(2599) Hány kétharmad kell még ahhoz, hogy ideérkezzünk?

Tibor bá’ online

 

Amióta egész Amerika a mesterségesen kreált terrorista veszély alatt áll, létrehozták a TSA ellenőrző pontokat (Transportation Security Administration checkpoint = utazásbiztonsági ellenőrző pont). Mielőtt valaki felszállhat egy amerikai utasszállító gépre, át kell mennie egy ilyen ponton. Mivel Amerika most már rendőrállam, állandóan ilyen és hasonló esetek fordulnak elő.

Daniel McAdams amerikai állampolgár története: „Feleségem és két kislányom átmentek a fémdetektoron, miközben én és tinédzser fiam kénytelen voltunk alávetni magunkat a „motozásnak”, mert nem egyeztünk bele az elektronikus letapogatásba. Ekkor egy agresszív TSA ügynöke rám kiáltott, és közölte velem, hogy a 13 éves lányom nem mehet az anyjával és két húgával együtt, mert őt meg kell motozni (ami inkább nevezhető tapizásnak). Közben az egyik kisebb lányom már átért, de az anyját nem engedték utána, mert neki meg kell várni egy női ügynököt. Ez alatt a 10 éves lányomat már nem is láttuk. A család szét lett választva, amit büntetésnek szántak, amiért nem mentünk át a detektoron, ami jogilag lehetséges volt.

Ekkor az apa tiltakozni kezdett, de leintették azzal, hogy ne kiabáljon. A végén az anyát tovább engedték, de visszafogták az apát, a 13 éves lányát megmotozták, amit az apa végignézhetett. Mit? Azt hogy egy női ügynök műanyag kesztyűket húz fel és a fiatal lány nemi szervében kezdett turkálni. Az apa üvöltött a feleségének, hogy a jelentet vegye fel a telefonnal.

Közben Cohen ügynök, akinek nem tetszett a család kritikus hozzáállása, elkezdte az apa motozását, amit az apa nemi szervénél kezdett olyan erőteljesen, hogy a herék heves fájdalommal reagáltak, amire a fájdalmas herék tulajdonosa összegörnyedt, majd megjegyezte, hogy micsoda ocsmány munkát kell egyeseknek végezni a megélhetésért. Erre Cohen ügynök telefonon hívta a rendőrséget. A kérdésre, hogy erre miért van szükség, érdekes választ kapott: „A vizsgálat megakadályozásáért, mivel a motozás alatt a vizsgált személy mozgott (a fájdalomtól begörnyed)”. Ezért a tettért letartóztatták. Ezt az apa így kommentálta: „Mivel ezért a szexuális letámadásért érzett kellemetlenséget meg mertem jegyezni, kiérdemeltem a letartóztatást.”

Szerencsére a Washingtoni Rendőrséghez tartozó rendőr nem lelkesedett be. Nem látszott rajta, hogy a helyzet meglepte volna, amit egy rendkívül agresszív TSA ügynök okozott. A rendőr megkérte az apát, hogy ő is mondja el mi történt, valamint, hogy szüksége van-e orvosi ellátásra? Az apa nem kért orvosi ellátást, de közölte, hogy a fájdalma még fennáll. Erre a rendőr javasolta a családnak, tegyenek panaszt a TSA főnökségnél, amit elfogadtak.

A panaszt meghallgató egy kábé 60 éves férfi volt, aki először Cohen ügynököt hallgatta meg. Cohen ügynök simán azt hazudta, hogy a feleség nem vetetted alá magát az ellenőrzésnek. Ez volt az oka annak, hogy különválasztották a 10 éves lánytól.

Ekkor az ellenőr közölte, hogy ha egy gyerek elmúlt 13 éves, felnőttnek kell tekinteni és teljes motozásnak kell alávetni, amennyiben nem veti alá magát az elektronikus letapogatásnak. Erre az apa meglepetés szerűen kétszer is megkérdezte az ellenőrt, hogy apa-e? Amire az ellenőr azt válaszolta, hogy nagyapa. Erre azt a kérdést kapta „Hogy érezné magát, ha a fiatal unokájának erőszakkal behatolnának a vaginájába?”

Az ellenőr arca elvörösödött és azt mondta: „Nem tetszene, egyáltalán nem örülnék neki.” Amire az apa azt válaszolta: „Hányingert kapok attól, amivé az országunk változott.” Egyetértésként az ellenőr lezárta a beszélgetést: „Ez így van, de semmit se tudok tenni, mert ez az előírás.”

A sértett családfő véleménye: A fél világot lebombázzuk a „béke és demokrácia” érdekében, miközben idehaza középkorú nők szexuálisan letámadnak fiatal lányokat bárkik szeme láttára „a mi érdekünkben”, „hogy biztonságban legyünk” indokokkal. A lányom már nem sír, de mint minden áldozat esetében, nála is fennáll, hogy ezzel a fájdalomnak nincs vége.

Daniel McAdams a Ron Paul-ról elnevezett A Békéért és Jólétért Intézmény vezérigazgatója. Nagy valószínűséggel a TSA vezetőség tudott Mc Adams tevékenységéről és parancsot adhattak a béke aktivista megfingatására.

Az eredeti cikket elsőre a Lew Rockwell” közölte le.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

11 gondolat erről: „(2599) Hány kétharmad kell még ahhoz, hogy ideérkezzünk?

  1. Tibor bá: Ha felér egy mindent átfogó NAV vizsgálat egy testüregkutatással, akkor már elérkeztünk ide. Ha a korrupcióval elérhető a törvények semmibevétele, és a másik ember jogának sárba tiprása, valamint ezek után és a testüregátvizsgálás közé egyenlőségjelet tehetünk, akkor már jó ideje itt tartunk.
    Érthetőnek tartottam az utolsó választási eredményt követő döntésedet, miszerint a belpolitikai kérdéseket kerülöd, ugyanakkor a hazai helyzeteket muszáj valamiképpen láttatni egy-egy hasonló példa bemutatásával és párhuzamba állításával. Az adott kommentek jól mutatják a társadalmi beletörődést. Vagy szövegértelmezési kérdésekkel kell bajlódni, vagy teljesen másról szólnak a válaszok a poszt alatt. A ló másik oldala, amikor nulla a reakció. Teljes apátia.

  2. 1:
    Talán annyi a különbség, hogy itthon a NAV nem mindenkit vizsgál(hat) át. Például engem lehetetlen, mert 20 éve nem vagyok köteles adót fizetni a törvény szerint. De ha repülni akarok, akkor az USA-ban összeverhetik a heréimet, motozás ürügyén. Plusz 13 éves lánynak itthon nem turkálhatnak a vaginájában az apja szeme láttára, mert csak 5 év múlva lehet adóalany.
    Abban igazad van, hogy itt teljes az apátia. De nem csak ez.Néhány Fidesz fan nekem esik, mert szerintük megsértettem a Magyart, és részemre hosszú litániákat jegyez be ebből kifolyólag, de ennél hajmeresztőbb dolgok mellett elmennek szótlanul. Orbán Rachel (a rovás írást gyakorlókat nem zavarja, hogy a Rachel kifejezetten nem magyar, hanem izraelita keresztnév) aki sok millió forintért Svájcban tanult, művelődött (persze a mi pénzünkön), az országúton szaros pelenkát kidob a kocsiból, ami szerintük említésre se érdemes, amikor a magyarok általános kulturáltságáról van szó, ahol tőlem el van várva, hogy finoman oktassam ki őket: szaros pelenkát a németek nem dobnak ki az autópályán. Ez kifejezetten hungárikum.

  3. Ha az USA – ban a szavazati jog illetve a felnőtté válás hivatalosan huszonegy év, akkor egy tizenhárom éves lány miért számít felnőttnek ebben az esetben? Mi van akkor ha szemérem elleni erőszak miatt az apa beperli az Egyesült Államok – at?

  4. Szaros pelenka. Nyugi itt az USA nagykövetség előtt a parkolóban is kidobálja a nem Svájcban tanult a gyereke szaros pelenkáját. Állandó rendőri jelenlét és biztonsági őrzés tudatában a bunkó libegőzni vágyó paraszt. Csak azon a területen van nyolc kuka. Képzeld még félig sem tellik meg de a szemét az aszfalton landol.

  5. 4:
    Sokan kidobják a szemetet az út mellé, de egyik se a miniszterelnök lánya. Micsoda különbség!

  6. A szelektívet meg nem szállítják el MUNKAERŐHIÀNYRA hivatkozva.

  7. Mit várunk el tőle Tiborcz nejeként? Ugyan az az újgazdag mindenbe beleszarok mert bármit megtehetek típus.

  8. Munkaerő hiányára hivatkozva az átlag polgár persze nem maradhat el egyetlen fillérrel sem ha szemétdíjról van szó. Menjen mindenki a büdös picsába. Alig várom már hogy a „nemzet” újra öntudatra ébredjen. De ez az időpont nem fog eljönni addig, amíg csak a pofázás megy és ügyeskedve szintén adóelkerüléssel spórolni tud az átlagpolgár. Mert legyünk őszinték olyan a kormányunk amilyenek mi vagyunk, csak nagyobban.

  9. Egyszerűen át kellett volna mennie a fémdetektoron. Pattogott, ezért minden eszközzel megszívatták. Rendnek kell lenni! Nekem személy szerint az ilyen pattogó jogi aktivistáktól van hányingerem.

  10. 9 – Kamionos:
    A nemzetközi fuvarban tevékenykedő kamionosok Euróval kibélelt etikáját ismerjük, de nem kérünk belőle. A „simulékonyság” igen eredményes az egyénnek, de hatása hátrányos a társadalom részére.

  11. Teljesen hiheto es realis a cikk. Ez van. De remeljuk, nem sokaig… szerintem utolsokat rugja a kozpontosirott hatalom. Az emberek lassan ebredeznek. A cryptovalutakkal valos egyeni szabadsag epulhet ki a kozponti bankrendszerek bedolese utan.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük