(14) Gépkocsi mosás bikiniben

Tibor bá’ online

~q191Eszembe se jutna erről az amerikai hülyeségről írni, ha nem tudnám, hogy amit ott kitalálnak, az előbb vagy utóbb nálunk is megjelenik. Így volt ez a feminista mozgalommal, csak késett 20 évet. Ez volt a sorsa grouppen-szexnek is. Átvettük a piercinget is. Ha Amerikában kitalálnák, hogy a férfiak metéljék le a hímvesszőjüket és tűzzék a kalapjuk mellé, lefogadom annak is lenne magyar követője. A cigaretta ott már rég nem trendi, nálunk csak most kezd divatba jönni a leszokás (na ez legalább egy okos dolog) Viszont a rendszerváltás után a Valentin napot percek alatt átvettük és csak néhány év kellett ahhoz, hogy a Hallowee tökök bejöjjenek a divatba. De befutottak a marching girll-ök is, csak nálunk pon-pon lányoknak nevezik őket, és egyelőre kicsit még ügyetlenebbek.

~q099Szóval a fentiek fényében előre szólok, hogy hamarosan, talán már a jövő nyáron, lesz „gépkocsi mosás bikiniben”. Eszik-e vagy isszák? A helyes válasz rá, hogy fizetnek érte.

A lényeg az, hogy fiatal diáklányok (vagy kevésbé azok) nyáron bikinire vetkőznek. Na most álljunk meg egy pillanatra. A bikini ugye a kétrészes női fürdőruha, ami a kezdetek-kezdetén azt jelentette, hogy az alsó és felső részt nem szabták egybe. Magyarul a viselőjének kilátszott a köldöke. Aztán mind az alsó, mind a felső rész kezdett veszíteni terjedelméből. Napjainkban már inkább csak szimbolikusan vannak jelen. Én most pont erre gondolok. Tenyérnyi textília a leborotvált fanszőrzet felett, amit elől egy derékpánthoz csatlakozó nyúlvány tart a helyén, míg hátrafelé egy seggbevágó pánt ágazik kétfelé, mielőtt rögzítődne a derékpánthoz. A felsőrész dettó. Van is valami a viselőjén, meg nincs is.

Tehát fiatal lányok bikinire vetkőznek, majd benzinkutak mellett kiállnak az útszélére, és illegetik-billegetik magukat, ki-ki képességeinek megfelelően, arra hívva fel a figyelmet, hogy itt most kedvezményes gépkocsi mosásra lehet beállni. A zöldfülű vezetőnek az a benyomása támad, hogy egy ilyen bikinis csoda fogja leápolni a kocsiját, ő meg közben belülről jókat legelészhet a szemével. Beáll a mosóállásra és megnyúlt képpel veszi tudomásul, hogy egy picit átverték, mert egy gumiköpenyes matróna lép elő slaggal és kefével a kezében.

A benzinkút bevétele természetesen megugrik, amiből a bikinisták megkapják a kiérdemelt részt, de nem saját kasszára. Ugyanis ez a pénz jótékonyságra fordítódik. Egyházak, segély szervezetek, iskola, stb. részesülnek a haszonból. A csajok tehát önkéntesek. Végeredményben az egyházak és az iskolák időben megtanítják a fiatal lányokat, hogy adott esetben a testük aranyat ér. Aki akar, az gondolkodjon el rajta, én már megtettem.

___________________________________________________
___________________________________________________
_______________________

Éljetek a lehetőségekkel!

3 gondolat erről: „(14) Gépkocsi mosás bikiniben

  1. A fiatal punci mindig is sokat ért, a szocializmusban is gondolom, csak nem ennyire nyíltan.

  2. 2:
    A fiatal punci a szocializmusban traktoros volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük