A női/féfi fotókra leadott szavazatok kiértékelése

A leadott szavazatokból

 

A nőre szavazott 69 %

A férfire 17 %

Nem tudott dönteni 14 %

Nyilvánvaló, hogy a nagy többség – a legjobb szándék mellett se – volt képes szakítani az erotikával, ami szépen belecsúszott az esztétikába. Mivel több a férfi látogató, mint a női, ezért kapott a nő 69 %-ot. Viszont ekkora női arány nincs, tehát a 17 százalékban kell lenni férfi szavazónak is. Őszintén, én ezt a pasit nem éreztem olyan nagyon jónak. Először is a baloldalon, vakbél táján volt egy esztétikát erősen rontó „valami”. Másodszor, szerintem a test mesterségesen gyúrva volt és/vagy az expozíció idejére az izmait ideiglenesen megfeszítette. Vagyis én nem fedeztem fel azt a természetes, ellazulást, amit a (nyilván profi) nőmodellnél tapasztaltam. Igen, egy nőnek domborodni kell, egy férfinek izmosnak kell lenni, de ezen belül meg kell találni a helyes arányokat.

___________________________________________________________________
___________________________________________________________________
___________________________________________________________________

17 gondolat erről: „A női/féfi fotókra leadott szavazatok kiértékelése

 1. Tibor bá szerintem ez a teszt túl szubjektív volt ahhoz, hogy a szavazatokból bármire is lehessen következtetni.
  Nem értek a fotózáshoz, de nyilván más-más póz dukál nőnél, és férfinál. Biztos megvan a trükk, hogy kiből hogy lehet a legjobbat kihozni.

  Másrészt a nőt gondos válogatás után tetted fel 2 pózból is, míg a férfi alanyt Réka dobta be egy linken, nem gondolom, hogy több száz pasi válogatása után.

  Számomra ami inkább érdekes, az a 14%-aki nem tudott dönteni. Én mondjuk azért kattintottam arra, hogy megnézzem az állást. Lehet, hogy más is ebből az indokból tette?

  Harmadrészt, ha a 14%-ot felosztjuk a másik kettő közt, akkor 76 és 24% jön ki, (de inkább 80-20, mert a 14-et is arányosan kéne felosztani) Ez szerintem megfelel a valóságban is a férfi női olvasók (nem kommentelők!) arányát tekintve, nem gondolod? Tehát a világ rendje csak nem borult fel.

 2. 2,

  Dehogynem,csak az itt szavazók jó része nem úgy és abban a trendben nőtt fel,ahogy a mai tinédzserek,akik fűveznek és Rtl club buliznak valahol és transzvesztitákat tapsolnak,ahelyett ,hogy Tibor bá blogját olvasnák és foglalnának állást a tesztben felvetett kérdésekre,mert ez leginkább róluk szól,nem rólunk,akik ezt problémát már meghaladtuk,mind erkölcsileg ,mind érzelmileg.Rég.
  A next generácionról pedig annyit ,hogy egyre buzeránsabb világból meritenek egyre buzeránsabb ihletet,és ez tény.

  Amikor a fiúk nem verik félholtra egymást a lányok kegyeiért,amikor a nők nem áskálodnak egymás ellen egy -egy férfi megkaparintásáért -testvéreim eljött a világvége. 🙂

 3. Én is úgy gondolom, hogy az új világrend szexuálisan már megérkezett.

 4. Ami a szavazók koreloszlását illeti, semmit sem tudunk. Könnyen lehet, hogy Tibor bá blogját inkább a középgeneráció, 30-60+ olvassa… Ezzel a buzizós szöveggel, amit ezen képek kapcsán sokan előadtak, nagyon nem értek egyet: ha manapság elfogadóbb a hangulat velük szemben, szerintem jó, mert így is nehéz nekik, és nem ők akartak azok lenni. Senki sem mondja, légy buzi, van egy kisebbség, aki szereti mutogatni magát, meg a médiában vannak néhányan, de ennyi erővel másféle másság (pl. más vélemények) előfordulását is lehetne sérelmezni. Az, hogy a nők ma kevéssé nőiesek, mint 50 éve, az emancipáció mellékterméke, sokan átestek a ló túlsó oldalára, de nem kell rögtön azt vízionálni, hogy eljött a világvége.

  Ja, amúgy a nőre szavaztam, mert esztétikusabb és erotikusabb is, mint a pasi, aki nekem egyáltalán nem jött be, egyenfazon, túl kigyúrt, mégis nyeszlett. Ez a kép nem versenytársa a másiknak.

  Bocs, még kikívánkozik belőlem: miért ne maradhatna a nő nő, a férfi meg férfi a mai világban is? Ez nem kell azt jelentse, hogy a gyereknevelés-feleségszerep-háztartás töltse ki egy nő életét: egy bizonyos periódusban, amikor a gyerekek kicsik, igen, de előtte és utána?

 5. 4:
  Helyes, már azt hittem nincs „normális” nő manapság. Ez a pasi valóban egyenfazon. Ez a jó jellemzés.

 6. Ooóóó, bár csak igaz lenne, és ez lenne az egyenfazon! Ezt nem mondhatjátok komolyan!

  Az átlag magyar férfi már fiatalon is pocakos, izomtalan. Az idősebb korosztályról (Tibor bát kivéve természetesen 🙂 ) nem beszélve, a velem egykorú férfiak között gyakorlatilag lehetetlen izmos, kidolgozott testű férfit találni, pedig igenis, a sportos, izmos, kidolgozott test nem ciki. És nem muszáj feltétlenül az edzőteremben megszerezni, nekem megfelel a rendszeres fizikai munka által edzetté tett alkat is. 🙂
  Esküszöm, az eszemmel nem tudom felmérni, hogy mi hibát lehet találni abban, ha valaki ad magára és a testére, ha ezt nem viszi túlzásba. Az izom nem csupán esztétikai, hanem egészségi kérdés is, ezt vegyük tudomásul.
  Most már tényleg eldugultam Tibor bá, bocsi, csak ezzel a témával az elevenembe találtál! 🙂
  Valahogy én el nem tudom képzelni azt, hogy a mindennapos edzés, mozgás (nem feltétlenül sport, lehet az túra, vagy kerti munka vagy egyéb erőfeszítés is) ne legyen természetes igény akár férfi, akár nő, akár gyerek számára. És ha ez így van, az óhatatlanul meglátszik a testalkaton is.

 7. 6. Nyugi, Diana 🙂 az egyenfazon nem arra utal, hogy átlagos, hanem hogy olyan, amilyen 12 egy tucat, magazinsrác. Én jobb szeretem, ha vállasabb, nem kell kockahas, elég, ha izmos, nem hájas, az izmos lábakról, jó fenékről nem is beszélve… 🙂
  A mindennapi mozgás fontosságában tökéletesen igazad van!

 8. 6:
  Diana, ez OK. A fénykép pasi valóban 12 egy tucat. persze ezerszer jobb mint a mai átlag. Az én testömeg indexem 23. Na, megyek havat lapátolni, mert olvad. 😀

 9. Ezért nézel ki ilyen jól Tibor bá, és te nem is vagy pocakos! 🙂

 10. Új világrend és a buzulás? Mindez ebből a szavazásból kiolvasva?

  Na ezek után engem ne vádoljatok összeesküvés elméletek kreálásával, vagy hirdetésével.

  Egyébként is a HAARP felelős mindezért. Tudatmódosítással el lehet érni, hogy hetero pasikból buzulósak legyenek. 😀

 11. Minden szavaddal egyetértek Tibor bá..(csak tudnám mért?!.. 😉 )

 12. 10,

  Nincs szűkség csúcstechnikára ,bőven elég erre a tv és a Net és néhány politikailag felkarolt mozgalom ;s törvény.
  Nézd meg mi folyik Bankokban, a legszebb és legkivánatosabb „nők” az utcákon mind „férfiak”. Hogyan reagáljon erre egy átlag tini,ha egy ilyen alapjaiban beteg társadalomban nő eleve fel ?

 13. „Nem tudott dönteni 14 %”

  Tibor Bá! A poszt hiányos volt. A képek közül hiányzott egy kecske. 🙂
  Vagy esetleg egy….

 14. Én is egyetértek Melikével, hogy egyetért Tibor bával. 🙂

 15. 11:
  Mert belőlem 12 nem egy tucat. hi-hi-hi 😀

 16. Tibor bá, nem is értem, hogy akkor miért nem magadat versenyeztetted meg a hölgyike mellett. Itt minden nő oda van érted 😉 Egyből más lett volna az eredmény. 🙂

 17. 16:
  Ha súlyozzuk az életkorral, állom a kihívást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük