Tibor bá blogja (350) A Halál Nagykövete

önarcképEz a neve, „a Halál Nagykövete (Irán ellenségei számára)” Irán legújabb fegyverének, ami nem más, mint egy nagy hatótávolságú, pilótanélküli repülőgép. Az első, amit Iránban gyártanak, nem kell senkitől se megrendelni, és amit Mahmound Ahmadinejad múlt vasárnap személyesen avatott fel, természetesen egy kilövéssel. 

Az avatási szertartáson az elnök katonatisztek előtt beszélt. Szerinte a Halál Nagykövete egy békét hozó üzenet. A robot gép megépítésének célja az volt, hogy Irán ellenségei maradjanak a bázisaikon és ne támadáson törjék a fejüket. Tehát a robot gép védelmi célra készült és elsődleges feladata az elrettentés. Az alábbiakban bemutatom a robot gép önarcképét:robotgép

Az iráni elnök kihangsúlyozta az ország önellátásának fontosságát,  védelmi fegyverek terén. A 4 méter hosszú gépet és felavatását az iráni TV élőben közvetítette. Azonban a gép műszaki paramétereit nem tárták fel.

Véleményem szerint, az ilyen elhárító fegyverek beszerzése és kifejlesztése az egész emberiség érdekét képviseli, mert Irán mondva csinált ürügyek alapján történő megtámadására senkinek sincs szüksége.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük