(2421) Játszunk együtt!

Tibor bá’ játékos online

 

Egy időre tegyük félre a borút, és játszunk egy jót, mint a régi, gondtalan, szocialista békeidőben! Találtam a netten 6 rendkívül finom, ízléses és – legalább is számomra – roppant szexis fotót. Minden elismerésem a szerzőké. A fotókat felraktam, itt láthatók egymás alatt. Neked nincs más dolgod mint szavazol (itt jobbra), hogy melyik szerinted a legizgalmasabb. Aztán meglátjuk, kinek milyen az ízlése.

első

~at447

 

második

~at460

 

harmadik

~AT459

 

negyedik

~at458

 

ötödik

 

~at457

 

hatodik

~at461________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

27 gondolat erről: „(2421) Játszunk együtt!

  1. Mert mi a nő?
    Dísz a pina körül. 😀

  2. 1 : Nagy élmény volt ez nőként reggel olvasni . ?
    A 6.szép. de én nem szavazok.
    Férfi képek is lesznek ? ?

  3. Nekem a 6. kép tetszik a legjobban, Beyonce. Kicsit hasonlít Jessica Albára, aki nagyon tetszik (tetszene 😀 ) nekem.
    https://images.alphacoders.com/444/4441.jpeg

    A legtöbb szavazat eddig az 5.-re ment, Andrey Yakovlev-re, nekem nem annyira szexis. Beyonce szexis és dögös is egyben, ahogy Jessica Alba is. 🙂

  4. Tibor bá’

    Játszunk.

    Zsike kérdésében benne van egy állítás.
    Valami olyasmi lehet, hogy önző és hímsoviniszta vagy.

    Tudod bővíteni a képek listáját?
    Érdekes lehet a nők véleménye a férfiképekről.

  5. Szépek ez vitathatatlan , de egyiktől sem ájulok el, pedig létezik olyan kép is.
    Többségük túl sovány nekem.
    Húst a férfiaknak, a csontokat a kutyáknak !

  6. Rendben van, nőkívánságra lesznek férfiak is.

  7. Az elsőből szinte semmisem látszik, csak képzelődni lehet róla, de a szavazás jelenlegi állása azt mutatja, hogy elég sokan jobban szeretnek képzelődni, mint látni.

  8. 08 – KS:
    Egyetértek, én is rá szavaztam.

  9. 01:

    én ezt úgy ismerem, anno a nőgyógyászat gyakorlatvezetőmtől, hogy

    „belülről minden lány tökegyforma- csak a csomagolásuk más”

    Az 1. lenne nálam is a befutó- de a kép minősége miatt kb egy dinoszauruszénak néz ki az állkapcsa. Így marad az 5., biztos, ami ziher alapon.

  10. Csakis 1. Én cseppet romantikus alkat vagyok, a titok jobban vonz.

    Rájönni, mi érdekli, meghódítani, ha lehet. Az udvarlás hosszú, de az ejakuláció rövid. „Közösülés után minden állat szomorú.”

    1 kalotaszegi: Eredetileg ez sokkal kínosabban van megfogalmazva, de nem írom le, mert csak. 🙂

    Nagyon jó képek. Respekt!

  11. 13 .
    Az első simán lehet transzvesztita a nagy ormány , áll ,a csontos könyök és az alkar jól kivehető fejlett feszitőizmai miatt . Te könnyű préda lennél Thaiföldön 🙂
    Az ötödiket meghagyom a gádzsoknak , és Mosogépszerelővel értek egyet, egy nő legyen olyan ,mint a karácsonyi töltött liba , telten karcsú, és jó puha , jó nagy seggel és hatalmas csöcsökkel , tele életkedvel és természetesen ötven felett 🙂

  12. Zsikének üzenem, hogy nagyon sok mai nő viselkedése alapján bizony nem több, mint az első kommentben említett jelenség.
    Csak a mai nők már elszoktak attól, hogy elvárások a nők felé is lennének, és nem csak annyi, hogy nézzen ki jól, amit azért elég sok nő tud hozni, ha nem zabál annyit, mint egy víziló.

  13. 14 Kalotaszegi:
    Voltam Bankokban vagy tizenötször, láttam pár ladyboy-t. Ők abból élnek, hogy szükség van rájuk. Tuti nem gyúrnak.
    Nem szeretek ott lenni, turistaként soha nem voltam, és nem akarok oda utazni. Nagy ott a szegénység.

    A mell nyilván nem bizonyíték, a könyök gyanús, ezekben igazad lehet. A derék karcsúsága és a popó alakja nekem inkább nőre, mégpedig fiatalra utal. Tibor bá’, ha kiderül, hogy fiú, csalódom benned. 🙂

    Nagybátyám is veletek értene egyet. Szerinte egy nő 70 kilónál kezdődik. Oroszország a nektek való hely, ott vannak bárisnyák. Sőt. Ott egy nő, ha karcsú dereka van, helyből szépséghibás. Táncoltam csinos lányokkal, és képzeld, göngyöleg van a derekuk köré csavarva, mert Grísa is válogatós. Ha nincs vastag derék, szépséghibás.

    Amúgy a legszebb nők Magyarországon, és kapaszkodj meg Libabonban vannak, a keresztény arabok között. Simán össze lehet téveszteni őket a budapesti belvárossal. Oroszország csak ezek után jön, Amerika meg sehol.

    Ki látott sok szép nőt, és merre? Ausztráliában nem jártam, de az Angolok jó hogy szigeten élnek, nehogy elterjedjenek. 🙂

  14. 16:

    Nálam a dobogós természetesen Magyarország (bár sajnos a többségüknek nem sok esze vagy tartása van, ha szép)
    2. hely: Montenegró – nem hittem el, a pici országban mennyi jó nő van:
    170 cm- nél kezdődnek és (jó, nyáron voltam) szép, napbarnított sima bőr, hosszú combok hozzá vékony, atlétikus alkat.
    A dolog szépséghibája csak az, hogy a montenegrói srácok meg 180 cm- nél kezdődnek és kb mind vizilabdázó- alkat 😀

    Az angolokkal egyetértek :DDD
    Bár mondjuk Gemma Atkinsont nem hajtanám el.

    Nem kéne egy szép ÉS okos nők topikot is csinálni végre 😉

  15. Azért az érdekelne, hogy az 5. helyezett miért kapott kétszer több szavazatot, mint az első.

  16. Nálam a hatodik számú a következő. Vadságot, játékosságot vélek felfedezni az mosolyában.

    18 Tibor bá’: Fiatalság naív. Talán a lesütött szem egyfajta elfogadást, behódolást jelent. Tény és való nagyon szép, de nálam csak a harmadik lenne. Az orosz kislány (4) nekem sok, a többi meg nem érint meg.

  17. Az elsőről nehéz véleményt mondani, hiszen nem látszik a feje, az arca. Az ötödiknek szép dús a haja, bájos és szabályos az arca, karcsú a dereka, formásak de nem túl nagyok a mellei, és igen nőies az egész testtartása. Melegség árad belőle. – Ezért kapott mégegyszer annyi szavazatot.

  18. 16
    Aminektégö
    ”Amúgy a legszebb nők Magyarországon, és kapaszkodj meg Libabonban vannak, a keresztény arabok között. ”

    Hízelgő, de szerintem Ukrajnában és Bulgáriában,a szépségérzékelésnek a másik nem irányába nincs etalonja,ahogy ezt a nyugai kultura állitotta be és táplálta a férfiakba idióta barbi-baba ideáljával és szépségversenyeivel. 🙂 Egy kongoi férfi rá se hederiteni a magyar szépségkirálynőre ,ha ott lenne mellette egy jó kövér néger asszony ,mert ö természetszerűen választ,nem betanult sablonok szerint 🙂
    Azt még elfogadnám,hogy nagyon szépek az arab nők,de ,hogy pontosan a keresztény arab nők miért lennének szebbek a nem keresztény -muszlim nőknél arra szeretnék egy épkézláb magyarázatot kapni. A keresztény hit teszi szebbé spontán őket vagy inkább arról van szó,hogy egy idegen férfinek esélye sincs perverz pillantásokkal végigpásztázni egy arab muszlim hajadont . 🙂

  19. „Rendben van, nőkívánságra lesznek férfiak is.”

    Tibor ba
    Es velem mi lesz? : D 😀 😀 (bocsanat)

    Egyebken messze az elsö a legjobb kep.

  20. „nincs más dolgod mint szavazol (itt jobbra)” – az merre van???
    Amint új poszt jelenik meg, a szavazás leáll.

  21. 21 Kalotaszegi:
    A poros utca sarkán volt egy starbucks. Ott ültünk a német partnerrel ketten, és egyetlen nőn nem volt burnusz, hidzsáb, vagy mifene. Pont úgy öltöztek, mint itthon, nyáron a belvárosban. Magassarkú, kivágott blúz, satöbbi. Még az arcvonások sem voltak „szokatlanok”, mint pl. Japánban, vagy Kínában. Épp olyan csinosak, kedvesek, mosolygósak voltak, mint itthon. Nem hangoskodtak, nem jártak lesütött szemmel, voltak karcsú hölgyek, molettebbek, családosak 1-2 gyerekkel. A gyerekeket simán össze lehetett volna keverni egy magyar óvodai csoporttal, nem lettél volna rá képes kiválasztani, melyik arab.

    Még egy apróság, a bőrszín. Nem voltak barnák, maximum strand-barnák, az se mind. A férfiak is eléggé európai vonásokkal rendelkeztek. Ha egy magyar, egy olasz, és egy itteni csoport embert összekevernél, az olaszt könnyebben kiválasztanád a magyarok közül mint ezeket.

    Mellesleg egy érdekesség tőlük:
    Azt mesélték, hogy nekik észnél kell lenni mindig, mert őket mindenki utálja. Mindenki más azért mert arabok, az arabok meg azért, mert keresztények. Hogy mennyire keresztények, azt nem tudom. Templomot láttam, vallásosságot egyáltalán nem. Egy lakás belsejét láttam, a vízipipa volt az egyetlen szokatlan dolog, de azt ki is próbáltuk. (Nem dohányzom, de érdekes volt, hárman szívtuk egyszerre, mert több kivezetése volt, és a szopókát papírból bontottuk ki, mint egy rágógumit.)

    Furi volt, hogy a két kisgyerek, (kisfiú kislány 5-6 évesek) puszival búcsúztak tőlünk is lefekvéskor. Képzeld, mint a rokonaimnál! Angyali szőke mosolygós kölykök.

  22. 22 – Curix:
    Szerintem holnap te is kigyönyörködheted magad. Erre a posztban tettem is egy kaján megjegyzést, de Éva kitöröltette velem (jobban mondva ő törölte ki). Nem tudom miért, de elég régen együttérez veled.

  23. 17. Ouse M. D.
    Egyetértek, én is lehidaltam a montenegrói lányok láttán. Ráadásul én pasikat alig láttam, míg a bomba csajok 5-6 fős falkákban mászkáltak.

    Szarajevóban is van sok szép nő kék szemmel és fekete hajjal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük