(1888) Hat hülye dolog, amit egy nő a vaginájával tehet

Tibor bá’ online

~p001Andy Wright amerikai újságírónő berágott. Berágott, méghozzá a szépségiparra. Szerinte az amerikai (na persze a magyar se marad le nagyon) szépségipar kihasználja a nőket. – Szóval, ehhez csak azt teszem hozzá, miért hagyják magukat? – Minden esetre Andy felsorolta a hat leghülyébb dolgot, amit a nők a nemi szervükkel tehetnek, hogy a szépségipar teljesíteni tudja éves profittervét. Legelőször is felteszi a kérdést (természetesen az amerikai nőnek): Mi bajod van a vagináddal? Ha azt válaszolod, hogy SEMMI, akkor hatalmasat hibázol, az amerikai szépségipar szerint: a vaginád ronda és büdös, de ne izgulj! Pénzzel mindent el lehet intézni. Ezt követve egy rakás szarkazmussal sorra veszi a dolgot. [Kedves hölgyolvasóim. Most van itt az ideje, hogy közöljem. Ebbe a témába kifejezetten azért kapaszkodtam bele, hogy amikor rátok kerülne a sor, ne dűljetek be. Ne dűljetek be azért, mert az eredeti bloghoz a 40 hozzászóló közül 38 férfi volt, akik valamennyien letették a főesküt, hogy a női nemi szerv úgy jó, ahogy van.]vaginák

1. Probléma: A vaginád büdös. – Megoldás: Intim dezodor. *** A hetvenes években Massengill ki akarta használni az ébredező feminizmust, és kitalálta az intimsprayt (hexaklórofénnel dúsítva), amit úgy hirdetett, hogy „szabadság spray”. A célzás szerint az intimspray segítségével a nők szabadon tesznek, amit akarnak. Nem kell izgulniuk nemi szervük szaga miatt. Különben, mi az a hexaklórofen? Ez kérem egy fertőtlenítő, ami bőrön keresztül halálos is lehet. 1972-ben véletlenül babahintőporba keverték Franciaországban, 36 gyermek halálát okozta. Máskülönben intimspray nagyon is létezik ma is. Ami azt illeti, nem is egy fajta, vagy gyártmány. Sőt, van már generikus verzió is, a kispénzűeknek. A „Norforms” fantázia nevűben benzetonklorid van, amit a kereskedelemben forgalmazott gyümölcsök rohadásgátlására (is) használtnak és természetesen ez is méreg. Svájcban be van tiltva. Viszont méltányolni kell, hogy illatos vaginával távozni a másvilágra mégiscsak trendi, nem? Szokásommal ellentétben, komolyra fordítom a szót. Bebizonyított tény, hogy a női nemi szerv illata (a szépségipar szerint a „bűze”) kifejezetten izgatóan hat a férfiakra. Személy szerint magamról nem tudok beszámolni, mert engem már a látvány is felizgat, ezért a szaglálódásra már nem marad idő. 😀

2. Probléma: A vaginád piszkos. – Megoldás: Irrigálás. Ez esetben az irrigálás azt jelenti, hogy egy műanyagcsővel ellátott gumilabdacsból folyadékot kell bepréselni a hüvelybe. Réges-régen ezt az irrigálást fogamzásgátlásként használták (nem túl jó hatásfokkal) enyhén savas folyadék belövellésével. Egyes nők előszeretettel alkalmazzák menstruálás után is. A nőgyógyászok évtizedek óta irrigálás ellenesek, mert használata előny helyett, hátrányt okoz. A vagina természetes védekezése ellen hat. Ez azonban a szépségipart nem tántorít el és pénzt-időt nem sajnálva, a nőket mindenképpen rá akarja beszélni az irrigálásra.

3. Probléma: A vaginád túl laza. – Megoldás: Vaginafiatalítás. Rendben van, nézzünk szembe a tényekkel. A természet a vaginának egymás ellen ható funkciókat adott. Ki kell rajta férni egy gyerekfejnek, és kellően rá kell szorulni egy péniszre, hogy lehetőleg ne lötyögjön benne. Ha-ha-ha! El tetszettek felejteni, hogy a vagina fala meglehetősen rugalmas, lötyögésről szó se lehet. A valóság az, hogy az átlagosnál nedvesebb hüvely „lazának” tűnik, a szárazabb pedig „szűknek”. Viszont, aki beveszi a cuclit, az elmegy vaginafiatalításra, precízebben, szűkítésre. nem is olyan nagyon drága. 800.000 forintért már megcsinálják a hátsó udvarban. Jobb helyeken elkérik érte a 4 millió forintot. Igaz, a nőgyógyászok éjjel-nappal tiltakoznak, mert számtalan komplikációval járhat. Legenyhébb még egy jó kis gyulladás, és a korábbi érzékenység elvesztése. Na, jó, leírom, nem lesz több orgazmusod. De nem kizárt a dyspareunia – magyarul fájdalommal járó közösülés, adhesion – magyarul a vagina nyálkahártyájának az összenövése (volt lyuk, nincs lyuk 😀 ). Őszintén, megéri? Csak hogy a pasi úgy érezze, mintha egy satuba dugná a farkát.

4. Probléma: A vaginád gusztustalan. – Megoldás: Labiaplasty. Erről már írtam, nem írom le még egyszer. Keressétek meg. Dátum: 2009.08.15.

5. Probléma: A vaginád rossz ízű – Megoldás: Ízesítés. Esküszöm az élő istenre, nem hülyéskedem.  Linger Internal Vaginal Flavoring,  Kattints rá. – Drágám, ma nyalnék egyet. – Természetes, milyen ízre gondoltál? Málna, banán, esetleg vanília? – Nem is tudom, a múltkor a görögdinnyétől hányingert kaptam. Ugye, erről ne írjak többet?

6. Probléma:  A vaginád elszíneződött. – Megoldás: Kifehérítés és a megfelelő színre festés. Legyünk precízek (az eredeti beszámoló nem volt). Itt most nem a hüvelyről van szó, hanem a szeméremajkakról. A jelenlegi divat szerint ezeknek halvány rózsaszínűnek kell lenni. Nem kell, hogy megnézd, egészen biztos nem halvány rózsaszín. De ne ess pánikba. Már rég kitalálták a kifehérítést és festést, csak meg kell venned. „Bleach Babe” a márkanév és fő összetevője a kojic-sav. Ezt használják arra is, hogy a lazac szép rózsaszín maradjon 1-2 hétig. De tartalmaz még nátriumhidroxidet is. aminek becsületes magyar neve „marólúg”. Különben használják az eldugult mosogató lefolyó kipucolására is. Kitűnő zsíroldószer. Elmúltál negyven? Sebaj! Puncid olyan lehet, mint a ma született csecsemőé.

De azért nem bírom ki, hogy ne tegyem fel a kérdést Andy Wrightnak, és nektek, kedves olvasó hölgyek. A pornó videók jóvoltából volt szerencsém látni néhány átszúrt csiklót, benne egy tisztességes méretű gyűrűvel. Gondoljátok, hogy ha erre rá lehet venni nőket, akkor a fentiekben felsorakoztatott műveletekre nem? – OK. Én időben szóltam, és ne feledjétek, nem nekünk csináljátok, mert mi férfiak nem tartunk rá igényt

PS.: Nem rég érkezett a hír, hogy Sopronban már végeznek labiaplasty-t. Örömmel jelentem, hogy a pina átszabás megérkezett Magyarországra.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

4 gondolat erről: „(1888) Hat hülye dolog, amit egy nő a vaginájával tehet

 1. Bravó Tibor bá’! A hülyítés elleni harcban nincs helye a mellébeszélésnek! Nem mindig értünk egyet, de most nagy gratula!

 2. Először is tényleg igaz, hogy a punci úgy tökéletes, ahogy van. Feltéve, hogy az illető nő nem hanyagolja el az egyszerű mosdást.
  Azért a kitágult vagina nem mítosz. Túl azon, amit írtál a szülés után igenis visszamarad abból a tágulásból valamennyi. De azt intim tornával elég hamar helyre lehet hozni. Dehát abban nincs biznisz.

  Ugyanezt lassan kiterjesztik a férfiakra is. Hosszabbítás, vastagítás minden formában. A magam 5,5 centi átmérőjével mondhatom, hogy inkább átok, mint áldás. Szóval, aki épp ilyenen töri a fejét, azt tiszta szívből lebeszélném.
  Az egyetlen előnye, hogy alaposan kitanultam az előjátékot, hogy legyen egyáltalán esélyem a hancúrra és ez az ami minden nőnek bejött, nem pedig a dorong.

 3. 2:
  A pénisz hosszabbítás, vastagítás egy nagyon jól jövedelmező csalás. Ezt azért írom, mert a hozzászólásodból ez nem derül ki. Különben volt egy ismerősöm, akinek a felállt szerszáma 22 cm volt. (nem 24, 30 stb. „csak” 22) és panaszkodott a nőkre, akik nem voltak hajlandók egy második menetre.

 4. Azért nem derült ki, mert nem tudtam:) Azt hittem, hogy működhet valami feltöltéssel, mint a cicinél, popsinál.

  Gondolom, aki meg beugrik ilyenbe az meg gondolom nem dicsekszik vele, így a kör bezárul és a csalók biztonságban vannak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük