(2543) Divat diktatúra

Tibor bá’ online

 

Nézd meg jól ezt a képet és mond meg, eltöltenél-e a hölggyel egy éjszakát? Gondolom nem, mert én egészen biztos, hogy nem. Hideg, mint az őszi hajnal, bágyadt, mint egy lestrapált mosónő (az ünneplő ruhájában) és „mi a francot akarsz tőlem” arckifejezés az agyon monoklizott piszkos szürke szemekből.

~ab087

Vedd alaposan szemügyre ezt a top modellt! Semmi mell, leheletvékony kar, vézna testtartás, kifacsart fej. Egészében beteges megjelenés.  Az arc rideg, távolba bámuló, közömbös, érdektelen, szinte nem is emberi, inkább csak űrbéli. Ki találta ezt ki? És ez nem egy felesleges kérdés, mert asszonyaink, leányaink ezeket a modelleket falják, ez számukra az irányt adó etalon. Egy nő ne legyen kedves, még véletlenül se mosolyogjon, legyen réveteg, mint akit nem érdekel ez a világ. Legyetek aszexuálisak, hiszen úgyis túlszaporodott  az emberiség. A barátságos, bátorító arcjáték szigorúan tilos. – – – Felmerül a kérdés, miért?  Nem tudom rá a választ, legfeljebb sejthetem. Olyan ez, mint a hipermarketek polcai, amire megtanulod, hogy  mi  hol van, az egészet átrendezik. Állítólag, így többet vásárolnak a betévedt vevők, mert össze-vissza keresgélnek. Vagy mint a „menő” szerető, aki iparkodik kiismerhetetlen lenni, mert így sose unnak rá. Szóval a divat mögött egy hatalmas iparág van, rengeteg pénzzel, mert mi is a divat? A divat egy adott kultúra, vagy kor irányzata, amely leggyakrabban az öltözködést, szokásokat és a társas érintkezés szabályait befolyásolja. Mit is befolyásol pontosan? Az élet külső formáit, a társas érintkezést, a viseletet, az öltözködés módját, a szokások összességét. Szerintem a divat semmi más, mint ránk erőszakolt ragályos betegség, amire az idősek már megszerezték az immunitást. Nézzétek végig ezt az epidémiát.


_______________________________________________________________________
_______________________________________________________________________
_______________________________________________________________________

3 gondolat erről: „(2543) Divat diktatúra

 1. A divat a hülyék mankója!
  Mivel, ha valaki nem tudja saját kútfőből, saját esze után, hogy neki mi a jó, az hülye.

 2. Mint a legtöbb kreatìv tartalmú dolog a divatirányzatok is idönként ismétlik magukat mert ùjat már nem lehet kitalálni. Pont ezért lesz egy idő után halál unalmas. És ugyanaz érvényes a legtöbb művészeti irányzatra is. Ismétlés és másolás, ismétlés és másolás.

 3. Divat
  Nézzük meg kik is azok a divatdiktátorok. Pasik, akiknek ha lenne személyi számuk, mindnek másféllel kezdődene. 😀
  Vajon szeretik ezek a nőket? Nem hiszem, ők a sztesztoszteront szeretik.
  De a legtöbb nő beszopja a véleményüket. Mivel,
  – Dagadtak
  – Büdösek
  – Csámpásak

  Dagadtak:
  A nők leföljebb 10% rendelkezik olyan testalkattal amilyet a kifutókon látni.
  Az USA-ban törvényt kellett hozni, hogy bizonyos testsúly index alatt nem lehet a kifutókon alkalmazni őket, mert képesek voltak belehalni a fogyózásba, megfelelési kényszerükben. Pedig nagyrészük diplomás. Ha valamelyüket a természet esetleg normálisabb melekkel áldotta meg, akkor ezt szigorúan lefáslizták, leszorították.
  Miért is?
  Mert ők nem a női formákat szeretik, hanem a fiatal fiúcskákat próbálják utánozni. Csak hát a”fiúcskákat” mégsem öltöztethetik kedvük szerint, mivel a nagyérdemű rövid úton agyonverné őket. 😀

  Büdösek:
  Szerintük igen. A valóságban, egészséges férfiembert valami meg tud bolondítani, az egy nő illata.
  A költők, írók ódákat zengtek, zengnek a nők illatáról, ezeknek meg büdösek.
  Ezekután, ha egyes hölgyek alkatilag megfelelnek a kívánalmaknak és hajlandóak magukra locsolni naponta egy vegyi kombinátot, akkor akár elégedetten hátra is dőlhetnének, de nem tehetik, mivel
  Csámpásak:
  Adnak rájuk olyan cipőket, amiben a poklok kínjait kell kiállniuk percenként. 😀
  Majd „megtanítják” őket járni. Egyik láb a másik elé, összeszorított farpofákkal. Hogy ez mire jó? Azt a bizonyos „hátsókaput” a természet egyirányúsítva tervezte és nem oda-visszára. 😀 Ezért valamivel álcázni kell ezt a kellemetlen mellékhatást és nem fog feltűnni a mindennapokban. 😀

  Ennek ellenére a fél világ lesi a hülyeségeiket és pénzt, időt, fáradságot nem kimélve loholnak követni a legújabb agymenésüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük