(2623) Négy dimenziós orgazmus

Tibor bá’ online

 

alcím: blabla a negyedik hatványon

Apámnak hosszú élete alatt volt ügynöksége, kereskedése, kisüzeme, és sok minden mást is csinált. Az első intelme az volt felém, hogy fiacskám csak kereskedni érdemes, előállítani valamit nem. A kereskedő nem dolgozik, nem kockáztat, és dől a haszon. X-re veszel valamit 30 napos inkasszóra, és eladod 2X-ért. A második így szólt: Két dologban van pénz, egyik az alkohol, a másik a szex. Ha újra kezdhetném, nőket futtatnék legálisan. Eltelt egy kis idő, amíg rájöttem, tökéletesen igaza volt. Az idegennyelvű fordításra nem tért ki, de ha tudná, hogy én mennyiért fordítok, biztos kiröhögne.

Na de a lényeg, hogy a média tökéletesen tisztában van a krédóval. Az INDEX minden áldott nap közöl egy szex szenzációt. A 10 legfontosabb dolog, amit tudnod kell a szexről. Az 5 legbiztosabb tipp, ha meg akarod tartani partnered. Mitől függ a bomba orgazmus? Ha ezt tapasztalod, el kell gondolkodni a partner váltásról. Stb. stb. Ha ráklikkelksz olyan dolgokat tudhatsz meg, amiket már évszázadok óta ismersz. Bajban vannak, mert szinte lehetetlen újabb és újabb szex témát találni. Ennek egyik minta példánya a következő „négydimenziós szex”. Engem már rég bosszant, amikor tudományosnak hangzó szavakat össze-vissza használnak. A (létező-nem létező) negyedik dimenzióról még senki semmit nem tud, de a szex-guruk már igen. A nők orgazmusa a negyedik dimenzióba repíti őket. Akinek ez nem sikerül, az olvassa tovább az INDEX-et. És akkor most átadom nekik a szót.

Azt már tudjuk, mi nem jellemzi a női szexet: célorientáltság, vagyis ahogy a bevezetőmben írtam, az „egy vágányon közlekedő” vonat. A nők szexuális élményei inkább felfoghatók holisztikus, „négydimenziós, minden irányba kormányozható” helikopterként, hogy visszatérjek Ogden találó hasonlatához.

A nők szexuális élményeiben, és az orgazmus átélésében különösen, benne van a jelen, a múlt és a jövő, illetve a partnerrel való kapcsolat és az itt és mostban létezésen túlmutató transzélmény is. A női szexualitás egyik dimenziója a jelenben átélt élmény, amelynek a Masters és Johnsons-féle szexuális izgalom csak egy része. Ehhez elválaszthatatlanul hozzátapad a szenvedély érzése, akárcsak az összes érzékszerv és az általuk közvetített érzékletek, a partner illata, a bőre tapintása. S a szeretkezés magán hordja annak nyomát is, hogy a nőt milyen viszony fűzi partneréhez – ez jelenti a női szexualitás második dimenzióját. Bízhat-e benne, fel meri-e tárni magát előtte? Odaadja magát a partnerének, átadja magát a szex sodrásának, vagy a királynőt játssza továbbra is? A nő folyamatos összekapcsolódásban és kölcsönhatásban áll partnerével, mozdulataival partnere mozdulataira reagál, érzelmi rezdüléseivel őt követi.

Minden szeretkezés magában hordja a múltbeli szexuális tapasztalatok emlékét, tehát a jelenben megelevenedik a múlt, és bekúszik a jövő. Ez az időben való kitágulás a harmadik dimenzió. A múltbeli élményekhez érzések, szorongások, vágyak, megérzések, álmok kapcsolódnak. Egyetlen szeretkezés sem független aktus, mindegyik élmények egymásra ható láncolatába illeszkedik, a múltból indul, és a jövő felé halad. Ám sokszor megtörténik, hogy a szeretkezés, főleg az orgazmus közben, meghaladja az itt és most, a tér és idő korlátait, és spirituális élménnyé, transzállapottá tágul. Ez a női szexualitás negyedik dimenziója.

Na most. Ha valaki (lehetőleg nőnemű) ezt érti, akkor magyarázza nekem el. Miiiiiii vaaaaaan?

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

23 gondolat erről: „(2623) Négy dimenziós orgazmus

  1. Szerintem nagyjából a Kama Szutra tantrikus szex nyújtotta élményekről, és annak aspektusairól szólhat az Index cikke, legalább is a saját tapasztalataim alapján valami ilyesmi bogozható ki a mai posztból. Tény, hogy jóval többet nyújt ez a fajta szecualitás, mint a klaszikus hétköznapi „dugás”. Mondom ezt mint férfi. 😛 😉 🙂
    De azért szerény személyem is kíváncsi lenne a női olvasók hozzászólásaira. Nem csak Tibor bátyám, meg a némán figyelő férfitársaink.

  2. A nőknek akkor igazán jó a szex, ha szerelmesek az adott férfiba, és teljesen megbíznak benne. Ekkor tudják u.is csak teljesen „odaadni” magukat lelkileg is, ami azzal jár hogy”ki merik kapcsolni az agyukat” szex közben. Ebben a „Kikapcsolt” állapotban az agy egy olyan „frekvencián” üzemel, ami lehetővé teszi a rendkívül hatékony feltöltést, pihenést, energetizálódást. Mintha valami speciális gyorstöltőre tennénk fel egy akkumulátort. Kb ennyi, tapasztalatom szerint. 🙂

  3. Az a baj hogy értem de nem értem mit nem lehet érteni rajta. szóval elmagyarázni nem tudom. ez valóban így van.
    – az első pontot bizonyára mindenki érti. itt és most mi zajlik. mit lehet érzékelni stb. ez testi szint
    – második pont az érzelmi, hogy van e biztonságérzet a kapcsolatban . (sok nőnél ez már nincs tudat, alatt ez blokkolhatja az élményt)
    – harmadik, valóban sok érzet, érzelem szinten bekúszott múltbeli élmény lehet. pl egy szüléskori fájdalmas vizsgálat, erőszak, vagy ‘csak’ egy kellemetlen első szexuális élmény okozhat félelmet, és hathat pozitívan is a jó emlék –
    – negyedik nos igen van ilyen, amit én tapasztaltam: nagyon nyitott állapotban, hatalmas szerelemben átkúszhat egy transz állapotba amikor az agy szinte kikapcsol, ez egy olyan állapot mintha szert szívtál volna vagy mint transzlégzésben.

  4. Szerintem a nők elsődleges erogén zónája az agy…

    Ennél több információra sosem volt szükségem.

  5. Én csak annyit tanultam meg a hosszú évek alatt, hogy messze felülmúlja a miénket. Ennek ellenére nekünk kell kezdeményezni.

  6. ez a cikk is csak a mai nőket túlértékelő, felmagasztaló propaganda része!
    ők a csodálatos éteri lények, akiknek a szexualitásuk is bővebb.. persze

    holott a mai nők nagy része 35 alatt legtöbbször elég ha a punci ígéretét belengeti, már körül van rajongva. ténylegesen szexelni akkor fognak amikor ők akarnak!

    biztonságérzet a partnerrel? bullshit, ezt inkább mi találtuk ki.. és kezdeményeznek is, csak nem az ‘átlag’ férfi felé

  7. 6 pilotkex

    Pontosan igy van..javasolt cikk: A túlárazott nő.. Legtöbb „nő” filléres picsa milliós igényekkel..

  8. 6- 7:

    erre gondolnak az urak:

    https://vilagfigyelo.com/a-tularazott-nok-vilagat-eljuk/

    Valóban, a mai 20- 30asok nagy többsége ebbe a kategóriába esik-
    súlyos önértékelési zavarral küzdő, sokszor csonka családban felnőtt (apa hiánya) frusztrált hölgyikék a f@szkörhintán megváltott jegyek számával és a fészbuk lájkok gyűjtögetésével képzeli magát királykisasszonynak meg hercegnőnek.

    Miközben csak felszínes, saját személyiség nélküli, elhasznált ribanc.

  9. 6 – 7.:
    +1

    Sajnos, nagy százalékban fedi a valóságot.

  10. 6-7-8:
    Hát fiúk, ez az emancipáció mellékterméke. Az evolúció úgy rendezte el, hogy a férfit eszi a fene a szexért, tehát kezdeményez. A nőt szex csak akkor érdekli, ha erre behangolják. Korábban ez kiegyenlítődött azzal, hogy a nőnek anyagi érdeke fűződött a szexhez. Ugye a mondás szerint:
    A nő házasságának ára a szex, A férfi szexéhességének ára a házasság.
    Ma azonban a nőknek nincs szükségük a férfi bankszámlájára (azaz a házasságra), tehát szarnak az egészre.

  11. 4. Aurelianus

    Így van, amikor végre elérkezik a nő abba a korba, hogy a szexnek kizárólag élvezet a célja, mert már nincs szüksége semmi plusz dologra a férfi részéről, mint pl. érzelmi és anyagi biztonság, akár egy éjszakás kalanddal is el lehet érni ilyen transz állapotot, s maximum arra emlékszel vissza a férfiből, hogy értette a dolgát. Egy biztos, ez nem 18 éves korban van.

  12. 10.Tibor bá

    „Ma azonban a nőknek nincs szükségük a férfi bankszámlájára (azaz a házasságra), tehát szarnak az egészre.”

    A legdrágább kurva a feleség meg a barátnő….dehogy nincs szükségük a férfi bankszámlájára csak arra van szükségük..

  13. 8: Ouse, sajna ott a pont nálad! 😉 🙁
    A mai nők kb. 80% -a 45 év alatt bizony ilyen.

  14. Az idők kezdete óta tudott, hogy egy sikeres társas kapcsolat elengedhetetlen feltétele az empátia és egymás kölcsönös tiszteletben tartása. Annak hiányában a dolog nem fog menni.

    Attól, hogy valamit házasságnak hívnak, még nem válik társas kapcsolattá….

  15. Nos amikor ilyen meglátásokat olvasok a nökröl :
    1 örülök hogy már nem vagyok fiatal,
    2 miért csodálkoznak a férfiak ha nem találnak normális nöt maguknak csak dugásra partnert esetleg?
    Igenis többnyire kell az érzelmi inditattás azaz a szerelem a nöi szekxualitás teljességéhez, bizalom szerelem és vágy.

    Jut eszembe szakmunkásként majd technikusként én voltam inkább a családfenntartó tehát nemcsak nö, 2 gyerekes anya voltam hanem nagyobb bankszámla tulajdonos és nem volt téma kinek mennyi van a közösben, nekem nem sajnos a másiknak igen, mert zavarta ha nem is beszélt róla.

    Namost nem értem a fentieket baj ha a pasi pénze kell a nönek de az is baj ha van neki és nem kell…fiuk MI VAN??? tudjátok egyáltalán miafenét akartok?
    Egy nö pillanatok alatt megérzi az ilyen bensö véleményt kimondatlanul is! -jó ha tudjátok!

    Meg ha elmegy veletek büdös qrva ha meg nem de tettszik megint az…Na az ilyent is megérzi. Szóval a nök empatikus képessége az ami belejátszik a bizalomba és a teljes önfeladásba.

  16. 15 – Kékavian:
    Tök félreértés. A férfi röstelli, ha a felesége többet keres mint ő. Feleslegesnek érzi magát. Pláne, ha feleség érezteti vele.

  17. Tibor Bá – 17

    A nők lelki világának kitárgyalásakor meglehetősen irreleváns a férfiak lelki világa.

    Akár az a cél, hogy a nők lelki világát a férfiak előzetes kívánalmainak és igényeinek megfelelően alakítsuk, akár a puszta megértésre törekszünk…

  18. Régen (akár 20/30 éve is) egy ronda nő tudta, hogy ha dugni akar akkor bizony ő nem futhatja le azokat a köröket, amit egy csinos nő az ismerkedés során. Neki bizony szét kell rakni a lábát lehetőleg minél hamarabb mert a férfinak pláne ha szebb példány volt bizony véges a türelmük és úgy fogják otthagyni őket, hogy bizony még meg se dugták. Erre számtalan példát láttam a gimis osztálytársaim közül is, akik mostanra elérték a 40es éveik közepét. Aki ronda volt az csak úgy juthatott fax közelébe ha nagyon kedves volt és többet nyújtott a csinos, jó alakú nőtársainál. Bármennyire fájó is, de azt gondolom ez a kiválasztódás természetes folyamata. Azonban ha az illető nő nem volt elég kedves vagy éppen nem volt elég bevállalós a randik során és később az ágyban akkor bizony akár 25-30 éves korában is szűz maradt még. Ezt a saját baráti körömben is láttam, és ez változott meg nagyjából az elmúlt 10 évben. Most azok a régen randának mondott nők otthagyták a férjeiket, – vagy mellettük kalandoznak – és a nagy, kövér sonkalábaikra cicanadrágot húztak kihangsúlyozva a fertelmes testüket. Ezt akkor kinevették, mert az ilyen nők meg sem próbálták kihívóan öltözni hiszen tudták, hogy vagy összesúgnak majd a hátuk mögött vagy tudták úgy sem versenyezhetnek a tökéletes alkatú nőtársaikkal. Régen egy férfi bolondját járatni a csinos nők privilégiuma volt. Manapság azonban – és ezt ők mondták – már minden férfi megdugná a rondább nőket is, még bunkók is lehetnek mellette akár akkor is megakarják dugni őket ezerrel és ezzel tökéletesen tisztában vannak. Hogy miért változott meg a férfiak ízlése azt nem tudom mert nyilván az is megváltozott, az tény, hogy a mai ronda nők (tudom, ronda nő nincs, csak béna férfi) ugyanolyan egoval rendelkeznek, mint anno a szép, bomba nők. Ezt a saját életemből is megtudom erősíteni, nem tartom magam egy rossz képű gyereknek, de szerintem esélyem se lenne manapság még a ronda nőknél se. Nekem meg sajnos nincs se kedvem, se türelmem hetekig, hónapokig fűzögetni egy ronda nőt csak azért hogy esetleg majd egyszer ránézhetek a formás 95kg-os testére.

  19. Tibor ‘Bá

    Nem éreztettem vele hiszen ö tanult velem hogy elöbbre azaz magasabb szintre jussak…és idöm se volt éreztetni vele 2 gyerek és öreg szülék fürdetése ellátása mellett+ másodállás is…mert Ö ápolási dijon otthon maradt az anyjával aki azt nem engedte meg hogy szenteste velünk a gyerekével legyen..anyuci babája volt és anyuci után 1 évre ö is meghalt…
    Nem jövök neked amivel Dajtás szokott mert én is hasónlóan gondolkodom de valójában vannak nöies lelkü férfiak és erös nök ami nem a nemiségük megváltoztatására kéne a hangsulyt fektetniük hanem az önismeretükre. És akkor a xex is normális mederbe kerülne nem lityi lotyi erre arra gender lmnbq vitákba.

    Mert valójában a xexel az embert az önfegyelmétöl fosztják meg amikor ilyen politikai cirkuszokat kreálnak belöle.
    Van a szerelem ez tiszta lelki
    Van hozzá a vágy a másikkal eggyütt lenni
    És ez ha kiteljesedik OK ha meg nem akkor jön minden ferde kreálmány, tulhajtás és függés tudom e még vagy??? Ez férfiaknál szokott elöfordulni föleg.
    És lehet xexfüggö is valaki de az már dugás csak a javából – hááát bocsi de egy jó tányér töltött képoszta tejföllel többet ér attól.

    Thunder 🙂 férjem annó a lábaimba szeretett bele néptáncosként 2 darab volt belöle és a földig is leért meg derékig világos szöke hajjal ha nem is szép de kedves leányzó voltam és nekünk a munkába állásnál nögyógyászhoz is elkellett menni hogy! :O szóval a 12 egy tucatba belefértem böven. Mint textiles szakmunkás tervezö szerettem volna lenni tehát magam készitettem a rucikat és rámstabottak voltak igy csinos is voltam a kis közömcipökkel.
    Jah 20 elmult azokban az idökben ha valaki a fenemlitett dolgokra vetemedett…
    Ezt csak a ronda nöi megjegyzésedre irtam. Ha gondolod hogy a hiuságomat bántottad meg nyertél. Mert még 72 évesen is a korosztályomhoz képest fiatalos vagyok…ahogy a levegös jegyüek általában (nap a levegös jegyekben) és mivel kihagytam a pasivadászat általad ismertetett módját – ergó nem tudom milyen éjjeli pillangónak lenni se korrektül se sehogy.
    Hacsak a baglyakat nem sorolod annak akik éjfél utáni 1-2 órát még itt olvasgatnak.

    Rémisztöbb és öregitöb a kapcsolatokra is kárositóbb a 3 vh val kapcsolatos dolgok. Föleg akinek utódjaik vannak és félti is öket.

  20. 20 – Kékavian:
    Nem neked adresszáltam, általánosságban írtam.

  21. 20.

    Tényleg nem akartalak (meg)bántani, de biz Isten nem értem, hogy ezzel mit akartál közölni. Nem értem tisztán, amit leírtál. Valaki segítsen.

  22. Nincs gond egyik válasszal se..itt olvasom a 3 vh-s vitát a fiuknál tegnap a 70 ig jutottam éjfé 2 ig..jó hogy jó alvó vagyok és nem álmodom ilyesmikkel.

    Én is Pityu pártján állok abbéli vitátokban inkább ö a béke érdekében mutatja erejét mert jobb félni mint megijedni. De stresszeli az embert és valószinüleg a értésemet is befolyásolta tegnap…na meg a hirtelen lehülés hogy valamire fogjuk már rá 🙂

    🙂 még csak 94 nél tartok muszáj mennem oda.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük