Mi mindent elba….. elpuskázunk

Tibor bá’ online

 

Tegnap véget ért az M1-en folytatott versengés az Euróvision dalfesztiválra történő benevezésért. A döntőbe jutott négy versengő a következő volt (az én értékelésem szerinti sorrendben)1) Heincz Gábor, 2) A három Király, 3) Caramell, 4) Compact diszkó együttes. Maga a zsűri hülyén lett összeállítva. Csiszár egy bulvár pojáca, aki állandóan poénkodni próbál, nulla sikerrel. Wolf Kati szerepelni akar, és még kapaszkodik a mozgó kocsiba, jöhetne szakértőnek, ha nyert volna, de sehol se volt, akkor ne adjon tanácsot, de főleg ne szavazzon a saját feje után. Rákay Philippel nem lenne probléma, ha hallgattak volna Rakonczaira, de ezek szerint Rakonczai nem hallatta a hangját (a nézők háta mögött). Na most a versengők. A percek alatt multimilliomos Caramell szerintem egy a sok közül, a (nyertes) Compact diszkó együttes még ennyi sem. A Király testvérek jó átlagot hoztak, ha nem lenne más, akkor velük próbálkozhattunk volna, de volt. Heincz Gábor abszolút nyerő, mert: Nem tömeg produktum, kifejezetten egyedi darab. A srác totál szimpatikus, megnyerő, megbocsáthatóan vagány, előadása megfogja a nézőt. A téma abszolút király, az aggódó szülő és a felcseperedő gyerek viszonya, ami szívbemaró annál a korosztálynál, amelyik hajlandó telefonon keresztül szavazni. A szöveg angol (a kitűnő és „nyerhetett volna” Nox-ot a magyar szöveg vágta haza) és Gábor kielégíti a nyugati ízlést. De, ami a legfontosabb, és amit Rakonczai Viktor nem csak megmagyarázott, de gyakorlatilag a többiek szájába rágott: A színpadon három perc alatt kell szimpatikussá válni, ez az egésznek a kulcsa. És ezt a kritériumot kizárólag Heincz Gábor elégítette ki. Mi pedig kiküldünk egy antipatikus fazonokból álló Compact diszkót. Ez az ország még saját értékeivel sincs tisztában, és képtelen élni velük. Aki nem látta, nézze meg Heincz Gábort, leszavazásával óriási esélytől esett el Magyarország. http://www.youtube.com/watch?v=PSEj7ieDgkg&feature=related

__________________________________________________________________
__________________________________________________________________
__________________________________________________________________

 

37 gondolat erről: „Mi mindent elba….. elpuskázunk

 1. Na…
  Szerintem az összes kurva nagy gáz volt. Először is SZERINTEM a zene ELSŐSORBAN a ritmusról szól, nem a mondanivalóról. Ezért az az ökör előadó, aki egy kutyaütő és csapnivaló zenész, de megpróbál valami álhumánus és érthetetlen katyvasszal hatni rám, az már ez első taktussal mehet a pokolba.
  Béke, barátság, szerelem, kiscicák, anya-apa, gyermekem, anyátok valag, buzik. Tanulj meg zenélni kis köcsög, aztán majd utána gondolkodom azon, hogy megvegyem-e a CD-det, vagy elpazarlok rád egy SMS-t.
  Szerintem.

 2. 1:
  Elfelejtkezel arról, hogy nem a te egy szavazatod elmaradása jelentette volna a bukást. Ne vedd meg a CD-jét, ez a te döntésed. Nem tetszik? köcsögözd le, csak magadat minősíted. De itt a tét az, hogy mivel lehet a legtöbb szavazatot elnyerni. Európa szavazói lokálpatriotizmus alapján döntenek. A szlávok szlávokra, a német ajkúak a német ajkúakra, skandinávok a skandinávokra, a latinok a latinokrea, stb. Kurvára megnyerőnek kell lenni ahhoz, hogy ezen átlépjen egy-egy szavazó. Gábor minden zenei hibájával együtt erre képes lett voolna.

 3. A srác valóban szimpatikus, és még trendi is, a mondanivaló is rendben. De átütőnek nem átütő.
  A király tesók esélyesek lehettek volna, de nem ezzel a számmal..
  Caramel – rám nagy hatással van,és volt mindig is, e ez szubjektív..
  Összegzésképpen. mindig szívdobogva várom a magyar számot az EVD-n de szavazni ránk nem fog senki, csak a magyarok közül akik szavazni hajlamosak. Nincsenek rokonaink, és nincs aki különösebben szeret minket, magyarokat.. valami nagyon átütővel kell mennünk, ha sikert akarunk. 🙁 Ezért az esély egy helyezésre eléggé elenyésző.
  Már a finnekkel is felrúgódott a rokonság, úgyhogy már ők sem szavaznak ránk.

 4. Nem felejtkezem el, mert hogy elvből SOHA nem szavazok, persze választottam van, akire szavaznék, ha nem lennének elveim.
  Látod ez a baj, ahogy te – másképp – megfogalmazod. Egy zene fesztiválon ÉN dalra szavazok, ami megnyeri a tetszésemet. Ha úgy lenne ahogy te írod, nem is kéne senkinek zenélnie, egyszerűen az győz, akire több szavazat jut. Sőt, egyszerűen lehetne véletlen, random módon választani is.
  Mutatom a tavalyi győztest, ez a zene dallamos, megérdemelten nyert, lesajnálom, hogy ki- fia, borja.

 5. 2: Nem láttam mit írtál, de kb. ezt akartam mondani.Szlávok a szlávokra, stb..Talán igazad van. És talán kapott volna német szavazatokat is…

 6. 2: Ez a lokálpatriotizmus csak a magyaroknak nem működik. Ez a verseny kivételesen egy olyan alkalom, amikor az anyaországot támogathatnák határon túlra szakadt magyarok(és nem fordítva) de valahogy ez nem szokott érződni a szavazatokon. Ha jól rémlik, csak a finnek szokták komolyan venni a rokoni kapcsolatot…

 7. Tehát ti normálisnak tartanátok azt, ha valahogyan meg tudnám szervezni azt, hogy mind a tízmillió állampolgár küldene rám egy SMS-t, aki a „bújj-bújj zöld ág” dalocskát énekelném, akkor tulajdonképp én lennék mondhatni ejrópa legjobban éneklője, csak mert rám jönne a legtöbb szavazat???

 8. 8:
  Megértem a felháborodásodat, de sajnos így van. A foci rajongók a szép játékért mennek ki a mecsre, de sajnos a focit golra játszák. A különböző versenyeket pedig szavazatokra. IGEN, a szabályok szerint, ha a búj-búj zöldáég kapja a legtöbb szavazatot, akkor az győz. Pont ezt kellene megértened. Ha nem kivánunk győzni, akkor a zeneileg hozzáértőknek kellene csak szavazni, de ha győzni akarunk, akkor előtérbe kell helyezni a taktikát. Véleményem szerint 15 és 45 közöttiek szavaznak. Az idősebbek már csak nézelődnek. vagyis azok szavaznak zömmel, akiknek kiskorú gyermekeik vannak, és ezeket Gábor leveszi a lábáról. De leveszi a 15-25 közötti csajokat is, mert ezek egy része szentimemntális, amit te megvetsz, de sokan azon vonal mentén szavaznak.

 9. Egyszer pl. nemzeti hovatartozástól függetlenül nyert egy transszexuális átműtött lány/pasi az Euro V.-n Borzalmasan hamis hanggal,de dekoratív külsővel, hosszú combokkal, és übergagyi számmal. Mert a világ összes szavazóképes travesztije, transzvesztitája, melegje és szexuális identitásbeli kérdésekkel küzdő nézője rászavazott, mert azonosult vele egy kicsit. Pedig akkor is nagyon mondanivalós, színvonalas előadók voltak, köztük a magyar is.Az azonosulás, (pl nemzeti vagy rasszbeli) nagyobb motiváló erő, mint a színvonalas zene szeretete. Sajnos ez van.

 10. 10 Tibor bá1:

  Én értem a problémát, mit értem, benne vagyok… Egyet kéne észre venni, ha valami szart adok elő, akkor eleve azokat is kizárom a rám való szavazásból, akik szavaznak és nem biztos, hogy csak a nacionalizmus vezeti a mutatóujját. Ha esetleg valami normális számot csinálok, akkor van esélyem, de így, hogy valami szarba csomagolt buzit nyomok előre, úgy biztosan elveszítem a meccset.

  11 S:

  Ennek az az eredménye, hogy az ilyen zsidóbuzik – ugye Dana International volt a neve, ezt most tényleg fejből írom – pár hét-hónap múlva odakerülnek, ahová valóak: a trágyadombra. Míg ellenben azok, akik valamit letesznek az asztalra – még ha esetleg nem is a fajtájuk korcsulásával helyezkednek előtérbe – azok esetleg évtizedeken ott vannak az élvonalban. A világ és az Isten hosszú távon igazságos, mindenki előbb vagy utóbb megkapja amit érdemel.

 11. 8.

  Nem normális,de ha egy kicsit odafigyelnél, észrevehetted volna,hogy az Eurovision Dalfesztivál már régóta nem a dalokról és az énekesekről szól. Politika és nemzetiségi,nyelvrokonsági kérdés. Ez alól kivétel csak az lehet, ha olyan szám kerül a nagybecsű közönség elé, ami pillanatok alatt felkelti a figyelmét, a dallamát nem tudja kiverni a fejéből.
  Ha a nagyívű dallamokat és átütő énekesi teljesítményt akarsz látni, hallani, koncertre kell elmenni.Persze ott is azért válogass.
  A belinkkelt videókkal nem tudom, hogy mit akartál elérni. Semmit nem bizonyítottál velük. Egy nagyrakás trutyi mind a kettő nyertes szám. Judy Garland dalának feldolgozása és Heincz Gábor száma között annyi a hasonlóság (gondolom, arra akartál utalni, hogy koppintás) mint tyúk és a tojás között.
  Hangok épülnek egymásra, dalt alkotva, gitárkisérettel.
  De különben teljesen igazad van. Miért ne vállalhatnánk fel az idén is, hogy velünk söpörtessék fel a szinpadot, az előttünk végzett részrvevőket mi tereljük le a szinpadról.
  Elvégre: Hajrá magyarok, hajrá Magyarország.

 12. 13 Éva:

  De észrevettük, de hát mi csináltuk azzá, amivé…
  Nem hasonlóság, csak nekem AZ jutott először az eszembe, gondolom nem véletlen.
  És én ezt is írtam, vagy nem???
  A legnagyobb baj az, hogy nem veszitek észre, inkább eszitek a magyar szart, mintsem beismerni, hogy a másik esetleg valamiben jobb. Lefordítva: megmaradtok a Kékes tévénél, pedig a boltban már lehet kapni LED-es tévét.
  Én nem ezért vagyok magyar, mert akármilyen ócska, silány minőséget megveszek, megeszek, vagy szavazok rá. Majd akkor leszek az, amikor a magyar is olyan MINŐSÉGET csinál, és a kettő EGYFORMA minőség közül gondolkodás nélkül a magyart választom.
  Ennyi.

 13. 12:
  Tök le vagyok maradva. Fogalmam se volt, hogy itt is lehet zsidózni. De akkor mindent bele, ne késlekedj. Írj egy muzikelt „Holokauszt” címen, ahol 6 millió hulla röhög a szinpadon sábeszdekliben, amit elsőosztályú metál zene kisér a háttérben vörösen izzó krematóriumok társaságában. Hatalmas siker lesz Hunniában. És ne feled elolvasni a holnapi posztott, te vagy a célszemélyek egyike.

 14. Alapvetően egyetértek Tibor bá Eurovíziós helyzetértékelésével, tényleg elcseszték. Direkt nem többes szám első személyt használok, mert a felhozatal nem volt rossz, de Csiszár és Kati mellényúlt, nem kicsit…

  A Nox-hoz kiegészítést még annyi, hogy Szilvia sajnos néhány helyen falsot fogott, ami 2 okból lehet, vagy nagyon izgult, vagy tényleg 39 fokos lázzal lépett színpadra, vagy mindkettő, mert egyébként tud énekelni. A magyar nyelv csak részben volt hátráltató tényező.

  Egyet azért tudomásul kell venni. A dalverseny már rég nem a tehetségről szól. Valahol az aktuálpolitikai hangulat és a történelmi adottságok keverékének egyvelege adja meg a szavazatok egy jó részét. Magyar együttes ott nyerni nem fog, bármekkorát énekelünk, bármilyen nyelven.

  Ettől függetlenül még égni nem kéne, amit sikerült az elmúlt pár évben, és úgy néz ki idén is fog, „hála” 2 ember rossz döntésének.

  Rakonczai pedig ott rontotta el, hogy nem Caramellre szavazott, még akkor is, ha nem az volt a kedvence. Taktikából ő is megbukott, hacsak nem tudta előre ki fog továbbjutni. Akkor még mindig lett volna esély, hogy a közönség ne a Compact Disco-t küldje ki.

 15. 12:

  „A világ és az Isten hosszú távon igazságos, mindenki előbb vagy utóbb megkapja amit érdemel.”
  Hát nem tudom. Ne csalódj, azt kívánom.Szerintem inkább azt kapja, amit intéz magának 😀

  Danával kapcsolatban nem akartam buzizni stb.. hanem arra akartam rámutatni, hogy a szavazóknak 1: nem feltétlenül van jó ízlése (amúgy is ízlések és pofonok, lásd csak pl Lady Gaga felfutását, bármennyire borsódzik a hátam tőle, jelentős tömegek zseniálisnak tartják, pont úgy mint én mondjuk a Zeppelint.
  2: Ha van is ízlése, hamarabb szavaz arra, akivel azonosulni tud.(ebből a szemontból a Heinz Gyerek talán valóban jó és lett volna)Sőt, nem is kell miatta szégyenkezni, mert nem gagyi.

 16. 14.
  Na látod, az AZ-al van a baj. Ha valaki két dallamot nem tud megkülönböztetni egymástól az valóban nem véletlen….
  A többi értelmetlen kirohanás. Egyszerűen nem lehet mit kezdeni a válaszoddal. Semmihez nem kapcsolódik, csak úgy elkapott a szó……s

 17. Érdekes vállalkozás kirni egy vitát az izlésekről.

 18. 15 Tibor bá’:

  Na de ha az? Ha zsidó, akkor mégsem írhatom, hogy perui, ha meg nemváltoztató buzi, akkor sem írhatom, hogy heteró.
  Amúgy én voltam Oswieczimben, én sehol nem láttam vörösen izzó kremát.
  A holnapi posztot várom.
  😉

 19. Jaj, bocsi elfelejtettem a sok véleményemet összevonni, most még az egyszer kérlek nézd el nekem Tibor bá’!

  17 S:

  Van igazságod, ha aktuálpolitikára fordítom azt a részét a véleményednek, hogy mindenki a saját sorsát intézi, akkor igazat kell adnom neked, a (magyar) nép is azt intézte magának, ami most van. Persze ha nem így van, akkor neked sincs igazad, ergo nekem van igazam.
  1: Valamit mégis jobban csinál Gaga mint a többi semmirekellő, ha Danával szemben addig jutott, ahol most van.
  2:Én – és még sokan mások – NEM akarok azonosulni sem a zenével, sem az előadójával. A zenét, a zenének a ritmusát akarom élvezni. Ezért szarom le, hogy a madár mi a túrót csivitel, egyszerűen hallgatom. A festőnek – festmények között dolgozom – sem érdekel a mondanivalója, habár ismerem a képekről az információkat, egyszerűen nézem a színeit, a formákat, a harmóniájukat, a geometriai pontosságot, az anatómiai pontosságot…

  18 Éva:

  Az „AZ” az a azt a linket jelenti, ahol Israel nyomja. Ha te meg nem veszel észre a két hangszer dallamában hasonlóságot, akkor az a te bajod.

  Amúgy az a szerencsém, hogy eddig nem igazán akartatok meggyőzni, hogy a Heinz műve igenis jó, én ezt úgy értelmezem, hogy nektek sem jött be annyira.

 20. 2 éve a Tompos Kátyának kellett volna kimenni a „holdbéli csónakos”-sal.
  Anyanyelvi orosz, megvannak a szlávok, egy versszak franciául -abban is ütős, – megvannak a latinok, a babaarc – megvannak a pedofil és férfiszavazók. A hangja meg beszarás.

 21. 19.

  Szerintem ez nem csupán ízlés kérdése. Amiről Tibor bá írt, az egyszerűen tény. A zsűri egy szakmai nulla volt, és a lehetséges 4 közül „sikerült” a legrosszabbat kiküldeniük. Ennyi.

 22. 21 R2d2
  a;
  Nem az aktuálpolitikára mondtam, de ha úgy tetszik , fordítsd át. Nade akkor hogy is van ez..?
  Azt mondod, hogy: „a (magyar) nép is azt intézte magának, ami most van. Persze ha nem így van, akkor neked sincs igazad, ergo nekem van igazam.”
  Hát legyen neked igazad. De az akkor azt jelenti, hogy az eredeti állításod szerint-„A világ és az Isten hosszú távon igazságos, mindenki előbb vagy utóbb megkapja amit érdemel.” Ami most van Magyarországgal, az isteni elbírálás szerint van így, mert ezt érdemelte Magyarország :(?)
  Szóval szerintem nem kellett volna aktuálpolitikára fordítani, mert sehogy se stimmel …

  2: Ezt írod:
  „Én – és még sokan mások – NEM akarok azonosulni sem a zenével, sem az előadójával. A zenét, a zenének a ritmusát akarom élvezni. Ezért szarom le, hogy a madár mi a túrót csivitel, egyszerűen hallgatom.”

  Ez eddig teljesen rendben van, de mint írtad, te nem vagy szavazó. (elvből), tehát nem is oszt nem is szoroz hogy mi tetszik mi nem, mert ez a verseny olyan „szavazós” verseny you know…

  De én inkább feladom 🙂

 23. 24 s:

  1: Isten szabad akaratot adott az Embernek… ezt nem ismered? Ha elfordulsz Tőle, akkor tényleg az van, amit csinálsz magadnak.
  2: Nem szoroz, de véleményem van, ezt is írtam már.

 24. Szerintem kár túllihegni az egészet.
  Kinek a pap kinek a pap kutyája.
  A média hosszú-hosszú évek óta formálja és irányítja az
  emberek ízlését.
  ( Természetesen óriási anyagi haszonszerzés és egyéb célból )
  Így egyetlen másodpercig sem kell csodálkozni mire szavaznak az emberek.
  – a többségnek a pap kutyája kell 🙂
  Vannak akiket nem befolyásol ízlésben a gépezet pl: r2d2
  és nem habzsolják a divathullámokat.

 25. Nekem George Michael ugrott be az első negyednél azonnal, én az ő akkordjait véltem kihallani, csak az erősséggel, az átütéssel volt bajom, kedves aranyos, ennyi, de nem kaptam rá fel a fejemet.
  A svédek minden évben közvetítik a fesztivált, össznépi őrület, tényleg politika- média- business az egész.
  No meghallgatom a többi versenyzőt is, egye fene, idén nem húzom ki magam a sorból 🙂

  AC/DC a nyerő 🙂

 26. no feladtam, nem hallgatok több borzadályba, végre találtam egy jót, hát nem rájöttem, hogy ez a szünetben a nézők szórakoztatására van? Pedig nekem ez nagyon tetszett 🙂 🙂
  A női rajongóktól csak úgy szállnának az SMS-ek . 🙂

 27. Ne haragudjatok, de az egész euroviziós vacakolás egy nagy rakás …
  Már rég nem a zenéről szól, hanem hogy hogyan tudnak több lóvét kihúzni a zsebetekből. sms, szavazás, egyebek. lemezvétel, fizetős csengőhang, meg a tököm tudja mi. végigzongoráztam néhányat a jutyubon. A Tibor bá által favorizált kissrác nagyon hajaz erre a figurára:
  http://www.youtube.com/watch?v=Chsn0_-94kA&feature=relmfu
  Nem jött át a srác, bármennyire is favorizálja mindenki, tehát nem csak itt a neten, hanem mindenhol, ahol nyomon követték ezt az egészet.
  Hang alapján a kökény Attila-Bencsik Tamara duót, esetleg a Pélyi Barnáékat nyomtam volna tovább. Ráadásul ott a Pál Eszternek irgalmatlan jó hangja van, a hegedűs pedig azér’ eléggé magyaros volt. A Király testvéreket hagyjuk. Hozattak egy volt Fugees tagot, hogy írjon nekik egy ordenáré szar számot, amit a lökött tyúk végig fintorogva adott elő. Ráadásul előttem mai napig eaz a bizonyos himnusz van még. Amcsiban nem futott a szekér erre hazajön? Menjen a francba. Tudjátok hogy szerintem melyik számot kellett volna kiküldeni?
  EZT:
  http://www.youtube.com/watch?v=GSP81Che1X0
  De ha már minden kötél szakad, akkor ez is bőven elég lett volna:
  http://www.youtube.com/watch?v=jF8Ev9EQNyc

  Sok normális zenész és jó zenekar van az országban, de már azok is megunták ezt a nyáladzást, ami itt megy. Csak a szűk környékemről 10 olyan zenekart, előadót tudok, akik az egész hübelebalázsbrigádot lemosták volna. Viszont nekik van annyi eszük, hogy nem foglalkoznak ezzel az egésszel.

 28. 28:
  Kedves Buza! A Voláre minimum 60 éves, és ismerete hozzátartozik az általános zeneimüveltséghez. 😉

  29:
  Világos, de ez olyan mint a CHF kölcsön. Nem kötelező se szavazni, se cd-t venni.
  Jó ez a nem tetszik, de hogy adod ezt ott elő?

 29. 29:

  Gorgon ha már hasonlítani akarod Heincz Gabit valakihez, akkor egyértelműen ő az, főleg ha ez után megnézed az official verziót is:

  http://youtu.be/3FZtN7T5PXM

  Persze Bruno egy kicsit jobban énekel, és az SZTK keretes szemüveget inkább hagyta, egyébként ez a stílus nagyon bejön manapság, a srácnak több 100 milliós nézettsége van a videómegosztókon.

  Az általad javasolt videó meg csak felirattal érne valamit 🙂

  Amúgy az SMS-ek alapdíjasok voltak, aki küldött, csak a szolgáltatóját gazdagította, nem a műsort, de egyébként igazad van.

 30. Nehéz ízlésről vitába szállni, de most úgy teszek, mintha nem lenne értelmetlen.

  Heincz Gábor tehetséges. A dal szövege jó. De itt a vége. A hangszerelés nulla, a zenei összhatást tekintve pedig nekem ez az elkapcsolós kategória. Ebből már volt százezer, és mind lapos volt.

  Compact Disco: sohasem hallottam róluk sem. Daltéma ugyanúgy jó szerintem. Hangszerelésnél még ha eltekintek a trendi popkultúrától, akkor is ezerszer jobb Heincz Gábornál. Énekesi teljesítmény kb. hasonló.

  Caramel: Ugyan sokszor megmutatta, hogy profi, de itt inkább nem minősíteném, mert ez a dal annyira szar, ő meg végig vinnyog – inkább elszaladnék. És persze magyar szöveggel nehéz bármit elérni később.

  NOX: Nekem soha nem jött be, ahogy az Illés sem. Népzenei alapokkal a nem népzene nekem csak katyvasz. A mostani produkciót nem láttam.

  A zsűri egy vicc. Rákay „kiafaszom” Philip azért volt ott, mert idejekorán benyalt a fidesznek, és most törlesztenek. Régen volt már Z+ műsorvezető, azóta pedig ugye már nem zenével foglalkozik. Wolf Kati azért nyert egy német közönségdíjat, még akkor is, ha egyébként szar helyezést ért el. Legalább valami köze van hozzá.
  Csiszár egy bohóc, soha nem értett ehhez. És folytathatnám. A királyi TV úgy ahogy van egy vicc. Komoly szakember be sem teszi már oda a lábát.

  Amit nem hajlandó viszont soha egyetlen induló sem figyelem bevenni, hogy hiányzik a látvány. Nem készülnek olyan showval, ami emlékezetessé tehetné a produkciójukat. A legjobb dal is belebukik ebbe. A pop már 20 évvel ezelőtt is csak látvánnyal együtt számított, mert a szórakoztatás része. Ugyanis ez szórakoztatóipar. Meg lehet nézni a jelenlegiek közül pl.: Lady Gaga. Miközben a számai jóindulattal is hullámzó minőségűek, addig mindezt akkora show kerítésével adja elő, hogy tonnaszám veszik a lemezeit.

 31. 32:
  Tonnaszám! Én meg hányingert kapok tőle. Igaz, én már Madonnától is hányingert kaptam. De a bunkó tömegeknek ez kell. Akkor most el kell döntenünk, hogy mit akarunk kiválsztani. Ami nyerő, vagy ami nekünk tetszik?

 32. 33: Egyetértek, én is így voltam már Madonnával is. Ugyanakkor a show teljesítmény-tényező vitathatatlan.

  Viszont szerintem ez nem egy futottak még kategóriás „mi tetszik a magyaroknak?” dalversenynek kéne lennie, hanem a potenciális Eurovíziós győztest kell keresni.
  Ezért is potenciális hiba volt „A dal” címet adni a műsornak.

  A pop egyébként azért tart ott ahol, mert mára nagyon szétaprózódott a zenei világ. Így mindenki megtalálhatja ami neki tetszik. Sajnos viszont a mindenkinek tetsző zene helyett itt is – és a zenei rádiókban is – azok lesznek elöl, akit a legkevesebben utasítanak el. (Ugyanez igaz a politikai választásokra is: a legkevésbé utált nyer, és nem a legjobb, vagy a legjobban kedvelt.)

 33. Ennek az egésznek semmi értelme úgy szar az egész ahogy van. A lakosság kapott egy gumicsontot amit marcangolhat a fogatlanok meg nyalogathatnak. Propaganda az egész kizárólag 24karátosok szereplésével.

 34. 🙂
  Tibor Bá, nyugodt lehetsz. Nem szavaztam, cd-t sem vettem. Már nagyon rég nem veszek. Én már csak maradok a rádióadásoknál. Netelérésem mindenhol van és tucatszám vannak online zenei adók, amik orrba szájba nyomják a jobbnál jobb zenéket.

  Amúgy a magyar zenészekre , akik a „listások”, a „24 karátosok” között vannak, mindre rá lehet húzni ugyanazt a gúnyát. Konkrétan a majmokét. Mert majmolnak. Megpróbálják magyarítani a külföldön éppen menő bandákat. Aki egyéniség azt a közmédia nem nyomja, ezért nem lesz szélesebb körben ismert. Ha mellé még minőséget is ad, akkor pedig abszolúte halálra van ítélve. Caramell-t nem akarom bántani, mert elismerésem az övé, amit eddig letett az asztalra, de. Volt ugye egy Gáspár Laci, aki behozta ezt az irgalmatlan ordenáré (már urambocsá, nekem ba**za a fülem, ahogy mondják) hajlításos vackolást. Cikornyázzák, túlfeszítik a dallamot, megerőszakolják vele az ember fülét.Amolyan igazi roma stílusban. Van ahol ez jól mutat, de mi a túróért kell manapság minden szarba belerakni?! Caramell ha már begurult ebbe a műsorba, inkább hozta volna a Lélekdonort, az legalább jó zene.
  A Compact Disco-t ne haragudjatok, de abszolúte nem nézem semmibe. Konzervzene. Egy előreprogramozott szintivel is össze lehetne ilyet dobni. De még én is össze tudnék rakni valami hasonlót pár nap alatt egy sampler-rel. Akár C-64-en is. A régi játékok demo zenéi jutnak róla eszembe.
  Valaki említette a Lady Gyagyát. Hát én bizony azt a bringát szeges deszkával fenekelném el, de amúgy istenesen. Nem elég, hogy hangja sincs, de még a drága jó sztéket is összekoszolta a múltkor, mikor beöltözött. Tudom, hogy kellett egy stylist is hozzá, de hát mégiscsak ő vett fel. Amúgy szerintem totál zakkant a csaj. Mégis imádja a sok lökött. Miért? Ez mondjuk megérne egy témát Tibor Bá. Hogy miért ezek a szélsőségek kezdenek dívattá válni a fiatalok között. Jellemfejlődés, meg hasonlók. Emo kultúra, fiúkból lányok, lányokból vámpírlányok, meg hasonlók. Úgyis vicces hét van 🙂
  A pop egyébként nem szétaprózódott, hanem pont fordítva, totálisan kezd elmosódni, és minden hasonlít mindenre. Tényleg csak a show az amivel ki lehet lassan törni, mert újat nem tudnak felmutatni a pop-ban. Amúgy még örüljünk, hogy nem volt a Kelemen kabátban. No, az az a zene, amitől kiráz a hideg, nem a kinti fél méteres hó.

 35. 36!
  Mért?Kelemen kabátban király!Már Téli dallama is van.. 😀
  Imádom az ilyen cirkuszosságokat!.. 🙂
  Caramelnek a lélekdonor száma az nagyon jól sikeredett,ott aztán tényleg kiderült hogy nagyon jó előadó..
  A Király testvéreket én speciel nem szeretem..De valaki írta hogy van egy pár zenei stílus,meg egy pár választék,mindenki m megtalálja magának a kedvencet… A Compact Discot szoktam hallgatni itthon is,lágy kis zene..
  A Nox az átment illuminati-ba..

  Na és hogy jönnek ide a zsidók?Csak annyira,hogy a nagy lemezkiadó cégek ,társaságok vannak a kezükben,az ellenőrzésük alatt,és amire ők adnak pénzt az van,amit nem akarnak ,az nincs..(Szinte a nagy tévé társaságokkal,filmiparral, összeforrva dolgoznak,)Az összes amerikai néger rappert ők szponzorálják,zenei stílusok kitalálására adnak felhatalmazást,és pénzt..Rihannát is ők nyomják..A Király lány is szeretne befutni odaát,mert egyszer egy interjújában azt fejtegette hogy szeretne karriert befutni,és több lemeztársasággal folytat tárgyalásokat,de valahogy az az érzésem nem nagyon akarják bevenni az dolgokba úgy Isten igazából..
  Lady Gagáról ne is beszéljek,mert ő is már olyan több száz fős stábbal dolgozik,ami rengeteg pénzbe van..Megkockáztatom leírni,hogy Madonna stábját átirányították hozzá,mivel Madonnával befejeztették a haknit..
  Ha valakinek van szeme az látja mi folyik ott is..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük