Breaking News

 

Obama tanácsadója Izraelbe ment, hogy

 leállítsa Irán küszöbön álló megtámadását.

 

Tom Donilon, Obama nemzetbiztonsági tanácsadója, a hétvégén (07.15/16) titokban Izraelbe ment tárgyalni, mert úgy tudják az izraeli támadás küszöbön áll, amit Washington meg akar akadályozni. Donilon találkozott  Binyamin Netanyahu miniszterelnökkel, Ehud Barak honvédelmi miniszterrel, és Yaakov Amidror nemzetbiztonsági tanácsadóval. – Közölte a Fehérház vasárnap, vagyis tegnap.

A találkozón a nemzetbiztonsági tanácsadó megerősítette Amerika szilárd elkötelezettségét Izrael biztonsága tekintetében. Donilon látogatásának oka a növekvő amerikai aggodalom, hogy Izrael még a nyár folyamán, legkésőbb kora ősszel, megtámadja Iránt. A megbeszélés lényege, Izrael meggyőzése arról, hogy a közeljövőben ne támadja meg Iránt. Izrael ismételten jelezte, hogy Irán atomprogramja kritikus fázisba ért, és a letámadás további halogatásának eredményeként Irán a tevékenységét teljesen a föld alá helyezheti, aminek a megsemmisítéséhez egy totális háborúra lenne szükség. Izrael az Amerika vezette támadást szívesebben látná, mint a feladat egyedüli elvégzését, mert azt az arab államok jobban tolerálnák.

Barak honvédelmi miniszter becslése szerint Irán letámadása akár 500 izraeli életébe is kerülhet.  

_____________________________________________________________
_____________________________________________________________
_____________________________________________________________

 

20 gondolat erről: „Breaking News

 1. 500 Izraelit akartál írni, vagy lemaradt egy-két nulla? Mert nekem nem tűnik soknak egy támadás esetén…

 2. @Arma: hat nem ismered Tiborbat? Csalodott lennek ha pusztan abban merulne ki a blog hogy indexes temakat/cikkeket publikal. 🙂

 3. Az Arutz Sheván nem találom a hírt. Viszont ott van, hogy Cameron támogatja, hogy az angol (nem a nagybrit) himnusz a sporteseményeken a „Jeruzsálem” című templomi himnusz legyen.

 4. fokozódik a nemzetközi helyzet:

  internetfigyelo.wordpress.com/2012/07/16/az-irani-ajatollah-felhivasa-nepehez/

 5. „Izrael az Amerika vezette támadást szívesebben látná, mint a feladat egyedüli elvégzését, mert azt az arab államok jobban tolerálnák.”

  A nyelv szépségei:)

 6. 6: speciel egyes arab államok vezetése boldog lenne a nem arab Irán elleni támadástól, kiemelten Szaud-Arábiáé.

 7. 5: valóban aggasztóan beleillik az ajatollah elvtársak felhívása a 2012-vel kapcsolatban keringő világvégés összeesküvés-elméletekbe. Annak idején emljtettük tán itt is, hogy a fici EB hivatalos kjnai közvetítő TV-társaságának nagyn hátborzongató promóciós filmjében Londont támadás éri az olimpia alatt. Makow most felelősséget nem vákllalva közzétesz egy arab nevű faszitól egy konteót:
  henrymakow.com/more_clues_point_to_olympic_fa.html

  Mely szerint Londonban hét, nagy eséllyel atombombát robbantanának. A sztori továbbszövése szerint ennek ürügyén Izrael megtámadná Iránt, de a háttérhatalom Izraelt törli majd le a térképről atombombákkal.
  Én se vállalok felelősséget a sztoriért, csak tájékoztatom a közönséget az érdekes elméletről…

 8. Na ez a hét még nekem is újdonság Gedeon. Már elég régóta kering a neten, hogy bombát akarnak dobni az olimpia alatt Londonra. Ez az elmélet inkább félelmetes, mint érdekes, remélem nem valósul meg. De lehet ez az olimpia csak elterelő hadművelet, hogy mindenki arra koncetráljon s máshol szándékoznak robbantani. Erről nincs titkos infód?

 9. 11: Nekem elárulták az űrgyíkok, hogy az olimpia rendben le fog zajlani, ha minden látogató hagyja, hogy bechippeljék…
  A biztonsági szolgálat főnöke nemrég bejelentette, hogy nem minden olimpiai biztonsági őr lesz képes angolul megszólalni, de azt már nem árulta el, hogy azért nem, mert egy részük alakváltó reptilián lesz!

 10. 9: a főcímlapon és a hjrek rovatban már nincs kinrt. Nyilván mindennap van egy csomó új hír és ott ez nem egy nagy durranás…

 11. Ez már megint egy olyan hír, amit a nagyközönségnek gyártottak.
  A lényeg az, hogy a zemberek fejébe bele legyen verve, hogy TERRORISTA, ISZLÁM meg ATOM.
  És akkor mindenki félni fog, és már nem is néznek olyan csúnyán azokra, aki majd megvédenek bennünket.
  Ha meg nem félnek eléggé, akkor majd jön néhány false flag operations, hogy mindenki eléggé fel legyen háborodva, és hogy a muszlimok is várják nagyon, hogy a mi fiainktól kapják a demokráciát az égből.
  Ennek a faszinak a képen még a szeme sem áll jól.

 12. Elöször is nem obama s nem is netanju dönti el hogy lesz-e háboru vagy sem hanem az világ igaz urai az 13család.Ök mult héten összegyültek londonban s 9-4volt az szavazás aránya az háboru melett de törvényeik szerint teljes egyetértés kell minden döntésben igy elhalasztva egyelöre az 3világháboru mert sziria s irán elleni háboru egyben kina s oroszországelleni háboru is-egyébként az a izraeli felvetés hogy nemsokára iránnak atombombája lesz marhaság mert pontosan tudják hogy iránnak mér régota van atombombája mert kinaiak adtak nekik mert kinai gazdaság iránni olaj nélkül összeomlana két hét alatt s oroszok is védtelenek dél felöl igy ök is leszögezték hogy nem türnek el semilyen akciot-gondoljunk csak török repülögép lelövésére akik mivel nato ország igy az natonak válaszolni kellett volna de putyin villámgyorsan izraelben termett de egy orosz ballasztikus rakéta elötte átszállt izrael egén s igy rögtön telefonált izraeli netanju europai államföknek kik farkukat rögtön behuzva semmitsem tettek–egyébként háboru esetén izrael teljesen megsemmisülne–tul kicsi területe

 13. 15:
  Csak tessék, tessék. Lehet csemegézni. Iránnak már is van atombombája, amiért oljajjal fizetett. Izraelnek felesleges megtámadni, mert lesöprik őket a Földről. Csak tessék, tessék. Ez a kitűnő információ teljesen ingyen van. lehet belőle csemegézni. 😀 😀 😀
  PS: Ezt „imádom” a szélső jobb-ban, hogy olyan irgalmatlanul sötétek.

 14. 15:
  A 13 Gyíkember család! Bizony! De a 9:4, az átverés, ők nem földi matematikára alapozzák a szavazási rendszerüket!
  Egyébként Oroszországot, Kínát és Irán is az űrgyíkok uralják. Naná!

 15. 17,

  ezek után hálát kell adnunk ,hogy minket és a többi gyötrelmes kelet europai országot emberek kormányozzák,mert csak emberek kormányozhatnak ilyen hülyén.

 16. 18: Orbán és Matolcsi is gyíkember! (Meg Gyurcsány is!) Látszik is rajtuk, meg nemrég láttam is őket alakot váltani… Azt hiszitek ők most szabadságra mentek? Hát nem! Mentek egyeztetni a főgyíkokhoz!

 17. 19!
  Persze hogy gyíkemberek.Hiszen hüllő agyuk van..És más frekvencia tartományban tevékenykednek..
  Kígyó Testvériség,sárkány Rend.. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük