(3018) Molesztálás

Tibor bá’ online

 

Most Gothar Péteren volt a sor. Molesztált. Kirúgták. Nyilvánosságra hozta magát és földig hajolva bocsánatot kért az „áldozatoktól” és kapott. Mert a világ meghülyült.

Amióta élet van a Földön a pozícióban lévő férfiak mindig kihasználták a lehetőséget. A kérdés az, hogy ezt milyen módon követik el? Annak idején az a pletyka járta, hogy egy magyar film női főszerepét az kapta meg, aki hajlandó volt a férfi főszereplőnek lefeküdni. Az illető „menő” férfi főszereplő parasztos egyszerűséggel közölte a szóba jöhető hölgyekkel, azé a szerep, aki lefekszik neki. Ez nem volt molesztálás, ez csak a létező „szabályok” ismertetése volt.

Az osztályvezető egyenesen úgy vesz fel titkárnőt, hogy a szexuális szolgáltatás feltétel. A professzor a szőke női hallgatót úgy engedi át, hogy lefekszik neki. Hány példát hozzak még fel? És ezt mindenki tudja, most egyszeribe a balliberális PC gyártók, ezt a hülyeséget találták ki.

És nagy ívben el van kerülve az, amikor a beosztott nő provokálja ki a szexet, remélve tőle előnyök élvezését.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

21 gondolat erről: „(3018) Molesztálás

  1. A létező „szabályok” változnak.
    Ezek a nagy művészek, nincsenek a műveltség azon a fokán, hogy megértsék a szex a KÖLCSÖNÖS örömszerzés testi megnyilvánulása?
    Ha ennyire rajta a kangörcs, menjen ribihez, még mindig jobb így mindenkinek.

    Persze fel van ez fújva. Álhumánum, látszaterkölcs szerepében tetszeleg itt már mindenki. A becsületrend lovagjainak képzelik magukat .

    Azért nem lennék egy nő helyébe, mikor egy öreg dagadt faszi belem akarná tolni a lécet különben így vagy úgy lesz, vagy nem lesz.

  2. Itt nem az a kérdés, hogy ki kit kényszerített szexre, ami önmagában is elítélendő, hanem az, hogy a „nagy művész ikonok” valójában erkölcsikeg egy szinten vannak a legalja mocsodék férfiakkal, amit semmilyen szokásjog nem tud legitimálni.
    Mondhatni a „liberális világ” önmagát lövi tökön ezzel, mert ők tűzték zászlójukra a metoo mozgalmat, és saját maguk rombolják le az ikonokat.

  3. Az utolsó mondatod nagyon üt.
    A világ nagyon nem fekete-fehér és utálom, mikor így ki van hegyezve bármilyen téma a fősodrú médiában. Szerintem ezzel egyébként éppen az ellenkező hatást érik el. Ahelyett, hogy komolyan lehetne erről beszélni, mindenki legyint és összemossa a valódi problémát a színésznők szexelésével, ami egyébként szabad akaratból, sok esetben szerintem felkínálkozva történik. Akárcsak sok esetben a munkahelyeken.

    A problémával viszont foglalkozni kell, mert mindennapos esetnek mondható a munkahelyi zaklatás. Ez sokszor csak jelzés a nő felé, hogy szabad a pálya, ha ő is benne van, de azért hallok elég durva sztorikat is.
    A kellően határozott nő le tudja ezt állítani!
    Vannak viszont nők, akik nem hiszik el magukról, hogy ők elég értékes munkaerők és ezért nincs önbizalmuk elhajtani a főnököt, amikor az próbálkozik. Vagy egyszerűen egyedül tartja el a gyerekeit és nem engedheti meg magának, hogy kockáztassa azt, hogy akár csak 1-2 hónapig ne legyen fizetése. Ők tényleg áldozatok, annak ellenére, hogy lehetne ezen változtatniuk, de nem mindenkiben van meg erre a képesség és a lehetőség sem mindig adott.
    Erről kellene szólnia a cikkeknek, nem pedig a celebek álszent hetyegéseiről, de ez utóbbi kevésbé eladható, érdekes.

  4. A molesztálás létezik , de hogy konkrétan mi az , azt nehéz meghatározni ,kvázi egy gumifogalom, mert kizárólag az áldozat ítéletétől függ, hogy egy egy szelídebb, durvább közeledési kísérlet annak minősíti e.
    A szokásban lévő jogok az erőviszonyok és a fősodrat változásai nyomán változnak.
    Ma már nem megszokott a rabszolgák megkorbácsolása, valamikor az volt.
    Az első éjszaka joga is átkerült a történelmi múzeumba.

  5. Nem is tudom már hogy hol 🙂 olvastam nemrégen, hogy a nők tömeges munkába állítása miatt van sok elmebeteg gyerek manapság.
    Nyílván a munkahelyi zaklatás se lenne, ha a nők nem dolgoznának.
    Viszont milyen felkapott szakma lenne a postás meg a kertész!
    Eléggé undorító, ha valaki állandóan nyomul a nőkre, erőszakosan is. Persze azért az érdekes, hogy a kebabos csávót se karmolta össze a csaj a budiban. Gondolom az ajtót is azért nyitotta ki, mert az okostelefonja nem volt nála. Ilyenkor mondjuk én várakoznék, pláne ha az utca másik oldalán vannak a barátaim. De ez még folyamatban van.
    És azért ne feledjük el, hogy amikor egy férfi mond nemet, és mégis kiverik belőle a lelket, az is erőszak. Ilyenekről se beszél senki, pedig egy ideig elveszi az ember kedvét az ilyen eset.

  6. Külön kellene választani a dolgokat.

    Amikor valaki egy egyértelmű és határozott NEM ellenére is leteperi a másikat, az nyilvánvalóan erőszak, és el kell ítélni.

    De amikor valaki jelzi az érdeklődését valamilyen módon, az mitől lenne zaklatás? Ha tetszik az illető, akkor rendben, ha nem tetszik akkor zaklatás? Mi a frászért nem lehet azt mondani, hogy köszi, az érdeklődést, de nem?

    Az a nő, aki nem tanult meg nemet mondani, és egyértelmű, konzekvens jelzéseket adni az összes csatornán, ne panaszkodjon, ha félreértik.

  7. 4 – Mosógépszerelő:
    Az állandó relatívizálásodnak nincs sok mondanivalója.

  8. Re:4
    Ne haragudj, de a retyót a csaj nem azért nyitotta ki, mert dugni akart, hanem azért, mert ki akart menni…
    A karmolásról meg annyit, hogy simán lebkokkolhat egy nő, ha elkezdenek vele erőszakoskodni. Emberek jelentős része nincs felkészülve a vészhelyzetre, és fuss vagy maradj program közül a maradj verziónál kötnek ki. Egy sokkos ember látszólagosan irracionálisan tud viselkedni, ami itt is jól látszódik.

  9. RE:8
    Igen, jogos: a lebénulás az nagy ellenség ilyen helyzetekben.
    Azt írták, hogy a videon is látszik, hogy a csávó egyfolytában nyomogatta a kilincset, meg dumált valamit. Ezért nem értem, miért nem várt még a csaj. Persze ezt meg felfoghatta sürgetésnek.
    Szóval én csak sajnálom, hogy nem tudta/ próbálta elhárítani, vagy legalább valami nyomott nem hagyott, ami az erőszakot egyértelműen jelzi.
    Az meg hogy a másik fickó élvezkedésnek hallotta, az megint félrehallás is lehetett.
    Minden esetre tanúságként levonhatná mindenki, hogy hajnal 2-kor pesten sem kolbászolunk egyedül, pláne nőként.
    Más, csak vicc, régi:
    Segítség, segítség, megerőszakol a házmester! … a Mester… a Mágus…

  10. A második munkahelyemen női főnököm volt. Ez volt az egyetlen hely életemben, ahonnan kirúgtak, mégpedig azért mert nem akartam megdugni a nálam 15 évvel idősebb, és alapból is ronda nőt. Úgy rúgatott ki, hogy vele nem is találkoztam, behívott az igazgató, aki elmondta, hogy a főnököm (a nő) szerint nem tudtam beilleszkedni a kollektívába.

  11. 11 – Ir01:
    Az évek folyamán 3 barátomat vesztettem el, mert nem voltam hajlandó megdugni a feleségeiket.

  12. 11. lr01
    Nem is illeszkedtél bele (oda, ahová ő szerette volna) 🙂

  13. Tibor bá’, akkor is elvesztetted volna öket, ha megdugod! 🙂

  14. 14 – farkas:
    Nem feltétlenül. Két olyan barát párról tudok, akik kölcsönösen dugják egymás feleségét (is).

  15. 15 Tibor bá’
    És tudnak is a dologról, vagy mindkettő meg van győződve róla, hogy csak én dugom az ő feleségét? 🙂

  16. Egyedül álló gyereket még nevelö nönek meg lehetöség a faxkalap fönökeinek beadni olyan vallást gyakorol ami tiltja a xexet kivéve a utánpótlás érdekében…Ellehet hajtani öket a frászba ezzel ha akarja. És még mulatságos is néha..néha meg emeli az adrenalint mert megy a majré hogy na most megsértödött….?

    Sok balfax férfi reptében is a legyet..undoritó a likba be likból ki sorozatos faxkalap…pláne ha tudja látja is az ember mint a cégeknél.

    Egészség szempontjából se utólsó elhajtani a rákba az ilyeneket akár ffi akár nö.

  17. Színész, (zenész) , tanár, politikus. Eme három műfaj példamutatással is kell, hogy előrébbvigye a társadalmat. Sőt a lázítás is beletartozik a repertoárba,a rendszer ellen. Ha ezek az emberek nem makulátlanok, nincs értelme az egésznek. Hazug emberek befolyásolnak hazug embereket, az nem vezet sehova.

  18. (a papokat direkt hagytam ki, mert az már lázítás eme keresztényi törökszerető, múltját érdekből felejtő mocskosul undorító álmagyar színekben tetszelgő Orbáni propaganda szempontjából.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük