Breaking a Breaking news

Most érkezett

 

„Negotiating with Obama is like playing chess with a pigeon…. the pigeon knocks over all the pieces, shits on the board and then struts around like it won the game.” ~Vladimir Putin

Első olvasásra megértően bólogattam, amíg a végére nem értem. Amikor megláttam, hogy kitől származik, felment a vérnyomásom. Ennek a pasinak van vér a pucájában, nem esik hasra Washington előtt,  és mellesleg igaza van. Azoknak, akik nem értenek angolul, íme a fordítás: „Obamával tárgyalni olyan, mintha sakkoznék egy galambbal. A galamb fellöki a figurákat, rászarik a táblára, majd peckesen körbejár, mintha megnyerte volna a játszmát.” Viva la Putyin!

________________________________________________________________
________________________________________________________________
______________________________________________

 

61 gondolat erről: „Breaking a Breaking news

 1. Nobel béke-díjas szaró galamb.
  Buta, semmirekellő, semmit érő nigger.
  A gazdájára lennék kíváncsi.
  Ez a vég….

 2. Csaba!

  Igaz én új vagyok ezen az oldalon és egyébként sem feladatom mások nevelése.

  De. A galamb az galamb, Te Csaba vagy, én Gábor. Vannak japánok, kínaiak, norvégok vannak mozgássérültek vannak egészségesek. Ezek tények és állapotok. Ezek nem olyan tulajdonságok amit mások terhére vagy előnyére lehet szabni. A tettek és gondolatok amik alapján mások szimpatikusak vagy unszimpatikusak lehetnek.

  Egyébként meg teljesen mindegy hogy Obama vagy Putyin. Mindkét ember valamilyen szinten gazdasági körök elvárásainak megfelelően dönt, beszél és cselekszik. Nyilván saját hatalmuk és pénzügyi érdekeik szem előtt tartásával.

  Egyik sem jobb vagy rosszabb.

  Ha kizárólag a tényeket nézzük és az információkat a lehető legszélesebben próbáljuk meg beszerezni és értékelni akkor elmondhatjuk hogy Krím esetében az EU és az USA teljesen rossz döntéseket hozva, esetenként pedig döntéseket (például egy teljes nemzetközi kontroll melletti népszavazás) mellőzve lépett fel. A dolgoknak mindig két oldala van. Nincs teljes igazsága senkinek ugyanakkor a maga szempontjából van igazsága minden félnek.

  De nem ezek az emberiség valós problémái. Politikusok kirakatharcai. Miért is van szüksége az emberiségnek politikusokra? Akik 4-5-6 években és választási ciklusokban gondolkodnak, és egyetlen céljuk a hatalom megszerzése és biztosítása. Egy átlagélet is a többszöröse ennek az időnek. A Föld pedig (amit igazából alapul kellene vennünk) még hosszabb életű.

  Azért kell ez a rendszer mert ez a demokrácia? Tényleg ez a demokrácia? Ez demokrácia? Nem. Nem az. Egy értelmes és érett társadalomnak rég nem lenne szüksége se politikára se politikusokra.

  Na és akkor hogy kellene csinálni te okos? Hallom szinte a kérdést. Egyrészt nem vagyok okos. Csak igyekszem a lehető legtöbb információt begyűjteni és reálisan értékelni mielőtt kimondok valamit. Másrészt teljesen igazságos társadalom nem volt és nem is lesz. Minden ember saját igazsága az igaz az egyén szintjén. A sok igazságot képtelenség egy igazsággá formálni.

  Svájc kicsit máshogy gyakorolja a demokráciát. Nyilván az sem tökéletes. Csak egy példa. Úgy másfél éve talán arról tartottak népszavazást, hogy emeljék e az évi fizetett szabadság napjainak számát. Magyarok nyilván megszavaztàk volna. Svájc nem így tett. Az emberek többsége úgy gondolkodott, hogy ez csökkenti a termelékenységet, ezáltal a versenyképességet ez pedig nem jó az országnak. Nem kértek több szabadnapot.

  Folyton elkanyarodok elnézést érte.

  Szóval nem számít Puzltyin vagy Obama vagy Merkel vagy …. A Földnek ettől nem lesz jobb. Azt kell megérteni ha a Földnek nem lesz jobb akkor sem nekünk sem a további generációknak sem lesz az. Politika és politikusok nem hogy megoldani de még kezelni sem tudják a fennálló és egyre súlyosbodó ökológiai, társadalmi … problémákat.

  Az, hogy mégis ezekben a rendszerekben élünk és egyre erősítjük őket az miattunk, emberek miatt van. A többségnek jó így. Van aki szidhatja Obamát van aki Putyint van aki …. Pedig pont nem ezekben a részletekben kell elveszni. Nem old meg semmit. Mint ahogy egy esetleges háború sem. Nincs győztes. Csak vesztes. Vesztes az ember, vesztesek az állatok, vesztesek a növények és vesztes a Föld.

  Lemondani nem tudunk igényeinkről. Folyamatosan éljük fel és fogyasztjuk el a Földet. Igazi megoldás? Úgy élni hogy ezt ne tegyük.

  Na és akkor ne autózzunk, ne repüljünk, ne vegyszerezzünk, ne …. Ne. Egyáltalán ne. Csak ezekről már nem tudunk és nem is akarunk lemondani. Majd a tudósok megoldják. Mit? Találnak más forrást amit teljesen el és felhasználunk. Vagy az ingyenenergia. Na attól mentse meg valaki a világot hogy egy ilyen buta, önző és öncélú faj kezébe kerüljön. Nem vagyok én sem kivétel. Én is ebben élek. Én sem vagyok se jobb se okosabb.

  Na ez az igazi probléma. Nem Obama vagy Putyin. Nem az számít.

 3. 2:
  Azért szófosásról nem volt szó. 🙂
  Ezeket előbb már leírtad. Ráadásul némileg szétesik a szöveg. És miért haragszol Csabára? nem ártott neked.

 4. 3:

  Gábor kommentjéről nekem csak az jutott eszembe, hogy milyen lélektani és érzelmi állomásai vannak ha az ember egyszer veszi a bátorságot és szembesül a valósággal. 🙂

  Szerintem ezt mindenki megjárja, csak nem jó egy-egy fázisnál leragadni, ennél – ahol Gábor van – pláne nem.

  Indulat, düh tehetetlenség.

  Roppant káros trió.

 5. 4:
  A helyzet nem annyira rossz, mint sokan gondolják, mert van idő a hozzászokáshoz. Tudod a béka a platnira rakott fazékban.

 6. Nem tudom, hogy valóban ezt mondta-e Putyin Obamáról. De hogy vannak fent az Interneten olyan nyolc hónappal (!) ezelőtti fórumok, amelyek éppen ezt feszegetik (mármint hogy valóban ezt mondta-e Putyin Obamáról) az tény. Ezért nem értem, hogy mi ez a „most érkezett” dolog.

 7. Hát a niggerezés tényleg ostobaság, kapásból csak a sztárok közül beugorhat pár intelligens fekete, akiknek ez a drogos elnökbáb a cipőfűzőjét nem köthetné meg.

  Viszont meglep, Toibor bá, hogy így fellelkesít a KGB-s sakkjátékos. Szerintem ez egy globális színjáték, ahol a nagyok között is mehet a dolog vérre, de hogy Putyin Megváltó lenne, azt nem hiszem. Ettől még lehet hasznos egy oroszbarát magyar külpolitika.

 8. 7:
  Nem tudom, hogy mondta-e Putyin, vagy csak rákenik, de a mondat annyira jó, és annyira találó, hogy csak dicsérni lehet.

 9. Nem haragszom Csabára. Hogyan haragudhatnék? Nem is ismerem. Arra próbáltam rávilágítani hogy mindegy ki milyen vagy hogy milyen nem. Adott külső tulajdonságok nem determinálhatnak senkit. A szövegem nagy része nyilván nem Csabának szólt.

  Egyébként hogy a helyzet nem olyan rossz? Nem tudom. Mihez képest nem rossz? Ahhoz képest elég rossz hogy nem látszik valódi perspektíva.

 10. 10:

  Két dolog lehetséges, 1) Putyin ezt olvasta valahol. 2) Valaki kitalálta, és Putyin szájába adta. – Tök mindegy, a mondat találó.

 11. Eleinte, naivan azt hittem hogy Obama más lesz.Inteligensebbnek tűnt ,mint az agysejtjeit alkohollal lenullázó Bush /,,Amerika legbutább elnöke,,/
  Jelenleg úgy tűnik hogy a cionista körök utasításait lassabban,élét tompítva hajtja végre.Esetleg meghátrál ha kell./Pl Szíria/
  De élek a gyanúperrel hogy csak szerepet játszik.
  A ruszkik bekerítését már rég elhatározhatták, de az I-re a pontot Szíria tehette fel.
  Mindenképp közelebb akarták tolni a NATO-t Moszkvához.
  Hogy is tanították a szoci érában?
  A Nato egy agresszív imperialista katonai tömb.
  Mostanság a bulvár obama buziságáról és állítólagosan férfiből nővé operált nejéről cikkezik.
  Én egy német weboldalon olvastam róla.
  Mindenesetre érdekes 🙂
  Nem tudnak bébifotókat felmutatni két gyerekükről./nyilvánvalóan ,hímnemű feleség esetén adoptált kölkökről van szó/
  A nőnek ádámcsutkája van. stb..
  Előre felépített személyisége lehet a mandrónak.
  Nyilván évtizedek óta melengették,mire előhúzták a kalapból mint első fekete elnököt.Gondosan ügyelve a zsarolhatóságra.

 12. 11: A pápa meg állítólag azt mondta, hogy „Én tudom, hogy nincs Isten, de ennek a sok hülye hívőnek beadom a maszlagot és jól megélek belőle.” Ez is találó, de hülye lennék elhinni, hogy valóban a pápa mondta (mindegy is melyik), amíg nincs valami igen erős bizonyíték rá.
  De ha te mégis elhiszed, akkor nyugodtan nyiss rá egy újabb „Breaking news” posztot. 😉

 13. 12: Obamáék alakváltó űrgyíkok, nem buzi, meg átoperált emberek, nekem elhiheted. A gyerekeik tojásból keltek ki, és amíg el nem tanulták az alakváltást, addig nem készült fotó róluk. Nagyon biztos forrásból tudom, a KGB is megerősítette, itt még fotó is van, ahogy épp átalakul:
  http://disinformant.com/kgb-confirms-obama-dna-is-reptilian-2/
  😉

 14. 12: Komoly irodalma van a neten, hogy Obama anyai családja egy többgenerációs CIA-ügynök család. Ez ellenőrizhető, Michelle átoperálásával ellentétben. És persze zsidó család is. Simán lehet kitenyésztett egyén, kicsit az X-akták stílusában. írnak róla, hogy párosították a kenyai apját a CIA-tulajdon fehér zsidó anyjával egy ösztöndíjprogram keretében. Kiválasztott tenyésztés volt. 😀 😀 😀

 15. 17.

  Sajnálom Arma, ezt csak így jeleníthetem meg. 🙁

 16. 2: A politikust lehet bűnbakká tenni, de tulajdonképpen minden ember politikus a maga szintjén, hiszen mindenki próbál úgy kommunikálni, hogy a helyzetekből maga számára kedvezőbben kerüljön ki, de legalábbis ne rosszabbul.
  És ehhez erőfeszítéseket kell tenni, mert ha nem így állsz hozzá, akkor állandó érdekveszteségeid keletkeznek.
  A politika az érdekérvényesítés tudománya, a jó politikus profi módon képes ezt végezni, a rossz politikus pedig balkezes módon.
  Sajnos ez egy elkerülhetetlen rossz, a való életben elkerülhetetlen.
  De egy jó politikus óriási hasznot tud hozni a képviselt közösségnek, míg ha oda egy balekot állítanak, az összeomláshoz vezethet.
  Viszont a politikusságnak vannak nagyon taszító hozadékai, ott munkaeszköz a kétértelműség, a látszatkeltés, a megvezetés. És aki ezekkel nem tud élni, és nem látja át azokat, az káros lesz a képviseltek számára.
  Ha tudom, hogy én nem vagyok jó politikus, és egy kényes tárgyaláson kell résztvenni, akkor valószínűleg oda olyan embert fogok keresni, aki legalább olyan felkészült az aljas húzásokra, mint az ellenérdekelt fél képviselője.
  És ezt nem lehet vegytiszta szakmaisággal helyettesíteni, mert a szakmailag magas szinten álló felek közül is a nagyobb diplomáciai érzékkel megáldott fogja tudni érvényesíteni a maga érdekét.
  Ez a szomorú helyzet…

 17. Teljesen mindegy, hogy Putyin mondta-e a hasonlatot.
  Nagyon találó és ezért terjed.

  A Putyin-Obama szkanderezésből meg a nemzeti-globális szembenállás látszik.
  Nekem a nemzeti hozzáállás a szimpatikusabb, ezért Putyinnak szurkolok, bár nemzeti szinten jó lenne ha Oroszország nem erősödne meg túlságosan.
  Lehet hogy erre mondják, hogy ideálisan egy többpólusu világot kell létrehozni.

 18. 21: A magyar érdek egy olyan orosz megerősödés és ezzel való magyar szövetség, ahol az oroszok sikeresen gyengíthetik a Kisantant főerejét, Romániát, emellett Ukrajnát, de annyira nem erősödnek meg, hogy pl. megint határosak legyünk. Ez most helyből adott, erősödésük korlátozott, a románokkal egyre rosszabb a viszonyuk, Ukrajnát felosztják és a nyugati széle nem érdekli őket. Nekünk nem többpólusú világ kell, hanem épp ilyen, amilyen most alakul… (ez persze többpólusú)

 19. 24: Leszarom, ki állítja, képek vannak, adatok vannak, ellenőrizhető, más forrásokkal egybevezhető.

 20. 25: Nagyobbrész egyetértek, csak azt nem értem, mért lenne rossz nekünk, ha határosak lennénk Oroszországgal mondjuk a Kárpátok vízválasztója vonalában?

 21. 27: Mert akkor nem biztos, hogy ott akarnák a határt. Kárpátalja egyszer már az övék volt. Most esélyük sincs idáig elijutni, tehát lehetnek nagylelkűek felénk. Jó hogy erősödnek, jó, hogy nem túlságosan.

 22. Szerintem meg teljesen mindegy hol van a hatar, ha a „SZU” babkormanyt pottyant Ukrajna parlamentjebe. Marpedig erre nagy esely van. Az ebbol fakado veszely pedig felbecsulhetetlen, hiszen barmely (pl. teruleti) torekvesuket egy „szuveren” allammal hajtatjak majd vegre, ugy hogy a kezuk latsszolag tiszta marad. A tortenelmi peldakat remelem nem kell sorolnom…

  Valoban ennek a forgatokonyvnek orulnetek a legjobban?

 23. 29.
  Hochstein, sikerült rátapintanod a lényegre.
  Csak a neveket keverted össze: „SZu” = „Usrael”

 24. 28.
  Szerintem az oroszokat nem annyira az bántja, hogy Ukrajna az EU-hoz közeledik, hanem az, hogy ez együtt jár a NATO csatlakozással.
  Oroszországnak nem jönne rosszul egy olyan EU-barát Ukrajna, amelyik nem szarik a tányérjába.

  De ez a mostani helyzet nem annyira arról szól, hogy milyen oroszország, Ukrajna meg az EU viszonya, hanem arról, hogy az USA berágott azon, hogy se Iránt se Szíriát nem tudta térdre kénszeríteni az orosz befolyás miatt, és „bosszúból” Ukrajnán kerestül támadást akar intézni Oroszország ellen.
  De még így is az oroszokat erősíti.

 25. 29:
  Beszoptad a Washington-Jeruzsálem tengely hivatalos propagandáját. Ha ez a Németország nem az a Németország, akkor miért nem elképzelhető, hogy ez az Oroszország nem az a SzU? Washington 5 milliárd dollárt költött arra, hogy puccsal megdöntse a kormányt és saját emberét tegye be miniszterelnöknek. Ebben a pillanatban javaslat hangzik el Washingtonban, hogy 10 milliárd dollárt kell félretenni Oroszország „destabilizálására”.

 26. 31
  Hogy miért kotródtak el Szíria közeléből, feltűnően csöndesen és miért nem támadják meg Iránt, annak sok magyarázata lehet.

  Szerintem nincs meg a technikai (haditechnikai) erőfölényük.

  A Donald Cook incidens és az US Navy cirkálórakéták orosz levadászása (valamint az US drón Iránban, orosz elektronikával történt leszállítása) után valószínűleg paradigmaváltás következett be az US terjeszkedésben.
  Az új csapásirány Ukrajna és valószínűleg a volt szovjet déli köztársaságok területe lesz (felforgatás, lázítás, az ötödik hadoszlop aktivizálása stb.)

  Mert ne feledjük el, hogy a fő stratégiai cél: Oroszország (és majd Kína).

 27. 33.
  Ez nem paradigmaváltás, hanem „ha nem tudunk bemenni ajtón, akkor bemegyünk az ablakon” féle sunnyogás.

  Az USA nem adta fel globalista törekvéseit, sőt… Csak a módszereit cserélgeti, ahogy a mozgástere csökken.

 28. 32.
  Nos, ami az USA altal elkoltott osszeget illeti, az csak mondjuk ugy finoman „elkepzelheto, hogy igy van”. Lathato, tapinthato, vagyis kezzel foghato jele ennek nincs.

  De ha mar az anyagiaknal tartunk, nem gondolom, hogy az orosz szarazfoldi egysegek, repulok, helikopterek ingyen kerultek az orosz-ukran hatarra, illetve a felsegjelzes nelkuli (fel)katonai oroszbarat szakadarok puszira jelentek meg, csupan a buli kedveert Ukrajna kulonbozo tartomanyaiban lazadast szitani es az eletuket kockaztatni.

  „miért nem elképzelhető, hogy ez az Oroszország nem az a SzU?” – a kerdesedbol engedd meg hogy arra kovetkeztessek, te beszoptad a Budapest-Moszkva tengely hivatalos propagandajat. Csak azert mert szabadon engednek mondjuk 4 – amugy artatlanul – bebortonzott embert es rendeznek egy (4 karikas) teli olimpiat attol meg ott nem valtozott sok minden az elmult 60 evben.

  De ez sem annyira lenyges, mint inkabb a valasz arra, hogy az orosz babkormany jobban elnyerne a tetszesed (tetszeseteket), mint egy Unios Ukran tagorszag szabadon valasztott vetzetese?

 29. 35: Természetesen annak örülnék, ha nem bábkormányok lennének – sem Ukrajnában, sem nálunk, sem máshol, hanem olyan vezetése lenne minden államnak, ami nép valós érdekét képviseli, mozdítja előre.

  Hogy ez hogyan lenne lehetséges ezeken a velőig korrupt országokban, ez az, amiről elképzelésem sincs. De hogy egy-egy ország destabilizálása, polgárháborúba lökése, és az agresszív, háborús retorika az ellenkező irányba hat, az elég nyilvánvaló.

 30. 36. Csak egy felmondatnyi kitero: Magyarorszagon vagy barhol az Union belul talalhato-e a szo legszrorosabb ertelmeben babkormany? Es ha igen, hol?

 31. 35: „az USA altal elkoltott osszeget illeti”
  http://www.informationclearinghouse.info/article37599.htm

  Engem főleg az az „other goals” érdekelne, amit Nuland emleget… 😉

  „jobban elnyerne a tetszesed” A francot sem érdekli, mi van Ukrajnában (max amiatt a 200 ezer miatt), viszont világpolitikai realitás, hogy /most már/ nem lehet következmény nélkül belepiszkálni az orosz érdekszférába.

 32. 35.
  „… attol meg ott nem valtozott sok minden az elmult 60 evben.”

  Attól, hogy oroszország végül nem lett USA gyarmat, ahogy Jelcin idejáben indult, azért még lehet különböző a SZU-tól…
  Persze… értem én hogy nem mindenki egyforma szempontok szerint kategorizál.

 33. 37.
  Lengyelország például egész nyíltan az USA bábja…

 34. 16:
  Nem kétséges, hogy Ferenc pápa is megjátsza magát, de van annyira ügyes, hogy nagyon sokan nem látnak át az álarcon.
  —–

  „Elegendő bizonyíték áll rendelkezésre arról, hogy Latin-Amerikában komoly és általános problémával nézünk szembe, az adatok arról tanúskodnak, hogy püspökök több országon átívelő hálózata rendszeresen követett el bűncselekményeket, amelyek az egyház berkein belül köztudottak voltak, ám mégis mindenki mélyen hallgatott az ügyben. A hallgatás folyományaként pedig kisgyerekek sokasága szenvedett aberrált vallási vezetők karmai közt.” – mondta Pam Spees az ügyet vizsgáló nemzetközi jogászcsoport egyik tagja a BBC Mundónak.

  Az UNCAT pénteki ülésén górcső alá kerülő dokumentuma a várakozások szerint név említ majd több olyan püspököt és bíborost, akik bár tudtak a visszaélésekről rendre eltusolták az ügyeket.

  „Értelemszerűen felmerül a kérdés, hogy vajon mennyit tudhatott Ferenc pápa, hiszen korábban ő is a régió püspöki karának tagja volt, valamint arra is keressük a választ, hogy vajon miért helyezett kétes múlttal rendelkező latin-amerikai egyházi személyeket vezető szerepbe” – fejtette ki Katie Gallager, aki szintén részt vesz az ügyet vizsgáló jogászcsoport munkájában.

  Annak ellenére, hogy Ferenc pápa egy januári homíliájában nyíltan beszélt az pedofil egyházi vezetők felelősségéről, a Vatikán által az UNCAT elé terjesztett dokumentumban nem esik szó sem nemi erőszakról sem kínzásokról.

  (bővebben itt:)
  http://latimoport.hu/hirek/5715-bbc-mundo-az-egyhaz-sotet-titkai-latin-amerikabol
  —–

 35. Amikor en babkormanyrol beszelek (azon a videken csakis a szovjet tipusurol termeszetesen), akkor egy ezen olyan rezsimet (politikai iranyitas/uralmi rendszer/ ha ugy tetszik diktaturat) ertek amelyben a katonasag biztositja a rendet es fegyelmet. Hovatovabb a katonai vezeto az elso allami vezeto, vagy az allamfovel egyszinet van a kader. Ahol elmeleti lehetosege sincs a szekekbe ultetett politikusoknak mas – az elore egyezetetettol eltero velemenyt formalni. Ahol az ellenzek nem letezhet, mert ezekben a rendszerekben nincs ilyen fogalom. Ellenseg van es azt a legfobb rendfentarto egyseg (katonasag) a rendszerellenesseg es politikai felforagto tevekenysege miatt meg kell hogy semmisitse. Birosagi targyalasok sincsenek, vagy ha vannak, akkor is csak kiarkatpereket lathat ott az erdeklodo.

  Hogy az erre utalo jeleket nem lehet a kozelmultbol (eppen pont ukrajnabol, veletlenul pont az orosz fenhatosag alatt allo vagy oda keszulo teruleteken) eszrevenni? Kerem aki iezt allitja, az vagy vak vagy szandekosan hazudik.

  Az meg enyhen szolva is multasagos hogy valaki Lengyelorszagot es annak kormanyat babkent emlegeti. Ezen a szinten javaslom, inkabb tessek sziveskedni a bekemenet szellemi mentoraival a kerdest megvitatni…

  Nos, a kerdesem meg mindig ugyan az. Tiszetlettel varom a valaszt.

 36. 43: Hochstein, ez nem bábkormány, ez diktatúra. A kettő nem zárja ki egymást, de nem is ugyanaz.

  Szerintem bábkormány az, ami következetesen nem a választók érdekeit képviseli, hanem egy másik, külső, sokszor ismeretlen csoportét. Ilyen 100%-ban talán nem nagyon gyakori, de ha 50%-ban így viselkedik egy kormány, már az is nagyon sok.

 37. 42: Kösz a cikket, a helyzet sokkal ocsmányab, mint gondoltam! Persze nekem beleillik a képbe.

 38. 45: Valóban eredeti és jó, hogy az LMP ilyen irányba mozdult el. Persze Bocskai helyett hordhatna mondjuk Pázmányt… 🙂

 39. 35 -Hochstein:

  Reménytelenül nem vagy képben.

 40. 43: vagy inkább Hochstein:
  te merre élsz a világban? Komolyan kérdezem, nem cseszegetés.

 41. 49:
  Hochstein Németországban élő magyar zsidó, mindkettőre büszke. Szorgalmasan olvassa a Washington-Jeruzsálem tengely által irányított fősodrú médiát és meg van róla győződve, hogy így a valóság ismeretével rendelkezik. Írásaiból kisüt a hivatalos propagandának még a szóhasználata is. Annyira hisz igazában, hogy néha fél tucat hozzászólóval szemben is állja a sarat. Humorérzéke néha bosszantó, türelme végtelennek tűnő. Különben hasznos tagja ennek a közösségnek, mert elősegíti a sokszínűséget.

 42. 50: Hochstein olyan az itteni közönség zsidókérdés iránt közömbös részének, mint a védőoltás. 😀

 43. 50: „élő magyar zsidó, mindkettőre büszke” en ugy mondanam, mind a haromra 😉

 44. Tibor bá’:
  Elnézést, ez itt totál off, töröld is ki nyugodtan.
  A fideSS kémtörténetéről várható poszt? Szerintem döbbenetes módon bűzlik sokfelől az egész, de a pártkatonák olyan lelkesen mondják fel a tandamot a legkülönbözőbb portálokon, hogy az már komolyan elképesztő. Tényleg ennyi hülye ember van, aki ilyen formában is elhiszi nekik ezt az egészet?

 45. 53. KáGéBéla a szovjet kém, újabb popSimon-ügy hírtévés nyuggereknek. És akkor mi a helyzet a szarlamentben ülő izraeli-magyar kettős állampolgárok tömkelegével? 😀 Kémkedés, mikor már magyar államiság sincsen régóta, értelmezhetetlen kérdés. Meg egyébként is, ki akar ingyenélőket delegálni Bábel tornyába? Vihar a biliben.

 46. 52:
  Ez a te gyilkos humorod. 😀

  53:
  Nincs mit írni róla. A jobbik felfutott a második helyre, mindenki (Orbántól lefelé Gyurcsányon át Mesterháziig) be van szarva. Ezért mindent bedobnak, hogy leállítsák. A hazaárulásra a jobbik hívők igen érzékenyek, ezért találták ki ezt.

 47. 55.
  A Jobbik mindig az ellenprobagandából hízott.
  2010-ben az SZDSZ harmadik erős rettegőkórusa adott a Jobbiknak príma lendületet, most a baloldali szerencsétlenkedés a „szavazz a Jobbik ellen” kampánya.

  Ezek szerint az EP választásokon megint tarolni fognak.
  A radikálisabb fideszesek meg a magukat szégyellő balosok mind oda fognak szavazni…

  Különösen ha megerősödik a nézet, hogy valóban külföldi nyomásra próbálja a kormány szivatni a Jobbikot.

 48. http://www.politicalcapital.hu/wp-content/uploads/pc_elemzes_20140410_az_orosz_kapcsolat.pdf

  „Érdekes, hogy a független, így európai párttámogatással nem rendelkező Kovács az elmúlt évben három jelentés esetében is kapott véleményezői szerepet22- miközben ezen, szakmailag-politikailag jelentős feladatokért komoly versengés zajlik a nagy európai frakciók tagjai között is. Mindhárom jelentés energiapolitikai témájú (például a nukleáris hulladékok tárolása és szállítása), így orosz vonatkozása egyértelmű.
  Mindez arra utal, hogy Kovács Bélának független státusza ellenére jelentős támogatói háttere van az EP-n belül is.”

  Ezek már IGAZI orosz kémek lehetnek, akik az EU bürokratáiként egyengetik az orosz ügyeket. Az akció messze túlmutat a Jobbikon.

 49. Orbán folytatja a retorikai szabadságharcot, most a tényleges életfogytiglant védi meg. Jellemző, hogy a Jobbik ellen kémpert farag, de szívbaj nélkül lenyúlja a programját, persze csak a szavak szintjén.

 50. 58:
  Én még emlékszem, amikor Orbánt tartottad a legjobb politikai megoldásnak. 😀
  Én meg rá szavaztam 1998-ban, de 3 hónappal később megbántam. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük