(2793) Szex csúcs

Tibor bá’ online

 

~ab029A városi legenda szerint a férfiak teljesítményük csúcsán 18 éves korban vannak, míg a nők (passzív) csúcsa 35 év környékén van. Általában úgy tudjuk, hogy egy 18 éves fiatalember mindent megdugna, ami mozog. Ezzel szemben a nők, éppen amikor készülnek elveszíteni fiatalos megjelenésüket, egyszeribe megtáltosodnak, aminek egyértelmű jele a lehetetlenségig szűk farmer, mellfelpolcoló melltartók, rövid pólok viselete, a hastáji 20-25 centi „kipakolásával”. Ezen tények mögött állítólag a természet húzódik, bár sokan kételkednek a szex csúcs létezésében. De mik az okai annak, hogy életben vannak ezek a vélelmek.

Pénisz a mindenható – a teljesítmény csúcsának megállapításához valami mértékegységre lenne szükség.   Kinsey szerint (ha nem tudod, kiről van szó, akkor téged nem érdekel a szex) a szex csúcs mértéke az egy hétre eső orgazmusok száma. Egy másik mértékegység a felállt pénisz tényleges keménysége, mert a közfelfogás szerint egy abszolút kemény pénisz esetén a „siker” biztosított függetlenül attól, hogy a tulajdonosa beteg-e vagy egészséges, ki van-e pihenve, vagy fáradt, tetszik-e neki a potenciális partner vagy sem, stimulálták-e vagy sem, stb. Csakhogy egy férfi szexuális teljesítményénél figyelembe kellene venni a partnerre gyakorolt hatását is. Vagyis, mihez mérjük a szex csúcsot? Könnyen lehet, hogy az ifjú férfi 20-30 évvel később sokkal jobb szex partner, mint 18 éves korában, bár a gyakoriság jelentősen csökkenhet.

A közvélemény szerint a szex kellemes a fiúknak, de veszélyes a lányoknak – Az iskola szexoktatásból az jön le, hogy a szex a két nem számára nem azonos. A fiúk esetében a szex asszociált a vággyal, az élvezettel. Míg a lányoknál a veszély lép előtérbe. A szexoktatás középpontjában a fogamzás/szaporodás áll. Ezt pedig csak úgy lehet átvenni, hogy előtérbe kerül az ejakuláció, a spontán erekció előfordulása, vagyis a férfi szexualitás normalitása. Lányok esetében a bekövetkezhető terhesség a szexet rizikós tevékenységnek tünteti fel, ami félelmet vált ki. Félelem árnyékában nehéz élvezni a szexet. Csoda-e, ha ebből az állapotból 35 éves kora környékén szabadul fel, úgy, ahogy?

Akkor tehát meg van magyarázva a nők 35 éve. A férfiak 18 éve természetes, nem kíván magyarázatot, csak a mértékegységet kellene pontosítani. Némi humorral, nem az a menő 18 éves, akinek az egy hétre eső orgazmus szám magas, hanem akinek a partnere ér el sok orgazmust. Mivel közöttetek kevés a 18, de számos a 40-es, ezzel a megállapítással egészen biztos egyet fogtok érteni.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

9 gondolat erről: „(2793) Szex csúcs

  1. Szerintem meg csak arról van szó, hogy 35 éves korára már szemmel láthatóan csökken egy nő szexuális vonzereje, és kénytelenek jóval több szexbe belemenni, hogy megkaparintsák a Férfit.

  2. 1. Asidotus.
    Nem osztom a véleményed. Serintem 20 – 22 évesig egy tinilány
    csak játszadozott a fiukkal ( legalább is az én fiatalkoromban )
    22 és 30 -32 között között már a házasság szempontjából
    válogatott és nem akart úgymond „megesett lányként férjhez
    menni. házasságkötésután viszont egy ideig még élvezi az
    ifjufeleség státuszt, de 40 éves korára beköszönt az a bizonyos
    „veszélyes hetedik év” pezsegni kezd a vér, felüti fejét a
    kíváncsiság. „MILYEN LEHET EGY MÁSIK ???” PÉLDA =
    Tizenévesen még én is csak „taknyoltam.” SZÁLLÍTÁS.
    TEFU. A fuvarelosztó 40- 45 közötti hölgy kiszemelt, vettem
    a lapot, elszabadult a pokol. ZAKLATÁS ??? Ugyan már !!!
    Még a szót sem ismertük akkor !!! Lehet persze azt
    mondhatni egyedi eset, én mmégis inkább Tibor bá’
    írását fogadom el tényként. már csak azért is mert
    minél idősebb a hölgy, ( ha belemegy a szexbe ) az nem
    feltétlen a férfi sikere, hanem inkább „tudja a nő hogy
    mit akar !!!” Őt már nem kell „MEGDUMÁLNI” !!!
    Azóta is vonzottak az idősebb nők . NEM OLYAN STRAPÁS !!!

  3. Mihály!
    Egyszer talán írtad, hány éves vagy, mit jelent a te fiatalkorod, de nézd el nekem, nem emlékszem pontosan 🙂 Csak annyi rémlik, hogy tőlem idősebb vagy (én 43) Tibor’bától meg fiatalabb.
    Annak idején a nők a teherbeesés miatt tartottak a szextől, de egy ideje már ez nincs így, ahogy a fogamzásgátló tabletták meg a gumióvszer széles körben elterjedt.
    Most már szabadon kiélhetik azon ösztönüket, amit a Red Pill hipergámiának nevez, miszerint a nő beéri a lehető legjobb pasival, akire felnézhetnek. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a férfiak kb. 20%-a rendszeresen szexel a nőkkel, a többieknek nem sok jut*. Ezek a férfiak persze nem ugyanazzal a nővel, hanem váltogatva, vagyis a nők egymás kezébe adják ezen férfiakat. Ezt nevezik f@szkörhintának.
    *: Van aki szerint ennél kevesebb, de egy társkereső oldal felmérése szerint a nők a férfiak 20%-át tartották átlag fölötti, 80%-át átlag alatti külsejűnek, vagyis kb. minden 5. férfi vonzó, nem több
    A női vonzóság a 20-as éveik elején van a csúcson, 30-ig lassan csökken, utána egyre gyorsuló tempóban zuhan. A 30-as éveikben le is pottyannak a f@szkörhintáról, a vonzó férfiak már nem őket viszik magukkal, plusz megszólal a biológiai óra fölötti aggodalom is, hogyan lesz így gyerek. Ezért aztán egy részük kapkodni kezd, és belemegy bármely olyan kapcsolatba, ahol a férfi jobban néz ki, mint az ördög, és el tudja tartani magát és a gyereket is.
    A nők egy másik része megreked a királylány-szindrómában, és nem hajlandó elfogadni, hogy már nem olyan vonzó, és továbbra is hajszolja azokat a Férfiakat, akik korábban megvoltak neki. (Dehogy voltak, csak egy éjszakára kellettek, esetleg időnként ismétlődtek, mert ezek a férfiak nem felejtették el, hogy kit tudtak (könnyen) megkapni, és emiatt az ismétlődés miatt ezek a hölgyek azt hitték, hogy volt köztük valami. Dehogy volt, csak beragadtak a barátzóna női megfelelőjébe.) Ezek a nők, ahogy idősödnek, úgy nő az elvárásszintjük, aztán meg csodálkoznak, hogy magukra maradtak.
    A nők ma ott vannak eltévedve, hogy a szexet összekeverik a párkapcsolattal. Egy nő, a húszas-harmincas éveiben relatíve könnyen jut szexhez, a 10-es skálán mérve a vonzóságot, előfordul neki a tőle 2 szinttel magasabb férfivel való szex. Ehhez képest egy férfinek vért kell izzadnia, mire az ágyba jut egy vele egy szinten lévő, vagy 1-gyel alatta lévő nővel.
    De ez csak a szexre vonatkozik, a párkapcsolatra már nem, viszont a nők hajlamosak a kettőt összemosni, akivel lefeküdtek, attól párkapcsolatot is remélnek.
    Mivel a teherbeesés veszélye ma nem fenyegeti a nőket, és a mai világban egy nő, különösen a tanult, diplomás fajta, (akit meg úgy szeretnének a kormányok szaporodásra bírni) is tud annyit keresni, amiből megél, ezért válogathat, és keresi azt a Férfit, akire felnézhet, ezért alakul ki ma olyan nehezen az a kevés, még létező párkapcsolat.

  4. 3: Azt felejted el, hogy az, hogy a nő szemében mennyire „jó” egy férfi, csak kisebb részben múlik a külsőn, a genetikai adottságokon, nagyobb részben a stíluson, sikerességen, intelligencián. Vagyis, ha tudatosan tesz érte, bármelyik férfi megtanulhat alfaként viselkedni, és bekerülhet abba a 20%-ba. (A legrondább haveromból lett PUA.)

    És azt is hozzá kell tenni, hogy még mindig vannak nők, akik nem a faszkörhintára szállnak fel, hanem életreszóló párkapcsolatra keresik az elérhető legjobbat.

  5. Leba!
    Az élet igazságtalan, és igazságos is egyben.
    Pusztán külsőre sokkal kevesebb férfi születik vonzónak, mint nő. A nők többsége (a megfelelő korban) külsőre elfogadható a legtöbb férfi számára. a nők többsége számára a férfiak többsége külsőre nem vonzó.
    Viszont egy férfi sok mindennel tudja ezt kompenzálni, a nők viszont leginkább semmivel.

  6. 5 – Asidotus:
    A fiatal férfi tudja, hogy egzisztenciáját neki kell megteremteni. A fiatal nő rádöbben, hogy az egzisztenciáját csak egy férfivel együtt tudja biztosítani. Ez akkor is igaz, ha manapság ez kezd lassan megváltozni. A partner kiválasztásban ez a tény dominál.

  7. 3. Asitodus.
    kérdésedre = 2019.02.10-én múltam 80 éves, a fiatalkorom
    hozzávetőlegesen 18- 22 éves koromig tartott, 1959-ben
    házasodtam meg. Melesleg, de nem lényegtelen a 2-es
    sz. hozzászólásomban „Azóta is vonzottak az idősebb nők ”
    némi módosításra szorul, ami helyesen úgy szólna, hogy
    kb. 45 – 50 éves koromig a 40-45 közötti korosztály volt
    flört szempontjából a kitüntetve. Addigra az ember
    ( legalább is én ) megállapodik, lenyugszik, ha rá nem tör
    a kapuzárási pánik. Én szerencsére könnyen átjutottam
    ezen a korszakon. Nem vagyok egy lelkizős típus.
    Szememben a 30 alastti nők ma is „éretlen gyümölcsnek”
    számítanak, noha szexuálisan már érdektelenek számomra.
    Mindebből nehogy azt vond le, hogy egy gerontophil pali
    vagyok. Egyszerűen csak kényelmes, a strapás flörtölést
    nem nekem találták ki. Most megyek és végigolvaslak.
    Mert csak az első 4 – 5 sorodat olvastam eddig. Átrágtam
    magam a véleményeden, ne haragudj, de nekem nem adott
    semmit. A mai fiatal lányok asszonyok számomra semmit
    nem jelentenek, akár ha egy festményt látnék, egy nőben
    elsősorban szellemi partnert kerestem, a szex ennek volt
    függvénye. A mai helyzet számomra 100 %-ban érdektelen.
    Lehet, hogy 20 -30 évesen nem értem fel egy 40 -45 éves nő
    szellemi szintjére, de akkor is ilyen voltam. Passz !!!

  8. Lehet, hogy a „szellemi partner” nem pontos meghatározás,
    inkább fedi a valóságot, ha azt mondom, írom, hogy legyen
    vevő a verbális „párbajra” legyen humora, értse a „képekben”
    megfogalmazott mondanivalót. Ebbe az egyéjszakás kalandok
    nem férnek bele. UFF !!!

  9. „Félelem árnyékában nehéz élvezni a szexet.” Feleségem 36, én 43 . 3 gyerek . Az első kettő „véletlen ” volt , á nem kell óvszer , nincsenek termékeny napok 🙂 De igazából akkor volt felszabadult a szex amikor akartunk egy 3ikat 🙂 Összejött , semmi kétség . Csak már nem szeretnénk 4iket .. Bogyókat sosem szedett , maradt az a fránya óvszer .. De vaszektómiába n gondolkodom , s 1000% hogy sokáig felszabadult lesz a szex 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük