(1091) Sex 2013


A könyv borítója

Ellentétben a korábbi évekkel, 2013-ben sok minden történt, és még fog történni, amiről már vannak elképzeléseink, de a szexre senki se gondol. Pedig ott is lesz változás, minden pénzben lefogadom. Azt hiszem, sokkal több szexben lesz az embereknek része. Hogy miért? Nos, a nemzet egyre nagyobb nyomora miatt jóval kevesebb pénz fog jutni a szórakozásra, vagyis az emberek több időt fognak otthon eltölteni, pláne, ha munkanélkülivé válnak. Otthon pedig nem lehet állandóan a televíziót nézni, főleg, ha már az áramot is kikapcsolták. Marad tehát a „kikapcsolódás”. De mi van a szinglikkel? Nos, a pénztelenség őket is érint, ami azt jelenti, hogy lényegesen kevesebbet költeni az ismerkedésre, aminek egyik módja a ritkábbá váló partnerváltás. És, ha marad a partner, akkor az események alakulásának leírását, lásd fenn.

Ne feledkezzünk meg a pornókról se. Kétféle ember nem szereti a pornót. Aki nem vallja be, és aki még sose látott pornót. De a hiány gyorsan pótolható. Természetesen úton, mivel a hirdetések, a filmek, divatbemutatók, stb. egyre szexisebbek lesznek. Az Interneten az ingyen letölthető videók ezer számra ontják őket. Úgy értem, valóban ingyen letölthetők. Nem kell fizetni értük. Na, jó, megadok egyet: www.Youporn.com .

Aki eddig is látogatta az útszélén álldogáló (isten bizony piszok jó) hölgyeket, azok meg fognak lepődni. Gazdasági válság idején minden fél áron kapható. Természetesen a szexuális szolgáltatás is. Állítólag már olyan hölgy is van, aki a szokásos mondathoz (simán három, extrával 5 rugó) néhány hete azt is hozzáteszi: „Egyet fizet, kettőt kap”J.   

És persze az internetes ismerkedés. Egyre terjed és micsoda kényelem! Kifejezetten angol nyelvű honlapokon barangolok, amikor váratlanul, és persze hívás nélkül beugrik öt darab enyhén vonagló, félmeztelen hölgy. Ilyen már volt, de most a képek alá írt nevek egy picit megdöbbentenek, ugyanis magyarok. De ez semmi, mind itt lakik a közelemben, Ürömben, alig 3 km-re tőlem. Úr Isten! Ezek szerint meg vagyunk figyelve. „Ezek” tudják, hogy Pilisborosjenőn lakom. A szex elől menekülni nem lehet. Jobban tesszük, ha megadjuk magunkat. Ja, hogy AIDS, meg ilyenek? Ugyan már! Manapság AIDS-szel 30 évet is el lehet élni. Hol leszek én már akkor!  J.   

Jaj istenem. Ott fenn, az a könyv az én művem. Ha még nem olvastad, és rendelsz tőlem egy példányt, egy teljes hétig nem fogsz pornót nézni. Szóval megéri. Ha kerttőt rendelsz hármat kapsz. Hogy mi legyen a felesleges példányokkal. Ideális ajándék karácsonykor. Hogy hol van még a karácsony? Messze, de most van pénzed, akkor nem lesz. Na, meggyőztelek? 

__________________________________________________________
__________________________________________________________
__________________________________________________________

2 gondolat erről: „(1091) Sex 2013

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük