ISIS valódi arca

VIP.104.

 

Az emberekben kialakult világképet a médiumok munkálkodják ki. Így például az ISIS-el kapcsolatos lefejezések és egyéb atrocitások kihangsúlyozására a kialakult kép egy középkori barbársággal bíró, kegyetlen bandáról tanúskodik, és itt meg is áll a tudományunk. Ez azonban S. McC. nyugalmazott amerikai tábornok szerint komoly hátrányokkal jár. „Ha a Nyugat úgy gondolja, hogy az ISIS egy pszichopatákból összeverődött gyilkos banda, akkor veszélyesen alulbecsüli őket.”

C. W. a State University kutatója elmagyarázza: „Messze nem arról van szó, hogy irracionálisan gondolkodó, vérszomjas fanatikusok lennének. Valójában egy józanul kalkuláló politikai szervezetről van szó, akiknek rendkívül összetett, jól megtervezett infrastruktúrájuk van.”………………..

A poszt további részéhez kapcsolat felvétel: evatibor#t-online.hu

__________________________________________________________
__________________________________________________________
__________________________________________________________

14 gondolat erről: „ISIS valódi arca

 1. Csak csendesen megjegyzem, hogy a pszichopatákra pont az jellemző, hogy embertelenül racionálisak, józanak. Terveznek és célszerűen cselekszenek, embert és Istent nem ismerve.

  Amúgy meg vagyok győződve róla, hogy a poszt értékes.

 2. Az ISIS-ről kialakult kép annyira „tökéletes” hogy világos, hogy legjobb holliwoodi forgatókönyvírók meg marketingesek rakták össze.

  Ha belegondolunk, az USA még mindig ezerszer brutálisabb volt Irakban, gondoljunk csak az Abu Gharib börtönre, Haditha-ra, Fallujah foszforbombázására, a fáradt uránnal való lövöldözésre, aminek hatására ezrével születtek deformált gyerekek, meg arra, hogy tudatosan bombázták szét a szennyvíztisztító rendszert, aminek hatására milliók haltak meg járványokban, köztük félmillió gyermek… Ráadásul ezt élő adásban Madlene Albright nemcsak hogy elismerte, hanem büszkén mondta is, hogy „megérte”.

 3. 2. „Az ISIS-ről kialakult kép annyira “tökéletes” hogy világos, hogy legjobb holliwoodi forgatókönyvírók meg marketingesek rakták össze.”

  +1 BIG ONE

  Régi CIA technika, létrehozni, irányítani és/vagy elengedni a pórázt. Ez történt Párizsban is, már mint póráz elengedés, meg előtte a Hebdo-nál is. Ez történt J.Kony-féle LRA esetében is, meg bin Laden esetében is. ISIS esetében még vagy irányítva van vagy már pórázelengedés; nem tudom, mert alapvetően nem tartom relevánsnak, s így nem is elemzem.

 4. 2 & 3:
  Olyan mint a Gólem, megalkották, aztán életre kelt és irányíthatatlanná vált.

 5. 5:
  Irányvonalban igen, de a pontosa részletek kiszámíthatatlanok.

 6. 6. Tibor bá’

  Igy van… Ez igaz minden nagyobb szervezetre, sokan próbálják sütögetni a saját pecsenyéjüket.

  De nekem az az érzésem, hogy az USA egy „irányított” káoszt akar szervezni, hogy lecsúszását lassítsa, és ehhez jó lenne összeugrasztani a keresztény Európár az iszlám világgal.

 7. 7. Nem kell ehhez az USA, Európa ezt önmagának is megszervezi 🙂

  Az Alehanda című svéd lap újságíróját igencsak meglepte, amit egy Svédország középső részén lévő kiképző lőtéren talált. A svéd kormány annyit közölt, hogy fiataloknak indított mesterlövész képzést. Az újságíró legnagyobb megdöbbenésére 50 fiatal bevándorló tartózkodott a lőtéren, akik épp a célba lövést gyakorolták. A fiatalok legnagyobb része Szíriából és Afganisztánból érkezett.
  A svéd állam szerint ez része az integrációs programnak.(Hunhir.info)

 8. Tibor bá: +1

  Attila (PV): +1 nagyon jól látod, kiegészíteném, hogy később meg jó biológiai fegyver lesz a sok genyó Európban, bár az is a káosz kategóriába tartozik, csak a posztapokaliptikusba.

 9. 9. Azért ezt nem olyan nagy dolog megjósolni. Mindenki a másik bukását akarja, nem csak az USA. Kína éppúgy, mint az oroszok. Mi pedig USA bukása után vágyódunk. A kérdés nem ez, hanem hogy Merkel mi a görcsnek nem Európa érdekét képviseli?

 10. 10. Gloucester
  „Merkel mi a görcsnek nem Európa érdekét képviseli?”

  Abból indulok ki, a politikusról a legaljasabbat feltételezem és ezt még megszorzom egy nagy számmal.
  Lehet ez zsarolás következmémye. Emlékezzünk a közelmúltban kirobban lehallgatási botrányra.
  Szimplán élvezi a vergődésünket.
  Köti egy gyerekkorban tett eskü. -Elpusztítom ezt a rohadt Európát, ha addig élek is.

  Míg azt találgatjuk, vajon ezt miért csinálja, /Jövőnkkel egyet értve/, a biológiai fegyver özönlik Európába és ez a lényeg.

 11. 11. A külső ellenség megnevezésén kívül a belsőt is fontos felismerni, mert csak így állítható meg a biológiai fegyver beözönlése. Ezért muszáj kitalálni, hogy miért csinálja. A szilveszter balhén rajtakapott 40-50 fő kitiltása édeskevés. Az összeset ki kell tenni és aki a biológiai fegyver betelepítés-politikájának a szószólója, azt nem szabad a hatalom közelébe engedni.

 12. 12.
  Ahogy a szegény ember és a leggazdagabbak közti olló nyílik, úgy nyílik a közember és a politikacsinálók közötti rés is.
  Az valóban úgy van, ha ismered az ellenséged motivációját, akkor hatékonyabban tudsz ellene védekezni.
  Tételezzük fel, kiderül egy fatális hiba folytán, miért csinálja ezt Merkel.
  Mit tudnánk ellene lépni?
  Csak az ő módszereiket használhatnánk.
  Profin megszervezett hazug hírek gyártása. Hamis zászlós akciók.
  Ugyan olyanná kellene válni, mint ők. Ez nem kivitelezhető.
  Inkább kerítsünk sürgősen egy Mahatma Gandhit.

 13. Az ISIS-nek idére annyi bezáródott a kör körülöttük ez a cikk egyértelműen mutatja többek között http://ourfiniteworld.com/2016/01/19/why-oil-under-30-per-barrel-is-a-major-problem/ A kurdok felmorzsolják öket az egyetlen ellátmány vonaluk a törökörszág felé nyitott utvonal volt ahová a lopott olajukat az erdogán féle bandának eltudták adni és ellátmányt tudtak szerezni bezárult . Mostanra márcsak túlélésre vannak berendezkedve . A törökök azzal hogy szükségtelenül lelőttek egy orosz gépet mattot adtak maguknak se olcsó olaj se az Isis ellátmányozásából származó profit nem jön be többé az erdogan féle bandának ( Szerintem Erdogánt is kifogja fingatni idén egy törökörszági katonai puccs ) Az orosz védelem alatt a kurdok mindenféle török fenyegetéstől mentesülve szépen kitudják nyírni az ISIS maradékát akik mindenféle további bevételtől és ellátmánytól megvannak mára fosztva. És a Kurdok nem csak szíriában hanem irakban is ottvannak és egyenként fogják az ISIS osokat lekaszabolni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük