(2336) Me-too

Tibor bá’ online

 

Aki nem tudná, a metoo azt jelenti, hogy „én is”. Te is mi? Hát veled is megtörtént, csak nem emlékszel rá. Szedd csak össze a gondolataidat. Na ugye!

A feminista mozgalom fél évszázad alatt oly erőssé vált, hogy tovább léptek. Sorra jelentkeztek a (nem túl fiatal, és már kevés figyelmet kapó) celebek, hogy őket 20-30 évvel ezelőtt XY megerőszakolta. Érdekes módon olyan nem jelentkezett, akit tegnap vagy tegnapelőtt erőszakoltak meg, csak olyan, akit valamikor a távoli múltban, egy olyan alkalommal, amire a feltételezett megerőszakoló legtöbbször nem is emlékezett. Én meg csak kapkodtam a fejem.

Azt már sok-sok évtizede tudjuk, hogy a szórakoztató iparban létezik egy „szereposztó dívány”. Aki meg akar kapni egy szerepet, annak lehúzott bugyival el kell terülni ezen a díványon. Ocsmányság! Valóban, de ilyen az ember. Melyik férfi vagy nő nem használja ki, ha valahol, valamiben meghatározó lehetősége nyílik? Lássuk csak, adott egy női szerep, aminek eljátszása után a hölgyet százmilliók láthatják a mozikban, a TV-ben. Az illető egy csapásra (hőn áhított) celebbé válik. Ki nem akar celebbé válni a néhány száz helyes pofijú hölgy közül, akik alkalmasak lennének a szerepre? A szóba jöhető fiatal színésznők 99 százaléka boldog örömmel tolja le magáról a bugyit, aztán az egész epizódot gyorsan elfelejti. Majd húsz év múlva a me-too mozgalom keretein belül bosszút áll.

Természetesen nem minden, nőket kihasználó, „soviniszta disznó” tevékenykedik a szórakoztató iparba. Nők közötti versengés elég sok helyen van, mondhatnám mindenütt. Egy közönséges osztályvezető is körülnéz a kínálatban, kit válasszon titkárnőnek. Ezzel foglalkozik Giuseppe De Santis rendezte (1952) „Róma 11 óra” című film. A meghirdetett állásra több mint kétszáz nő jelentkezett. Kipróbálás után nem a géppuskához hasonló tempóban gépelő nő nyeri el a munkát, mert elmúlt 40 éves. És a helyzet azóta se változott.

Természetesen nem állítom azt,  rendszerint nincs tanú. Másodszor a technikalitáshoz nem mindenki ért, vagy úgy tesz, mintha nem értene. Ronaldo esetében például a hölgy azt állítja, hogy a pasi análisan erőszakolta meg. Ezzel kapcsolatban jut eszemben egy anekdota a régi szép békeidőkből. Az urasági cselédlány, Julcsa bepanaszolja a gazdáját a szolgabírónál, hogy megerőszakolta. – Na lányom, hozd már ide a kardomat a sarokból. – odaviszi, a szolgabíró kihúzza hüvelyéből a kardot és átadja Julcsának. – Na lányom, én tartom a hüvelyt, te pedig dugd vissza a kardot. – Julcsa próbálkozik, de a szolgabíró mindig arrébb húzza a hüvelyt. – Instálom szolgabíró úr, ha mindig arrébb húzza a hüvelyt, én bizony bele nem tudom dugni. – Na látod lányom, ezt kellett volna neked is tenned.

A bírónőnek (ha eljut oda az eset) tudnia kell, hogy anális közösülés nem tud létrejönni a nő beleegyezése nélkül. Először is a végbélnyílást alaposan be kell kenni síkosítóval. Másodszor, a behatoláshoz a nőnek el kell lazítani az ánusz izmait. Ellazítás helyett az összeszorítás a behatolás lehetetlenné teszi. Harmadszor, a vaginális behatolás elölről is, hátulról is lehetséges, erőszakos behatolásnál a misszionárius poszt alkalmazzák. A férfi tehát befekszik a nő két lába közé, szinte a földhöz szegezi az áldozatot. Anális behatolás csak hátulról lehetséges, mert hogy ott van az ember segge-lyuka. Ha a nő csak egy kicsit is ficánkol (pláne, ha az oldalára fordul), a férfi lecsúszik róla. Aki nem hiszi, próbálja ki. 😀

És ha már Ronaldonál tartunk. A leírás szerint előtte a bárban táncoltak, majd felmentek Ronaldo lakosztályába. Tapasztalataim szerint, ha egy nő tánc után felmegy egy lakosztályba, azt nem viccből teszi. Ha nem akar közösülni, akkor nem megy fel. De…. és ez a legfontosabb. Ronaldo egy rendkívül csinos, kisportolt férfi, szó szerint a fél világ ismeri és rajong érte. Ezen kívül hihetetlen sok pénze van. Nincs ráutalva arra, hogy erőszakoskodjon. Nincs nő a világon (II. Erzsébeten kívül) aki ne feküdne össze vele 450.000 dollárért. Ugyanis a nő ennyit kapott. De nem azért, hogy elhallgassa az erőszakot, hanem, hogy elhallgassa az esetet. A bulvár lapok boldogan fizetnének, ha valaki beszámolna arról, hogy Ronaldo partnere volt egyetlen egy éjszaka.

És most jön a legfelháborítóbb az egészben. Ha a nő és a férfi elmondása nem azonos, vagyis ha a férfi tagadja a vádakat, akkor <b>bizonyítékok nélkül</b> a nő verzióját fogadják el. Az csak természetes, hogy folyamatosan fognak meg nem történt eseteket jelenteni, aminek rengeteg oka lehet. De a vádak gyűlni fognak egészen abszurd módon is. Ki a fene hiszi el azt, hogy két fiatal férfi, két éven át osztozik egy 11 éves kislányon, amikor felnőtt, fiatal nők között is tetszés szerint válogathatnak?

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

25 gondolat erről: „(2336) Me-too

  1. Nagyon szeretem a hölgyeket, sokkal többre tartom egyikét-másikát akárhány férfinél.
    DE: Rettenetesen megvetem és lenézem azokat a nőket, akik a mai utálatos, visszataszitóan aljas METOO mozgalom keretében 20-30 éves esetekkel jönnek elő, MINDEN ESETBEN karrieresélyes, új lehetőségek, előléptetés elütt álló közéleti férfiak ellen.
    Ezek az én szememben nem nők, hanem cafkák!!!!
    Igen,igen, vállalom a jelenlevő hölgytársaság együntetű felhördülését, és ismétlem, ezek cafkák!
    Ugyan már hol a fészkes ferancban voltak ezen némberek az eltelt idő alatt?! Ennyi dő kellett nekik ugymond feldolgozni az esetet? ÉS mindig akkor, pont akkor, mikor az illető férfidelikvens valami sikerélmény, pozitiv fordulópont elött áll???!!!
    Na akkor, ócska némberek, tessék engemet is feljelenteni, ugyanis töredelmesen és önként bevallom: alányúltam Terka szoknyája alá és belecsiptem a fenekébe!!!!!!!!!!!!!!
    Történt ezen szörnyűség a kolozsvári Herbák Cipő és Bőrárúgyár napközijének udvarán egy szeda délelött!!
    Ezen rettenet elkövetésekor én 5, azaz öt éves vén szamár voltam!
    Terus szintén!!!!
    Könyörgöm, metoo szipirtyók, jelentsetek fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Nem szoktam feleslegesen kötekedni, de alapvető tévedés azt gondolni, hogy fizikális kényszerítés szükséges a nemi erőszakhoz. Elfogadom az élettanilag lehetetlen részét a dolognak, de akkor magyarázd meg, hogy a börtönökben megerőszakolt férfiak mégis hogy a fenébe létezhetnek? Létezik szituáció, amikor önként odatartod a segged, mert azt a kisebbik rossznak gondolod, de attól az még erőszak. Simán el tudom hinni, hogy a csaj kényszerhelyzetben érezte magát, és a focista meg, aki nem szokott hozzá az elutasításhoz, nem vette észre, hogy a nő nem örömmel tarja az ánuszát, hanem mondjuk megfelelési kényszerből az idol felé, de akár az is megeshetett, hogy öntudatlan volt a csajszi, és csak reggel vette észre, hogy sajog a feneke. Ezer variáció lehetséges, majd eldönti a bíróság mi az igaz.

  3. 2:
    Huszon éves koromban engem se érdekelt, mi az alattam lihegő csajnak a motivációja, ami ezerféle lehet. Ezt hogy a fenébe lehet Ronaldónak felróni? És miért ment fel a csaj tánc után, éjjel a lakosztályra? Csak nem autogramot akart kérni? Az én időmben, ha egy csaj feljött a kéglimbe az egyértelmű IGEN volt. Szerintem te nem férfi vagy, hanem egy szégyellős kisfiú.

  4. 2.
    Már megbocsáss, de ez nettó hülyeség. az ilyen metoo marhaságok több sebből véreznek általában.
    1. Az ítélet gyakorta több évtizedes visszaemlékezéseken alapul.
    2. Valahogy mindig a nő emlékeit veszi alapul a bíróság.
    3. A nem több évtizedes esetekben is a nő bemondása a bizonyíték. Ennél objektívebbet még eddig nem láttam legalábbis.
    4. Bírósági ítélet se nagyon kell. A bemondásra már repül az illető az állásából, meghurcolják, stb. Hol van az ártatlanság vélelme ilyenkor.
    És még hosszan lehetne sorolni. Ez a metoo egyszerűen a korabeli koncepciós perek mintáját követi. Egyfajta új bosszú lehetőség a nők kezében. Valamiért pikkelek rá, jövök a metooval, oszt meg is van szívatva. Függetlenül mi az igazság.
    Nagyjából ezt látom.

  5. Szerintem ez a legújabb politikai csodafegyver.

    A dolog úgy van belőve, hogy a konzervatv, jobboldali nyilvánvalóan hímsoviniszta elmaradott bunkókat lehessen vele eltávolítani az érzékenyebb pozíciókból.
    Végülis… szinte minden szexuális aktusra rá lehet mondani, hogy erőszak, aminek nem lett házasság a vége.
    A liberálisak többsége ez ügyben védett, mert aki köreikban nem homokos vagy nincs neki legalább egy a 73 exotikus nemi identitásból, az már alapból nácifasiszta kirekesztő.

    Aztr hittem, ez vicc :

    https://eforms.com/download/2017/08/Sexual-Consent-Form.pdf

    Nem az…
    Lassan fontosabb hogy a zsebedben legyen, mint az óvszer.

    És ez nem a „nők” bosszúja, hanem a politikai rendszer, ami az ágyunkba bújik, hogy az utolsó örömöket is elvegye tőlünk.
    És ogy mennyire lesz sikeres, az attól függ, hogy a bírói gyakorlatba mennyire tudo beférkőzni a liberalista ideológia.

  6. 1. Lehet hogy Ronaldónak olyan kicsi van, hogy sikerült neki síkosító stb. nélkül is? Vagy ha nem is olyan kicsi, de olyan kemény 😀 Na jó viccet félretéve
    2. Azért anális behatolás is lehetséges szemből is, aki nem hiszi és nem tudja kipróbálni, nézzen meg pár „oktatófilmet” a témában…
    A többivel egyetértek, de hát már Mike Tysont is elítélték (börtönre) anno nemi erőszakért, pedig a csaj ment fel szobára a híres sportolóval, aki aligha szorult rá stb.
    Igaz, őt nem évek után vádolták meg, hanem ha jól emlékszem néhány nappal később.
    A pimaszság teteje meg persze az, hogy ez elfogadta a valag bánatpénzt, utána jött elő a váddal.

  7. 5. Így van, lásd a mostani bírókinevezés körüli hercehurcát az USA-ban. Bár ott a gonosz nőgyűlölő konzervatívok végül átnyomták a jelöltjüket így is, de még lesz utóélete ennek, azt hiszem.
    Azért a liberálisok között is vannak heteroszexuális férfiak, csak egy részük azt hiszi hogy az ilyen dolgok lelkes helyeslésével jutnak be legkönnyebben a feminista nők bugyijába stb.
    De egyre többen megszívják közülük is.

  8. 5 – Attila:
    Rég röhögtem ekkorát. Sose hittem volna, hogy a női pinát lehet orifice-nek nevezni. Valaki lefordíthatná, hadd röhögjön más is.

  9. Vitatkoznék azzal a hozzászólóval, aki szerint a meetoo-zással a konzervatív, jobboldali férfiakat lehetne eltávolítani.
    Lehet, hogy volt egy ilyen hátsó szándéka a történetnek, de a valóság egyelőre azt mutatja, hogy az az oldal immunis az ilyen esetekre. Nálunk a nép megszavazta a vakkomondoros polgármestert, Amerikában most megszavazták az alkotmánybíró-jelöltet.
    Ellenben, a baloldalon valóban működik ez a fegyver, több balos ikon bukását is elhozta. Ilyen volt a színházigazgató Marton László, Havas Henrik, mint ahogy kint Harves Weinstein is az ottani baloldalhoz tartozott

  10. 9. Asitodus

    Ez az amikor a fegyver fordítva sül el… vagy a lekvár teszi el a nagymamát…

  11. Csak az első oldalt kedvcsinálónak:

    SZEXUALIS Megállapodás

    Ez a megállapodás ____________ és ____________ 20___között
    ____________________________________ (a továbbiakban: a „javaslattevő”) és
    ____________________________________ (a továbbiakban: a „beleegyező”).

    A javaslattevő és a a beleegyező szexuálisan vonzódik egymáshoz, és szeretnék kifejezni a szexuális vonzerőt egy vagy több szexuális eseményen keresztül.

    Ezért a Beleegyező és a Javasló testüket egymás számára hozzáférhetővé teszik
    a fent említett ___: ___ időpontban _ __________
    ____________, 20___ (a mai dátum) egy ideig ___ óra, mely időszak alatt hozzájárul a következő tevékenységekben való részvételhez.

    Tevékenység (Kezdetben mindketten egyetértenek)
    Javaslattevő / Beleegyező
    _______ / _______ Teljes test érintése (csak külső)
    _______ / _______ Csók a nyelv behelyezésével a szájba vagy anélkül
    _______ / _______ Újjal való behatolás (befogadás __ adja meg a nyílást)
    _______ / _______ Újjal való behatolás ( csinálni _____ adja meg a nyílást)
    _______ / _______ Orális szex (fogadó)
    _______ / _______ Orális szex (adás)
    _______ / _______ Hüvelyi szex (csak nő)
    _______ / _______ Anális szex (fogadó)
    _______ / _______ Anális szex (adás: csak a férfiak vagy a lányok a játékokkal)
    _______ / _______ Korlátozás, a következő eszközök használatával ___ (adja meg)
    _______ / _______ A következő eszközök használata a testen vagy a testben _
    ___ (adja meg)

  12. Azt hiszem valami gond van. Értem hogy fiatalon az emberek kevésbé megfontoltak. Azt is értem hogy a nagyhírű pasi (Ronaldo) szereti a skalpokat és vannak akik még ennél is több trófeát szeretnek begyűjteni. De a kérdés az, hogy miért. Csak azért mert megtehetem? Mert az elvakult rajongóim kihasználhatóak?

  13. 12 – Dan:
    Azért mert férfiak vagyunk. 😀

  14. 11 – Attila:
    Látom mérgedben az első oldalt lefordítottad, és milyen jól. Csak nem adtad vissza a főpoént, a jogi nyelvezetet, ami kb. így nézne ki magyarul:

    „Minekután az ajánlattevő, valamint az azt elfogadó szexuális vonzalmat érez egymás iránt, és mivel ezt a szexuális vonzalmat nyilvánvalóvá kívánják tenni egy vagy több szexuális tevékenységen keresztül, ezért….”

    Én már vén kecske vagyok, de még mindig ragaszkodok a meghittséghez. Ez a dokumentum valóban inkább vicc, mint realitás.

  15. 12. Vagy csak Ronaldo szervezte meg az egész botrányt, hogy eloszlassa a homokosságáról terjesztett pletykákat. 🙂

  16. 14. Tibor bá’

    Hivatalos szöveg fordításában te vagy a profi, én csak próbáltam „szó szerint” gyorsan lepötyögni az elejét…

    Akárhogyis… EZ a világ egyre kevéssé érdemes a túlélésre…
    Kár, hogy EZZEL együtt a még nem teljesen elveszett réteg is elvész.

    A #metoo egy aranybánya.
    Össze kellene adni, hogy az ügyvédek eddig mennyi pénzt szedtek össze rajta.

    Amit viszont végleg gyomorforgatónak találok, az az, hogy szállodai szobákban pezsgős „erőszakokkal” tele van a fősodratú sajtó, de a migránsok által naponta erőszakolt lányokról tökéletes kuss van….

    http://www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2016/05/multiculturismcartoon.jpg

  17. 13. ra. Hát valljuk be ez azért annyira nem indok.

    Összességében leszögezhetjük, hogy az ember ösztönökben semmivel sem több mint az állat, viszont az állattal ellentétben tébolyúlt gonosztevő. Sajnálom ha ezzel megbántok valakit, habár nem igazán érdekel.

    Ennyit a nagy büdös intellektusról, meg a különbözőség érzésről.

  18. 17 – Dan:
    Az állat vakon követi az ösztöneit. Mondom VAKON. Az ember viszont nem, bár a követés kellemes, de néha érdemes erről lemondani. Vagyis nem „semmivel se” hanem jelentősen. Nem hiszem, hogy bárkit is megbántottál volna a véleményeddel. Te viszont érezhetően meg vagy bántva, amihez nekünk semmi közünk.

  19. Ez az idióta focista volt olyan hülye, hogy maga írt emailt a csajnak másnap, amiben bocsánatot kért. Szerintem túl sok ember bukik nagyon sok pénzt Ronaldón ha nem mossák ki valahogy, épp ezért elsikálják egy 7-8 számjegyű csekkel titokban.

  20. Mitől lennék megbántva? Az állat meg nem vakon követi az ösztöneit. Végre különbséget kéne tenni az éticsiga meg a farkas között, ha már mi ennyire misztifikáltan túlértékeljük saját fajunkat.

  21. 20 – Dan:
    Hogy mitől? Azt neked kellene kideríteni.
    Ez az állítólagos túlértékelés miben nyilvánul meg?

  22. Tibor tizenkét évünk van hátra, ha nem változtatunk azon amit most művelünk. És Te megkérdezed miben nyilvánul meg a túlértékeltségünk. Abban nyilvánul meg ahogyan kihasználjuk a lehetőségeinket, mint például az, aki szórakozásból nőket dug meg mert megveszi kilóra a bíróságot is. És ez minden emberre igaz, hisz ha megteheti, miért ne tenné? Vagy aki megveszi az amerikai elnöki széket és az olajtermelés és felhasználás növelés áll az érdekében, pont leszarva azt hogy az ő gyereke is beledöglik.

  23. 22:
    Trump nem szarja le saját utódját, egyszerűen nem tud arról, hogy 12 évünk lenne még.
    Senki se dug meg nőket szórakozásból. Élvezet hajszolásból igen. Aki szereti a rántott húst (és van rá pénze) az nem fog paprikás krumplit enni napokon át. Akinek szüksége van a bíróság megvételére, az megveszi. Miért megvehető a bíróság? Ez a valós kérdés. Az elnöki szék megvehető, mert nem ő dönt. A döntés a hatalommal rendelkezők kezében van. A hatalom neve pedig PÉNZ. Volt már, hogy nem volt pénzed? Akkor mindent tudsz.

  24. Most olvasom a metoo hatását a nők elhelyezkedési esélyeire: sok munkáltató emiatt kerüli a női alkalmazottak alkalmazását. Aki pedig bemártott valakit, attól elvárnák a munkahelyén, hogy bizonyítson is mindent ezzel kapcsolatosan akár sok évre visszamenőleg is.

    A mozgalom indítói nem sejtették, hogy milyen rossz hatással lesz az ebben való részvétel a nők karrierjére,

  25. Pontosan ugy szol az ENSZ jelentese meg kb 12 evunk van arra hogy befolyasoljuk a klima valtozast utana mar nem tehetunk semmit es aztán minden megy a maga utján. Ez az optimista verzio amit direkt ragadtak ki szovegbol hogy cimkent hasznalva remenyt adjanak…ha viszont elolvassuk azt ,hogy mit kellene az emberisegnek a hatralavo 12 evben tennie nos akkor megtudhatjuk azt is mennyire nem lehetseges ez ismerve a rendszert es az emberi termeszetet…… Egyebbkent meg mit számit a nok szexualis kiszolgaltatottsága?..azoknak akik ezt a kampányt csinaljak.Ez hatalmi kerdes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük