Tibor bá blogja (214) Izrael állam egyre inkább paranoiás tüneteket mutat, miközben 200 nukleáris robbanófej birtokában fundamentalisták irányítják

önMiután a segélyszállítmányokkal megrakott civil hajókat az izraeli kommandó a nyílt, nemzetközi vizeken brutálisan megtámadta, és fegyvertelen embereket mészárolt le, majd a szemtanúk beszámolója szerint, nem engedte a sebesültek ellátását (az orvosokat megbilincselték), minden gondolkodó emberben felmerül a kérdés: az óriási nukleáris arzenállal rendelkező izraeli vezetőség kiszámíthatatlan és irracionális viselkedése jelent-e veszélyt az egész emberiségre?

Ezt a kérdést hivatalos körökben vagy a nagy nyilvánosság előtt természetesen nem lehet feltenni, a maga nemében a világon a legerősebb, washingtoni zsidó-lobby miatt, de minden pénzben le merem fogadni, hogy a diplomáciai hátterekben, magánbeszélgetésekben, felelős emberek egyre-másra elsuttogják, mert a bekövetkezhető következmények miatt a helyzet sokkal borúsabb, mint ahogy az első rátekintésre látszik. Ugyanis, az most már teljesen nyilvánvaló, hogy Izraelen belül politikai realitás a zsidó fundamentalisták folyamatos térnyerése, akik propaganda gépezetükkel elsősorban saját lakosságukat, majd a világban szétszórt zsidóságot iparkodnak agymosásban részesíteni, nem kis sikerrel. Ha a zsidó fundamentalistáknak sikerül politikai erejüket tovább fokozni, akkor az egész világnak szembe kell nézni, egy elszigetelt, paranoiás, vallási fanatikusok által vezetett országgal, ahol 200-400 nukleáris robbanófejet tárolnak bevethető állapotban.

Nem hiszem, hogy szélsőséges gondolkodásomra utal az, ha megállapítom, hogy Izrael semmiben se különbözik Észak Koreától, azzal a kivétellel, hogy ez utóbbinak mindössze 2-3 atombomba áll a rendelkezésére. Benjamin Netanyahu miniszterelnök jelenlegi kormánya tökéletesen meg van arról győződve, hogy a rendkívül felkészült, és igen hatásos zsidó propaganda gépezet, és az amerikai neokonzervatív szövetségese Washingtonban, meg tudja magyarázni Izrael legújabb mészárlását, és bebiztosítja, hogy a végén Amerika jóváhagyja az Irán ellen tervezett katonai csapást, aminek következményei egyszerűen beláthatatlanok. De számomra úgy tűnik, hogy a 2000 éves zsidó önpusztító hajlam, a maszada szindróma egyre inkább teret nyer az újidők zélotáinak a feltámadásával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük