(687)Minek nevezzelek?

Tibor bá’ online

Ez most egy rendhagyó poszt lesz elsősorban azért, mert megkérlek, mielőtt folytatod az olvasást nézd meg a A néhány sorral lejjebb található angol nyelvű videót. Ha egy szót se értesz angolul az se fog zavarni. A látvány a lényeg. A történet egyszerű, valaki Amerikában az isten háta mögött rábukkant félmillió műanyag koporsóra, aminek rejtélyes okokból kifolyólag „koporsó bélés” a neve, de van erős fedele, és minimum 4 hulla fér belé. A szakértő megállapítja, hogy az erős fedele valószínűsíti a megpakolt műanyag koporsók egymásra halmozását. Tehát akkor a látvány.

http://bit.ly/v9ybqC

És akkor most gondolkozzunk együtt. Nem feltételezhető, hogy feleslegesen verik magukat ekkora költségbe. Nyilvánvaló, hogy tömeges szerencsétlenségre számítva készülnek fel a hullatömegek eltűntetésére. Végül is 2 millió hulla szimultán megjelenése nem kis probléma. Az is valószínűsíthető, hogy a „szerencsétlenség” semmi más nem lehet, mint egy nukleáris eszköz felrobbanása. Tekintettel arra, hogy a hideg háború alatt (is) elképzelhető volt egy atomháború kitörése, ami hatalmas számú áldozatot követelhetett volna, és ennek ellenére nem készültek fel rá koporsókkal, azt jelenti, hogy most a „esemény” bekövetkezésének jóval nagyobb esélye van. Mondhatnánk, hogy szinte bizonyosság. Csakhogy, ebben az esetben nem 2 millió halott lenne, hanem ennél nagyságrendileg több, vagyis nem 500.000 műanyag koporsó kell majd, hanem 5 millió vagy 10. És akkor még egy extra információ. A videó vége felé a közeli légi bázis parancsnoka, aki Washingtonban elég nagy kutya, azt mondta a bértárolónak 2005-ben, hogy a következő 10 évben várható olyan termonukleáris csapás, ami egy egész amerikai várost söpör majd el. Ha ez az információ valódi (amit  nem könnyű elhinni, mert miért fecsegnének a tábornokok) akkor bennem felmerül egy logikus kérdés, ha  kábé 2 millió halottra számítanak és nem 15 millióra, akkor egy kisebb amerikai városra gondolnak, és csak egyre. Miért? Ugyanis egy meglepetésszerű támadás nyilvánvalóan jóval nagyobb várost venne célba, és semmiképpen nem egyet. Ezt pedig csak egyetlen egy magyarázattal lehet kielégíteni. Amerika fel akarja áldozni az egyik városát, amit saját maga akar lesöpörni a földről, hogy kellő ürügye legyen egy termonukleáris „visszavágásra”. Tudom, hogy ez őrültségnek tűnik, de ilyenre már volt példa, utoljára a WTC tornyok felrobbantásakor, ami az iraki háború ürügyéül szolgált. 

__________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________

58 gondolat erről: „(687)Minek nevezzelek?

  1. É nem értem mi a baj a termonukleáris világelpusztító háborúval. A lényeg, hogy mindenki vessen be mindent. Legalább hamar vége lesz mindennek.
    Viccet (?) félretéve szerintem tömegsír, azt bele mindenkit, hamarabb megvan mint pakolgatni a dobozokat, meg felhúznak valami szobrot fölé.
    Szeptember 11.-e után már nem lehet megvezetni annyira az amerikai népet. Lehet harcolni sem fognak, hanem benéznek az elithez és szétrúgnak néhány segget, mert az olyan cool dolog lesz.

    Mondjuk ez bekövetkezhet az EU-ban is. Hiába szűnne meg az euró, már annyira összefonódtak a gazdaságok, meg az emberek, hogy ha kitörne valami háború a politikusok miatt, nem menne senki öldökölni, vagy sokan megtagadnák a szolgálatot, mert pl. nem fogom megölni azt a németet, szlovákot, szerbet, akivel öt perce dumáltam a facebookon, vagy a nyáron nála-nálam dolgozott.
    Ennyi előnye talán lehet majd a multikultinak vagy minek.
    Legalábbis remélem.

  2. ezek komposztálásra, esővízgyűjtésre, terménytárolásra és még számtalan HASZNOS dologra alkalmas konténerek.
    úgy látszik USA-ban is van néhány , szabadidejében hasznos tevékenységet végezni képtelen és ezért összeesküvés-elméleteket gyártó idióta.
    ha elpusztul pár mio ember, akkor gödör, fólia, buldózer.
    nem fogják négyesével dobozolni őket.

  3. Fogós kérdés. Mármint a konténerek felhasználhatóságának verziói. Biztos emlékszünk, hogy a nácik mivel magyarázták a koncentrációs táborok építését, a sok kemence és gázkamrák üzemeltetését. Valóban sok mindenre lehet használni egy tárgyat. Lásd: utasszállító repülőgép.

  4. BAB! Amit írsz:
    „elpusztul pár mio ember, akkor gödör, fólia, buldózer”
    Tök logikus, ha csak a kárelhárítás a cél. (Azért a meszet is hozzávenném.) DE! Ha ezt elfogadjuk:
    „Amerika fel akarja áldozni az egyik városát, amit saját maga akar lesöpörni a földről, hogy kellő ürügye legyen egy termonukleáris „visszavágásra”.”
    Akkor bizony nem elegendő a takarítás. Gyász, rendes temetés, tiszteletadás is kell. Most komolyan, hogy álljon egy tömegsír fölé az elnök bosszút fogadni a buldózerek mellé? Egy friss temető, sírok végeláthatatlan sorával, marcona, fehér kesztyűs tengerészgyalogosokkal szegélyezve, helikopterről filmezve igazán ütős vágóképekkel szolgálhat az esti hiradóba.
    Mondjuk számomra hitelesebb lenne, ha be lenne készítve az 500000(vagy inkább kétmilló) darab csillagos, sávos lobogó is.
    Igy tényleg csak egy halom doboz, ami bármire jó…

  5. 2: Elsőre nekem is ez jutott eszembe … de mivel „csak” egy kisebb városról lenne szó … nem tudom. Ebben az esetben látszólag mindent el kell követni, hogy a hozzátartozókat és a közvéleményt megnyugtassák. Hogy is nézne ki ha a megtestesült amerikai álom buldózerekkel trancsírozná szét a hallottait ?

  6. Megnéztem a videót, remek! Tiszta Amerika! Végül is az ilyen videóktól és tévé műsoroktól működik az országuk.
    Az jutott eszembe, megkeresem hol tárolják az autópályáink mellé kihelyezett homoktároló edényeket, több ezres nagyságrendben és készítek egy videót arról, hogy már készülnek a magyarok bedobozolására is!
    Szerintem nálunk is lenne rá közönség!

  7. 4:
    Számból vetted ki a szót.
    Az áldás nem ICBM hozza majd el, hanem böröndökbe fogják becsemézni iráni terroristák.

    6:
    Én is röhögnék az egészen és csinálnék belőle egy jó kis szatírát, de ha hajlandók voltak 3000 embert feláldozni és két baszom nagy tornyot New York közepében, akkor ez már nem is olyan nagyon vicces.

  8. Még annyit, Tibor bá’ ez nagyon bulvárosra sikerült, szerintem nem való erre a site-ra

  9. 8:
    Hitler 6 évig készült a háborúra, és nem is titkolta. Az erről szóló újságírói beszámolókat bulvárosnak ítélték, és senki se vette komolyan. Az eredmény 50 millió hulla.
    P.S. Te csak ne aggódj a site-ért. 😉

  10. Mit szólnátok Washington megsemmisítéséhez? 5 legyet egy csapásra! Az elnök persze titokban elmenekülne előtte, de a város eltörlésével azonnal megnyílna az út egy Új Világrend (világkormány, világelnök, világközpont, világpénz és akár egy új világvallás) létrehozásához. Amerika talpon maradna, a világ pedig úgy megijedne, hogy azonnal felsorakoznánk az oldalukon. Aki meg nem, az megkapná az azonnali – megsemmiítő válacsapást…
    Cs.

  11. 7.-re:

    Tibor bá, az a „két baszom nagy torony” inkább három, de legalább kettő és fél…

    Mert a WTC két főtornya mellett leomlott a „mindössze” 47 emeletes WTC 7 épület is.

    Abban se repülő, se robbanás, csak szép csendben, egy eseménydús őszi délután fogta magát, és a tankönyvekben* megírtak szerint fogta magát, és önmagába zuhant…

    *azokra a tankönyvekre gondolok, amelyekből azok a _szakemberek_ tanulnak, akik irányított robbantásokkal bontanak le magas épületeket.

    De a google és a youtube sokat segít, ha beírod a „wtc 7”, vagy a „controlled demolition” szavakat.

  12. #10

    Horváth Csongor, egyetértek veled, de mi az az 5 légy?

    Washington nem oszt és nem szoroz, nem ipari vagy kereskedelmi központ, és sok a néger; a Pennsylvania Avenue-tól 50 méterre már kezdődik a gettó. Ráadásul a hiradókban is jól mutatna a mol-on végigrakott hullák sora. Emellett a dolog akkor lenne a leghatékonyabb, amikor a Kongresszus mindkét kamarája egyben van, mert ez lényegében korlátlan elnöki hatalmat jelentene.

  13. Ha jól olvasom a kommenteket, ezek hamvasztókonténerek.
    http://www.patentstorm.us/patents/5425163.html
    Ezeket hullák eltüntetésére készítették. Pont.
    Lehet másra is használni, de ezeket nem arra készítették. A kérdés csak annyi, hol és mikor kerül beléjük a tartalom?

  14. Tibor bá’ minek a koporsó egy nukleáris támadás után? Nem nagyon marad az emberből semmi.

  15. 15:
    Ki beszélt nukleáris támadásról? (rajtad kívül)

    12:
    Sőt volt még a Pentagon is, de a szimbólum a két WTC torony.

  16. 15!
    Egy tuti termonukleáris bomba után tényleg nem sok takarítani való marad, de egy kezdetleges, vagy tákolt cucc jóval „piszkosabb”, azaz inkább sugárszennyezést, mint mechanikai rombolást okoz.

  17. #15
    Inkább perzsa nukleáris bőrönd-bomba a Pentagon vagy a Capitólium ellen.
    (Persze megint találnának egy útlevelet a helyszínen, cirill és arab bejegyzésekkel.)

  18. A videó szerint már 2000-ben megvoltak a „koporsók”. Ha előre kitervelt show kellékei, akkor minek vették meg olyan korán őket? Hogy az út szélén porosodjanak és feltűnést keltsenek tíz éven keresztül? Ki is rúgnám a kellékest, aki ilyen trehány munkát végez. Ilyen sötét ügyekben (meg aztán gazdaságossági szempontból is) az a megfelelő eljárás, hogy szólok két héttel előtte, legyen idő leszállítani a rendelést, aztán amikor meg van minden szükséges cókmók, indulhat a móka.

    Más kérdés, hogy a táborokra érdemes odafigyelni – mire kellhetnek, miben gondolkodnak az ötlet kiagyalói. Jól gondolkozik, akinek a nácik jutnak az eszébe. Ők nemhogy kimagyarázták, mire kellenek a táborok, de még ha jól tudom, a Vöröskereszt is volt ellenőrizni és a körülményeket korszerűnek és higiénikusnak találták. Tiszta udvar rendes ház.

  19. Biztos, hogy csak ez az egy koporsódepó van??

  20. 19. Ha már 2000-ben megvoltak, akkor lehet, hogy a WTC-s akcióra készítették. Jó lesz később is…

  21. Kezdett kifogyni az érdekes témából Tiborbá. Végnélküli Orbánozás, most meg ez.
    Jó tudom, ha nem tetszik huzzak el innen…

  22. 19:
    Elképzelhető, hogy meg volt a terv, de az utolsó percben megijedtek tőle és inkább a tornyokat választották. Mivel a tornyokat az amerikai nép beszopta, most merészebbek lehetnek. Persze ez spekuláció, de az biztos, hogy Irán megtámadása hosszú évrek óta az asztalon van, de nemigen fűll hozzá a foguk.

  23. 22:
    Kisapám mellé lőttél. Célozz újra. Minden héten minimum 5 témát teszek a talonba, mert újabbak jönnek. Aztán elöregednek.
    Máskülönben ezt a bejegyzést én pimaszkodásnak veszem, csak úgy megjegyeztem.

  24. 22. neked volt valaha érdekes témád, billentyűhuszár?

  25. 21, 23: Nem igazán tudom eldönteni, melyik verzió a helyes. Azt a lehetőséget például nem is említettük, amikor 2000-ben a belbiztonsági hivatalnok sógora vitte a koporsóbizniszt, dübörgött a gazdaság és könnyű volt hozzácsapni ezt a tételt a katasztrófavédelmi költségvetéshez. Elvégre jól jön az ilyesmi egy sosemlátott földrengés, vegyi baleset, neadjisten atomcsapás esetén – a jó katona minden esetre felkészül 🙂

    Az igazán gáz a sztoriban az, hogy egy cseppet sem lepődnék meg, ha kiderülne, nem nekem van igazam. A dolgok jelenlegi irányát tekintve már nem is kell olyan nagy lépést tenni, hogy a videó által sugallt verzió váljon valósággá.

  26. De az is lehet,hogy csak valamilyen agyament balfék vérszemes űzleti berúházása,ami kisiklott és soha nem vállhatott gyümölcsőző vállalkozásá 🙂 Ez az egyetlen show,mit nem szeretnek az amerikájnok; a koporshow.

  27. Amúgy ha ennyire érdekli őket,miért nem nyújtanak be peticiót Obamának,mint az ufóügyben ?

    Mert fél a sok összeesküvéselmélet gyártó,hogy megint jőn a pofára esés 🙂

  28. Tibor bá’, szerintem Te elveszítetted a realitásérzékedet. Rosszindulat nélkül…

  29. 32:
    Azon töprengek, hogy miért? Mert délben három töltöttkáposzta gombócot vettem ki, aztán kiderült, hogy egy is sok? Esetleg felvettem 2,5 millió yent 30 évre? Vettem 4 tucat kondomot? Szóval, miről van szó? Tegyek fel hírdetést, aki megtalálja hozza nekem vissza, mert hiányzik? – – – Néma gyereknek az anyja p. 🙂

  30. Ugyan már, Tibor bá, csak esik az eső, azért nyitják annyian egyszerre az esernyőjüket!!! 😀

  31. Hogy pont ezek pont koporsók az kicsit meredek .
    DE : mindenre képesek láttuk a WTC-nél .

    Arról írta valaki : Sok fantasztikus és hihetelen elmélet született de a legfantasztikusabb és a leghihetetlenebb a hivatalos változat.

    Másként : Bármire képesek ,hogy a valóságról eltereljék a figyelmet !

    A valóság pedig a világgazdaság összeomlása .

  32. 33:
    Remélem nem akarod rámsózni az „esernyős” ragadvány nevet! Bár, ha Chamberlainre gondolok, nem is olyan megalázó.

  33. 36:
    Ahogy te hirdeted úgy szerintem nincs. De most – például – minden nyugati pénzügyes és politikus zsigerből tudja, hogy Orbánt meg kell büntetni. Ehhez nem kell „összeesküdni”. – – – Marad az ernyő. 😀

  34. 37: nem kisiklani! A bejegyzésed nem Orbán EU-s megbüntetéséről szól, hanem hogy az USA gonosz HÁTTÉRhatalma egyrészt lerombolta az ikertornyokat sok ártatlan emberrel , most meg képes atomot robbantani egy kétmilliós városban. Te hirdeted itt e gyanút komolyanveendőként. Ez neked esernyőnyitás???

  35. 38:
    Olvasd el még egyszer és figyelj a részletekre. A kapott és bizonyított információt (négy személyes koporsóból fél millió), valamint egy tábornok ÁLLÍTÓLAGOS nyilatkozatát logikusan végígvezettem, és következtettem a következő megjegyzéssel: „Ezt pedig csak egyetlen egy magyarázattal lehet kielégíteni.” Ez az én véleményem, ami kiváltott ettől eltérő más véleménydeket. Nem „hírdettem” és nem utaltam rá, hogy „vegyék komolyan”.

    Nem a háttérhatalom rombolta le az ikertornyot, hanem az amerikai politikai vezetők, mert 10 évig tartó háborút akartak. A tornyok robbantásos lerombolása ragyogóan dokumentálva van százszorosan. Az én feltételetzésem szerint, igen, képesek lerrombolni egy egész várost. Minden jel erre mutat.

    Gedeon!
    Én tudományos esszékhez vagyok szokva, nem történelmi okoskodásokhoz. 😀

  36. 39: Szóval tovább hangoztatod, hogy nincsenek összeesküvések, miközben rendszeresen dokumentálsz itt összeesküvéseket…
    Az amerikai politikai vezetők hivatalosan nem ismerik el, hogy ők romboltatták le a tornyokat, tehát maximum összeesküvői minőségükben vehettek részt ilyesmiben!
    A történelmi okoskodásaimat maximum sehol nem jegyzett zugblogok közölnék le, ebben igazad lehet… 😀

  37. 40:
    Szóhasználati különbség (Elementary my dear Watson). Összeesküvés természetesen látezik, mint fogalom és mint gyakorlat. De amennyiben az amerikai ipari-katonai komplexum eldönti, hogy csinálnak egy hamis-zászlós támadást, az nem összeesküvés, legfeljebb a saját népük becsapása. (ami elég gyakori)

    Nana. Nem állítottam, hogy okoskodsz, ami különben se pejoratív. Vannak egészen épkézláb okoskodásaid, neked is. Csupán arra akartam rámutatni, hogy aki természettudományos gondolkodáshoz szokott, az bizonyítékok nélkül nemigen jenelt ki semmit határozottan. Legfeljebb bizonyos esélyt ad rá. Ezt aztán átviszi a mindennapi életbe is. Ha hallok egy jó kis pletykát, az első kérdésem, honnan veszik (és persze nem adom tovább).

    Ezt vegyem úgy, hogy lezugblogoztál? 🙂

  38. Készitettek egy sorozatot Usá-ba az volt a címe :Jerikó .
    Arról szolt ,hogy pár amerikai városba atomrobbantás volt és ezek után a rendszer teljesen átment egy totalitárius diktatúrába. Kijárási tilalom ,kényszertáborok stb.Egy részt élt meg hogy hogy nem eltűnt a képernyöröl amerikába azóta se vetítették lehet kicsit valóságos volt a fantázia…

  39. 42. Itthon több rész lement az egyik kereskedelmin aztán befuccsolt pedig a késő esti műsorszórás miatt még fent is maradtam 😀 Azt hiszem közte volt a utolsó tv sorozataim egyikében.

  40. 44.”befuccsolt”? Finoman megkérték őket,hogy ne játszák 🙂

  41. #39

    „Nem a háttérhatalom rombolta le az ikertornyot, hanem az amerikai politikai vezetők”

    Ez szerintem egy nagy tévedés.

    Az amerikai politikai vezetők (most formailag tekintsünk el az elnöktől, de külügy, pénzügy, képviselők, gazdasági tanácsadók stb.) szinte kivétel nélkül a globális pénztőkének — vagy ahogyan gyakran emlegetik: a háttérhatalomnak –, illetve az annak alárendelt szakértői csoportoknak és agytrösztöknek; CFR, RIIA, stb. tagjai és kiszolgálói. Ilyen értelemben természetesen NINCS önálló döntésre lehetőségük.

  42. 41: vedd úgy, hogy tréfáltam… 🙂
    Mint te is, nem???

    Én vevő vagyok a természettudományos logikára, mutassa ki valaki ennek cáfolatát a bejegyzéseimból!

  43. 47:
    Évtizedekkel ezelőtt egy kommentelőnek a fejére koppintottál azzal, hogy szereinted nekem van humorérzékem és állom is viccet. Azóta úgy veszem, hogy ezt kitárgyaltuk.

    Nem mondtam, hogy nem vagy vevő. Arra akartam rámutatni, hogy aki 55 éven át tudományos cikkekkel foglalkozik, az automatikusan úgy is gondolkodik és fogalmaz.

    Különben ez a témakör állandóan visszaköszön. Barroso levelében strongly …., ami magyrul nem nagy durranás, de angolul az. Miért? Csak! Magyarul „Dohányozni Tilos” angolul „No smoking”. „Fűre lépni szigorúan tilos” – „Keep off the grass”. Ezt kellene megérteni a sok fasznak, akik azt hiszik, hogy tudnak angolul. Az új miniszter asszony azt mondta, hogy angolból felsőfoka van. Beszarok! Nekem meg himlőoltásom. 😀

  44. 48: mit szólsz a Leumi bankos képzettségéhez? Oda engem nem vettek volna fel gyakornoknak származási okból…

  45. 45. re
    Valamit furcsaságot én is észrevettem, hogy hirtelen szüntették meg tehát nem ment le évad.

  46. Jericho-ról. A TV2 adta és nagyon rossz volt a nézettsége, ezért vették le az adásból. 2 vagy 3 rész nem ment le az évadból. Volt ilyen több sorozatnál is, nem egyedi eset. Nincs mögötte összeesküvés, hacsak az nem, hogy a nézők összeesküdtek, hogy nem kíváncsiak rá. 🙂
    A történetet pontosítása: terroristák felrobbantottak több atombombát USA területén. Jericho városában a kirendelt terrorista szabotálta az akciót. Helyette megmentette a családját. A sorozat arról szól, hogy miként éli meg a kisváros a felfordulást, az anarchiát, pl. Európa segélyszállítmányt is dob le nekik (generátort, élelmet), amiért különféle harcok folynak. Az újraszerveződő mini társadalom közben kibontakozik ennek a terroristának a múltja is. De az utolsó részek az évadnak már nagyon westend-es, szerintem annyit nem ér a sorozat, hogy komolyabban foglalkozzunk vele.

  47. Egy orosz holgy cikke olvashato a jovonk.info portalon,Remalom Amerikanak cimmel.
    A temaja elegge koporsoszagu!
    Mi tortenik,ha valaki atombombat robbant 300 merfolddel az orszag felett?

  48. 51.- re Az érne valamit,ha egy egyszemélyes megtörtént esemény lenne a tv-ben is, de az meg nem izgalmas, még ennyien sem néznék. Ilyen tekintetben érdemesebb a jugoszláv háborúban elzárt boszniai települések mindennapjainak leírását olvasni.

  49. 52:
    Ha a föld felszinétől 500 km-re felrobban egy atombomba észre se nagyon lehet venni. Mindig azok okoskodnak, akik nem értenek hozzá.

    GEDEON!
    Látod, így születik a legenda a háttérhatalomról. Olvasd el, amit Gloucester írt. Nem a hasából beszél, insider.

  50. 55:
    Nem vagyok jogosult, hogy helyette bemutatkozam, de gondolom ismertetni fogja a C.V.-jét. Külömben nagyon szerény férfi, csak akkor nyilatkozik, ha valamit nagyon tud.

  51. 56: az én észrevételem továbbra is az, hogy a természettudományos szakcikkek szokásának ellentmondóan a háttérhatalom tevékenységét bemutató összeesküvéselméleteket ismertetsz (amikben veled együtt hiszek!), majd levonod a következtetést, hogy „háttérhatalom nincs”.
    Ha már ilyen reklámot csináltál Gloucesternek, meséljen, halljuk, halljuk! 🙂

  52. Ma volt egy cikk a zerohedge-en, ahol ezeket a koporsókat ebolával társították. Egyből beugrott ez a cikked. 2010-ben szabadalmaztatták az ebolát, már számítottak a nagyfokú elterjedésére 2011-ben. Csak nem értem miért pont most kezdett el jobban terjedni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük