beszámítja ítélkezésnél.
  És ez érdekes módon mindig csak férfiaknál merül fel, még olyan női bűnesetről nem hallottam, hogy a delikvens erre hivatkozott volna. Pedig elvileg nekik is kijárna. 🙂

 6. Mindennek ideje van.Ugyse ismertek hát öszinte leszek.
  20 múltam mikor a férjemmel eggyütt voltam de elötte kézfogás szerelem járás ismerkedés és nyilván aztán a gyerek.

  Az a nö aki megéli a szerelem minden fáziság és ugy lesz anya akár többizben is, annak a idösödésénél(hormonváltozás) nem olyan kibirhatatlan mint láttam sok munkatársnőmnél. És nem is sárkányosodik el a hormonok változása csak a bör bizonyos elszinezödése és szakál bajusznövés mutatja.
  20 éve özvegy vagyok és jól elvagyok a könyveimmel szellemi elfoglaltságaimmal, nem hiányzik se a xex se a szerelem mert meg volt és nem is ismerek olyan embert aki kiválthatja azt amit annó a férjem kiváltott.

  Szerelem nélkül meg nem ér az egész kalap xart se mert az nem szertkezés hanem csak qurás és a nö önképét rombolja azaz qrvává teszi.

  Természetesen ahányan vagyunk ugyan azt a dolgot annyian másként látjuk vagy láthatjuk.

 7. A faj változatos képességű egyedekkel próbál túlélni.
  A körülmények akár nemzedékenként is változhatnak.
  Más körülmények között, más típusú egyedek a legalkalmasabbak.
  Ez alól a szexuálitás sem képez kivételt.
  A szelekció újra és újra kirostálja az akkor éppen kevésbé alkalmas egyedeket.
  Ez ahhoz vezet, hogy az alkalmatlan gének is nemzedékről nemzedékre egyre kisebb arányban lesznek jelen a populációban végül eltünnek.
  A faj túlélésének hosszabb távon a változatosság az egyik eszköze.
  Tehát következésképpen lesznek gátlásos magányosa maszturbáló férfiak, párkapcsolaban élők, lesznek szuperhímek, akik naponta coitálnak akár több nővel is.
  Lesznek frigid vénlányok és nimfomániás kurvák …etc.
  Sokminden belefér ebbe,a melegek a leszbikusok és az aszexuálisak is és a transzvesztiták és perverzek.
  Ezek mind a maguk sajátságos módján élik ki, a szexualitásukat.
  Lehet arról kijelentéseket tenni, mi a „normális” és mi nem, csak nem biztos, hogy ez értelmes kijelentés lesz, tekintettel a fentiekre.
  Változatosságot tapasztalunk azon a téren is, ki hogyan reagál a szex önkéntes vagy kikényszerített hosszabb vagy rövidebb megvonására.

 8. 7 – Gabiota:
  A hozzászólásod egy helyen hibázik. A civilizációban élő ember keresztbe tesz az evolúciós szelekciónak. A totálisan életképtelen egyedeket is megmenti, és lehetőséget biztosít neki az utód nemzésre. Nincs kiszelektálás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük