(2336) Eladom a szüzességem

Tibor bá’ szatirikus online

 

Natalie Dylan, egy 22 éves amerikai szűz, egy análisan átszexelt éjszaka után úgy döntött, hogy eladja szüzességét. E célból az Interneten nyilvános árverést írt ki. Árverezni három hónapon át lehetett az igencsak híressé vált szűzhártyára, amire végül 3,800.000 dollárt kínált a „senki többet harmadszor”.

A (most már) milliomos szűzhártya tulajdonosáról annyit tudni, hogy bachelor fokozata már van és rátépett a master fokozatra. Na, milyen szakon? „Házassági tanácsadás”. Az amerikai média természetesen felkapta a témát, aminek keretein belül Dylan kisasszony meg is indokolta lépését. Szerinte a férfitársadalom a szüzességből valamifajta értéket kreált. Na, ha érték, akkor ő értékesíti sajátját (és ezzel jól megleckézteti, a szűzhártyákat rituálisan szétszaggató hímeket).

A esetet tálaló újságírók számtalan oldalról közelítették meg a témát. Liz Langley, egy újságírónőnek sikerült az ügyet a legérdekesebben tálalni. Véleménye szerint Natalie szűzhártyája minden kétséget kizárva a sajátja, Igaz, hogy nem egy valós, kézzelfogható tárgy, ami körül várható még némi vita, de kétségtelen, hogy azt tesz vele, amit akar. Azonban felhívta a figyelmét arra, hogy néhány szüzességért harcoló civilszervezet (amiből Amerikában van egy pár) összedobhatja az árát és megszerezheti a lassan világhíressé váló szűzhártya tulajdonjogát, és „szocialista megőrzésre” Natalienél hagyhatják. Aztán szabályos időközönként leellenőrzik, hogy – az immáron a társaság tulajdonát képező szűzhártya – meg van-e még, illetve sértetlen-e még. Ha nem, akkor visszakövetelhetik a vételárat, plusz kamatok.

Natalienek sikerült magát egy tökéletes dilemma elé állítani. Vagy elkölti a közel 4 millió dollárt és élete végéig kerüli a misszionárius pózt (miközben pénzért házassági tanácsokat osztogat másoknak), vagy visszavásárolja kiárverezett szüzességét, és mint minden más nő vidáman kefél élete végéig immáron vaginálisan, élve a diplomás nők szolid életét. Ha átveszi a 3,8 millió dollárt, majd 10 év múlva meggondolja magát, élete végéig fizetheti a tartozását. Minden esetre, ha nekem házassági tanácsra lenne szükségem, Natalie Dylanhoz semmi esetre se fordulnék. És ha már itt tartunk, én csapok fel szüzességi tanácsadónak és azt javaslom Miss Dylannek, hogy a következő 20 évben csak óvatosan azzal a tamponnal, mert egyetlen elhamarkodott mozdulat és ugrik a közel 4 milkó.

Abban az esetben, ha Dylan a „kecske is, káposzta is” elrendezést szeretné nyélbe ütni – ami nem lehetetlen – akkor javasolni tudnám a intenzív vidám dugást az esedékes ellenőrzési időpontig, amikor is néhány ezer dollárért kérnie kellene egy plasztikai stoppolást.

____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________ 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük