(3012) Kacagó hétvége 2.

Tibor bá’ online

 

Tanárnő kérdi az iskolában:
– Gyerek kinek mi hiányzik otthon?
– Nekünk még nincs autónk! – mondja Ferike.
– Nekünk még nincs videónk! – kontráz Józsika.
– Nekünk már van mindenünk! – böki ki büszkén Móricka.
– Tényleg?
– Persze! Múltkor hazajött a fater, belehányt a szekrénybe, anyám meg azt kiabálta: „Na, már csak ez hiányzott!”

 

Új tanárnő érkezik az iskolába. Az első nap után kiborulva megy be az igazgatóhoz:
– Igazgató úr, nem bírok az egyik gyerekkel, állandóan azt ismételgeti, hogy „megbaszlak, megbaszlak, megbaszlak…”
– Melyik az, a Móricka? Az a kis vörös, az első padban?
– Igen!
– Az meg is fogja…

 

A tanár felelteti Mórickát Archimedes törvényéből.
– Mi történik, ha beleülsz egy kád teli vízbe?
– Megszólal a telefon.

 

Mórickának tetszik az új fiatal tanárnő, és úgy gondolja, hogy felmegy hozzá délután. Fel is megy, és a tanárnő szívesen fogadja. Alig kezdenek el enyelegni, csengetnek. A tanárnő gyorsan elbújtatja a szekrénybe. A hangokból ítélve Móricka arra a következtetésre jut, hogy egyik barátja jött fel.
Valóban Pistike is udvarolni jött a tanárnőnek, de ők sem jutnak messzebb, mert ismét csengetnek. A tanárnő elbújtatja Pistiket is, ő a fürdőszobába kerül.
A harmadik látogató Dezsőke, szintén az osztályból, de hasonlóan jár, hiszen szól a csengő, és a tanárnő a konyhába küldi.
Hazajön a férj, és mit sem gyanítva ölelgetni kezdi fiatal feleségét, amikor megunva a várakozást, kijön Dezsőke a konyhából és így szól:
– Hölgyem, megjavítottam a gáztűzhelyét. 1000 forinttal tartozik.
A tanárnő, hogy ne árulja el magát, nem szívesen, de fizet. Hallja ezt Pistike, és ő is kijön a fürdőszobából, és így szól:
– Hölgyem, megjavítottam a csapokat. 1000 forinttal tartozik.
A tanárnő ismét fizet, és Pistike el is megy. Móricka hallja mindezeket, de sehogy sem tetszik a helyzete. Majd eszébe jut valami, kilibben a szekrényből, és így szól a csodálkozó házaspárhoz:
– Na mi van, nem láttak még molylepkét?

 

Móricka tanulni akar, de nővére, Rebeka éneke zavarja. Móricka kéri, hogy hagyja abba, e Rebeka csak tovább énekel.

  • Rebeka, ha nem hagyod abba, én megbaszlak.

Rebeka tovább énekel, Móricka megbassza.

  • Móricka, te jobban baszol, mint a papa.
  • Nem meglepő, a mama is mindig ezt mondja.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

5 gondolat erről: „(3012) Kacagó hétvége 2.

  1. Az elsősök tanulják a betűket. A feladat az, hogy a tanárnő mond egy betűt, és arra a betűre kezdődő szavakat kell mondani.
    De a tanárnő tudja, hogy Pistikének iszonyat mocskos szája van. Ezért a „veszélyes” betűknél mint a „P” meg az „F” nem szólítja fel, csak a „veszélyteleneknél”, mint a „T”!
    Pistike nagyon jelentkezik, ezért a tanárnő felszólítja.:
    -Mondjad Pistike!
    Pistike feláll, kihúzza magát, és ünnepélyesen megszólal:
    -Törpe! -És széttárt karokkal hozzáteszi- De ekkora a fasza! 🙂

  2. A tanító néni felszólítja az osztályt, hogy mondjanak olyan szót, ami „tyúk”-ra végződik. Sokáig csend, maqjd Móricka felteszi a kezét. Na Móricka! Móricka: lámpa. Tanító néni: Hol itt a tyúk. Móricka: Anyám eltörte a lámpát, amire az apám azt mondta, na ezt mát baszhatyuk.

  3. A tanárnő tanítja a mondat alkotást a gyerekeknek.
    A feladat, hogy a tanárnő által mondott szavakkal értelmes mondatokat kell alkotni.
    Bemelegítésképpen csak két egyszerű szót mond nekik: a „béka” és a”hajó”
    Jelentkezik Dóra:
    – A béka felugrott a hajóra.
    -Ügyes vagy Dóri.
    Jelentkezik Péter:
    – A béka elúszott a hajó mellett.
    -Te is ügyes vagy! Na még valaki?
    Jelentkezik Orsós Kevin:
    – Há’ békapod á faszom, ha jó, ha nem! 🙂

  4. -Apám, látja mit csinál az a kutya?
    -Látom fiam, nyalogatja a tökeit.
    -Apám, ezt én is kipróbálnám.
    -Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni… 🙂

  5. Nevessünk, kacagjunk együtt?

    Balázs:
    „Nehogy valaki a hüllő-emlős baromsággal jöjjön, mert megkarmolom magam.”

    Mindaz amitől irtózol azt egyben mágnesként vonzód is.

    Az utolsó mondatoddal kapcsolatban jutott eszembe egy hír ami érdekes módon azonnal eltűnt:

    Idézem, lefordítva magyarra:

    Az Egyesült Államok különleges erőinek körülbelül 150 katonája és mindegy 20 „tanácsadó”-ja távozott el egy amerikai táborból a szíriai Manbijből, miután hitelt érdemlő értesítést kaptak idegen betolakodókról akik feléjük irányultak, Dimitri Osmosovich a Szövetségi Szolgálatok Hivatalának ügynöke szerint.
    Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki közvetlen hozzáféréssel rendelkezik az anunnakik fürge támadásaiktól szerte a világon, sürgősen felhívta és értesítette Trump elnököt, hogy egy csoport anunnaki „Megvalósultak-(testet öltöttek),” 50 km-re Manbij-től és nagy sebességgel úton vannak az amerikai tábor felé.
    Bár Putyin utálta az amerikai katonai jelenlétet Szíria északi részén, a rosszindulatú idegenek iránti gyűlölete arra késztette, hogy értesítse Trumpot a katonák közelgő gyilkosságáról,- mondta Osmosovich.
    Eleinte Trump nem hitt Putyinnak. Azt hitte, hogy kieszelte, hogy az anunnakik valószínűleg a szíriai Arab Hadsereg (SAA) erői akik elindultak, hogy megbosszulják meggyilkolt társaik halálát és az amerikai különleges erők könnyen elbánnak majd velük.
    Putyin elküldte Kremlből a titkos fotóanyagot és videofelvételeket amelyek mutatják az anunnaki harcosokat Ras al-Ayn közelében ahogy lemészárolják a szíriai civileket. Trump a fotókra nézve elképedve maradt, és megköszönte Putyinnak az információt „- mondta Osmosovich.
    Egy Fehér Házi meg nem erősített üzenet szerint az elnök Trump személyesen kapcsolatba lépett Richard D. Clarke tábornokkal, az USA különleges műveleteinek parancsnokát, utasítva őt a manbiji személyzet azonnali evakuálásra. Amikor a csodálkozó tábornok magyarázatot kért, Trump igy válaszolt: „Ne kérdőjelezze a hatalmamat. Én vagyok az elnök. Mondja meg a férfiaknak, hogy hagyják el, fussanak el és szálljanak fel a helikopterekre. ” körvonalazva Schwarzenegger szavait a Predator című filmben.
    Röviddel ezután a készenléti állapotban lévő helikopterek a 160. különleges erők egységéből a tevékenységükről ismert Night Stalkers néven elkezdték evakuálni földi erőket. Mások Hámer-rel vagy más katonai járművekkel menekültek el.A tábornok telefonhívásnál számított 30 percen belül, a tábort elhagyták.
    A különleges erők üzemeltetője állítólag hatalmas vihart látott amely homok örvénylett, távolról. Osmosovich azt mondta, hogy a homokviharral az anunnaki behatolók áthatolhatatlan hulláma lépne be a táborba és mindenkit lemészárolná, ha Trump nem utasította volna az evakuálást.
    Kb. 17 km távolságban az anunnakik megálltak és eltűntek, valószínűleg a közlekedésüket előnyben részesítő: dimenziós kapukon keresztül ” – mondta Osmosovich
    Arra a kérdésre, hogy miért hagyták abba az annunakik a vadászatot, vagy miért nem léptek be a táborba a kapun keresztül? Osmosovich azt válaszolta:
    „Az anunnakik szeszélyesek, kiszámíthatatlanok. A taktikájuk folyékony. Minden alkalommal, amikor azt hisszük, megértettük őket, valami újjat tesznek. De mi is ugyanezt tesszük. Talán most Trump elnök komolyan veszi az anunnaki-fenyegetést. A tábor eltűnt volna a katonákkal együtt ”
    Másnap egy RT személyzet ment a táborba. A videó felvételek mutatják az amerikai erők gyors visszavonulását, hátrahagyva fegyvereket, eszközöket, bútorokat, személyes tárgyakat, még állatokat is.
    Egy elhagyott kutya és egy macska fogadta az RT személyzetét.
    Aida Almasi, az RT arab tudósítója azt mondta: „az amerikai katonák olyan gyorsan mentek el, hogy biztosan valami történt, ami megijesztette őket ”

    Nem várok semmit, nem remélek semmit,
    Semmit sem értek, szőke vagyok és szabad …

    Αμερικανοι στρατιώτες ξέφυγαν από Ανουνάκι
    https://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?t=21364&p=319231#p319215

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük