(2580) Kőműves Róbert

Tibor bá’ online

 

Ez az, ha egy melegnek megmutatod a kis ujjad, az egész karod akarja. Ne rekeszd ki, ő megmutatja az igazi művészetet. Alföldi Róbertet kispriccelték a Nemzeti Színházból, bosszúból megrendezte a Kőműves Kelement. Ő művész és formabontó, amihez szerinte semmi köze annak, hogy meleg. Nehéz elhinni.

A ballada, mint műfaj a sötét múltban fogant, gyakorlatilag mindig valami tragédia köré fonódnak a verssorok. Szerény véleményem szerint a balladák nem alkalmasak arra, hogy a mai ember számára képileg megelevenítsék őket. A mai ember „elvárja”, hogy egy baleset helyszíni riportjában a letakart hullát plusz még ki is homályosítsák, mert „megrázó jelenet”. Aki ezt az igényt tudatosan átlépi, az nem tévedésből ~at527teszi, annak ezzel szándéka van. Arany balladájában az elsőnek érkező asszonyt elégetik, és a hamvait belekeverik a malterba. Ennyi, de ez Alföldinek nem elég, aki még Heti Hetes korában hiper állatvédőnek adta ki magát, akinek könnybe lábadt a szeme, ha egy kutyának kifakadt a pattanása. Bezzeg itt Alföldi rendezésében Kőműves Kelemen asszonyát egy kicsit partiba dobva meg is erőszakolja minimum 11 kőműves, amitől Arany János némileg forgolódni kezdett a sírjában. Ez azonban Alföldit még nem elégítette ki, aki ezek szerint nem csak homoszexuális, de szerintem szadó-mazó is. Kitalálta, hogy Kőműves Kelemen a feleségének nyakát saját kezűleg nyiszálja el, jó sok vér kiömlése mellet. Ugyanis, ha ez kell ahhoz, hogy a nézőtéren néhány sorstárs orgazmust éljen át, akkor legyen nekik ez ünnepnap a borsos belépti díjért. Mellesleg egy heteró rendezőnek eszébe se jut, hogy egy jó éles késsel egy férj a felesége nyaki verőerét, a bal oldalt látható Stohl grimasszal, átvágja. Igazán kár, hogy hazatérése után a gyerekét nem darabolta fel egy láncfűrésszel. Térdig tocsoghattak volna a vérben.

Ezzel azonban nincs vége. Alföldi rendezte István a király is. Vér persze volt, de a rendező úr visszafogta magát. Talán valaki figyelmeztette, hogy a magyarok egy kicsit érzékenyek. Meg kell neki köszönni, hogy szadó-mazó ámokfutásában István egy kicsit nem ödipuszizott Sarolttal, amit még Gézától tanult. Rékát nem hágják meg a lovagok, aki a harmadik dugás után nem kiált fel: „jobbak vagytok, mint a papa”. Koppány, közvetlenül a felnégyelés előtt, büntiből nem kúrja seggbe a táltost, mert rosszul szólt az istenekhez. Végül Bródy letolt gatyával, rúzzsal kikent seggel nem ment át a színpadon, akit Alföldi lihegve követhetett volna. Hát nem, ez a mi kedvünkért kimaradt.

Aztán most, hogy Alföldi rádöbbent, Orbán az ő teljes életében már marad, A My Fair Lady-ben, egy eléggé konzervatív musical-ben fordul nem kevesebbet,  mint 180 fokot. Ha Saul-nak szabad volt, ő miért ne lehetne Péter? Tényleg, miért ne?  Ja, hogy Szegednek MSZPss a polgármestere! Értem én, de akkor mikért hívják ezt művészetnek?

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

4 gondolat erről: „(2580) Kőműves Róbert

  1. Hát köszönjük (kíváncsi vagyok a világ égtájain Téged olvasók közül most hány utál téged, mert túl sok a homoszexuális és egyéb, az LGBT.

    Szerintem az LGT az nem Lokomotív GT volt, hanem az LGT rövidítése, csak a magyarok nem jöttek rá, a bennfentesek meg tudták – leszbikus, gay, transzgender)

    Igen, osztom a véleményt, minden homoszexuális egyben mazochista és szadista.
    De ez az impotensek körében is előfordul, azok is képesek ölni.


    Ez mostanában került fel a YouTube-ra, Hot Men Cold Dictatorships című csatorna névvel. Hát végig néztem, mert a volt „férjem” homoszexuális volt (majdnem megölt engem és a kisfiamat is), akinek gyomra van, az szánjon rá időt, egészséges férfiaknak és nőknek tanulságos.

    Amikor a Cu-porhoz ér, ami rézport jelent, akkor jutott eszembe, hogy egy kommentelő egyszer Czeizel Endre nevét kijavította, hogy rosszul írom, Czuizel Endrét írjak. Akkor jöttem rá, hogy a rézport a nők karjába fecskendezve bármilyen trimeszterben lévő magzat, kisbaba az édesanyja méhében meghal, megölik vele. Hogy az anya életben marad-e,
    az is kérdéses.

  2. 1 . Olympia:
    Sok fajta meleg van. Nem lehet őket egy kaptafára venni. Van olyan, akinek az a véleménye, hogy nem csak felesleges, de egyenesen káros hadat üzenni a heteróknak. Alföldi ezt teszi.

  3. Biztos tehetséges Alföldi egy csomó mindenben: jól szinkronizál, állitólag jókat fest és nyilván vmennyire játszani is tud. Egyet nem szabadna neki: rendezni.

  4. 1. Olympia
    „Akkor jöttem rá, hogy a rézport a nők karjába fecskendezve bármilyen trimeszterben lévő magzat, kisbaba az édesanyja méhében meghal, megölik vele.”
    Erre valami forrás?
    Valamint mi köze ehhez Czeizel Endrének?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük