(2985) Erdogán Magyarországon

Tibor bá’ vasárnapi vidám online

 

Még mindig hétvége van, és folytatjuk a vidámságot. Tudjátok, amikor két ember évtizedeken keresztül együtt él, félszavakból, sőt szavak nélkül is érti egymást. Kezdetben, este lefekvés előtt Éva megkérdezte, megbocsátottál már. Erre én legtöbbször  fejbólintással válaszoltam, hogy igen. Most már hosszú évek óta nem is kell kérdezni, én csak bólintok, hogy igen. Na, de mit? Ennek előzménye egy másik tősgyökeres pesti zsidó vicc: Kohn a negyedikről lerohan Grünnéhez a földszinten: „Grünné asszony, képzelje a maga férje és az én feleségem…”, de nem tudja tovább mondani, mert a nő közbevág: „Szörnyű Kohn úr, de tudja mit? Bosszuljuk meg.” Az ötletet tett követ, Kohn úr és Grünné asszony nekivetkőznek, és megbosszulják a megcsalást. Kohn alig mászik le a nőről, amikor az újra megszólal: „Kohn úr!” – „Igen” – „Tudja mit, bosszuljuk meg újra.” Kohn visszamászik, és folytatja a tevékenységet. Most valamivel tovább tart, de aztán csak vége lesz, és persze Grünné újra előáll az ötlettel, hogy bosszulják meg még egyszer, amire Kohn azt válaszolja: „Grünné asszony, én már megbocsátottam.

Na jó, de hogy jön ide Erdogán Magyarországon? Úgy, hogy az is vicc. Orbán választásokat nyer agyba-főbe (na jó ezt most nem nyerte meg) azon az alapon, hogy az ellenzék muszlim migránsokat akar betelepíteni az országba (ami persze nem igaz, de ennek ellenére néhánya itt, a honlapon is előállnak vele), miközben ő török általános iskola és gimnázium létrehozását engedélyezi Budapesten, ahol a Korán megismerése (és gondolom alkalmazása) kötelező tantárgy lesz. Nekem csak egyetlen egy kérdésem van ezzel kapcsolatban. Politechnika órán áttanulmányozzák-e majd a nők megerőszakolásának technikai részleteit? Javasolnám, tartsanak bemutatót Orbán Viktor családtagjain.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

5 gondolat erről: „(2985) Erdogán Magyarországon

  1. Budapesten- mint minden „világvárosi metropoliszban” garantált a káosz.
    Van ott minden: ortodox, liberális zsidók, muszlimok, afrikaiak, panelprolik, külföldi felforgató- ügynökök és szittyamagyarok is.

    Nem lehet nem észrevenni a fokozódó globális káoszt (Chile, Ecuador, Katalónia, Hong Kong, Párizs, London, stb).
    A langley- i ellenzék csak rásegít minderre, Európa- szerte is erős Európáról hadoválva, miközben ők maguk a káoszkeltésért kapják a tengerentúli zsoldot.
    Ahogy a ny- európai vezető amerikai bábok is.

    Ilyen mezőnyben kispályás a Zorbán vagy Erdogány.

  2. Pontosan erről van szó Tibor bá. Vicc ez az egész.

  3. „A Türk Tanács hivatalos tagjai közé jelenleg Üzbegisztán, Törökország, Kazahsztán, Azerbajdzsán és Kirgizisztán tartozik. Közülük Üzbegisztán, Törökország, Kazahsztán Azerbajdzsán szerepel az Open Doors nevű, amerikai újkeresztény hátterű szervezet keresztényüldözés-figyelő listájának élmezőnyében.

    De nem sokkal jobb a helyzet Kirgizisztánban sem: az Open Doors jelentése szerint az országban szintén rendszeresen előfordulnak a keresztények elleni fizikai támadások, templomgyújtogatások – ezek alatt a térségben azt kell érteni, hogy nem az üres épületet, hanem a templomot és a hívőket együtt gyújtják fel; legutóbb egy 40 fős baptista gyülekezet esett ilyen merénylet áldozatául. ”

    https://nepszava.hu/3054065_feketeoves-keresztenyuldozok-orban-baratai-a-turk-tanacsban-de-ez-ot-lathatolag-nem-zavarja

    Az igazi keresztény hozzáállás.
    Ha már fennhangon hirdetik magukról.
    Biztosan erről is a „langley-i ellenzék” tehet.

  4. ” A miniszterelnöknek külön kellemetlen hír, hogy már nagy olasz szövetségese, Matteo Salvini is élesen bírálja a török etnikai tisztogatást. De nemcsak Salvini, hanem az Európai Néppárt (EPP) is vehemensen elítéli a török agressziót – így Orbán Erdogan-barát külpolitikai vonalvezetése újabb ütközőpontnak bizonyul a már amúgy is válságban lévő Fidesz-EPP kapcsolatok számára.

    A CDU frakciója pedig az elmúlt órákban már Magyarország EU-s kizárásával fenyegetett Orbán Erdogánt támogató politikája miatt. Johann Wadephul, a CDU frakcióvezető-helyettese kifejtette, Magyarországnak el kell döntenie, hogy az EU teljes jogú tagja akar-e lenni – és nem csak a pénzügyi átutalásokat felvenni – de akkor olyan hozzájárulást kell tennie, hogy az megerősítse az EU-t. Wadephul szerint Magyarországnak most már világosan pozicionálnia kell magát és egy teamben játszania – vagy úgy döntenie, hogy elhagyja az EU-t.”

    https://privatbankar.hu/makro/a-cdu-hazank-kirugasat-koveteli-az-eu-bol-orbantol-mar-salvini-is-elfordul-329152

    Haladunk…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük