STATISZTIKA

A honlap olvasók 5 % 20 év alatti

18 százaléka a 3. Évtizedét tapossa,

40 százaléka a negyediket,

26 százaléka az ötödiket,

Mindössze 6 százaléka a hatodikat, végül

60 felettiek aránya 4 %, amiből 1 % én vagyok, marad 3 személy.

Ehhez nemigen van mit hozzátenni, hacsak azt nem, hogy a 30-39 közöttiek, vagyis a családos férfiak aggódnak a legjobban. De lehet, hogy rosszul értelmezem. Különben nagyvonalakban ezt vártam.

______________________________________________________________
______________________________________________________________
______________________________________________________________

28 gondolat erről: „STATISZTIKA

 1. Tibor !

  Mitől is kéne aggódniuk a 30-39 éveseknek ?

 2. 1:
  Attól János, hogy van egy-két közel magatehetetlen gyereke, és egy felesége, aki megszokta, hogy mindent elintéz neki, és ezeket mind meg kell mentenie egy társadalmi összeomlás alatt. neked piszok könnyű dolgod van, mert egyedül vagy.

 3. 2.Tibor bá’
  A blog kezdetén is kevés volt a női hozzászólók száma?
  A harmincasok még bizakodnak, negyvenre sokan lelohadnak, ötvenre feladják, hatvan felett pedig kezdenek eltűnni közüllünk?

 4. 2, Új egyensúly áll be a populációban. Mindjárt küldök egy emailt !

 5. 3:
  Mindíg kevesebb volt a nő, mert általában kevesebben Interneteznek. Aztán pedig nagy részüket a „női dolgok” érdekli. Kezdetben voltak nők részére érdekesebb posztok, de azok se voltak „populisták”. Ezért aztán a nők elmaradnak. De aki marad, az szívósan idenő. nagy részük könnyebben megsértődik, mert még mindíg úgy gondolják, hogy nekik „több jár”, amit én nem fogadsok el.
  A korosztály megosztás okában nem vagyok biztos, de szerintem az van, amit írtam. A fiatalok magabiztosak, az idősek közönyössé válnak.

 6. Én 37-vagyok nincsen gyerekem és nem is akarok ,feleséget meg pláne nem :)Igy nincs mitől aggódnom 🙂

 7. „úgy gondolják, hogy nekik több jár”??? Tibor bá’ miben gondoljuk, hogy nekünk több jár? Igen, én is szívósan idenőtt olvasó vagyok, nagyon színvonalasak a témák (kivéve politika, akármelyik pártállást tekintve) és legtöbbször a hozzászólások is. Sajnos nekem sincs gyerekem, ennek ellenére mégsem vagyok nyugodt, szerintem mindenkinek van félnivalója, akár bevallja, akár nem.

 8. Honnan vannak ezek a számok, Tibor’bá? Nem emlékszem nemre és életkorra irányuló kérdésre.

 9. Szerintem 30 és 39 közt jó páran akadunk lányok.

 10. Most azon gondolkodom mit hazudjak? Hány éves legyek?

 11. 9!
  Ezt akartam mondani,de én sajnos vagy 4 hónapja átestem már 40 -be… 😉

 12. 68 leszek az októberi vasárnap utáni pénteken Tibor bá.

 13. 5. Tibor bá’
  🙂 🙂 És lám igazad van mint mindig. 🙂 Give me five 🙂

 14. 10. Ugy hazudj ,hogy a fele mindig igaz legyen. :)A hazudni tudás az egy késség melyet állandoan gyakorolni kell ,hogy jól tudjuk csinálni 🙂

 15. 14. Aphofis
  Miért? Akkor nem annyira hazugság? Már ebben is energiát akar megspórolni az ember? 🙂
  Mert nekem az igazság null energia befektetést jelent, a hazugság meg sokat, ha fele igaz a hazugságnak, akkor energiát spóroltam.

 16. LÁNYOK

  Én sose hazudok, sose bukok le, nyugodt az életem. Megéri!

  8: (Kyra)
  Néha a hozzászólás fogalmazásából számomra kiderül, hogy az illető nőnemű, és ugye néhány éve már olvasom. Aztán sokan megkeresnek E-mailben, amit aláírnak. Vannak, akik szremélyesen felkeresnek. Ezeket természetesen nem árulom el másoknak. Szóval én tudom a legtöbb adatot.

  7:
  Észre se veszitek, de a viselkedésetek még vadidegen férfiak irányába is követelőző. Például mellék utcából jön egy nő, elvárja, hogy bdeengedjem magam elé, holott nekem van elsőbbségem. Ezt férfi soha nem csinálja, legfeljebb elém vág pofátlanul, de az egy egészen más tészta. Egy nőnek minimum 30 évvel kell fiatalabbnak lenni nálam, hogy ne ő várja el tőlem a gesztust, hanem ő adja.

 17. 2: Tibor Bá, ott a pont.

  Az aggódik a legtöbbet, akinek a legtöbb vesztenivalója van. Én 38 vagyok és két gyere+feleség miatt kell aggódnom. Nem a javainkat féltem, hanem az ő életüket.

 18. Én is minden nap itt vagyok, csak írni nincs időm, mert a család mellett napi maximum fél órát engedélyezek magamnak a gép mellett, és ebben az ügyintézések is benne vannak. 45 vagyok, és négy gyerek miatt kellene aggódnom, de csak azért sem teszem! Carpe diem! Azért odafigyelek mindenre, és amit lehet és amire képes vagyok, megteszek a „túlélés” érdekében. Nem várok el különleges bánásmódot sehol azért mert nő vagyok, de azért jól esik, ha ilyennel találkozom, és köszönettel elfogadom. Egyébként is magunknak köszönhetjük ha nem bánnak velünk kényes virágszálként, egyenlőség kellett nekünk, hát megkaptuk!

 19. 19:
  Kedves Diana!
  A gép nem azt írja ki, hogy nem fog átmenni, hanem, hogy nekem kézi vezérléssel át kell engednem a hozzászólásodat. Különben örülünk, hogy bejelentekeztél. Én tudok arról, hogy sokkal többen olvasnak, mint kommeentelenek, mert bizony van házimunka is, meg egyebek.

 20. Két blogra szánok időt naponta, mindent elolvasok, a kommenteket is. Tibor bá’ és Zimonyi doktornő. Ő ritkán ír mostanában, így marad időm Tibor bá’ra. Bár a saját blogomra szánnék ennyi időt, eléggé elmaradtam az írással mostanában:)

 21. Arra már nem is emlékszem, mióta olvasom. Négy éve talán? Vagy több?

 22. Vagyunk itt sokan nők szerintem, csak kevesebb az időnk grafománkodni. 🙂
  Tibor bá, azok közé kerültem, akiket nem mersz olvasatlanul átengedni??? Mit vétettem? 🙂

 23. 23!
  Miért?Dorka 4 gyerek mellet is igazán jól nyomja itt,főleg Armával szeret beszélgetni.. 😀

 24. 26. Melike, Armás dolog nem élvezet.:-( néha borzasztóan rossz érzés, hogy nem akarok reagálni, de akkor olyan mintha kontroll nélkül ismeretterjeszthetne. De talán hagyni kéne, és bízni a többi emberben hogy nem hülyék..

  Amúgy meg ha látnád hogy itt van a laptopom a konyhapulton:) röhögnél. 4 gyerek:) jó is az, csak ebből három haza se jön estig:) az az egy kivel meg itthon vagyunk, még nem tud beszélni:) Szóval nekem kicsit fura itthon lenni így. Mindig dolgoztam, mert rá voltam kényszerítve, jöttem mentem, emberekkel találkoztam, idegeskedtem, és főiskolára is jártam munka meg három kisgyerek mellett. Most elvagyunk nyugiban, tök jó. Korán kelünk, eszünk,fürdünk, játszunk, alvás, ebédfőzés mosás, mosogatógép, etetés, pelus, játszás, telefon apának,telefon nagyinak, eszünk, vacsorafőzés, mosogatógép.. és várakozás hogy jöjjön már haza még valaki. Kert nincs,lakás rendben.. csak tudod néha jó egy energiatúltengéses emberkének aki kicsikét úgy érzi hogy még életében nem volt ennyit lakáson belül egy huzamban—felnőtt emberekkel szót váltani.

 25. 23:
  Nem. – nagyon hólyének kell lenni ahhoz, hogy ne engedjem át olvasatlanul. De vannak ilyenek. Most is befutott egy külpolitikai „elemző”. Annyira hülye, hogy megérné átengedni, de félő, hogy lesz, aki komolyan veszi. De üsse kő, átengedem. érdekel, hogy ki fog ráharapni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük