KÖNYVEK

Könyvek karácsonyra

 

Értelmes emberek napjainkban is olvasnak, a bunkók régen se olvastak. Karácsonykor a könyv praktikus, megbecsült és mérsékelt áru ajándék. Erről jutott eszembe, hogy felhívjam a figyelmeteket öt utolsó könyvemre, melyekből korlátolt számban lehet még tőlem rendelni. Ismerkedjetek meg velük.

Szeretném ha sokáig dobognál. Tudod-e, hogy Magyarországon minden második embert a szíve viszi a sírba? Pedig lehet(ne) fajta változtatni, de ehhez tudni kellene néhány dolgot. Ezt a néhány dolgot foglaltam össze. De azoknak is hasznos a könyv, akik már mászkálnak kardiológushoz, mert én alaposabb magyarázatot adok, mint az orvosok.

Született nők. A kötetben 67 női történet olvasható. Lehet, hogy egyikre másikra ráismersz. Szórakoztatóak ezek a történetek, amíg nem te vagy az áldozat, vagy a kárvallott.

A jövőnk véget ért! Hát ezt a témát ismerjük, de így összeszedve azért érdekes.

A mi volt előbb Isten vagy Ősrobbanás: A szokásostól eltérő, egészen más hangvételű ismeretterjesztő könyv. Lehet rajta vitatkozni.

Ezt a csalást, amit alaposan feltérképezek, két dolog teszi érdekfeszítővé. Egy, hogy a csalást saját fiam követte el fél milliárd forint értékben. Kettő, a Budapesti Törvényszéken (Markó utca) is árulják, bírói ajánlat mellett.

Bármelyik könyv ára 3000 Ft. + 2000 Ft a kipostázás. Több könyv vásárlása esetén a kipostázási díj nem változik. Akinek kedve van hozzá, személyesen eljöhet a könyv(ek)ért. Kapcsolat felvétel: evatibor#t-online.hu. Természetesen # helyett @.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

4 gondolat erről: „KÖNYVEK

 1. Magánvéleményem, de mint érintett, én inkább azt mondom, nem olyan rossz szívbetegségben meghalni, vannak attól sokkal rosszabbak, mint pl. a rák.
  A rokonságomban a szívbetegségek az elterjedtek, alig egy-kettő volt, aki rákban ment el. Szívinfarktus jön, és megy is az ember, nem szenved annyit, mint a rákkal, vagy sok csúnya nyavalyában

 2. 1 – Asidotus:
  Abban egyetértünk, hogy a rák-halál igen kellemetlen, sokkal jobb nála az infarktus. De van ám koszorúér szűkület is, bal kamra hipertrofia is, angina pektorisz is (hadd ne soroljam). Egyik se visz el hirtelen, sőt. Hosszú kínlódással járóak: fuldoklás, ödéma hosszú hónapokon át. És mi van, ha infarktus helyett agyvérzést kapsz, fél testre lebénulsz, és 10 éven át tologatnak, etetnek, és nehezen tudsz csak kommunikálni?

 3. 1 – Asidotus
  Ez igaz, h. az infarktussal nem szenved annyit, mint a rákkal, más típusú szívbetegsèggel viszont igen. Nekem mindkèt szülőm szívbetegsègeben ment el, míg az egyik hosszú hónapokat szenvedett ès vele együtt mi is, a másikkal 3 perc alatt vègzett a 2. infarktusa. Egyik sem leányálom vègigèlni, de mègis sokkal rosszabb vègignèzni a lassú, fájdalmas leèpülèst, miközben tehetetlen vagy, mint a hirtelen halál, ahol azèrt tudod, h. gyakorlatilag szinte semmit sem szenvedett, olyan gyorsan bekövetkezett.
  A könyv pedig nagyon jó Tibor bá’, köszönet èrte.

 4. Tibor bá’

  Jó a blogod mindig élmény olvasni, érdekes amiket írsz, tetszik a rálátásod a dolgokra.

  Üdv
  egy 24 éves olvasó
  u.i. vannak itt ilyenek is 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük