(1290) Eurovízió dalfesztivál

Tibor bá’ online

 

Kállay-Saunders András
Kállay-Saunders András

Szegény embert még az ág is húzza, és mi elég szegények vagyunk. Ahhoz, hogy a magyar valamit elnyerjen, 300 százalékot kell teljesíteni. Az Eurovízió szavazásoknál derül ki, hogy mi nem vagyunk se skandinávok, se szlávok, se latinok, se germánok, akik egymásra szavaznak. Betolakodtunk Európába és már az is csoda, hogy meg tudtuk vetni a lábunkat. A szavazási rendszer messze nem objektív, de hát ez van. Illetve marad a 300 százalék.

2005-ben a NOX-szal nyerhettünk volna, amikor még Péter Szabó Szilvia nagyjából hamvasnak volt mondható, vagyis az ausztrál flört még nem vette el ifjú báját. Csak hát, vagy nem volt épkézláb menedzserük, aki felvilágosíthatta volna őket, hogy kurva jó, és látványos a Forogj Világ, de ha a szöveget nem angolul rakják mellé, akkor semmi esélyük, vagy csak simán nem hallgattak a menedzserükre.

Aztán két éve jött Heincz Gábor, aki eredetiséggel és tinédzser bájjal dúsított számával megközelíthette volna az első helyet, de helyette inkább egy orbánfil együttest küldtek ki egy semmitmondó számmal.

Most újra van egy 300 százalékos jelöltünk Kállay-Saunders András néven, aki akcentus nélkül énekel angolul, „divatos” témát dolgoz fel, az őszinte könnyekig megható a szöveg, a színpadi rendezés is 300 százalékos – az álarcos táncospár, a szőke kislány a záró akkordban. Szóval nyerő. Annyira hat az érzelmekre, hogy a női nézők egy pillanatra el fogják felejteni, hogy szlávok, skandinávok, latinok, stb. és a mi félvér Andrásunkra fognak szavazni. Jó lenne, ha a kiküldésre válogató, messze nem szakértő, magyar zsűri nem puskázná el a dolgot, ahogy ezt a bácskai Rúzsa Magdolna megpróbálta. Ugye ő Kállay-Saundersnek 9 pontot adott, de a szintén bácskai – és őszintén, eléggé jelentéktelen – Dér Heninek viszont tízet, mert képtelen volt felfogni a kettőjük között húzódó különbséget, csakúgy, mint a vállán nyugvó felelősséget.

Aki nem látta volna, az megnézheti az alábbi videón.

http://www.zene.hu/20140202_nezd_ujra_a_dal_2014_elodonto_kallaysaunders

_________________________________________________________
_________________________________________________________
___________________________________________________

38 gondolat erről: „(1290) Eurovízió dalfesztivál

  1. Inaktív, de olvasó vagyok.
    Itt viszont muszáj hozzászólnom! Tibor bá, ez a cikk elkerülhette a figyelmedet: http://kuruc.info/r/2/123358/
    amiből kiderül h színpadon kívül milyen ’ember’ saunders.
    Semmiképp ne nyerjen..

  2. 1:
    Tudok a magánéletének sötét mozzanatairól, de ennek semmi köze ahhoz, hogy nyerhet nekünk egy Eurovíziós dalfesztivált, éppen azért mert NIGER.

    És mond meg a Kurucinfónak, hogy a magyarkodók roppant büszkék a 12 magyar Nobel-díj nyertesre, csak azt hallgatják el, hogy mind a 12 zsidó volt, és kettő Bécsben, egy Berlinben született.

  3. 3.
    Arra miért kell büszkének lenni, hogy egy néger angolul egy teljesen mesterséges és valódi értékektől mentes műfajban idomulni tud a konzumidiotizmus csúcsaihoz ?

    Jó, értem én, hogy szívmelengető, ha valamiben nyerhetünk, de ez olyan, mint amikor arra voltunk büszkék, hogy a nagy Szovjetúnió barátai vagyunk…

    Jobban örülnék, ha a PISA tesztekben haladnánk előre egy kicsit…

  4. 3 & 4:
    Félrebeszélsz. Ha egyáltalán indulunk, akkor nyilván nyerni akarunk. Ha nyerni akarunk, akkor alkalmazkodni kell a szavazótábor igényeihez. Így gondolkodnak a zsidók, basszátok meg, és ha ezt nem veszitek át, akkor mindig vesztesek lesztek.
    Most meg hülyeséget. Soha senki nem volt büszke a SZU-ra azok közül, akiket én ismertem. Te nyilván másokat ismertél, de aki korpa közé keveredik…..
    PISA teszt? Tényleg? Ahhoz tanulni kell, és a Kuruc infó nem erről tanúskodik. Ez a fő baja a jobb oldalnak, hogy BUNKÓK.

  5. Oké nem bírod a kurucinfót.
    Az viszont, h vki ok nélkül, állat módon bántalmazzon mást, teljességgel elfogadhatatlan! (‘véletlenül’ négerekkel ez gyakrabban előfordul)
    Egy ilyen alak innentől ne képviseljen minket egy nemzetközi versenyen, függetlenül a bőrszínétől.

  6. Én azt gondolom, hogy nem kell mindig, mindenhol nyerni – pláne olyan áron, hogy egy agresszív, verekedős fickó képviseli a magyarokat. /Ha az ilyesmi kiderül, jó nagy bukta van belőle./ Akkor már inkább keressenek egy cigányt /csak van olyan közöttük, aki tud angolul énekelni, és nincs priusza…/ – ha a bőrszín olyan fontos – nekik azért legalább van párszázéves közös múltjuk velünk, csak jobban képviselné Magyarországot, mint egy néger. Még azt hinnék, hogy Mo. Afrikában van… 🙂

  7. 6 & 7:
    Oké, ha nem akarunk nyerni, akkor menjen Polyák Lilla 😀 Csakhogy ezzel a mentalitással, és kurucos büszkeséggel mindössze éhen lehet halni. Engem nemigen érdekel, mert én már egészen biztos természetes halállal fogok elmenni. Ti meg azzal, amit megérdemeltek. 🙂

  8. 8: Sohase mondd, hogy soha! Pl. ha személyesen autogramot kérnél a kedvenc énekesedtől, még módosulhat a természetességi terv… 🙂

  9. 9:
    Nekem ez a pasi az első pillanattól kezdve hiper-antipatikus volt. El tudom képzelni, hogy a néger faszával, és az amerikai kiejtésével, na meg a TV szereplésével a fiatal lányok falkákban dobják alá magukat, amitől a fiatal magyar hímek agyvérzést kapnak. De a történet nem erről szól, hanem arról, hogy mivel lehet díjat nyerni a dalfesztiválon. Különben nem a kedvencem (mert olyan nem létezik, objektív megfigyelő vagyok), és autogramot sose kértem senkitől, nem vagyok rá szocializálva. 🙂

  10. 10: Lehet ezt objektíven vizsgálni? Nem nagyon követem az ilyen eseményeket, de sztem elég szubjektív az egész. Nyilván fahangúak nem jutnak be, de a legjobbak között különbséget tenni már elég szubjektív.

  11. 5.
    „Így gondolkodnak a zsidók, basszátok meg, és ha ezt nem veszitek át, akkor mindig vesztesek lesztek.”

    Megint helyben vagyunk. 🙂

    Persze a fene tudja, mit ér az a verseny, amit csak úgy lehet megnyerni, hogy zsidóbbak vagyunk a zsidónál.
    Van egy morális ár, ami feleltt nem éri meg nyerni…
    Saját valódi értékeinket kellene csiszolgatni és azokkal a világ elé állni.
    Ha a fiam azzal jönne haza, hogy magasan megnyerte a fingóversenyt, kevésbé lennék büszke rá, mint arra, hogy az első tízben benne van matekból vagy történelemből.

    Szerintem jobb lenne ha tudatában lennénk annak, hogy az ilyen vetélkedők mesterségesen (meg kell vallani profi módon) korbácsolják az érzelmeket, hogy a reklámok számára agyilag megfelelő kondícióban levő közönséget produkáljanak.

  12. Azt azért nem hiszem, hogy a buta mélymagyarok kivétel nélkül büszkék lennének az összes Nobel-díjasunkra, akik között olyan szélhámosok vannak, mint Kertesz és Wiesel, vagy az atombombás Wigner. Egyébként is mind a Nobel, mind az Oscar a zsidók egymást közt kategória. Az ilyen neandervölgyiek pedig csinálhatnak bármit, dicsőség és kitüntetés jár érte. „Magyar” György, aki nem mély, majd kihúzza a bajból, ami igazából nincs is, mert magyart verni nem magyarnak példás magaviseletet jelent.

  13. 13:
    Csak őszintén, ha szabadna kérnem!
    Morális ár? Viccelni tetszik?
    Kellett nektek rendszerváltás. Itt és most VERSENY van, amit minden fiatal felfogott ésszel, csak ti vén kövületek, jöttök ezzel az úttörő mentalitással.
    OK, nem adjuk fel az elveinket, elmegyünk elénekelni pruszlikban a Csitári hegyek alatt, hiszen nem akarunk nyerni, de akkor mi a fenének neveztünk be? Minden verseny első számú morális követelménye, hogy a résztvevők teljes erőbedobással kötelesek ráhajtani az első helyre.
    Na persze, a kölyök erkölcstelen! És ki nem, melyik celeb, melyik szakmában nem erkölcstelenek a tagok? Színészeink azt hiszik ők szarták a spanyol viaszt, amikkor közlekedésim, szabályt szegnek. Focistáink szintén. Ugyan már! Egyszeriben most lettünk kényesek, mert valaki félig néger? Rejtett rasszisták vagytok. Rendben, de akkor ne beszéljünk félre.

    14:
    Persze zsidók egymás között. Ezzel meg lehet magyarázni a középszerűséget. Ez sokkal könnyebb, mint hajtani. Valóban, Kertész egy nagy rakás szart írt, de németül. Miközben Magyarország első helyen áll az idegen nyelv nem beszélésében. Jó lehet nekünk aztán igencsak kellene beszélni egy második nyelvet is. Annyira hülyék vagyunk, hogy (mint írtam) a NOX pont ez miatt esett vissza a 12. helyre. Nem, barátom, nem sírni és sajnáltatni kell magunkat, hanem teljesíteni, de nem a Sopronival, mert tudom, hogy az marhára megy.

  14. 15: „Rejtett rasszisták vagytok.”

    Igazad lehet. De szerintem egy fekete képviselhet bármely afrikai országot, vagy olyat, ahová behurcolták őket rabszolgának és sokan vannak, pl. USA. De Magyarországon egy félvér néger (mulatt) nem tipikus jelenség – ezért nem az országot képviseli, hanem csak saját magát 😉

  15. Szerintem Király Viktornak jobbak az esélyei kijutni, bár ő könnyedebb stílust választott. Ja, és ő is akcentus nélkül nyomja az angolt. Az előző fordulót a kapható maximális 40 ponttal nyerte.

    De ettől még akárkit kiküldhetünk, úgyse nyerjük meg a büdös életbe se. 🙂

  16. 17:
    Ha nem Eurovízió lenne, akkor Király Viktor ragyogó. Kállay-Saunders száma zeneileg szar. Az előadása nagyon jó, de ebből sose lesz sláger. De nem is ez a cél. A cél a sok hülye női szavazó megnyerése. Erre jó ez a szám.
    Különben a 40 pont értelmetlen, ilyen zsűri tagokkal?

    16:
    Talán még igazat is adnék neked, de nézd meg a különböző sport csapatokat! És persze más országban is.

  17. 18: Bevallom, az sem teszik, ha a francia foci válogatottban nincs egy fehér se… bár, mint korábbi gyarmatbirodalom, ott még el tudom fogadni.
    De nekünk semmilyen közös múltunk nem volt néger népességgel, egyszerűen nem jellemző az országunkra a jelenlétük. Ez a fazon meg erkölcsileg is kérdéses, ha igaz, amit írtak róla.

    Ettől még teljesen ésszerű, amit írsz, kérdés, kinek mi a fontosabb.
    Nekem inkább az, hogy ki képvisel engem (ki mögé állnék oda), neked inkább az, ha már odamegyünk, nyerjük is meg. Ez is teljesen érthető hozzáállás.

  18. 15. Hol volt szó itt sajnáltatásról, meg középszerűségről. Én azt mondom, hogy ne az olcsó, zsidó csillogás legyen a mérce. Versenyezgessenek ők egymással, le van szarva az eurovízió, meg az idegen nyelv, tanuljanak meg ők magyarul, aztán jöhetnek ide nyekeregni. Bennem nincs semmi frusztráltság, pont ezt az erőlködést, megfelelni akarást nem értem. De hát ha ez a mérce, akkor legyen ez a mérce, egyétek.

  19. 18: Nekem a tavalyi Kállay-Saunders szám jobban tetszett, mint a mostani. Az olyan kis aranyos volt („I love my baby”), de elsöpörte a „Kedvesem” hype. Az új számában elég nyávogósan énekel.
    Nem tudom KV mennyivel rosszabb KSA-nál a csajoknál. Nincs benne egzotikus beütés, az biztos, de fene tudja melyik évben kell az a győzelemhez. 2 éve félig berber csaj nyert, tavaly meg hófehér.

    19: „De nekünk semmilyen közös múltunk nem volt néger népességgel”

    Neked nem, de Kállay-Saunders magyar származású felmenőjének igen. 🙂

  20. 19:
    Közös múltunk nincs, de a magyar nők imádnak színes bőrűek alá feküdni. Ez is egy hungarikum. 😀

  21. A fokozódó nemzetközi helyzetet és a szaporodó menekülttáborokat figyelembe véve egyre valószínűbb a közös jövő. Akkor majd előnyös lesz, ha az embernek néger volt az apja, mert nem a színre mennek egymás között, hanem inkább az anatómiára. Amerikában sok olyan négert látni, hogy színre teljesen kifehéredett, de a jellegzetes vonások így is megvannak és a rasszista néger közösség ezeket is befogadja, szevasz tesó! Akinek meg nincs ilyen felmenője, annak marad az orrműtét, ajakfeltöltés, végső esetben a cipőpaszta.

  22. de most komolyan, szerintem nem szabadna nyernünk, mert hol tudnánk ekkora, európa-szintű eseményt megrendezni?

  23. 21: „Neked nem, de Kállay-Saunders magyar származású felmenőjének igen.”

    Ez volt a Kállai-kettős… 😀

    22: Ez nem csak magyar sajátosság, és fordítva is igaz. Azok a magas, hosszúcombú néger lányok Kaliforniában… nyammm 😀

  24. Ja, meg a globális felmelegedésben is jól jönnek a hőséghez szokott gének. 🙂

  25. de akkor mi a fenének neveztünkbe te neveztél Tibor bá mert én nem háll isten már vagy 8-éve tévém sincs és nem nézem ezt a sz…t olvaslak téged és pár más honlapot a az euró v -lesz..m

  26. Szted van jelentősége muhaaahaaa 🙂 kuldhetünk mi niggert v buzit az nem zsizsik tehát nem nyer tessen cáfolni MAGYAR nem nyerhet.

  27. 26-27. A tanulság, hogy aki indulni akar az ajrovízión, az tudjon verekedni. Akik meg nem tudnak, azok se szívják a fogukat, mert van bőgatyából kilógó segg és a hűtőbe bekészített Soproni. 😀

  28. 3!
    Most meg büszkék lehetünk a wall streeti zsidóbandára ,és könyöröghetünk hogy ne vigye mán ugyan fel azt a rohadt svájci frankot az égbe!.Hát ez kurvára jobb!!.. 🙁
    Éljen,Hozsanna nekik..
    17!
    Király Viktor nem zsidó?.. 😮 😀
    22!
    A szomszédban is van egy ilyen lányka,csak az a baj lett belőle,hogy a négerek nem fogadják be mert ő fehér,a fehérek meg őt meg a gyerekét nem fogadják be,mert a gyereke néger.És persze a férje rögtön otthagyta a gyerek megszületése után..Nem tudják ezek mit művelnek..Csak a néger f@rok kell..

  29. 27:
    Könnyű úgy nem érdeklődni a magyar belügyekről, hogy engem olvasol, de én kit olvassak? 😀

  30. 30:
    Kérdezd már meg, hogy az mennyivel jobb? 😀

  31. 32!
    Én nem állok szóba ilyen emberekkel. 😉
    Csak külső megfigyelő vagyok..

  32. 34:
    Na most lesz egy álmatlan éjszakám. 🙂

  33. Kállay Saunders András nyert! Van okunk az örömre?! 🙂

  34. 35:

    Nem Kállay nyert, hanem a közönség kollektív bölcsessége. Kállay jobban fog szerepelni, mint bármelyik eddigi magyar, és még dobogós helyre is van esélye.

    A zsűri komolytalanságára utal, hogy a kis hülye Bogi picsa bekerült a top négybe.

  35. Eddig jól állunk, de a szakállas énekesnőt nehéz lesz lenyomni…

  36. Conchita Wurst nyert, ahogy várható volt. Kállay-Saunders 5. helyen végzett, ezzel második legjobb eredményünket érte el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük