(ACs-41) Azok a csodálatos nők – Internet szerelem

Tibor bá’ csodálatos női

 

~q228Nem akarok felvágni vele, de naponta érkezik egy-két E-mail az olvasóimtól. Ezért még nem kell felvennem egy személyi titkárt, meg tudom válaszolni valamennyit magam is, és meg is válaszolom őket. Szerintem az író-olvasó kapcsolat nem ott ér végett, ahol a vevő leperkálja azt a nem is túl kis összeget, és kilép a könyvesboltból.

Na, most a levelek. Mondjuk, olyan nincs, amiben elküldenek melegebb vidékre, de kritikát azért kapok jó- és rosszindulatút egyaránt. A többség mégis arról értesít, hogy mekkorákat röhögött a könyvön, és milyen jót szórakozott rajta. Van olyan levélíró is, aki túlzásba viszi a dolgot, és azt állítja, ahányszor a könyvemből eszébe jut ez vagy az, menten hangosan felnevet mondjuk, leves kanalazás közben. Természetesen mindenkinek megköszönöm méltató sorait, és akinek van valami kérdése, hát, azt érdemben megválaszolom. A levelezés ennél a pontnál általában be szokott fejeződni. Mondom, általában. Volt már azonban néhány érdekes kivétel.

Az egyik ilyen levél írója egy 25 éves nő volt, ami nem számított különlegességnek, de az már igen, hogy bármit válaszoltam neki, az további levelek írására sarkallta. Egy szép napon pedig arra ébredtem, hogy a nő sikeresen kialakított egy tip-top bizalmi kapcsolatot kettőnk között. Szinte már mindent tudtunk egymásról, a lopakodó észrevétlenségben.

A történet itt be is fejeződne, ha egy szép napon nem robbant volna a bomba, de robbant. Erika – az egyszerűség kedvéért nevezzük így – egyszerűen bejelentette, hogy gyereket akar tőlem. Szerintem okosabb lett volna, ha azzal kezdi, tudok-e még nemzeni, de ő ezt a fokozatot diszkréten átugrotta. Nekem pedig egyből beugrott az a G. B. Shaw anekdota, ami szerint az idős, és befutott Shaw kezét megkérte egy fiatal és buta, de persze csodásan szép színésznő azzal az indokkal, hogy micsoda sikeres gyerekeik lesznek örökölve Shaw eszét és a hölgy szépségét. Shaw az ötletet azzal hárította el, hogy a gyerek ne-adj-isten akár az ő szépségét és a hölgy eszét is örökölheti, ami kifejezett katasztrófa lenne. Szóval eszembe jutott, mert ugye nincs új a Nap alatt, de nem akartam plagizálni, ezért inkább más vizekre eveztem, és megkérdeztem, tud-e arról, hogy van feleségem? Tudott.

Akkor azt kezdtem feszegetni, hogy mégis, miként gondolja a dolog bonyolítását? Persze a levelezést abba is hagyhattam volna, de az vesse az első követ, akit nem tett volna a dolog kíváncsivá. Tehát érdeklődtem. Erika nem jött zavarba, azt javasolta, hogy beszéljem meg a feleségemmel a dolgot, mert ő most éppen Németországban vendégmunkás és a „háziak” hamarosan elmennek két hétre. Ezen kívül kijön értem a repülőtérre, sőt fizeti a repülőjegyet, ha nem lenne Euróm.

Euróm éppen van – válaszoltam – csak az a helyzet, hogy a feleségem kifejezetten utálja, ha valaki tőlem akar gyereket. Erika tehát kapott egy határozott nemleges választ. Viszont ez a nő olyan választ, hogy NEM, egyszerűen nem ismert. Kiderült, nem ragaszkodik az utazásomhoz, nem akar elszakítani a feleségemtől, nem akarja tönkretenni a házaséletünket, nem akar a szeretőm lenni. Szóval semmit se akar, csak egy gyereket, és persze tőlem, amit megtoldott azzal, hogy hamarosan hazautazik, átmegy, sőt megpihen Budapesten, és akkor nyélbe lehetne ütni a dolgot.

Erre kitaláltam, hogy utálom a várost, már évek óta nem jártam Budapesten, és ide vagyok ragadva a számítógépem elé. Erika makacssága azonban minden mértéken felülinek bizonyult. Ha nekem nem felel meg, hogy helybe jön – pötyögte le az outlook expressen, akkor találjak ki valamit én.

Ötletek helyett azt kezdtem boncolgatni, tudja-e mitől lesz a gyerek? Tudta. Tudja-e, hogy a művelet 2000 km távolságból nem megvalósítható. Tudta. Hát, akkor adja elő ő az elképzelését. Előadott egy harmadik verziót. Ekkor feszegettem egy kicsit a korkülönbséget, és felhívtam a figyelmét arra, nem a lányom, de még az unokám is lehetne. Válasz: lehetne, de nem az. Ezek után bedobtam, hogy még nem is láttuk egymást. Ezzel egyetértett és leveléhez mellékelt egy fényképet, valamint megnyugtatott, hogy nekem nem kell küldeni fényképet magamról, mert könyveim hátlapján ott virít a képem, majd megtoldotta azzal, hogy milyen édesen mosolygok.

Na gondoltam magamban, ha lúd, akkor legyen kövér és akt képet kértem. Másnap ott volt az aktkép, amit maga készített egy mobil telefonnal. Erre finoman közöltem, hogy a teltkarcsú nőket nem csípem, és hiába emelte magasba mindkét kezét, a jókora tőgyek így is lógnak. Semmi vész – válaszolta – hány kilót fogyjon le? Csak egy szavamba kerül.

Ekkora lenne a férfi hiány – tűnődtem magamban, miközben kezdtem kifogyni az ötletekből, de azért még volt néhány. Felhívtam a figyelmét arra, hogy a gyereknek az egészséges fejlődéshez kell egy apa is. Ezzel egyetértett és megígérte, hogy szülés után férjhez megy, de azért küld majd képeket a gyerekemről. Na, ha férjhez megy, nem lehetne az a gyerek inkább a leendő férjtől? Nem – jött a határozott válasz – mert a pasi tök hülye. Honnan tudja, hiszen még nem is ismeri? De ismeri, az anyja már kinézte neki, pont ezért akart tőlem gyereket. Sakk-matt!

Ekkor ajánlottam a mesterséges megtermékenyítést egy spermabanktól, ahová kizárólag szuperzsenik ondója kerülhet be. Erika angyali türelemmel közölte, hogy erről sajnos nem lehet szó, mert ő még szűz. Na, cseszd meg, új fejlemény! Tehát szűztelenítéssel egybekötött megtermékenyítés, lehetőleg egy ültő helyben. Igen, majd ő megmondja mikor, mert figyelni fog a peteérésre.

Gondolom, azóta is a peteérését lesi, mert a számítógépemen letiltottam a feladót és azon vigyorgok, milyen jó, hogy az elektronikus megtermékenyítést még nem találták fel, most rághatnám a körmöm, hogy fiú lesz-e vagy lány.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
___________________________________________

5 gondolat erről: „(ACs-41) Azok a csodálatos nők – Internet szerelem

 1. „…a számítógépemen letiltottam a feladót és azon vigyorgok, milyen jó, hogy az elektronikus megtermékenyítést még nem találták fel…”

  Egy igazi férfi nem futamodik meg egy gyenge nő elől . Ha kell, küzd a végsőkig… 🙂

 2. ehh, Tibor bá, ne légy papírkutya! Nem így ismerlek (az olvasottak alapján). Menj és hágd meg azt a nőstényt (ha még megy, ha nem vannak megoldások), legalább +1 szűzlány, strigula, talán még rekoder is leszel valahol 🙂

 3. Minato:
  Évával van egy érvényes szerződésem. 🙁

 4. Mellébeszélés az egész (még hogy érvényes szerződés meg miegymás!): csak félsz, hogy a kellő pillanatban csütörtököt mondasz majd . . .

 5. 4 :
  Én maximálisan támogatom a házastársi hűséget. Az szent az én szememben.
  Csak az nem tetszik Tibor bá viselkedésében, hogy nem küzdött a végsőkig, mint egy férfi, hanem egyszerűen letiltotta a hölgyet. (Ez a letiltás olyan nemtelen dolog az én szememben.) 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük