(1033) Orbánt elhagyta a…..

Tibor bá’ online

 

~00000Nem a szerencséje hagyta el, a hosszú távú memóriája hagyta cserbe. már nem emlékszik saját maga 20 éves voltára. Nem emlékszik arra a félelmet nem ismerő Viktorra, aki követelte az ideiglenesen hazánkban tartózkodó orosz csapatok kitakarodását. Azon csapatok kitakarodását, amelyek 1956-ban kegyetlenül leverték a magyar suhancok forradalmát. Végtelen mohóságában és magabiztos nyegle cinizmusában minden más csoportnál bevárt taktikával akarta kijátszani az egyetemistákat is. Nem számolt azzal, hogy ez a „népcsoport” sok tekintetben más, mint a rokkant nyugdíjasok, a fegyveres testület nyugalomba vonultjai, a magánnyugdíjpénztár tagok, a pedagógusok, a közmunkások…. mert ezeknek se házastársa, se gyereke, se munkahelye, se karrierje, magyarul vesztenivalója nincsen csak a saját jövője, aminek még nagyon az elején van. Ráadásul okosak, találékonyak, szívósak és állhatatosak, és gyorsan tanulnak, alkalmazkodnak. Ugyanakkor lelket öntenek a többi népcsoportba, sőt kinyitják a szemeiket. Orbán Viktor bajban van, a Fideszes slepp kapkodni kezdett. Az olajozottan működő propaganda gépezetük fogaskerekei közé homok került. Ráadásul végre az EU is megértette, hogy ez a mini diktátor nem tud leállni, és az unió nem funkcionálhat egy gennyes fekéllyel a testében. Orbán pedig a bevált rutinhoz nyúlt, teli pofával hazudik tovább, letagadja a csillagot az égről, amivel csak tovább mérgesíti a helyzetet. Ők megmutatják, hogy a kétharmad törvényhozásába senki se avatkozhat be külföldről. Orbánnak most vissza kellene lépni egyet (Lenin: egy lépés hátra, hogy aztán két lépést lehessen tenni előre), de amikor ezt tanították, hiányzott az óráról. A kommunizmust zsigerből gyűlölő vén hülyéken, plusz néhány tucat TV-székházgyújtogató huligánon kívül mást már nem tud mozgósítani. Az Orbánizmus nyertesei nemigen fognak kimenni az utcára. Orbán bicskája most fog beletörni az ötleteinek a kivitelezésébe.  Akkor majd megtorpan, és kissé visszalép. Technikai szünet. Kérdés, hogy ezt a technikai szünetet kik és hogyan fogják tudni hasznosítani. Ha az EU komolyan lép, akkor Orbánnak annyi. A megvont szavazati jogot, a pénzek teljes elzárását egy rezsim se élhet túl, de távozásának szörnyű nagy ára lesz: a forint elértéktelenedése, kvázi polgárháborús helyzet, a közigazgatás lerobbanása, ellátási zavarok. – Na majd meglátjuk!

Mi hagyott el? Oszt kit érdekel, még mindig van másfél millió imádom. Addig buherálom az alkotmányt, hogy biztos én nyerjek.
Mi hagyott el? Oszt kit érdekel, még mindig van másfél millió imádom. Addig buherálom az alkotmányt, hogy biztos én nyerjek.

__________________________________________________________
__________________________________________________________
__________________________________________________________

32 gondolat erről: „(1033) Orbánt elhagyta a…..

  1. „a félelmet nem ismerő Viktorra” 🙂 🙂

    Ő kapta azt a kártyát Hornéktól, amiről ezt a szöveget kellett elmondania, csak szerepet játszott – ne feledjük, akkor a fidesz egy baloldali liberális párt volt (akkor még én is rájuk szavaztam 😉 )
    Párttitkár apukával a háta mögött nem sok félnivalója volt amúgy sem.
    Olyan helyre meg sosem ment, ahol esetleg kioszthattak volna neki pár sallert vagy kokit (szemben vele, Deutsch pl. el mert menni a csehekhez!).

  2. Jó írás Tibor bá! 🙂

    No igen, a forint elértéktelenedése.
    Ha nem lenne ennyire szar a helyzet Matolcsy akkor is be indítaná a bankóprést, hát még így. Mint az idejárók többsége tudja, hogy az államadósság csökkentésének legegyszerűbb módja, az adott fizetőeszköz elinflálása. És mint tudjuk már lassan 3 éve az államadósság elleni „harc” a fő célkitűzés, annak csökkentése. De akár mennyit is nyúltak le eddig, nagyjából szinten tudták csak tartani, csökkenni, nem csökkent. Majd most…!

  3. Matolcsy nem USD-t vagy EURO-t tud préselni, csak jó magyar HUF-ot. Azzal pedig nem sokra megy ha a devizában fennálló államadósságot akarja elinflálni.
    Az inflációval max minket, a lakosságot fog megszívatni/megszorítani.

  4. 4.Pont ez a lényeg.Az inflációval megszorít téged mert nem tudod kikerülni.Így viszont pénz szabadul fel a hitelek törlesztésére.A belső adósságot viszont el lehet inflálni ,és az is elég tetemes summa.

  5. Tibor Bá!

    Minden elismerésem ennek a mai Ifjúságnak, pár nap alatt léha, céltalan, élősködő semmirekellőkből micsoda előremutató, céltudatos hős forradalmárokká váltak!

  6. Így igaz, de ez az a réteg, aki tanulni akar. Meg aztán jó hecc is. Ez volt 56-ban is.

  7. 5: Ja kérem, ha Orbán ellen mennek, minden meg van bocsájtva 😉

  8. De ha a pénzek nem jöhetnek be,akkor kifelé se mehetnek.. 🙂

  9. Tibor !

    A fotó linkjét – kérlek tedd közzé, mert érdemes elmenteni, sőt visszatérni erre az arckifejezésre 3-4 választási ciklus múlva is !

  10. Komolyan mondom, erre nincsenek szavak……..

    (Viktor és a kormányzat támogatóinak szellemi, mentális, erkölcsi színvonala…. döbbenet).

  11. 10. Koós János is ott nézelődik a fidesz hívek közt. 2.17-nél észre vetted?

  12. Hiányoltam a svéd TV-ből a szombati tüntetésekről a közvetítést. Ma este már mutatták a parlamentet, a táblát tartó képviselőkkel, s szintén azt hangsúlyozták,félő, hogy a demokrácia sérülhet ezek után Magyarországon. Újabban csak a negatív hírként jelenünk meg az itteni híradóban.

  13. 13!
    Ne röhögtess már kuburtyók.. 🙂
    Felvetted a szemüveget?
    Az nem ő..Mit keresne ott ugyan?..

  14. 13. Kuburtyók

    Én is rá gondoltam, hogy ő lehet, de már olyan rég láttam róla képet, gondoltam, csak hasonlít.

    Az indulatok elveszik a normális ítélő képességet. Ezek az emberek már nem tudnak gondolkodni, csak a tehetetlen düh jön belőlük. Ha a következő lépés a nyugdíjak megnyírbálása lesz, nem tudom mit fognak tenni. Nem gondolnak arra, előbb utóbb ők következnek? A kis gömböcöt etetni kell. Már csak az ő pénzük van hátra.

  15. 17!
    Miért Observer?Csak nem illúzióid voltak?Nem tudtad hogy működik a rendszer?(Ezt már régebben is írtam hogy a sportolók hozzák viszik a drogot szállítják,mert őket sehol nem ellenőrzik..De ez csak egy dolog..)
    Selmeczy Gabiról annyit írnék hogy ő nem vetette meg az embereket azzal a sütivel,hanem rájöttem hogy az a nő annyira sötét buta ostoba nő,hogy fel sem fogja mit csinál…Az arcán láttam..És pontosan ez a baj,azokban a pozíciókban ráadásul olyan emberek vannak mint ő..Nem kérdeznek semmit,csak csinálják amit mondanak nekik,és azt sem tudják miről van szó..Nem értenek semmihez..Egy ostoba buta emberek..

    Observer, inkább olvasd Oroszország hangját,vagy Oroszvilágot,nehogy itt infarktust kapjál nekem… 🙂

  16. 18: „Csak nem illúzióid voltak?” Illúzióim nem voltak, de ezt azért nem vártam, brühühűűű… 🙂
    Sajnos Selmeczy Gabika tényleg ilyen segghülye, őt már a többi szőke nő is szégyenli. El nem tudom képzelni, mivel érdemelte ki a posztját a PÁRT-ban… 😉 🙂

    Jelentem a pártot utólag javítottam nagybetűre – leesett a tantusz, Orbán lényegében egy Kádár rendszerhez hasonlót épít, nemzeti köntösbe bújtatva. Ezért veszi körül magát hülyékkel és talpnyalókkal. A 2014-es választást pedig a hazaffyas népfront jelöltje nyeri majd 99,9%-os támogatással. 😉

  17. 17: Observer, ez eléggé mellbe vágott így reggel. 1 órája ezen gondolkodom, de sajnos minden része belepasszol az elmúlt évek történéseibe. Hihetetlen, de úgy tűnik, igaz…

  18. OV hibát hibára halmoz. Emlékszem még olyan felszólalására az első Orbán-kormány idejéből, amikor egy bírói döntés értékelését visszautasította, mondván, hogy a miniszterelnök nem bírálhatja a független bíróság döntését. Ma már a látszólagos rezsicsökkentés kapcsán már egyértelműen kifejezte nemtetszését a bíróság döntéséről. Reszkethetnek a bírók! Vagyis inkább kezdjék nézegetni a jobpilotot.

  19. 22: „OV hibát hibára halmoz.”

    Ilyenből egyre több lesz, ahogy közeledünk a választáshoz – elkezdődött a kapkodás, miután „rosszabbul élünk, mint 4 éve”, és attól tartanak, hogy a választók valószínűleg ezt nem tolerálják.

  20. 22-23!
    Én most jelenleg csak kapdosom a fejem jobbra balra..

  21. 23. Observer: Majd kiküldi a nem tolerálók ellen a választók azon részét, akiknek nyelve messze bent van OV seggében. Egyszerű dolga van az NNI-nak.

  22. 25: Igazából bármi lehet (pl. futballhuligánok Kubatov listáról ellenőrzik, hogy ki mehet be a választási helyiségbe 😉 ), de a fő gondom, hogy ki a fenére lehetne szavazni?

  23. 26.Observer
    „de a fő gondom, hogy ki a fenére lehetne szavazni?”

    Most akadt egy kis időm elolvasni az elmúlt napok történését. Abból kiindulva amit befogadott a szürkeállományom, bizton állíthatom, hogy ezt a dilemmádat a főnök rövid időn belül megoldja. Mégpedig úgy,hogy nem lesz választás, vagy csak mondjuk pont 10 év múlva. (és miután Káder János alákaparta a pártutasítást, mindezt már megalapozott jogi háttérrel) Szerintem zseniális. Nincs választás, nincs vita.

    Mint a viccben:
    -Anyu,anyu, vedd már le nekem a csokit a polcról!
    -Nem veszem!
    -De anyu, vedd már le!
    -Nem veszem!
    -De anyu, nekem nincs lábam!
    -Nincs láb, nincs csoki!

  24. 27. Egyetértek. Ha lesz is választás, az csupán színjáték lesz, a demokrácia álcája, illúziója.

    Viktor barátunk felszámolta a demokráciát, amit a legtöbben észre sem vettek, meg nem is érdekli őket, főleg a kb. másfél millió agyhalott követőjét. Úgyhogy komolyabb belső ellenállásra nincs remény. Hacsak a devizahitelezéses katasztrófa nem vált ki valamilyen ébredést.

    Talán a most kibontakozó külföldi nyomás, az úniós pénzek teljes leállítása, akár gazdasági blokád, amely megroppanthatná diktatórikus törekvéseit és elérné azt, hogy felébredne a magyar nép is végre.

  25. Ma rendeltem narancssárga vásznat,a zászlórúd holnap érkezik….talán megúszom a dolgot 🙂 Azt még el se mondtam,hogy van Orbános tetkóm és nem is akárhol hiszen a jobb oldalam az neki van fenntartva…ha sikerül elintézni akkor a tb-számlájára átoperálják a bal oldalamat is jobbá.
    A kedvenceim pedig a narancsos bukta és a lé(narancs) ja és már a fide..vagyis fradi meccsekre is kijárok.
    Ti mit tesztek a holnapért?:)

  26. 25 & 26:
    Nem érdemes spekulálni, mert a talány megoldhatatlan. Logikával nem lehet rájönni, hogy egy zavarodott elme mit lép legközelebb.

  27. 30.ejha
    „Ti mit tesztek a holnapért?”

    ma nem vagyok formában, jobb híjján csak ez jutott eszembe:
    „…fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát, hogyha így gondoljuk, akor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonylag erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat…”

  28. 31 de csak az menjen le a pincébe akinek ez a véleménye magáról a többiek választhatnak más helyet is 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük