(2393) Halló, itt a másvilág beszél

Tibor bá’ szatirikus online

 

Az utóbbi időben többen rám akarták tukmálni a másvilágot (tegnap Kékavian a reinkarnációjával) 😀 A tukma reakciójaként kaptok ma egy szatirikus reprízt. – – –  Senki se él örökké, de erről a fiatalabbak nem tudnak. Akik viszont tudnak róla, azok ragaszkodnak a másvilághoz, ahol boldogan (vagy boldogtalanul) folytathatják az életüket.  Üzletet ebből eddig csak a papok tudtak csinálni, de ebben a globális izében szabad a gazda, és az csinál hülyét a másikból, akinek kedve és fantáziája van hozzá. Amerikában például sok tízmillió ember fut a pénze után. Éppen tegnap olvastam, hogy az összes amerikai bankban 6840 milliárd $ elhelyezett betét van, de a bankok összesített tőkéje mindössze 273 milliárd $, ami ha jól számolok mindössze 4 százaléka a betéteknek. Hová lett a 96 %? Most persze könyörögnek a betéteseknek, hogy nem vegyék ki a pénzüket. Én különben nem sajnálom az amerikai középosztályt, jólétük érdekében az egész világot kizsákmányolták, de most speciel az (amerikai) másvilágról akarok írni, amivel kapcsolatban egy jó hírrel szolgálhatok. Megnyílt az első telekommunikációs szolgáltatás a Másvilág és a Föld között.

Legyünk őszinték, azért ez nem semmi. A szilikon-völgy eddig sok mindent csinált, de ez minden képzeletet felülmúl. De miről van tulajdonképpen szó?

Egyszerűen fogalmazva, mostantól kezdve mód nyílik arra, hogy elhunyt szeretteinknek üzenjünk. A tarifa szavanként (az inflációra való tekintettel) 1 $, ami természetesen előre fizetendő. A telekommunikációs technika a következő. A szolgáltató rendelkezik vég-stádiumban lévő, gyógyíthatatlan betegek hálózatával, nevezzük őket „postás-lelkeknek”, akik az üzeneteket a címzett személyes adataival együtt kívülről megtanulják, aztán amikor rájuk kerül a sor, meghalnak.

A postás-lélek, amint átkerül a Másvilágba, első útja a felvállalt elhunyt lelkek felkeresése és a bemagolt szöveg elmondása, miközben köteles gondosan figyelni arra, hogy az üzenet más, illetéktelenek ne hallhassák meg. A szolgáltató szívesen válaszol minden kedves érdeklődőnek amennyiben megkeresik a következő honlapon < www.afterlifetelegrams.com >.

Én magam nagy érdeklődéssel várnám a választ a következő néhány kérdésre:

1)Van-e lehetőség válasz kapásra (bérmentesítés természetesen itt a Földön értendő)?

2) Mi a garancia arra, hogy átköltözés közben a hajlott-korú postás-lélek fejéből nem száll ki az üzenet.

3) A postás-lélek tudja-e teljesíteni vállalt kötelezettségét abban az esetben, ha hozzátartozóm (ne adj isten) a Pokolba került, míg ő a Mennyekbe jutott, illetve fordítva?

Amíg ezekre a kérdésekre nem kapok választ, a túlvilági telekommunikációmat, elsősorban anyagi megfontolásból, a hagyományos gondolatátvitel útján bonyolítom. Igaz, egyelőre még csak kísérleti fázisban van, viszont költségmentes. Különben se tudnék semmi mást üzenni, mint „várjatok meg, hamarosan jövök.” Aztán, hogy oda kerülök-e, az kétséges. Különben a mindenhatónak kutya kötelessége kialakítani valamifajta kommunikációs kapcsolatot a pokol és a mennyország között, mert még a nemzetközi jog is pártfogolja a családegyesítést. Pont az isten ne tudna róla!

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

 

23 gondolat erről: „(2393) Halló, itt a másvilág beszél

  1. Elsőnek is Áldott Karácsonyt minden olvasónak, és Tibor bá’-nak!
    Másod sorban a témához szólva, csak a mi kultúrkörünkben van ekkora idegenkedés a reinkarnációtól, bár a feltámadás nem mintha ugyan az lenne… Világ jelentős többségében ez teljesen megszokott vallásfilozófiai alaptétel, és a buddhista vonalon ez annyira erős, hogy a vallási vezetőt is ez alapján választják.
    Hozzáteszem maga a szolgáltatás jó nagy lehúzás, mert egy valamire való médium kétirányú kommunikációra is képes, és nem kell szenvedni túlvilági telegrammal, ami sehogyan sem számonkérhető(talán pont ezért csinálják így)…

  2. 🙂 Jót mosolyogtam

    Valójában amit ezzel a postás üzenettel mint kereskedéssel csinálnak az pont olyan humbuk mint az asztrológusok kereskedése és a többi jósé.

    Bár a budhista főiskola asztrológia szakán is elvégeztem egy studiumot (4év) de a meglátásom jóval racionálisabb vagy isten tudja.
    Az elhunyt ha nagyon beteg sokáig szenved a betegségében netán kómában van esze ágában sincs meg lelki ereje se holmi üzenetekkel foglalkozni hiszen a lélek is beteg annak odaát is idő kell mig helyre jön.
    Másik nem ugyan abba a dimenzióba kerülünk a földről hanem mindenki a tudatossága mértékének megfelelő szintre.
    És ezt látjuk még szűk családi körben is hogy vérrokonok sincsenek egyszinten sok esetben csak hasónlóban.

    Van reinkarnáció de sokkal bonyolultabb és mindőnk naponta 7 dimenzióban dolgozik ki ki a általánosan megszokott rezgésszinten.
    Pl Tibor bá’ mikor fordit a mentális szinten tartózkodik mikor itt vitázik inkább az érzelmi szintjén a eddig megélt és elfogadott érzelmei keltette gondolataival.

    Mivel az anyag eleve rezgés igy testünket egy hologram tartja olyanná mintha alig változna ha a tükörbe nézünk nap mint nap. ( mondjuk 70 év alatt sokat változik mint a fénymásolás mikor mindig a másoltról másolunk ujra a sejtek osztódását szimbólizálva, igy azok is másolják állandóan magukat) Ez a hologram sérül a lelki sokkhatások alkalmával ami a fizikai szintre már betegségként hat – majd a test teljes hasznavehetetlensége okán halálnak nevezett átlépés azaz a biologiai test levetése, de a finomanyagi szintü testünkkel tovább egzisztálunk mint érzelmek értelem tudat.

    Aki volt halálközeli élményben részesitve az igazat ad nekem mert megtapasztalta. És ÉN is ezért tudom. Nem a haláltól fél az ember hanem a szenvedéstől a fizikai fájdalomtól inkább.
    .

  3. 01 & 02:
    Én mindig jobbat és jobbat remélek, és mindig rosszabb és rosszabb dolgokat kapok. Hogy ezt én mivel érdemeltem ki, csak a jó isten tudja. 😀

  4. 03 Tibor bá’ !
    Te javithatatlan materialista vagy, de igy szeretünk…..Közel sem biztos, hogy Neked van igazad , bármennyire is nagy az arcod ! 🙂

  5. Tibor bá,

    „Hogy ezt én mivel érdemeltem ki..”

    Kell neked ilyen posztokat írni.. 😀

    Két szőke nő beszélget:
    – Képzeld, beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra!
    – De hát az rengeteg pénzbe kerül.
    – Na és? Egyszer élünk… 😀

  6. Kedves Tibor bá’ fogadd tőlem, nálam működő szellemi rendellenességként….Vagy furcsaságként…

    😀

  7. Nekem az tetszik, hogy az ilyen ezoterikus lelkivilágú emberek azzal magyarázzák, hogy ezek a jelenségek nem vizsgálhatók tudományos eszközökkel, mert ezek érzékszerveink számára nem elérhetők.
    Akkor viszont azt nem értem, hogy honnan rendelkeznek ilyen alapos, mondhatnám tudományosan módszeres ismeretekkel a nem anyagi világ szerkezetéről és működéséről.
    Nyilván csak spekulatív úton, majd ennek eredményét másoknak átadva, ami az egész valóságalapját enyhén szólva is megkérdőjelezi.
    Erről mindjárt eszembe jut az a középkori teológiai vita, mikor egyes vallási ideológusok késhegyre mentek azon vitatkozva, hogy hány angyal fér el egy tű hegyén…

  8. 4, 6 & 7:
    A háború alatt 10 éves voltam. Anyám spiritiszta szeánszokat tartott. Én meg elbújtam az ágy alatt és láttam, hogy amikor a szellem megjelent, az anyám a térdével emelgette az asztalt. Dédanyám megidézett szelleme mindent megjósolt, csak azt felejtette ki, hogy unokája (33 éves édesanyám) néhány hét múlva meghal. – Hiába na, a szellemek már akkor is slamposak voltak 😀

  9. Tudjuk, hogy Isten, vagy bizonyos istenek nevében mérhetetlen mennyiség bünt
    követtek el. Azt is tudjuk, hogy a kísértetekről és más hasonló dolgokról kieszelt
    babonákkal az örületbe lehet kergetni az embereket. Mind az isten hitet, mind a lélekben való hitet fel lehet használni arra, hogy tömegeken uralkodjanak, hogy tömegek gondolkodását és cselekvését bénítsák meg.
    Ez esetben viszont számba kell vennünk annak lehetségét is, hogy az istenben és a
    lélekben való hit éppen úgy manipulatív eszmerendszer, mint a materializmus és nem
    szolgál más célt, mint az emberek féken tartását. És ez így is van. Ez teljesen igaz. Ezek
    a rendszerek sem különbek a materializmusnál, ami a felhasználásukat illeti.
    Vajon mi bizonyíthatná, hogy van lélek? É mi bizonyíthatná, hogy van isten?
    Az a jelenség, hogy az ember állítólag emlékszik egy másik életében viselt nevére, vagy
    egy korábbi lakhelyére, nem bizonyítja, hogy van lélek, és nem bizonyítja, hogy a lélek
    az idők folyamán úgy változtatja a testeket, mint az ember a ruhákat.
    Ha két ember egymástól ezer kilóméter távolságban, ugyanabban a pillanatban
    ugyanazt rajzolja le, még mindig nem bizonyítja a lélek létét.
    Akkor mi lenne a bizonyíték a lélek létezésére? Gondolkodjon el ezen! Mi
    bizonyítaná be, hogy van lélek?
    A testen kívüli létezés bizonyíték lenne a lélek létezésére.
    Feltéve, hogy ezt a jelenséget tudatosan és szánt szándékkal el tudjuk állítani, tetszöleges időben, rendezett laboratóriumi között.
    Nos ezen már túl vagyunk. 1952-ben egy magántökéböl finanszírozott kísérletsorozat
    az említett módon, laboratóriumi körülmények között bebizonyította a lélek létezését.
    Rövidebb-hosszabb időre létre lehet hozni olyan állapotot, amelyben az ember a
    testétől szabadon mozog, él, gondolkodik, emlékezik, döntéseket hoz és cselekszik, és a
    testtől kisebb- nagyobb távolságból irányítja a testét.
    Ez a rövidebb hosszabb idő néhány perctől néhány évig terjed.
    Amíg ön azt hiszi, hogy a tudomány az, amit beírnak a tankönyvekbe, meg hogy a politikának nincs hatalma a tudomány felett, addig elképzelni sem tudja, hogy emberek milyen kincseket fedeztek már fel.
    A lélek tana – a 17. lecke a világról
    Julius Andan – VILÁG A SZÍNFALAK MÖGÖTT

  10. L.S.
    A mai világnak még mindig igen jelentős része vallásos, és hisz a lélekben.
    Sőt, az országok nem kis része még mindig hívő ideológiákat vall, a legmagasabb politikai szinteken is.
    Ugyan mi akadályozhatná meg őket abban, hogy ezeket a bizonyítékokat újra meg újra felmutassák, demonstrálják, szembesítsék őket a világgal, hiszen ott meglenne a szándék, anyagi forrás ehhez?
    Ennek csak egy oka lehet, ezek a kísérletek nem ismételhetőek, mesterségesen előállíthatóak, így bizonyíthatatlanok.
    És akkor ott vagyunk, ahol a part szakad…

  11. A lélek és az Isten nem vallási kérdés, nem hit kérdés, hanem a tudomány legfontosabb kutatási területe. A tudomány számára nem lehetnek tabuk.
    A lélek eredetileg azt jelentette, hogy az ember lényege egy halhatatlan, időtlen, a fizikai univerzumtól független valami.
    Az Isten a kezdet kezdetén nem egy óriási hatalmú zsarnokot jelentett, hanem csupán
    az embernek azt a bizonyosságát, hogy lehetséges a fejlődés.
    Az isteni szó azt jelentette, hogy végtelen. Hogy van út felfelé.
    A civilizációban az első monopólium a lélek és az isten volt. Agresszív vallásokkal
    kezdődött, amíg mindenkit meggyilkoltak, aki ellent mert mondani a dogmáknak. Azután pedig a legújabb dogma egyenesen kijelentette, hogy lélek nem létezik.
    Az egész történelem folyamán a legnagyobb tabu a lélek kutatása volt. Minden korban halál járt érte.
    Amikor a legfelsőbb kaszt elkezdte leváltani a vallásokat, beengedték a világba a fegyelmezett gondolkodás talán legnagyobb vívmányát, amely nem más, mint a tudományos kutatás módszertana. Ez az, ami lehetővé tette a technikai fejlődést.
    A kaszt beengedte a világba a technikát, ami igazi csodának tünt a babonák által megnyomorított ember szemében, majd óriási propaganda munkával elkezdték
    összemosni a technikát, a tudományt és a materializmust.
    Így járatták le a lelket és vették rá az embereket, hogy tagadják le magukat, vagyis hogy fogadják el a materializmust.
    A tudományos kutatás módszertana alkalmas a valóság megismerésére. Nem kell hozzá hinni semmiben.
    Ezzel az eszközzel meg lehet találni és meg lehet ismerni bármit, ami létezik.
    Beleértve a lelket is, beleértve az Istent is. Éppen emiatt a lélek és Isten ma olyan hatalmas tabu, amilyen még soha nem volt.
    A lélekre azt mondják, hogy nem létezik, istenre pedig azt, hogy a vallások magánügye és a tudomány nem kutathatja Istent.
    Ezt úgy nevezik, hogy a vallás szentségének védelme. De ez nem az. Ez csak egy babona védelme. A régi rendszer maradványainak védelme.
    A lélek és az Isten nem vallási kérdés, nem hit kérdés, hanem a tudomány legfontosabb kutatási területe. A tudomány számára nem lehetnek tabuk.

    A lélek tana – a 17. lecke a világról
    Julius Andan – VILÁG A SZÍNFALAK MÖGÖTT

  12. Re: hubab
    Nagyon is vannak bizonyítékok, de ezeket klasszikus lejáratással, vagy elhallgatását elmismásolni. Másik klasszikus trükk a tömérdek fake infóval való felvizezése a témának, ami kellő mennyiségű infó után már csak komolytalan lesz, egyszerűen azért,mert csak a bennfentesek tudják az igazságot…

    Mondok egypáldát, pl volt már részem metakommunikációban, ami fel sem tűnt elsőre, csak utólag esett le. Előadó párhuzamosan beszélt verbálisan, és direkt célzattal metakommunikációban velem…

  13. Racionalitás és lélek
    Isten keletkezése előtt…
    A tér – idő keletkezése

    Jobb mint Julius Andan

    Fizika matematika az alapja.

  14. Azt nagyvonalúan eleresztettétek a fületek mellett, hogy a világ még mindig tele van teljesen vallási alapvetésű országokkal, ahol a vallás és az állam nincs is szétválasztva.
    Ennek ellenére istenről, lélekről soha nem konkrét demonstrálható bizonyítékok alapján nyilatkoznak, amelyek mindenki számára bizonyító erejűek lennének, hanem prófétai kinyilatkoztatásokra, ősi jelenésekre hivatkoznak, szóval csupa olyan dologra, amely csakis feltétel nélküli hitre alapulhat, mert megismételhetetlen, megtapasztalhatatlan.
    Ha léteznének ilyen nyilvánvaló bizonyítási eljárások, akkor mi okuk lenne rá, hogy ne ezek alapján győzzék meg a hitetlenekeket, hanem feltétlen hitre biztassák híveiket?
    Mi okuk lenne rá, hogy eltitkolják a valódi bizonyítékokat, ha azok számukra hasznosak lennének világnézeti vitákban?

  15. 15 – hubab:
    Dehogy eresztettem el a fülem mellett. Egyetértek. Azok jelentkezzenek, akik hisznek.

  16. 16.
    Hát persze, hogy nem neked szólt az üzenet… 🙂

  17. hubab
    A vallás sok helyen ma még a ország berendezkedéséhez való hatalmat szolgálja azért van egybe és ez politika! Mert ezzel jobban lehet fanatizálni a tudatlanokat ahol nincs iskola tanitás csak analfabéták tömbkelege. Nem véletlen, hogy a hatalomhoz főleg az utólsó 2000 évben három olyan vallási formáció kapcsolódott ami kemény kézzel csak a saját dogmáját erőszakolta…
    Nost a coran ami szintén ugyan 600 években „keletkezett” látható is rajta az a babonaságokkal tüzdelt erőszakos térités mint volt annó a máglyákkal és más inkviziciós dolgokkal a tudás ellen.

    Igen a buta politikusok nem akarják, hogy az emberek tudjanak mert mégis milyen ciki ugye 8 általánossal a csúcson nyomni a faxságokat, vagy részegen. (EU vezetésben)És sok esetben nem az a vezető aki rátermett hanem aki a legerőszakosabb vagy jól tud simulni az erőszakos fenekéhez.

    Nem hinni kell mert XY azt mondta hanem megfigyelni a természetet kisérletezni vagy éppen csak tennünk a dolgunkat és menet közben a természet maga feltárulkozik, aztán a nehezen értelmezhető jelenségekre ugyis elkezd az ember kotorászni keresgélni…én igy jutottam el Kisfaludy előadásaihoz ahol ugyan nem mindenre de sokminden átélt jelenségre magyarázatot kaptam.

    Amikor haldóklókat ápolunk sok megmagyarázhatatlan jelenséget érzékelünk és ez magyarázatot kiván.
    Még egy kutya elaltatása mert idős és beteg ha igazán szerettük társként érezni lehet a fájdalom megszünése után a lélek kiszabadulását a beteg testből. Emberekkel meg még inkább érezhetőek a megmagyarázhatatlan jelenségek amikből már nem csak az érzékek hanem láthatósága is van a ” ? ”

    És ha nem frászt kap éppen az ember akkor keresi a élmény mibenlétét – legalábbis én ezt tettem. Kiváncsiság tudásra való éhség. MIÉRT? A miért pont velem történik?

    A vallások sőt ma az orvos tudomány is tagadja sokszor vagy leredukálja a hit kérdéskörbe vagy a „bolond szegény de kár érte” cimübe.

    Ugyan kotorásznak a Cernbe de látható a szándék inkább katonai hatalmi játék amennyiben antianyagot ugy tudnának előállitani, hogy csak egy egy városnyit, országnyit tüntethessenek el büntiből fegyelmezésből a hatalmi játszmában, és ue a gravitációs távcső kisérlete is kémkedésre az ellenfél mit is rejteget?
    Ez mind inkább politika vallási köntösökbe vagy technikai megoldásokba ágyazva.

    A benső HIThez nem kell vallás, azaz az is vallás, hogy nincs.
    A HIThez tudás kell slusz passz.

  18. Re:15
    Régebben írtam már, talán itt, hogy a két szememmel láttam CT felvételen egy hölgy lelkének a képét. Nagyon örült, hogy látszódott, mert elmondása szerint direkt „tréningezett” a vizsgálat alatt a láthatóság érdekében. Felvételen kb úgy nézett ki, mintha egy „fényes” cseresznye méretű valami lenne a Talamus kellős közepén. Hölgynek nincs agytumora, másik időpontban készült felvételen nem volt már ott semmi… Meg tudom szerezni a felvételt, de ha beraknám, akkor is fotóboltot kiáltanának, és fröcsögnének, hogy kamu a felvétel…

    Eleve ez a korszellem nem szívesen foglalkozik transzcendens dolgokkal, sőt egyenesen tagadja. Ha még is foglalkozik vele, azt is suttyomban, lásd három betűs szervezetek parakülönítményei(elismertem volt/van az oroszoknak, és az amerikaiaknak is). Hozzáteszem a magyar Rendőrség is használ parafelderítőket a nehezen megoldható eseteknél, csak nem reklámozzák, mert nem bizonyító erejű az eredmény, de nagyban segíti a felderítést…

    Hozzáteszem már önmagában egy olyan kutató, aki a határterületen kotorászik, játszik a munkahelyével, és a reputációjával. Idehaza ráadásként baromira erős a vérszkeptikus „MTA-s” vonal, és mindenre lőnek, amire csak az árnyék is rávetül.
    Pl van egy kutató ismerősöm, aki olyan készülékkel gyógyít, ami látszólag semmi mást nem csinál, csak lefekteti a beteget 1 órára, rárak 3db elektródát, megnyom egy gombot a gépen és kész. Persze nem ennyire egyszerű a szitu, nehéz is elmondani mit csinál(egy nagyon furcsán működő adásra is képes EEG szerű gép), de az eredmények megdöbbentők. Pl epilepsziás beteg tünetmentes lesz tőle, autista gyerek látványosan elkezd fejlődni, meddő nők teherbe estek, stb, stb. A palit háromszor be is perelték kuruzslás miatt(jóakaró mindig akad…), végén már a bíró adott tippet, hogy mit csináljon hogy ne tudják beperelni…
    Ez a történet is csak csepp a tengernyi „bizonyítékok” közül, amit szépen besöpörnek a szőnyeg alá, hogy ne is tudj róla…

  19. Dajtás!
    A gép valószinüleg a kibillent biológiai térhullámait rendezi helyre az embernek. Ugyanis a betegség jóval előbb kezdődik el rezgésszinten a testben. A lélek valami sokktól vagy hasónló állapottól de a sok mikróhullámú frekvenciák zavarásával is kibillenthető.

    Ipari alpinisták mellett biztonságtechnikusként sokszor hallottam őket az antennák telepitése folyamán panaszkodni a mikróhullámu egységekre. Ezek a 20-30-70 de a wifi viszont már mindönket ér és állandóan üzemel a sugárzása.
    Teljesen védtelenek vagyunk tőlle.

    Ez az az eset mikor nem tudja az ember önmaga ellen mit tesz.

    Sokszor Ct vagy más müszer alatt lámákat is vizsgáltak meditálás közben.

  20. 19 & 20:
    Basszus! Nem lehetne ezt magánban megbeszélni? Itt erre kevesen vevők.

  21. Re:Tibor bá’
    Eleve ez a poszt adja magát, hogy olyan témákról beszéljünk, ami a fősodor szerint ezobullshit.
    Általam felsorolt 3 eset nem blöff, utána járható, az egyik egyenesen publikálni is szokott, hogy meglegyen az impakt faktora.
    Orrunk elé van téve a bizonyítékok tömkelege, csak sokaknál olyan erős a tudati szűrő, hogy nem akarják meglátni, lásd székely bácsi és a zsiráf esete.
    Volt már vitám ELTE-s fizikussal gravitációs hullámok témakörben. Orra alá dugtam egy közel 20 éves publikációt, amiben már mérték a hullámokat mindenféle kozmikus ütközés nélkül… Persze kifogások tömkelege volt bőven, hogy nem azt mérték, még ajánlatot is tettem egy közös mérés-publikációra, de az említett okok miatt inkább kifarolt belőle a fizikus…

  22. Bocsi de a cim egy jó nagy darab csont volt nekem…hmm ráharaptam 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük