(2950) Elmélkedés a hím prostitúcióról 

Tibor bá’ online

 

Ha ifjúkori emlékeim nem csalnak, akkor G.B. Shaw-hoz fűződik a következő mondás: egy nő részére a házasság ára a szex, egy férfi részére a szex ára a házasság. Tekintve, hogy Shaw majd 70 éve halt meg (bár színdarabjai örök életűek), elképzelhető, hogy közben a világ megváltozott. Mindenesetre az viszont egészen biztos tény maradt, hogy a két nem fizikális és mentális biológiája meglehetősen különböző. Ebből a tényből például az következik, hogy egy nő szexuális kapacitása gyakorlatilag végtelen, míg egy férfié nagyon is véges. {Hadd szúrjam közbe, hogy minden férfi titkos vágya a két nővel egyszerre, ami egy hipotetikus fantázia, míg a két férfi és egy nő, elméletileg az élő realitás, csak nem egy konkrét női igény.} Ez önmagában még nem lenne áthághatatlan akadály a hím prostitúció megvalósításához, de az már igen, hogy az indiszponált nővel közösülni nem lehetetlen, míg fordítva ez nem jelenthető ki. Ennek ellenére hím prostituált, igenis létezik. Akkor hogyan lehetséges? Nos, 20 éves kor környékén a merevedés egy spontán adottság, amit bármi kiválthat, akár egy megvetett ágy látványa is. Kicsit később pedig, vannak művi beavatkozások, például a pénisz beinjekciózása, ami 2-3 órás merevedést is produkál. Felteszem, ez tényleg minden igényt kielégít.

Ugyancsak a biológiai különbségből adódóan, van némi eltérés a technikában is. Ejakuláció után a férfi vendég (aki előre fizetett) begombolja a sliccét, és minden teketória nélkül távozik. A szolgáltatást igénybe vevő nő viszont vágyik némi intimitásra, mind az aktus előtt, mind pedig utána. Olyan tehát nem létezik, hogy az útszélén ácsorgó férfi leint egy női gépjárművezetőt, aki félreáll, és a hátsó ülésen (egyesek szerint 3 perc alatt) lebonyolítják a lebonyolítandót.

Igen, vannak magányos, vagy elhanyagolt, jómódú, középkorú nők, akik ilyen szolgáltatásokat igénybe vesznek, és vannak, akik ezeket az igényeket ki is elégítik. Legismertebbek a szex-turizmusok. Szegényebb országok, például Laosz. Thaiföld, Karib szigetek, Dél Amerika, Kelet Európa (bizony-bizony) kitűnően megfelelnek a célnak. Ilyen esetben a hímringyót (ami kb. a „kurva” megfelelője) néhány napra (tehát nem percekre) kibérli egy nő, akit nem csak kielégít szexuálisan, de egyben ellátja a szórakoztató partner szerepét is. Lakhelyétől távol, a hím prostituált szolgáltatásait igénybe vevőnek nem kell attól tartania, hogy összefut egy ismerőssel. És az miatt se kell szégyenkeznie, hogy 20-30 évvel láthatóan fiatalabb a pasija. Ez az elrendezés néha olyan jól sikerül, hogy odahaza is be lehet vezetni huzamosabb időre. Ezek a kitartott pasik.

Az elmúlt néhány évtizedben történtek kísérletek különböző amerikai és angol nagyvárosokban, olyan bordélyházak létrehozására, ahol a bentlakók férfiak, míg a látogatók nők, de a legalitáson túl (amit röhögve ki lehet játszani), gyakorlati akadályok nem tették a vállalkozást rentábilisé. Még nem igazán érett meg rá a társadalom, vagy talán sose fog. A kurva és a hímringyó között túl nagy a különbség, mindenféle vonatkozásban. Egy kurvát nem kell „nőnek” tekinteni, nem kell tapintatosnak lenni vele. Szóval, élő tárgynak számít, és ez a legnagyobb előnye. Egy gigolo viszont önérzetes férfi, aki elvárja a „megbecsülését”, mert ő „nyújt” valamit, ezzel szemben, a kurva csak „eltűr” valamit. A kettő nem ugyanaz. Ez azt is jelenti, hogy egy kurva a szerepét kirázza a kisujjából, egy hímringyónak teljesíteni kell. Egy kurvának csak a testét kell kikölcsönözni, egy hímringyónak nyújtani kell (megjátszott) érzelmeket is, nem sokat, de valamit. Ez kifejezett női igény. Ebből aztán az is következik, hogy kurvába ritkán lesz „szerelmes” a kuncsaftja, legfeljebb ragaszkodik a személyéhez. A hím prostituált nem ilyen szerencsés, számíthat időnként némi féltékenykedésre is. Ezekkel azonban még koránt se ért végett a szembehelyezés. A fiatal férfiak elég jelentős részét vezeti be a szexuális örömökbe egy prostituált, de legalább is egy tapasztalt, idősebb nő. Ezzel szemben nincs olyan szűzlány, aki fizetne a szüzességének az elvesztéséért. Férfitársaságban, a kurvákhoz járás lehet téma, sőt hencegés tárgya is. Míg a nők körében, ezen szolgáltatás igénybevétele szigorúan tabu. Az olcsón megkapható 50 éves kurva nem ritka, míg egy 50-es férfinek – kereslet hiányában – eszébe se jutna, áruba bocsátani magát. Míg egy kurva általában tartozik valakihez, akinek strici a neve, és egyszerre akár több kurvának is lehet a „gondnoka”, addig egy gigolo magányos farkas, és bár lehet saját nője (élettársa), az természetesen nem a  „gondnoka”.

Mindent összevetve, a két különböző nem szexuális igényének a kiszolgálása, olyan mértékben tér el egymástól, hogy hasonlóságra gondolni se érdemes.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8 gondolat erről: „(2950) Elmélkedés a hím prostitúcióról 

  1. „míg a két férfi és egy nő, elméletileg az élő realitás, csak nem egy konkrét női igény”

    Ezt a tévedésed már sokszor hangoztattad, csakhogy nem igaz. A nők nagy százalékának vannak ilyen fantáziái, és ez személyes tapasztalat.

  2. Azért a nők között is vannak kalandorok, ha nem is gyakran.
    Számomra a legkülönösebb eset, amiről hallottam ismerősi körön belül első munkahelyemen az volt, hogy egy facér anya és leánya együtt eltöltöttek egy kalandos éjszakát a cég egyik fiatal dolgozójával.
    Mindenesetre nem tartom valószínűnek, hogy egy életre szóló élményben volt részük, egy férfit még egy nő is totálisan le tud meríteni szexuálisan, nem hogy kettő.
    A férfinek pedig a férfiúi büszkesége sérülhet ilyen esetben…

  3. Minden nő egyik nagy vágya, hogy két férfi rendesen megpakolja. Szintén tapasztalatból mondom én is.

  4. 1 & 3:
    Példát mindenre lehet találni, de nem tipikus. A nő egy férfit akar, de azt kizárólagosan. Kérjétek fel a női olvasókat, hogy nyilatkozzanak nick nélkül, anonim módon.

  5. 4.
    Az sem adna 100%-os eredményt Tibor bá, mert sok nő csak azért mondana mást, hogy nehogy már igaza legyen itt néhány férfinak. A legtöbb nő ezt az információt nem adja ki egykönnyen magából. És ez még akkor is így van ha névtelen a szavazás. Ez hasonló, mint amikor megkérdezi a párod, hogy te Józsi, gondoltál már arra, hogy más nővel is lefeküdnél? Mire a válasz. Én Drágám? Hát hová gondolsz?! Tudod, hogy nekem csak te jársz az eszembe.

  6. 5 – Thunder:
    Teljesen igazad van. A női önvédelem mindent átitat, ebben a témában soha a bűdős életben nem lesznek őszinték.

  7. Tévedés. Ha az ember lyánya szereti a férjét, barátját, párját mindegy milyen cimen hivjuk nincs ráhangolódva egyszerre 2 pasira! Ebben Tibor ‘bának van igaza….

    Azaz én elképzelni se tudtam volna.
    Igaz a 60 években szolidabra vettük a farbát.

    Jah 74 évesen miért ne lehetnénk öszinték?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük