(2575) A muzulmán hit igazi arca

Tibor bá online

Az alant látható Mourtala Madou, a 33 éves muzulmán „agysebész” április 12.-én a Jungfernstieg HÉV állomáson, a szemtanuk előtt levágta az egyéves leányának a fejét. (ha jól tudom, magyar média nem közölte a hírt) A lágy részekkel viszonylag könnyen boldogult, a csigolyával volt neki egy kis macera. Amikor ezzel végzett ráadásként a gyermek német anyját szúrta le, az utasok legnagyobb rémületére.

A szemtanuk vallomása szerint (már aki végig tudta nézni a mészárlást) A gyermek a babakocsiban ült, Madou hátulról szúrt bele, még mielőtt a fejét levágta volna. Ezt követve késelte meg élettársát, a gyermek anyját, akinek otthon volt még 4 másik gyermeke. A nő a kórházba szállítás után belehal sérülésébe. A gyilkos a kést bedobta egy szemetes kosárba, majd elmenekült a helyszínről. Később letartóztatták.

Egy másik migráns telefonjával felvette a jelenetet, közben ezt kiabálta: „Úr isten. Ez hihetetlen. Úr isten. Ezt nem lehet elhinni. Istenem, Oh istenem, oh istenem. Ez levágja a csecsemő fejét. Levágta a csecsemő fejét. Istenem, oh istenem.”

Angela Merkel (lásd alant a képet) megtiltotta a német médiának az esemény jelentését, de olyan sok szemtanú volt, hogy július 6-án napvilágot látott  a barbár eset.

 

Merkel muszlim „agysebésze” és maga Angela Merkel az elhülyült német nép kancellárja.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

14 gondolat erről: „(2575) A muzulmán hit igazi arca

  1. Ha a nemet kancellar megteheti azt hogy egy esemeny nyilvanossagra keruleset letiltja akkor milyen sajtoszabadsagrol beszelhetunk…arrol nem is beszelve egy ilyen utan buknia kellene nemcsak neki hanem az egesz nemet medianak is…..es majd o fog minket megvedeni Orbantol.

  2. Vigyázz, Tibor bá, ha túl sok ilyen kellemetlen igazságot megírsz az iszlámról, fatvát kapsz, és úgy jársz, mint a szóban forgó csecsemő.

  3. Ez a NIGER-ből származó „férfi ember” (két fülében klipsz, az a homokosok szokása) még mindig fenn van a Facebook-on.

    https://www.youtube.com/watch?v=-nJcl4HAE68

    Ez alatt az angol nyelvű YouTube videó alatt van fenn a képe. Ott van egy szőke lányé is, aki szemmel láthatóan valamilyen füves cigit szív. Ez azért elképesztő, hogy Mark Zuckerberg, alias David Rockefeller unokája így törődik a Facebook etikájával, pedig nemrég volt itt EU-s meghallgatáson, eléggé kiosztották. De nem hatott rá semmi, olyan volt, mint egy biorobot, teljesen érzés nélküli lény. Nem is értem, minek nősült meg az ilyen?

  4. 1:
    Az igazságért Merkel és politikus társai sose fognak kiállni, csak a saját érdekeikért. Én igen, és látod fatvát fogok kapni. 😀

  5. Ez a bestiális gyilkosság sokkoló és megdöbbentő, de a muszlimokat ismerve nem meglepő. Az ügy eltussolása régóta a megszokott napi rutin egész Ny-Európában, a kormány, a rendőrség és a média részéről is. Furcsa, hogy ők ezt nem érzik hazaárulásnak.

    Amit nem értek, hogy hogy lehet, hogy a legutóbbi választásokon nem szavazott a németek legalább 80%-a az AfD-re. Nem idióta és hazaáruló tömegnek ismerem a németeket, más magyarázatot pedig nem látok.

  6. Fake News: Merkel Did NOT Ban Media Reporting Migrant Beheaded 1-Year-Old Girl In Germany
    https://hoax-alert.leadstories.com/3469551-fake-news-migrant-beheads-1-year-old-girl-in-germany-merkel-bans-media-reporting.html
    „Did Angela Merkel or the German government ban German media from reporting on a migrant who also killed his 1-year-old daughter when he murdered his ex-wife in a stabbing attack? No, that’s not true: the story and the killer’s motives were widely reported in Germany right after the attack happened in April 2018. The claim that the German goverment tried to ban reporters from mentioning the child are pulled out of thin air by a website that takes real news stories but adds outrage-inducing headlines in order to get more visitors for economic gain through advertising. There is no ban in effect.”

    Tibor Bá’ már te is bedőlsz az álhíreknek?
    Egyébként mi köze van ennek a fickó muzulmán vallásához?
    Itthon is történnek sajnos családon belüli gyilkosságok, aminek egyáltalán nem a vallás az alapja. Mért nem számolsz be azokról az esetekről is?

  7. Kedves Avatar!

    Javaslom a Korán tanulmányozását, ismerd meg az ellenséged alapon.
    Nagyon szépen le van írva benne, hogy aki nem muszlim az az állat szintjén van, és bármit meg lehet vele tenni, üldözni kell őket, illetve áttéríteni. Családon belül muszlimot is meg lehet, sőt meg is kell ölni, becsületbeli gyilkosság néven szokták emlegetni.
    Ez a férfi éppen Allahot éltette, amikor levágta a gyereke fejét. Ha ez szerinted idehaza is elterjedt szokás, kérlek linkelj már be ide hasonló híreket, mert én nem tudok róla, hogy idehaza keresztény fehér emberek lefejeznék a családtagjaikat.

    Bántalmazás sajnos hazánkban is előfordul, ritkán gyilkosság is, de érdekes módon főleg a kisebbségieknél, ritkábban a többségieknél.

  8. 6 – Avatar:
    Már közöltem veled, hogy migráns ügyben nem vagy vitapartner.

    7 – Chani:
    Ezer és egy helyről érkezik jelzés, hogy migráns bűnözést a rendőrség nem jelezheti a nyilvánosság felé. Nálunk elhallgatják, hogy a bűnt elkövető cigány származású.

  9. A politikai iszlám leírása, ajánlom mindenkinek:

  10. Dino biztosan okos dolog volt feltenni ezt az előadást. DE, én nem hiszek olyan előadásban, amit a Polgárok Házában, vagyis egy FideSS irodában tartanak.

    Inkább keresek e témában bármilyen angol nyelvű anyagot.
    Egyébként a fiatalkori GERMANUS GYULA könyvek elég sokat bemutattak. Persze, azóta elszabadult a pokol, ő még abban a korban élt, amikor
    az I. és a II. vh. hatása/utóhatása még visszafogott valamit ebből az elszabadult pokolból.

    Ez az egész migráns ügy olyan, amely mögött az ILLUMINATI és a hasonszőrű szabadkőműves (a CIA privát cég, nem szövetségi) társaság állnak.

    Kicsit olyanok mint a gyerekek, mert hiába remélnek anyagi hasznot és a zsarolhatóság állapotának elérését (mondjuk Európa zsarolhatósága), rájuk is vissza fog/vissza üt máris.

    Mindenesetre a Korán-on kívül az izraeli vallás is kirekesztő és gyűlölködő. Ott is állat a nem zsidó vallású, a goj, „barom”. Azt be lehet csapni, el lehet
    venni mindenét, még az életét is.

    Két szépséges vallás és sajnos a kereszténység
    sem volt mindig kellemes. Ha gondolod, hallgasd
    végig pl. Hús-vét témában „CoronitaClassics” videót.
    a YouTube-on. Ez a csatornája neve.

    Ő egy magyar fiatalember, aki okosan és megszállottan tanulmányozza a szabadkőműves
    világot. Hát amit ott végig hallgattam, mit is jelent és honnan ered a Hús-vét és Vas-ár-nap, attól is rosszul voltam.

    Egyébként pedig köszönik szépen, ez a két vallás jól megvan egymással, ha MONEY-ról, pénzről van szó.
    Igaz, ha kiejtem ezt a szót angolul, hogy mani, akkor meg az arab „mani” jut eszembe, ami valamiféle prófétát, látnokot jelent.

    Ezt a szót egy amerikai kongresszusi meghallgatáson egy arab üzletember 1 billió dollárnyi csalása révén eltűnt pénzzel kapcsolatos nyomozásban meghallgatott beépített ügyvéd ejtette ki a száján. Rögtön gondoltam, mert a szövegkörnyezetbe nem illett a „mani”, hogy arab szót mondott. Meg is találtam a próféta, látnok jelentést.

  11. Francia ország régen, és most!
    Avagy így kell tönkretenni egy országot, így kell eltörölni egy egész kultúrát!

  12. 5. Ábel
    „Amit nem értek, hogy hogy lehet, hogy a legutóbbi választásokon nem szavazott a németek legalább 80%-a az AfD-re. Nem idióta és hazaáruló tömegnek ismerem a németeket, más magyarázatot pedig nem látok.”

    Tisztelt Ábel.

    Németország, 1945 óta egy megszált ország.

    Németország, 1949. május 21-én, titkos „Alárendeltségi Memorandum”-ot irt alá 2099-ig (!)

    E megállapodás értelmében:

    1. Minden új kancellár köteles aláírni az úgynevezett amerikai Kantslerakte, egy titkos iratot, amelynek tartalmát senki sem tudja.

    2. Az USA teljes mértékben ellenőrizni fogja az összes német médiát, ugy mint a rádiót, televíziót, újságokat, magazinokat, nyomtatási anyagot, kiadványokat és még a telefonos kommunikációt, színházakat, mozikat, zenét, oktatási programokat, stb … egészen 2099-ig!

    3. Minden arany tartalékot a FED-ben az USA-ban a föld alatt fogják őrizni!

    https://hellas-now.com/germania-mia-chora-ypo-amerikaniki-katochi-apo-1945-mnimonio-ypotagis-eos-2099/

  13. Na, még egy utolsó belinkelést engedjetek meg.
    Ha mást nem is, ezt a riportot mindenképpen nézzétek meg!
    Benne van szinte minden amit nekünk az iszlámról tudnunk kell, és érdemes.
    Úgyhogy ez inkább oktató film mint riport.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük