(2470) Labiaplasty

Tibor bá’ online

A tökéletes szeméremajkak nyomában

 

Az egyik nő szép, a másik kevésbé, az egyik férfi csinos, a másik pedig nem. Az ilyen megállapításokban nemigen szokott vita lenni az emberek között. Sok ezer éve nézzük egymást és magunkat. Első megállapításunk az, hogy nagyon nem vagyunk egyformák. Vegyük csak az orrunkat. Lehet kampós, pisze, széles és tompa, kicsi és nagy, illetve hegyes, vagy éppen borvirágos. Egy húszéves nőről általában meg tudjuk állapítani, hogy szép-e vagy csupán gyönyörű. Ennek oka az, hogy van összemérhetőségi lehetőségünk (persze a muszlimoknál más a helyzet, de én európai nőkről beszélek). A női keblekkel már egy kicsit más a helyzet, mert bár ruhán keresztül, melltartó alatt ezerszámra lehet őket szemrevételezni, de csupasz melleket már ritkábban lát az ember. Ennek ellenére akt fotók és festmények segítségével azért minden férfiben kialakul, hogy melyikhez van leginkább kedve, és minden nő el tudja dönteni, hogy milyenre vágyik – ha nincs megelégedve a sajátjával – és ma már tehet is vágyainak elérése érdekében. A megoldás a szilikon implantátum. Viszont ki tudja megmondani, hogy milyen a kívánatos szeméremajak? Senki, mert ehhez be kellene nézni egy vaginába, az pedig nem szokás. Ezért aztán a témával, úgy értem a szeméremajkak milyenségével se a nők, se a férfiak nem foglalkoztak, egészen a legújabb korig. Akkor most mi változott?

Az Internet elterjedésével elképesztő mennyiségű videó pornó kering a Világhálón. Az ember, ha akarja, ha nem, elég gyakran láthatja őket. A helyzet pedig az, hogy a mai pornók nem egyszerűen csak vidáman kefélő embereket mutatnak be, hanem a kameraman a nyakát töri, hogy az akció helyét minél jobban megközelítse. Ezért aztán premier plánban láthatjuk a pumpálás női és férfi eszközét. Konkrétan a női nemi szerv „szeméremajak” elnevezésű alkotóját. Egyszeriben kiderült, hogy a nők nem csak mellméretükben és mellállagukban, vagy teszem azt, szemöldökívükben különböznek egymástól, hanem nincs két egyforma szeméremajak se. Ebben az esetben pedig vajon milyen a kívánatos? Hát ez az! Hogyan néz ki a tökéletes szeméremajak? Egyelőre senki se tudja, de minden esetre minél kisebb annál jobb. Na, itt jön be a képbe a „labiaplasty”, ami végeredményben a szeméremajkakon elvégzett plasztikai műtét, méretének csökkentése végett.át ez az Mert azért az már kiderült, hogy a társadalom többsége szerint a férfi hímvesszeje legyen minél hosszabb, a nő szeméremajka pedig minél kisebb.

műtét előtt - műtét után
műtét előtt – műtét után

Nem csoda, hogy Amerikában a labiaplasty már évek óta virágzik. A nők már csak ilyenek, mindig az kell nekik, ami nincs. Azért persze vannak, akik a nők védelmére kelnek, úgy értem a labiaplastyra vágyó nők védelmére. Szerintük az átlagnál nagyobb méretű szeméremajak mozgás közben kellemetlen érzéssel járhat, sőt az egyszerű közösülésnél is kellemetlen lehet, a tangák viseléséről már nem is beszélve. A nők egy részének azonban nincs szükség fogadatlan prókátorra, kiállnak az mellett, hogy jogosan elégedetlenek, ha szeméremajkuk aszimmetrikus, elszíneződött, vagy csak úgy, simán nem tetszik az, amivel rendelkeznek. És miért nem tetszik? Nos, a válasz egyszerű. A leborotvált, kicsinek tűnő női nemi szerv egyszerűen csak fiatalos. Azt pedig mindenki tudja, hogy a fiataloké a világ. Ezért aztán a ráncfelvarrás, kebel és ajak feltöltéshez felsorakozott a szeméremajkak kurtítása is, csak egy kicsit finomabban mondják: labiaplasty.

Mindenesetre megint a nők jártak jól. Egy túlméretezett lebenyből egy darabot levágni sokkal könnyebb (és olcsóbb), mint egy apróra sikerült hímtagot meghosszabbítani (ha esetleg már kitalálták volna) 😀
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

8 gondolat erről: „(2470) Labiaplasty

  1. Nekem inkább a baloldali rendes pina jön be jobban, nem az a kislányosított … de hát ez ízlés kérdése … ja és ne legyen már full kopasz sem. Nem gyereklányokkal akarok kefélni …

  2. 02:
    A klitorisz kimetszés valóban létezik, de ez itt most tömör FIDESZ propaganda. Miért nem azt linkeled be, hogy a 20.000 gazdag bevándorló esetében Orbánt nem érdekelte, hogy a felesége csiklója kik van metszve, ha befizette a fél millió eurót.

  3. Érdekes, hogy változik a világ. Régen szőrös volt a nemi szerv, de borotvált az arc. Most tele van a tévé borzalmas, térdig érő szakállú fiatal srácokkal, akik 50-nek néznek ki tőle, de a pöcsük sima. 😀

  4. 05 – Gina:
    Honnan tudod, hogy borotvált a pöcsük? 😀

  5. A fenti hozzászólásokról jutott eszembe ez a két vicc. 🙂

    http://nemkutya.com/like/101067

    Három falusi asszony késő este battyog hazafelé a vasútállomásról. A bezárt söröző lépcsőjén félájult részeg férfit látnak heverni. Ki lehet az? Az egyik asszony odamegy, körbetapogatja a slicce körül, aztán közli:
    – Ez nem az én férjem!
    A másik is körbetapogatja ugyanott:
    – Tényleg nem a te férjed!
    Mire a harmadik:
    – De nem is a falunkból való!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük