(2840) A Honatyák atyja

Tibor bá’ online

 

Kövér László honnagyapa szerint, az ország azon 31 százaléka, aki a klímaváltozást fontosabb problémának tekintik, mint a migrációt, simán agymosottak.

El nem tudom képzelni, hogy lehet egyetlen ember ekkora hülye egymaga, mindenféle segítség nélkül. Lehet! Hogy engedheti meg egy ember magának, hogy ennyire ne ismerje a világ problémáit, miközben fenntartja magának a jogot népének vezetésére. Ő egy világítótorony, jelzi merre a helyes irány, hogy lehet elkerülni a zátonyra futást. Tényleg?

Miközben fogalma sincs arról, hogy már az idén lehet heteken át 45 °C tőlünk délkeletre és nem csak a közel keleti muzulmánok, de akár a görögök, macedónok, bolgárok, de még a szerbek is megindulhatnak észak felé. A klímaváltozás elől menekülők egyszerűen elsöpörheti a határkerítéseinket. Akkor fog rádöbbenni, hogy mi igazán fontos? Vagy még akkor se?

A migránsokkal való fenyegetés már 80 százalékos népszerűséget hozott a konyhára, de még mindig nem elég, még mindig tovább nyomják a süket szöveget, számítva a nép gyenge informáltságára. Közben pedig az igazi problémára eszük ágában sincs felkészülni.

A Fidesz az országra jóval nagyobb veszélyt jelent, mint a „migráncsok”. Mikor fogja ezt a nép észrevenni?

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

23 gondolat erről: „(2840) A Honatyák atyja

  1. Eleve hülyeség szembeállítani a klímaváltozást a migrációval, hogy melyik a fontosabb. Egy csomagban jönnek, a klímaváltozás a fő gyökéroka a migrációnak. És könnyen lehet, hogy mi itt még egy ideig átvészelnénk az időjárásváltozás közvetlen hatásait, és pont az éhező tömegek migrációja lesz az első halálos hatása a klímaváltozásnak.

  2. Áder János lett a fidesz zöld politikusa a bölcs megmondó ember aki felkészíti a lakosságot a klimaváltozásra. De akkor meg mit szeretne Kövérrel a pártja?
    Áder lesz a jó fiú a fiatalság és az értelmiség számára. Kövér meg a szemetelő vízpazarló bunkok példaképe? Végül is szükség lehet még minden szavazatra. Áderen jókat szoktam röhögni amikkor a több éve hozzáférhető adatokat ismételgeti nagy szorgalommal. Szerintem ha csak ezt a forumot és az itt leirt adatokat nézzük is nagyon halványka kis hazánk világtó tornya 🙂

  3. Kövér Lacit én már elég régóta egy ősbunkónak tartom, korábban a hosszú hajával meg a pödörhetően hosszú bajszával, de aztán inkább az ostoba, bunkó, agyatlan, stb. kijelentései/megnyilvánulásai miatt. Most is nagyban csinálja a műsort, de klímaügyben „korrigált”: Kövér korrigál, nem agymosásnak, hanem komoly problémának tartja a klímaváltozást
    https://hvg.hu/itthon/20190515_Kover_korrigal_nem_agymosasnak_hanem_komoly_problemanak_tartja_a_klimavaltozast
    De mostanában már a buzikat támadja 😀
    „Kövér László jóízűt buzizott zuglói fórumán
    Ez utóbbi különösen érdekes volt abból a szempontból, hogy bemutatta Kövér (vagy a Fidesz?) álláspontját a melegekkel kapcsolatban, ismertetve a melegek elvárt viselkedésformáit, valamint felvázolva, miként függ össze a homoszexualitás a pedofíliával a NER-féle valóságértelmezésben.
    Kövér szerint ugyanis
    „egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”
    Szóval midegy, hogy milyen ökörségeket hord össze, a lényeg, hogy a média vele és/vagy a fide$$z-szel foglalkozzon. Rohadjon meg Kövér Laci meg a fide$$! 😛

  4. „A Fidesz az országra jóval nagyobb veszélyt jelent, mint a “migráncsok”. Mikor fogja ezt a nép észrevenni?”

    A fene tudja…
    Szerinted egy demokratikus kormány bármelyik országban keresztül tudna vinni demokratikus eszközökkel olyan intézkedéseket, amelyek HATÉKONYAN képesek esélyt adni, hogy a klímába való emberi beavatkozás mértéke csökkenjen?

    Szerinted valaha meg fognak választani vezetőket, akik limitálni fogják a tömegek energiafelhasználását, élelmezését, satöbbi?

    Tulajdonképpen ez a klímaválság csapdája.
    Csak egy statáriaális globális rendszer lenne képes elérni annyi változást, hogy legyen remény a túlélésre.
    Addig amíg a CO2 kibocsátáson alkudoznak, mint a piaci kofák, addig világos, hogy lényegi előrelépés nem lesz.

    Ez van…
    A migráció viszont máris itt van és kézzelfogható.
    Talán a beütő klímamegfutás előtti utolsó éveket még viszonylagos békében tölthetnénk.

    Őszintén… ha visszatérne Gyurcsány vagy valamelyik klónja, akkor mi lenne a garancia arra, hogy a magyaroknak nagyobb esélye lenne túlélni a klímamegfutást, mint Orbánnal?

  5. 5 – lehettem volna valaki más:
    Nem kedvelem Gyurcsányt. Felrovom neki, hogy két évvel korábban le kellett volna mondania. Csapnivaló politikus. Viszont Orbán annyira be van szarva a gondolkodó néptől (nem azoktól, akiknek a szavazatait szarért-hugyért meg tudja venni) hogy egy rohadt sörétes fegyvert se vehetek, és ha majd átmásznak a kerítésen a migráncsok nem fogom tudni megvédeni magam. Se, amikor a panelből ömleni fog a jónép (aki ma azt mondja, hogy nekem gyagyám a klímaváltozás) és el akarja venni a vizemet, élelmemet. — Különben a klíma megfutást nem fogja senki túlélni, csak nem akarok elsőnek megdögleni.

  6. 6. Tibor bá’
    Gyurcsány alatt sem lehetett sörétes puskád és ha visszatérne, akkor sem lehetne. Sajnos bármennyire nem tetszik Orbán viselkedése, objektíven el kell ismerni, hogy ma lazábbak a fegyver megszerzés és tartás szabályai, mint Gyurcsány idejében.

  7. 7 – gabiiii:
    Mondtam én, hogy Gyurcsányt akarom?

  8. Szerintetek melyik ellenzéki pàrt lenne kevésbé kàrtékony mint a fidesz? Folyamatosan megy a fidesz szavazók lebirkàzàsa , de azt senki sem írja hogy a sok „birkànak” mégis kire kellene szavaznia a fidesz helyett ! Szerintem sokan nem làtnak más alternatívàt és azért szavaznak rájuk! Kivàncsian vàrom a véleményeket hogy mégis melyik ellenzéki párt jobb a fidesznél!
    Nem vagyok fidesz fanatikus ,de szerintem a jelenlegi ellenzék még a fidesznél is rosszabb!

  9. 9 – whitewater:
    A „jelenlegi ellenzék” nem egy egységes blokk. Egyik se rosszabba Fidesznél, mert a Fidesz még a minimálisnak nevezhető politikai morállal se rendelkezik. Eddig több tucat stiklit tártak fel, egy is elég lett volna lemondásara. Lemondott valaki? Na jó, konkrétan. Valamennyi ellenzéki párt csatlakozni akar az európai ügyészséghez, a Fidesz nem. Már ez ez egy dolog is elég, hogy ne szavazzanak rá.

  10. 5: Attila, Te tudod a legjobban, hogy a globális médiaiparnak, Hollywoodtól a reklámokig, megvannak az eszközei arra, hogy a tömegek igényeit, vágyait, céljait irányítsák.
    És mire használják ezt: hogy fogyasszunk, szennyezzünk, szexeljünk még többet.
    Ha ennek az ellenkezőjére manipulálnának (manipuláltak volna az elmúlt 50 évben), akkor bizony megvalósítható lenne demokratikus rendszerben az önkorlátozás.

  11. 11.Lebá

    Pontosan.
    Ha úgy befolyásolnák a tömegeket, hogy nekik is jó legyen.
    Az elit szemlélete is változik. Régen úgy nézett ki, hogy ez jó. Boldogok a lelki szegények, csak sör legyen, meg menjen az Eurovíziós fesztivál és hasonlók. Ezek mind elviszik a figyelmet. Alacsony szinten tartják a vágóállatokat.
    Ma már az elit is másképpen csinálná, saját csapdájában vergődik, már kicsúszott a kontroll. A mérhetetlenre duzzadt csorda irányítási problémákat szült.

    A vicces, hogy ha a felemelkedését szorgalmazták volna a népnek, mindenkinek jobb lett volna. Most derül ki, hogy a hatalom hajhászása mennyire tévút technikai értelemben. Spirituálisan meg egyenesen mérgező.

  12. 13. dajtás
    Na, ez egy igazi gyomros választások előtt, ebből nehéz felállni…

  13. 13-14
    Azért nagyon jó lenne tudni (a „tényeken” kívűl azt is), hogy milyen társaság utazgat itt a háttérben a defektes politikusok farvizén szerte a világban, vagyis cui prodest?? ahogy ezt egy művelt japán mondaná. Épp 10 nappal az EU-s válaszok előtt véletlenül egy kétéves konzervet találtak a kamrában…

    Elég internacionalista mancsaft lehet a bábuk mögött… Már csak az nem világos, hogy „ki az összekötő és ki a megbízó”?

    Egyre izgisebb

  14. 13 – dajtás:
    Minden politikus emberből van. Ehhez nem fér semmi kétség, de arra felé, ha valaki lebukik, tette ismertté válik, 24 órán belül lemond. Nálunk apraja-nagyja tudja, hogy Orbán és bandája 9 éve éjjel-nappal lop. Lemondott valaki?

  15. 15 Vaszil
    Hát ezt már ismerjük, választások előtt mindig előkerülnek az időzített aknák, ez a magyar politikából is ismerős.
    A rosszindulatú, sunyi információkésleltetés persze nem vet jó fényt arra sem, aki tudott az ügyről korábban, és nem tette rögtön publikussá, de ettől a célszemély még megérdemelten kerül pellengérre, amennyiben az infó hiteles.
    Ilyenkor az emeli az élményt, ha az ellenoldalnak is van hasonló aduja, és rögtön kontrázva revansot is vesz.
    Igaz, ez nem fogja a saját áldozatot rehabilitálni, csak egyenlít… 🙂
    Az sem lenne rossz, ha ilyenkor az ország jogrendje szerint felvetődne a hír hozójának felelőssége is, hogy miért ült eddig az infón, ezzel hátráltatva az igazságszolgáltatást…

  16. 6. Tibor bá’

    ” Viszont Orbán annyira be van szarva a gondolkodó néptől (nem azoktól, akiknek a szavazatait szarért-hugyért meg tudja venni) hogy egy rohadt sörétes fegyvert se vehetek, és ha majd átmásznak a kerítésen a migráncsok nem fogom tudni megvédeni magam. ”

    Nemtom…

    Szerinted jó ötlet lenne felfegyverezni a lassan egymilliós cigányságot?
    Mert akkor tuti, hogy nem élnénk meg azt se, hogy a migráncsok átmásznak a kerítésen!!!!

  17. 16. Tibor bá”

    „de arra felé, ha valaki lebukik, tette ismertté válik, 24 órán belül lemond.”

    Az mond le, aki nem akar úgy járni, mint Haider.
    A rutinosabbak elmennek valamelyik bankba tanácsadónak vagy a Gazpromba igazgatónak, mint Schröder…

    Szerintem magadat csapod be, ha az Orbánon kívüli politikát elsőáldozósok körmenetének állítod be.
    Az USA-ban a korrupció legalizálva van, és úgy hívják, hogy lobbizás. Az EU-ban meg a balliberálisoknak mindent szabad, a konzervatíokra meg leitatós csapdákkal vadásznak.

  18. 18 – Attila:
    Nem azt írtam, hogy boldog-boldogtalan vehessen sörétes puskát. 😀

  19. 20: Ez oké, de olyan törvényt nem lehet hozni, hogy a cigány ne vehessen puskát, csak mi. Pedig ezt kéne.

  20. 21 . Lebá:
    De olyan örvényt lehet hozni, hogy a fegyvervásárláshoz vizsgát kell tenni, ahol a szóbeli vizsgáztatók pontosan tudják, kit kell megbuktatni. Ez az angol módszer. Doverben a vámos döntötte el, hogy egy jelentkező turista-e, vagy illegális bevándorló.- Ausztráliában volt olyan törvény, ami szerint csak az léphet be, aki folyékonyan beszél egy európai nyelvet. Ezzel kizártak minden nem kaukázusit, és ha egy adott kaukázusit nem akartak beengedni, akkor azt kérték tőle, hogy mondjon egy verset lettül, ami ugye egy európai nyelv.

  21. 22: Tibor bá’:

    Tibor bá’, nyitott kapukat döngetsz!
    Ez a dolog pontosan így van most is!
    „Bárki” vehet sörétes ( vagy golyós ) puskát MA MAGYARORSZÁGON, akár 10 db-ot is, 1000 db lőszerrel, ha van rá pénze.
    Egy vadásztanfolyam + vizsga kell hozzá. Megjegyzem a tanfolyam elég nehéz ( így máris ki vannak szűrve a félküllősek ), rengeteg az elméleti anyag, komoly a vizsga. Gyakorlati vizsgán a lőtudásról is meg kell győzni a vizsgabiztost ( + fegyver szét-,összeszerelés ). Ehhez sok magánóra kell a lőtéren, cserébe megtanulsz bánni a fegyverrel alapszinten.
    A tanfolyam ez kb. egy B kategóriás jogosítványhoz mérhető, nem több. ….de hangsúlyozom az elméleti anyag egyáltalán nem könnyű, mint sokan gondolnák.
    Évente a kamarai tagság+egyéb díjak: 20.000,-Ft ( most emelték )

    Egy használt egyszerűbb puska 100.000,-Ft (+távcső), de lehet olcsóbbat is találni.
    Sörétes lőszer 80,-/db-tól, golyós lőszer 500,-/db-tól.

    70 éve nem volt ilyen könnyű fegyverhez jutnia egy átlagembernek Magyarországon!
    Ezt az óriási fegyvertartási könnyítést (!) mind köszönhetjük a „gonosz” Fidesz kormánynak! Ennyire félnek csak a nép felfegyverzésétől… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük