(ACs-30) Azok a csodálatos nők – Ki hogy kapja be a horgot III.

Tibor bá’ csodálatos női

~q228Amikor a 9 több mint 13: Az egész Fejlesztés tudta, hogy a különben jóképű, negyvenes Péter évek óta válik a feleségétől. A folyamat azért tartott elképesztő hosszú ideig, mert nem lakásra vagy gyerekre ment ki a játék, a leendő ex feleség bosszúért lihegett. Ha már neki nem sikerült, amit a fejébe vett (bármi is legyen az), akkor ezért Péternek egy életre fizetni kell, na nem pénzzel, hanem idegrendszerének rohamos romlásával.

A trükk viszonylag egyszerű volt, amiben az előző tárgyaláson a bírónő jelenlétében megegyeztek, azt a következő tárgyaláson a nő „meggondoltam” alapon, egyszerűen felrúgta. A logika nyilvánvalóan az volt, ha Péter ebbe beleegyezett, akkor az neki bizonyítottan elfogadható, ha ez neki elfogadható, akkor nem engedem, hogy megvalósuljon.

Péter 2-3 évig könnyedén vette az akadályokat, de egy idő után idegei a felmorzsolódás jeleit mutatták. Már az „utód” helyére aspiráló kolléganők felkínálkozásait se használta ki. Az emberi ronccsá válás első jelei érzékelhetők voltak. Ekkor gondolta Teri, a Fejlesztés jelentéktelen kis technikusa, hogy eljött az ő ideje.

Teri nem bájait kínálta fel a nőktől megcsömörlött Péternek, hanem a perfolyamat részleteire rákérdezett és hallgatta a férfi indulatos kitöréseit nem egy esetben hosszú perceken át. Aztán szép lassan kialakult az új szerepe, Péter nála szabadult meg felgyülemlő indulataitól. Teri ekkor látta eljönni az időt a cselekvésre. Elsőnek női ráérzéssel analizálni kezdte a válófélben lévő feleség motivációit és rámutatott a lehetséges ellenlépésekre. Felhívta Péter figyelmét arra, hogy ha férfilogikával felvértezve harcol egy nő ellen, akinek nincsenek logikus céljai és nyilvánvaló hátrányokat is hajlandó elszenvedni a másik bosszantása érdekében, akkor csak a sorozatos veszítésre számíthat.

Pétert meglepte ez a nőkre nem jellemző okfejtés, de se mert vesztenivalója nem volt, se pedig nem tudta legyőzni kíváncsiságát, hallgatott a kolléganőre, akinek első tanácsa az volt, hogy a két hét múlva esedékes, sokadik tárgyalásra ne menjen el, és ne is képviseltesse magát.

Amint az várható volt a bírónő ki tudja hányadszor elnapolta a tárgyalást, és új időpontot tűzött ki. Másnap viszont reggel nyolckor a leendő ex telefonon kereste az előre kioktatott Pétert, akit mindjárt bejelentkezés után felelősségre vont, miért nem jelent meg a tárgyaláson. Péter bemondta a telefonba az előre preparált mondatot a közvetlen mellette álló Teri füle hallatára – én nagyon jól érzem magam így, ahogy vagyok, rád pedig a perrel együtt nagyokat szarok – és ezzel letette a telefont, miközben a bal kezét Teri megjátszott ösztönszerűséggel biztatóan megszorította. Életükben ez volt az első testi érintkezés, ami Péternek azon kívül, hogy önbizalmat adott, kifejezetten jólesett.

Csakhogy Zsuzsika, a leendő ex feleség, fél percen belül újra tárcsázott, és Péter bejelentkezése után lavinaként ömlött belőle a szóáradat, amit a címzett kaján mosollyal a szája szélén türelmesen végighallgatott, majd a pillanatnyi levegővételkor némi gúnnyal csak annyit mondott – köszönöm álláspontod ismertetését, az én véleményem az ügyről az előző telefonod óta nem változott, és ezzel újra letette a kagylót – majd Terivel egymásra néztek és elnevették magukat.

Tudod – kezdte Teri a beszélgetést – a feleséged meg van lőve, mert nem tudja, mit szeretnél, pedig nála van a labda, neki kell rúgni, de fogalma sincs, hogy hova. Péter örült az érzékelhető sikernek, hiszen felesége hanghordozását nagyon is jól ismerte, és azon most a végtelen dühön kívül az elbizonytalanodást is érzékelni lehetett. A sikert pedig meg kellett ünnepelni.

Az ünneplés lényege egy közös vacsorázás volt, ami után Péter lakótelepi garzonjáig kísérte Terit. Amikor a panelház kapuját Teri kulccsal kinyitotta Péter olyan természetességgel sétált be rajta, mintha saját lakásába igyekezne. A néhány hete gyakorolt közös gondolkodásnak egyenes eredménye egymás gondolatainak az olvasása lett. Péternek nem kellett sokáig várni, hogy a régóta nélkülözött forró női test izgalmas élményét újra átérezhesse.

Az irodában kettőjük között semmi sem változott, legalábbis a férfiszemek számára, de a féltucatnyi konkurencia már másnap észlelte, hogy ki lett a befutó. Ők meg minden deklarált szándék nélkül majd minden éjszakájukat együtt töltötték.

Aztán valamivel több, mint három hónap után, a következő tárgyaláson, Péter távollétében, a bírónő Zsuzsikát megkérdezte, hogy fenn tartja-e eredeti keresetét. Nagy hirtelen Zsuzsikának fogalma se volt mi volt az eredeti keresete, mert elsősorban azt szerette volna elérni, hogy a férjét újra beidézzék további packáztatás végett, ezért egyszerűen csak rávágta, hogy igen és nyomatékosan kérte a férje újbóli megidézését. A bírónő azonban felszólította, hogy hagyja el a termet és várjon, amíg újra szólítják.

Mivel az alperes másodszor sem jelent meg, nem mentette ki magát, és nem is képviselte senki, a bíróság helyt adott a felperes állandóan változó, most utolsó keresetének, és a néhány perccel korábban jegyzőkönyvbe rögzített akaratának figyelembevételével mondták ki a válást.

Zsuzsika őrjöngött, de saját keresetének megítélése ellen nem fellebbezhetett, Pétert meg nem érdekelte az ítélet, ami két héten belül jogerőre emelkedett. Immáron családi állapota „elváltra” változott, amiről a bíróság térti vevényes levélben értesítette.

Ha már az értesítésnél tartunk, meg kell jegyezni, hogy néhány nappal később Teri is előállt egy értesítéssel, ami szerint gyereket vár, ki mástól, mint Pétertől, akinek a hír nem volt beépítve jövőképébe, de különösképpen nem volt ellenére a dolog. Minden esetre másfél hónap múlva meg lett tartva az esküvő. Igaz a 3500 grammos ifjabb Péter világra jöttére valamivel több, mint egy évet kellett várni.

________________________________________________________

És akkor az eheti angol nyelvű humor

When everyone on earth died and waited in line to enter Heaven, God appeared and said, „I want the men to make two lines: One line for the men who were true heads of their household, and the other line for the men who were dominated by their women. I want all the women to report to St. Peter.”

Soon, the women were gone, and there were two lines of men. The line of men who were dominated by their wives was 100 miles long, and in the line of men who truly were heads of their household, there was only one man.

God said to the long line, „You men should be ashamed of yourselves; I created you to be the head of your household and your family! You have been disobedient and have not fulfilled your purpose! Of all of you, only one obeyed. How disgraceful!”

God turned to the one man, „How did you manage to be the only one in this line?”

The man replied, „This is where my wife told me to stand.” 😀

________________________________________________________
________________________________________________________
___________________________________

7 gondolat erről: „(ACs-30) Azok a csodálatos nők – Ki hogy kapja be a horgot III.

 1. Egyre inkább túlbonyolítják a válást, csak az ügyvéd jár igazán jól.
  És ezt úgy látszik már akkor is kihasználhatták a nők (kicsit együttérzően-indulatosan írtam ezt). Keresztény szellemiséggel nem fér össze a válás úgy látszik.

 2. Minden jogi eljárást túlbonyolítanak.A keresztény szellemiséggel semmilyen per nem fér össze ezek szerint. 🙂

 3. Ha már a jogrend felé offolunk.— A bírók utálnak ítélkezni, imádják húzni a dolgot, amíg a felek meg nem unják, vagy ki nem egyeznek. Ha tehát valaki húzni akarja az időt, arra a bíró partner. — A közjegyzők azonban gyorsan túl akarnak lenni egy ügyön, ezért ő maguk javasolnak kiskapukat, pl. elővásárlási jog kijátszására.

 4. nem rossz, marmint a sztori. igazan eletszagu akkor lenne a tortenet, ha Terike egy 90 ezer forintos, videki, alberletes titkarno lenne, es tenyleg felcsinaltatta volna magat meg az eskuvo elott.
  a jelenseg letezik, aki ferfiember, es ezt nem hiszi, tesztelje le a kovetkezokeppen: hiresztelje el a munkahelyen, hogy lakast keszul vasarolni. tegye hozza, hogy nagyobb osszeget (2, 5 vagy 10 M t stb.) orokolt (mondjuk) a nagymamaja testveretol. szoval talaljon ki maganak valami rokont, meg valami osszeget, ami meg hiheto. toltson latvanyosan sok idot (mondjuk) a Duna House honlapjan (de az Otthon Centrume is megteszi), es kozolje mindenkivel, hogy elsosorban I., II. es XII. keruleti ingatlanban gondolkodik.
  en mint no garantalom, hogy onnantol kezdve az osszes, 90–130 ezer forintos, videki, alberletes, 25+ titkarno p..a, akik mindaddig kb. annyira vettek ot ferfiszamba, mint en ezt az ures joghurtospoharat itt, ebedmeghivasokkal fogja bombazni 😀 csak ugy villognak majd a csetablakok del kozeledtevel…
  de mert jo fej vagyok, a megoldast is elarulom: MEGDUGNI az osszeset, egyenkent 😀 nana 😀 mert is ne? egyvalami, ami viszont nagyon nagyon fontos: SOHA, SEMMILYEN KORULMENYEK KOZOTT NE VEDD LE AZ OVSZERT!!! szoval: barmit mond illetve tesz a a csaj szemed lattara, ovszer marad. tehat meg ha ugy is tesz a remenybeli edesanya, mintha elotted venne be a tablettat, NE VEDD LE az ovszert, hacsak tenyleg nem akarsz a lakasodnak, illetve ingednek gatyadnak egyszer s mindenkorra bucsut mondani 😀 ja, kb. ennyi 😀

 5. 4:
  Kedves Mutter, bölcs dolgokat pötyögtél ide, félre téve a női szolidaritást. És ez az amin megakadt a szemem. Mi a célod azzal, hogy leleplezed a nőket?

 6. tudja, Tibor ba’, azert, mert a fenti eset megtortent, megpedig a volt kollegammal. a srac evek ota sporolt mar a kezdo reszletre. a szulei nem tudtak meg nem tudnak neki segiteni a lakasvasarlasban, szoval nem igazan volt mas valasztasa. kifizette az alberletet, maganal tartott 60 000 forintot ugy mindenre (kaja, neha egy egy par kinai zokni) a bankszamlajan, a tobbi ment a takarekba. iszonyu sokat dolgozott, minden husvetot es karacsonyt bevallalt (az unnepnapokra dupla fizetes jar). ezzel a modszerrel negy ev alatt sikerult osszegyujtenie az I., II. vagy XII. keruleti, 28 nm es garzonja kezdo reszletet. na es akkor elkovette azt a hibat, hogy elmeselte a jelenlegi munkahelyen, hogy lakast keszul venni… ennek eredmenyet, amin nem csak o borult ki, lasd mint fenn. es akkor en mint no, volt kollega es barat elhataroztam, hogy segitek neki. hogy nem hagyom!!!!!!!!!! hogy bar nem a rokonom, nem hagyom a srac lakasat, megpedig azert nem, mert ha valaki, akkor o aztan tenyleg nem ezt erdemli!!!!!!!!!! na es kioktattam mint fenn 3:) szerintem amennyiben sikerul betartania az instrukcioimat, a kecske is jollakik es a kaposzta is megmarad 😀 en nagyon drukkolok neki! szoval tudja, noi szolidaritas is van a vilagon 😀 😀 😀 ezert 😀

 7. na jo, megadom magam. szoval azert is mondtam el mindezt, mert volt valaki, akit nem tudtam/nem tudtunk megmenteni. ez ugy 15 eve volt, vegig kellett neznunk, a megismerkedesuktol a valoperig, ahogy a srac el…ssza (de szo szerint) az anyukaja meg a sajat feje folul a csaladi hazat 🙁 azt a csaladi hazat, amit a srac apukaja epitett az o ket kezevel. hat, ugy latszik, en ezen a mai napig nem vagyok tul, es talan ezert.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük