(2857) Szex with Sztálin

Tibor bá’ online

 

Csak előjáróban: Micsoda lehetőség, összekaparni egyetlen posztban Sztálint, szexet, az orosz utálatot, és a bennünk rejtőző antikommunista érzelmeket.

Oroszországban egy vállalkozó csoport létrehozott egy videó játékot, aminek során a résztvevő időutazással visszamegy a XX. század elejére, találkozik Sztálinnal, akit felvilágosít arról, hogy lehet a világ ura az igazi szex megismerése által. A játék során a három dimenzióban megelevenített Sztálin interakcióban eltűri a gyomorrúgást, mellbimbóira kapcsolt áramot, a hátán ugrálást. Mindez megtörténhet Sztálin irodájában, hálószobájában, és egy titkos „vörös” szobában. A játék leírásában figyelmeztetik az érdeklődőt, hogy találkozhat erőszakkal, meztelenkedéssel és vérrel.

Egy valaki egészen biztos nem fog bekapcsolódni a játékba a Olga Alimova az orosz kommunista pár parlamenti képviselője, aki szerint a kiagyalók mentális betegek, és erkölcsileg olyan piszkosak, hogy nem is hajlandó részletezni. Szerinte egy ilyen játékot be kellene tiltani.

Majd 70 évvel halála után Sztálin emléke Oroszországban igen ellentmondásos. Sztálin megnyerte a nagy honvédő háborút a németekkel szemben, közel nulláról iparosította az országot. Ugyanakkor százezrek halálát okozta, és kialakította a személyi kultuszt. Közvélemény kutatások szerint a népesség 50 százaléka Sztálint pozitíven ítéli meg, de ennek az 50 százaléknak csak a huszad része lenne hajlandó élni Sztálin alatt.

Sokat elárul a háttérről az a tény, hogy a múlt évben betiltották a „Sztálin halála” című skót komédiát azon az alapon, hogy „szélsőséges elemeket” tartalmaz.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

17 gondolat erről: „(2857) Szex with Sztálin

  1. Szerintem is beteg. De ha valaki megérdemli, hogy az összes szadista kiélje rajta a hajlamait, az ő.

    Csak sajnos amit ebben a játékban csinál bárki, az nem neki fáj, hanem a játszó lelkét rombolja tovább.

  2. Ha udvariasan szeretnék fogalmazni – miért is ne akarnék – akkor túlzó eufémizmus Sztálint százezrek (?) haláláért okolni csupán.
    Ha egyáltalán hiszünk abban, hogy létezik olyan történelem, amelyik a valóban megtörtént eseményeket írja le és nem egyetlen célja a jelen uralkodóosztály hatalmának fényezése és megerősítése,annak deklarálása hogy minden idők legjobb társadalmában élünk, akkor be kell lássuk Sztálin elvtárs bizony nem százezrek, hanem milliók haláláért felelős.
    Lásd : Holodomor.
    A manapság kommunizmusnak csúfolt létező szocializmus, a borzalmak mellett – igen ez is az igazság része – sok országban eredményesen javított a tömegek helyzetén.
    Azt gondolom – bizonyítani ezt nem tudom – hogy a történetírás torzító tendenciáit teljesen kiküszöbölni lehetetlen, mert azt mindig elfogult emberek készítik.
    De talán ezen emberek közül mégis sokan őszintén törekednek az igazság dokumentálására.
    Tehát abban hiszek és azt remélem, hogy a torzítás ugyan megmarad,elkerülhetetlen , de a lényeget mégsem tüntethetik el teljesen.
    A „kommunizmus” az emberi egyenlőséget tűzte zászlajára.
    Ez volt a cél és amennyi ebből megvalósult az jótékony volt.
    Erőszak és terror pedig mindig is lesz, amíg ember él a földön.
    Mert az emberek egy része , a jóindulatú érvelésre, rábeszélésre süket.
    A nácizmust a mainstreamben fölváltotta a kommunizmus a Főgonosz szerepében.
    Főgonosz, mert az elnyomott, nyomorgó milliók lelke szimpatizál vele és ezt a polgárság, aki az elnyomó, joggal rettegi.

  3. 2 – Mosógépszerelő:
    Az észrevételel egyetértek. Sztálinnak milliók „köszönhetik” halálukat, de…. A forrásom adatait önkényesen nem változtathatom meg. Annyit azért hozzátennék, hogy ha nincs Sztálin, ma Putyin aligha fenyegethetné Amerikát szuper rakétával, és az S-400 nem lenne jobb mint az emerikai Patriot.

  4. 2: Az emberi egyenlőség sosem volt több, mint egy jól sikerült blöff, egy hangzatos jelszó, amivel legitimálni lehet az erőszakot a hatalomátvételre. Nem lehet több, mert az egyenlőség eleve, az ember természetéből adódóan lehetetlen, megvalósíthatatlan dolog. Minden ember különbözik, mindenféle kvalitásában, ami csak elképzelhető. Az egyenlőség pedig azonosságot jelent.

    Amíg nem gyártósoron klónozunk egyforma egyedeket, addig törekedni sem érdemes rá. Csak bajt okoz.

  5. 4 – Lebá:
    Nagyon nincs igazad. 19 évesen számomra a Rákosi diktatúra elviselhető volt, mert a vállalati igazgató ugyanavval a busszal érkezett a munkahelyre, mint amivel én, és pont olyan lódenkabátot viselt, mint én. Nyáron pedig ugyanabban a vállalati üdülőben nyaralt, amiben én is. Valóban sose leszünk egyenlőek, de lehet rá törekedni, vagy ellene hatni például szelektív adózással.

  6. A PC jegyében ez a híres-neves fejlesztőcsapat nem akarja ugyan ezt megcsinálni Hitlerrel? Javaslom továbbá az összes főbb világtörténelmi személyiséget is, hisz ha van Sztálin edition, akkor jusson már másnak is szerep…
    Nekem tűnik úgy, hogy ha már nem tudják Putyint térdre kényszeríteni, akkor a történelmüket veszik célba? (Nem mintha pozitív figura lenne Sztálin)
    Hozzáteszem ezt a módit ismerjük már idehaza, neves MTA volt elnöke Glatz Ferenc milyen „szép” szavakkal méltatta a magyarságot, amire mindenki igazán „büszke” lehet.

  7. Zuckerberg meg pont olyan szürke pólót hord, amilyen nekem is van. Ettől nem lesz jobb az életem és ettől nem leszünk egyenlőek.

    Nem egyenlőségre van szükség, hanem arra, hogy mindenki megkapja a lehetőséget arra, hogy önmaga legjobb verziójává fejlődjön. Mivel ez mindenkinek más, mindenkinek különböző inputokra is van szüksége ehhez. Ezért van értelme pl. a szegregációnak is.

    A törvény előtti egyenlőséget támogatom, annak van értelme, de itt megáll a történet. De olyan se volt soha. A bírák a kommunizmusban kommunisták voltak, aztán egyszerűen csak korruptak lettek.

    2-re vissza. Az első felével egyetértek, de a végét nagyon máshogy gondolom. Egyrészt a mainstream még mindig balra húz, és Sztálint mentegeti, míg Hitler a sátán. De ami az igazán böki a csőrömet, hogy a polgárság lenne az elnyomó… Könyörgöm: a társadalom több mint fele a polgársághoz tartozik! Hol nyomunk mi el és kit? Küszködünk a mindennapokkal, termeljük a profitot, aminek egy apró kis részéből kapunk fizetést. A társadalom 1%-a kezében van az összes vagyon fele, ha valaki elnyom: ők azok, de ezt a réteget nem polgárságnak hívják! Hagyjuk már ezeket a blőd bolsevik hazugságokat, ha kérhetném!

    Köszönöm

  8. 4
    Kedves Lebá

    Nem értek egyet azzal, hogy törekedi csak arra érdemes, amit garantáltan el is fogunk érni.
    Ha valakit szeretünk, akkor nem élünk vissza azzal, ha gyengébb mint mi magunk.
    Nem használjuk ki és nem fölényeskedünk hatalmaskodunk felette.
    Nem tesszük vele azt, amit magunknak sem kívánunk.
    Tehát egyenlőnek tekintjük saját magunkkal.
    És persze igen , ez egy Szép Elv ami sohasem fog megvalósulni.
    De törekedni rá mégis érdemes !
    Azok az országok, ahol kisebbek a vagyoni és jövedelmi különbségek általában emberségesebbek és élhetőbbek mint mások.
    Egy skandináv állam csak részben a gazdagabb mivolta miatt kedvezőbb „klímájú” mint egy délamerikai vagy afrikai.

  9. 5. Tibor bá

    ” a Rákosi diktatúra elviselhető volt, mert a vállalati igazgató ugyanavval a busszal érkezett a munkahelyre, mint amivel én, és pont olyan lódenkabátot viselt, mint én.”

    De a vállalavezetéshez se értett jobban mint te…
    Ezért omlott össze gazdaságilag az összes kommunista rendszer…
    Ezért kellett padlásokat seperni, kommunista műszakokat bevezetin, „sztahanovista mozgalmakkal” halálra dolgoztatni a népet, aztán elkezdeni felvenni azokat a kölcsönöket, amiket a mai napig nem tudtunk visszafizetni.

    Ennek a mesterséges egynlősdinek az volt az ára, hogy 50 évvel lemaradtunk a Nyugat mögött…

  10. 9:
    A Nyugat mögött mindig le voltunk maradva, és mindig, le is leszünk. Ennek oka az értelmiség megvehetősége, a por nép szélsőséges bunkósága.
    Nem a vállalatvezetéssel volt a baj, hanem a ránkerőszakolt tervgazdasággal. Orbán most ugyanazt tesz, de őt megérted. Nem a szakértelem kell neki, hanem a párthűség.
    Nem voltunk halála dolgoztatva. A napik 8 óra szigorúan be volt tartva, és a túlóra kifizetésére nem kellett 3 évet várni. Olyan kimerültek az embeek sose voltak, mint manapság.
    A kölcsön felvétel nyugati beugratásra történt. A nyugatbarát gazdasági vezetők baszták el szándékosan, beruházások helyett nyugati luxus cikkeket importáltak.
    Én személy szerint szívesebben élnék Kádár gulyáskommunizmusa alatt, mint Orbán illiberális gengszter államában. Ja és: NEM VOLTAM PÁRTTAG! ellentétben a legtöbb fideszes funkcionáriussal.

  11. Vannak az igazság egy részét hordozó hazugságok,
    ezek a legveszedelmesebbek, mert képesek a tömegek látását elhomályosítani.
    A tömegeket pedig a buta többségük véleménye vezeti.

    ” Minden férfi egy állat ! Csak azt akarják !
    A kommunizmus kizárólag kárt okozott !
    Amerika a szabadság és a lehetőségek birodalma !
    A muszlimok terroristák !
    A migránsok el fogják tüntetni mindazt, amit ma Európának nevezünk.
    A cigányok lusták koszosak felelőtlenül szaporodnak és bűnöző életmódot folytatnak.
    A zsidók más népek és emberek vérét szívják,ártalmas paraziták.
    A tőke és a kizsákmányolás szükségszerűen együttjárnak.
    A muzulmánok nőket erőszakolnak meg.
    A fehérek intelligensek a négerek buták.
    A homoszexualitás betegség.
    A zsidók intelligensek
    A fehérek elvitték a kultúrát, más kontinensek benszülötteinek.
    A nők elsősorban a pinájukkal képesek érvényesülni. ”
    Ezek a megállapítások ülnek, csak hozzá kell tenni „a legtöbb esetben” vagyis vannak kivételek, de akkor jársz el okosan, ha a kivételeket alaposan megfigyeled, valóban kivétel-e?

  12. 11: Egy dolog veszélyesebb annál, hogy elhiszi ezeket a „buta tömeg”: ha letagadja azt, hogy ezek ha nem is minden egyes emberre, de a csoportra bizony jellemző tulajdonságok.

    Ha beköltözik a házadba egy rakás kígyó, mit csinálsz, megvárod, hogy kiderüljön melyikük harapása halálos, vagy kifüstölöd őket egyből ahogy tudod? Amíg te válogatsz köztük, én megszabadulok tőlük. Szerinted melyikünk fog tovább élni?

  13. 6: Glatz esetében azzal van gondod, amit valóban leírt, vagy amit az interneten hazudnak, hogy állítólag írt?
    „Hozzáteszem ezt a módit ismerjük már idehaza” hogy hamis idézetet terjesztünk valakitől és szörnyűlködünk rajta… lásd pl a hamisított Trefort idézetet ugyanebből a módiból.

  14. Re:13
    Ha jól emlékszem volt hamis Teller levél is a Népszabiban, szóval a politika szereti maga felé hajlítani a valóságot…
    Vissza terve Glatzra. Magyarok krónikája 1996-os kiadás, ami sokaknál kiverte a biztosítékot.

  15. 9. lehettem volna valaki más
    „De a vállalavezetéshez se értett jobban mint te…
    Ezért omlott össze gazdaságilag az összes kommunista rendszer…”

    Nem véletlenül születtek a szocializmus idejében ezek a népszerűvé vált közmondások:

    Tе ни лъжат, че ни плащат, а ние ги лъжем, че им работиме.
    Hazudnak nekünk, hogy fizetnek minket, és mi azt hazudunk nekik, hogy dolgozunk.
    Bolgár közmondás

    Ci sie lezy, ci sie stoi dva tisice się należy.
    Fekve vagy állva kétezer a járandóság – (fizetés).
    Lengyel közmondás

    1O. Tibor bá’
    „Ja és: NEM VOLTAM PÁRTTAG! ellentétben a legtöbb fideszes funkcionáriussal.”

    Az energia nem vész el, csak átalakul fizikai elv paródiája:
    A káder nem vész el, csak átalakul.

    Persze ez is érvényes rájuk:
    A szar mindig a habon marad.

  16. 2. Mosógépszerelő
    „A “kommunizmus” az emberi egyenlőséget tűzte zászlajára.
    Ez volt a cél és amennyi ebből megvalósult az jótékony volt.”

    Ez volt a cél ?
    Vagy ez volt az eszköz ahhoz, hogy az akkori felső réteget felcseréljék a saját fajtájukkal?
    Kik voltak azok, akik nagy gazdasági segitséget adtak a vörös forradalom véghezvételében?
    Kik kerültek az új állam minden vezető és ellenőrző posztján?
    Miért a hatalom piramisának a csúcsán nem az oroszok voltak?

  17. Hazugság volt minden…

    Minden, amivel az elmúlt 69 év alatt etettek minket. Már a Hruscsov is hazudott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük