(2980) Metán szivárgás

Tibor bá’ online

Választások után vissza a klímakatasztrófa izgalmas világába.

Orosz tudósok az Arktisz óceánon eddig soha nem tapasztalt metán szivárgást találtak. A tenger “forrásban” van, úgy bugyborékol a szibériai tenger. A permafrosztból tódul a metán.

A kutatók szerint az események jóval gyorsabban következnek be, mint korábban várták.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

20 gondolat erről: „(2980) Metán szivárgás

  1. Ez a metán buborèkos videó úgy 10 !!!!! Ève kering az interneten

  2. Ha tényleg nagyobb mennyiségben jön fel a metán akkor a ppb eredményekben ez látszódni fog.Ha mindez igaz akkor jön majd az extra erős UV sugárzás ami akár kiégetheti a növényeket és az erdőket.
    Az erdőállomány már így is pusztul világszerte(kérdés hogy mennyire nagy a baj?) . Ha nyaranta lesz 45 fok extra UV-val akkor szabadban a növények is megsínylik majd.

  3. 1 – Etyere Petyere:
    A felvétel 2016 évben készült.

  4. „Egy színházban történt, hogy tűz ütött ki a kulisszák mögött. Kijött a mókamester, hogy ezt a publikummal közölje. Tréfának tartották és tapsolni kezdtek: a mókamester megismételte; az emberek még jobban hahotáztak. Azt hiszem, a világ is így fog elpusztulni, okos emberek nagy hahotája közepette, akik azt fogják hinni, hogy mindez csak vicc.”

    Sören Kierkegaard: Vagy-vagy

    Folyik az előadás a világ színpadán…

  5. Ráérnek, unatkoznak, odamennek, és ahogy a jéghegyek beleszakadnak a tengerbe, újongva megtapsolják.

    … nagy a sötétség a fejekben …

  6. Ha nem szúrta volna ki az az emberke a cipőjével a füvet, az a metán még mindíg ott lenne… 😀

  7. 5. Feri
    „… nagy a sötétség a fejekben …”

    A rejtőzködő világbirodalom
    Századunk igazi szuperhatalma a pénzimpérium
    Az ultraliberális pénzuralmi világrend

    „Ha azonban létrejön az egy-központból kormányzott világ, az új világrend, a Globális Unió, akkor a háború technikailag nem lesz lehetséges. Ezért a tanulmány készítői más módszereket kerestek a lakosság szilárd kontroll alatt tartására, és arra, hogy biztosítsák engedelmes lojalitásukat mindenkori vezetőik iránt. Arra a végeredményre jutottak, hogy a háborút csak új ellenséggel lehet helyettesíteni, amely legalább olyan félelmetes fenyegetést jelent a felügyelet alatt tartandó tömegek számára, mint amelyet korábban a háború jelentett. A háborút helyettesítő fenyegetésnek azonban nem feltétlenül kell valóságosnak lennie és a félelmetes ellenségnek sem kell ténylegesen léteznie. Az egyetlen követelmény, hogy hihetővé kell tenni mind a fenyegetés, mind a félelmetes ellenség meglétét.”

  8. Az ultraliberális pénzuralmi világrend

    „A tanulmány készítői megvizsgáltak számos háborút helyettesítő fenyegetést, de csak egyet találtak alkalmasnak, mégpedig a környezet veszedelmes szennyeződését előre vetítő modellt. Úgy gondolták, hogy ez azért lenne képes kellő félelmet kelteni és meggyőzni az embereket, hogy a pénz világimpériumának engedelmes alattvalói legyenek, mert észlelhető tényekhez és jelenségekhez lehet kapcsolni. Ilyen például a levegő és a vízszennyeződés, de az utóbbi időben ide sorolható a Föld felmelegedése és a pótolhatatlan energiahordozók végessége. Másodszor az erre a fenyegetettségre támaszkodó jóslatokat össze lehet kapcsolni a különböző világvége forgatókönyvekkel, amelyek közé nemcsak a bibliai jövendölések tartoznak, de a nukleáris világháború lehetősége is. A pontosság és a tényeknek való megfelelés, mint már utaltunk rá, nem túlságosan fontos. Az számít, hogy el lehessen hitetni az emberiséggel, meg lehessen félemlíteni vele az embereket, és így engedelmességre kényszeríteni őket.”

    Dr. Drábik János válogatott írásai.

  9. Ez a Drábik ott ült mellettem a kocsiban egyszer vagy egy fél napot. És ezen idő alatt eleg sokat mesélt, gyakorlatilag be nem állt a szája.
    Okos pali nem mondom, de azért egy kicsit őrült is. Elég rendesen rögeszmésnek tűnt.

    Most már a napnál is világossabb lehet mindenki számára, hogy van összeesküvés, méghozzá igencsak nagyba nyomják a fiúk.
    Az is világos, hogy a klímatémát is felhasználják, sőt befolyásolni igyekszenek a dolgokat, de! Azért van klimaváltozás!

    Sőt, gyanítom nélkülük is lenne. Az emberi hülyeség is befolyásolja, ők csak rájátszani tudnak mindenre. Ha mi nem ilyenek lennénk ők nem is lehetnének.
    Ennek az persze ellentmondhat, hogy mivel ennyire jól ismerik és gonosz, öncélú módon állandóan manipulálják az emberi pszichét, lehet, hogy mégis valamilyen gyíkemberek lehetnek. Tehát emberi áttéteken keresztül írányítanak.

    Számomra egy biztos, akárhogy is van, nekünk kell változni.

  10. Re:9
    A Nagy háttérhatalom egyik ismérve, hogy mindent magához akar kötni, mondhatni szeret nagyot mondani, ha köze van hozzá, ha nem. Ez oda vezet, hogy pl Drábik minden bokor mögött szabadkőművest lát, és ezzel el is érték a céljukat, mert a suttogó propagandával naggyá teszi őket, miközben annyira azért nem nagyok…
    Arról nem is beszélve hogy kifelé a materialista filozófiát nyomják, befelé viszont vastagon művelik a legkeményebb mágiát, ami persze „nem létezik”.
    Ki van ez találva, az egyszer biztos.

  11. Minen embernek van 5 érzékszerve. Tessék megismerni a világot, ne mástol várd, hogy megismerje helyetted és beléd dumálja, azt ami neki megfelel.

  12. 9 Balázs
    „Az is világos, hogy a klímatémát is felhasználják, sőt befolyásolni igyekszenek a dolgokat, de! Azért van klímaváltozás!”
    Pontosan. Erre szokták mondani, hogy attól, hogy valakinek üldözési mániája van, még nem biztos, hogy nem üldözik.
    De az is biztos, hogy ahogy a politikai világ felismeri, hogy az egyre nyilvánvalóbb klímaváltozás egyre nagyobb kényszerítő erővel fog felszínre hozni olyan mozgalmakat, amelyeknek egyre nagyobb tömegbázisa lesz, ezért lesz (vagy van) sok jelentkező ezen mozgalmak élére állni, és ezen át érni el politikai céljait, aminek nem sok köze van a klímaváltozáshoz…

  13. 12. hubab
    „ahogy a politikai világ felismeri, hogy az egyre nyilvánvalóbb klímaváltozás egyre nagyobb kényszerítő erővel fog felszínre hozni olyan mozgalmakat, amelyeknek egyre nagyobb tömegbázisa lesz, ezért lesz (vagy van) sok jelentkező ezen mozgalmak élére állni, és ezen át érni el politikai céljait, aminek nem sok köze van a klímaváltozáshoz…”

    +1

  14. L. S. Valójában mit is akartál írni? Összeesküdtek hogy a klímaváltozás miatt befogják az emberek száját? Mégpedig úgy, hogy hangoztatják, igen is van klímaváltozás? Összeesküvés elmélet szerinted az egész?

  15. Ls, és hasonlók. Az ember bizonyos mértékben egyformán működik. A halmozásban nincs határ. Van aki milliárdokat hajszol, van aki ingatlanokat. Van aki attól érzi jól magát ha egy aston martinban csavarodik a fára és ott vérzik el. Egy élete van minden embernek. A frusztrált ki akar tűnni, nem a hozzá adott értékkel, hanem a féltünéssel, mert igazából egyik ember sem szeretne jeltelen sírban porladni mint a többi. Ez is pszichés betegség.

  16. 15. Dan
    ” L. S. Valójában mit is akartál írni? ”

    Tisztelt Dan
    Helyettem, nagyon jól válaszolt: balázs 9.-nél, hubab a 12.-nél és proton a 14.-nél.

    16. Dan
    ” Ls, és hasonlók. Az ember bizonyos mértékben egyformán működik.”

    A Helsinkiben működő kutatóintézet volt az első, amely globális szinten felmérte az egész emberiség rendelkezésére álló vagyont a 2000. évi adatok alapján. Az Intézet igazgatója Anthony Shorrocks kijelentette: „Ha a világ össznépességét egyetlen tíz főből álló csoportra csökkentenénk, a világ összvagyonát pedig 100 dollárra, akkor egy személy rendelkezne 99 dollárral és a fennmaradó kilenc egy dolláron osztozkodna.”

    Kommentár nélkül.

    http://mek.niif.hu/06800/06897/html/1002.htm

  17. Nem tudom mennyi köze van a metánhoz, de a sarki jég kiterjedése extrém mélyponton van.

    A mai nap 5.8 millió négyzetkilométer az állás, miközben a hírhedt és extrém 2012-es évben 6.6 volt az 1981-2010-es átlag meg 8.8

  18. 18 – Ir01:
    Amire érdemes még felhívni a figyelmet, hogy a 2012-es év esztrém El Nino volt. Most pedig El Nino semleges év van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük