(2842) Ez meg az

Tibor bá’ online

 

Mi műholdról kapjuk a TV adást. Bejön vagy 150 csatorna, van miből válogatni. Ennek ellenére nem ülök órákon át a TV előtt. Nem nézek sorozatokat, nem nézek zenei vetélkedőket, nem nézek szappan operákat. Se időm, se kedvem hozzá. Viszont tájékozódás végett bele-belenézek mindenbe, hogy lehessen róla véleményem.

A tegnapi Euróvíziós döntőbe is belenéztem. Egyik szám szarabb volt mint a másik, viszont feltűnt, hogy mindenki angolul énekel. Nyilván tudják, hogy miért. És akkor mi kiküldünk egy öregedésnek induló cigány férfit, cigányságának abszolút kihangsúlyozásával egy enyhén homofób Európába [hogy miért írom? Mert az európai jelző ellenére Izrael és Ausztrália benne van. Nem Európában vannak, de fehér emberek lakják.], aki magyarul őrjöng, és csodálkozunk, hogy kiesik. Hülyék azok, akik kiválasztották? Lehet!

___________________________________________________________________________

Jövő vasárnap választunk. Ha valakit érdekel, hogy mi kire szavazunk, annak megírom. Mi az MSZP-re szavazunk. (sose hittem volna) Na miért? Ezért mert Jávor Benedek a listájukon a 4. helyen áll. Szerintünk Jávor Benedek talán az egyetlen magyar, akinek Brüsszelben a helye. A 4. hely az MSZP-nél nem biztos. Minden szavazatra szükség van. Különben az MSZP Mesterházi óta le van szarva.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

11 gondolat erről: „(2842) Ez meg az

  1. Egyedül leszek szerintem a véleményemmel, de engem pont nem érdekel, hogy első vagy utolsó. A zene, amit vitt olyan ránk jellemző, hogy jól képviselte a nemzetünket.

  2. 1 – Kamionos:
    El kell döntened, hogy nyerni megyünk oda, vagy bemutatni a magyar folklórt. Segítek, ez Euróvízió, nem pedig Felszállott a páva.

  3. A magyar népdal a magyar folklór, és az képviselné a nemzetet, nem egy óbégatás.

    Személy szerint szeretem a cigányzenét és a rájuk jellemző életérzést.
    Kár, hogy a mai cigányság nem más mint egy parazita-életmódot folytató, számkivetett egyre szélesedő réteg, valódi cigányértékek nélkül.

    Az Eurovíziós fesztivál egy szar. Teljes tévedés, mint úgy általában minden. Olyan mint egy focimeccs.
    Azt sem veszik észre hova visz az ártatlannak és szükségszerűnek ítélt versengés és semmitmondó győzekemhajhászás. Győzni, győzni mindenáron és mindenben.

    Olyan mint egyáltalán szavazni bármelyik pártra. Nem ellensúly az mszmpre szavazni, sajnos.
    Nem szabad szavazni, a játéknak véget kell vetni, nem legitimálni a bohóckodást.

  4. Én utoljára 2011-ben néztem az Eurovíziós fesztivált, akkor drukkoltam is a magyar indulónak, szerintem jó volt (meg szép is 🙂 ), de ugye saját indulóra nem lehet szavazni, a többi ország pedig nemigen szavaz a magyar indulóra az előadott számtól függetlenül se (nem az énekre, hanem az országra szavaznak meg szerintem meg is bundázzák a dolgot a színfalak mögött), szóval azóta nem követem az Eurovíziós fesztivált.

    Ami a 26-i EP választást illeti, ha elmegyek, akkor kizárásos alapon az MSZP-Párbeszéd-re ikszelek. 😉

  5. Ez meg az – Nahát nekem a legmegrázóbb élményem Madonna csillárbugyija volt, valamint hogy nem ismertem meg az arcát. De a bugyi, az esküszöm olyan, mint ami anyósomék plafonján fügött az üvegbigyókkal.

    EP szavazásra elmegyek.

  6. Oh bocsánat- nem csoda hogy nem ismertem fel, az nem Madonna volt, hanem a ciprusi versenyző. Csak szólt valaki hogy Nézd, Madonna, én meg azt hittem, aztán gyorsan elkapcsoltam onnan, és konstatáltam hogy jól felvarrták az arcát , és hogy 60 évesen ilyen bugyiban–szóval elnézést, törölni már nem tudom a fentebbi tévedést.

  7. 3. Balázs

    Utolsó bekezdésed igazságára mikor jönnek rá a többi magyarok?
    Minden szavazat a lopósokra, hazugokra, csak a Kleptokráciát erősíti.
    Mutogathatják a szavazási jegyzőkönyveket, minket akart a nép, bennünket megválasztottak. Futhat tovább a bohóckodás játéka.

  8. (2842) Ez meg az
    „Mert az európai jelző ellenére Izrael és Ausztrália benne van. Nem Európában vannak, de fehér emberek lakják.],”

    Ebben főleg Svédország csapata kirivott. Egyetlen egy fehér ember sem vett részt országuk képviseletében.
    A többi ország képviselői között sem hiányozhatott szinesbörü vagy idegen zsoldos énekes, táncos s.t.b.

    „nem az énekre, hanem az országra szavaznak meg szerintem meg is bundázzák a dolgot a színfalak mögött”
    Erre egy nagyon jó példa az Észak-Macedóniára adott 12-es pontok az állami zsüriktől amit egyáltalán nem követtek az egyéni szavazások.

    ” De a bugyi, az esküszöm olyan, mint ami anyósomék plafonján fügött az üvegbigyókkal. „az nem Madonna volt, hanem a ciprusi versenyző.”
    A „ciprusi versenyző” Tamta, egyáltalán nem ciprusi és nem görög hanem kaukázusi eredetű, -ha nem tévedek- grúz származású fizetett külföldi énekes.
    A tavalyi énekesnőjük Fureira albán származású aki latin-amerikainak adja magát.
    Duskát, a görögországot képiselő énekesnőt (melynek nem biztos a görög eredete) Észak-Amerikából kölcsönőzték.
    Midez annyira kirivó mert a görögök egyik „nehézipara” a zene minden ágában.

    ” ez Euróvízió, nem pedig Felszállott a páva.”
    „Az Eurovíziós fesztivál egy szar. ”

    Teljesen egyetértek ebben de az Euróvíziót nem csak a zenéért tartják. Az Euróvízió egy kitűnő eszkőz az elit kezében. Eltekintve a szokásos rossz ízü programtól, többek között egy intenziv üzenetet is küldőtt:
    Madonna beνallott campalista.
    „Papok” fekete köpenyben imádkoztak a lépcsőn, amíg Madonna megjelent szintén fekete köpenyben. Azt követően egy templom épitése követte ahol a papok vállukon oszlopokat hordottak. Vajon mindez szimbolizálja a harmadik templom felállítását, ahol a zsidók várják a világ vezetőjét?
    Mindenesetre Madonna letérdelt!
    A müsorának volt még több üzenete főleg a keresztény papságnak , a vallásokkal, amelyeket általánosságban meg kell szüntetni, hogy a pán-vallás, a New Age vallási ideológiája (globalizáció) megvalósítása érdekében?

  9. 7 bögözy

    Jaja. Várják a változást, változtatás nélkül.
    A politikusok hülyék és belőlünk vannak. Ergo nekünk kell változni.
    Az építő emberek képtelenek megmaradni a mai rendszerben. Ez hamarosan nyilvánvaló lesz .
    Sajnos értelmesnek nevezett emberek is a rendszeren belül próbálkoznak, pusztán elkepzelés hiányából, meg mert kevesen vannak.

    Természetesen nem vagyok meglepődve. De ha már szavaznak legalább a kétfarkúakra tennék az ikszet.?

    Figyeld meg, hogy ha minél többen akarnak változást annál többen mennek el szavazni.
    Hát mondjuk ehhez tényleg nem kell nagyot erőlködni.
    És, hogy meg tudnak sértődni, ha leszólják a kedvenc”ez nagyon komoly, mert igenis törődök a gyermekeim sorsával”játékukat.
    Valójában a változás ellen tesznek és komoly szerepük van a fenntarzásban, amire már érdemes építeni.

  10. asszem már valahol írtam mennyire bírom a svédeket. Véletlenül belepillantottam az Eurovízióba amikor késő este hazaértem, és szerintem a svéd csapat képviselte a legjobban az eredeti hamisítatlan hazai értékeket. Hajrá Svédország! 😀 😀

    gyorsan kerestem egy képet a zinterneten:
    https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fpestisracok.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F05%2Fsvedek-1000×600.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fpestisracok.hu%2Fholland-gyoztese-lett-a-sok-vitat-kivalto-eurovizios-dalfesztivalnak%2F&docid=MnF934VHLE3npM&tbnid=gB67RPYKfgWyVM%3A&vet=10ahUKEwj5h_25zKniAhVSXnwKHdpmD6gQMwhQKAkwCQ..i&w=1000&h=600&client=firefox-b-d&bih=938&biw=1920&q=eurovizio%202019%20sved%20team&ved=0ahUKEwj5h_25zKniAhVSXnwKHdpmD6gQMwhQKAkwCQ&iact=mrc&uact=8

  11. Szerintem jó ha részt veszünk az Eurovízión, de ciki lenne megnyerni.

    Emlékszem, az egyetemen is úgy vizsgáztunk oroszból (a 80-as évek közepén), hogy viccesen kértük a vizsgáztatót, hogy szóljon, ha megvan a hármas, mert az ötösből később bajunk lehet !

    Pápai Joci is jó kompromisszum.
    Egy cigány gyerek valahogy magyarabbnak tűnik, mint egy szakállas nő…
    Mert ugye azt senki se gondolja, hogy az Eurovízióra el lehet küldeni egy semmilyen elnyomott kissebbséghez nem tartozó fehérbőrű magyart ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük