(2572) Döbbenet

 

Kennedy halála után 54 évvel bukkan elő olyan dokumentum, ami teljes mértékben bizonyossá teszik azt a tényt, hogy Amerikában néhány héttel az elnök meggyilkolása előtt több tízezer felső vezető tudhatott a tervről, és senki nem tett ellene semmit. Ez egy olyan politikai rendszer létezéséről tesz bizonyosságot, amelyről már elég rég suttogunk, sokan  emiatt összeesküvésekben hisznek, mások ezt elvetik. Szóval, valóban lehetne kicserélni ezzel kapcsolatban gondolatokat. Ha ilyenek lennének. De ehelyett a „értelmes” emberek itt a blog hozzászólásában a növények szenvedéseiről és beszélgetéseiről értekeznek. Döbbenetes! Ezek a primitív hozzászólások űzik el a valóban értelmes embereket.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

12 gondolat erről: „(2572) Döbbenet

  1. A gondolkodó embernek (akinek a mainstream még nem mosta ki teljesen az agyát) teljesen világos, hogy a Warren jelentés hazugság. Az ezerszer látott filmfelvételen világosan látszik, hogy az első lövés az elnököt elölről éri, hiszen a feje hátracsapódik a kapott nagy impulzus hatására, felesége pedig hátramászik és hátsó csomagtartó tetejéről felvesz valamit (mint később kiderült, egy kiszakadt koponyadarabot, ami szintén lehetetlen volna, ha hátulról éri a lövés). Tehát a hivatalos verzió, miszerint a könyvtárszoba ablakából jött a lövés, miután elhaladt már az autó, nyilvánvaló hazugság (akkor csak hátulról jöhetett volna a lövés). Ettől még nem tudható, hogy kik, miért tették és szervezték, de az biztosan tudható, hogy a hivatalos szervek benne kellett, hogy legyenek, hiszen a józan észnek és a szabad szemmel is látható tényeknek ellentmondó jelentés véletlenül nem készülhetett volna el. (egyébként 9/11 dettó). Tehát aki konteózik ezekben az esetekben az valójában csak csökkent értelmi képességű ember lehet, akinek teljesen kimosták az agyát….

  2. Ez tényleg döbbenet!

    1 csibesz.
    Ez a poszt NEM Kennedy-ről szól.
    Tibor bá’ fontosnak tartja a felszabadított iratokat és az akkori eseményt, ezzel szemben senki sem foglakozik vele.
    Itt azokról a hozzászólókról van szó, akik a „növények szenvedéseiről és beszélgetéseiről értekeznek.”

    Már szinte senki sem tud gondolkodni.
    A vég közel van. 🙁

  3. 1 – csibesz:
    Hogy a Warren bizottság szövege kamu, azt a hatvanas évektől fogva minden gondolkodó ember tudja. Kennedy analízissel teli volt a világ. Megölte a military-industrial complex, amire Eisenhower tábornok, Kennedy elődje, két és fél évvel korábban figyelmeztetett. Valószínűleg Kennedy nem vette komolyan. Ez már nagyon régen nem szenzáció. Ami szenzáció, hogy egy történész se hallott két katonáról, akik véletlenül megtudták a tervet, és képtelenek voltak a figyelmeztetést eljuttatni a Kennedyekhez. Ugyanis ez azt jelenti, hogy az összeesküvést nem egy féltucat ember tervezte, ahogy például a Hitler ellenes összeesküvést. Ez azt jelenti, hogy nem mese, amire bálint JFK alatt figyelmeztet, az egész emberiség alá van aknázva.

    2 – n/a
    Valahogy így, ahogy írod.

  4. 2:

    Iróniával írom: Nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítés. Plusz nagy a kapu, és hatalmas szárnyai vannak, ráadásul még nyitva is. 😛

    De mára kutatások által bizonyított tény, hogy a ’70 -es évek vége óta az emberiség hülyül. Finomabban fogalmazva csökken az átlagos populáció intelligenciája, ergo összességében butulunk!

  5. 911 óta én már semmin nem csodálkozom. Kikotorták a hamuból épségben Mohamed Atta útlevelét, miközben mindkét gép feketedoboza állítólag szétporladt 🙂

    Alain de Benoist írta : „egyetlen ország sincs, amelynek a nemzeti mentalitásán ilyen mély nyomot hagyna egy hisztérikus komponens. Amerika a nagy kollektív pszichózisok országa, ahol a popsztárok halála valóságos öngyilkossági járványokat gerjeszt; ahol rendszeresen eszelősök szabadulnak ki, tömegmészárlásokat rendezve a szupermarketekben és az iskolákban; ahol prédikátorok jelennek meg a televízióban, hogy sírva meggyónják bűneiket és dollármilliókat kunyeráljanak a nézőktől; ahol bárki egyházat alapíthat és levelezés útján végezhet vallásgyakorlást, ahol , bibliai maratonokat rendeznek, amelyek abból állnak, hogy ájulásig kántálják a Szentírást…”
    Jean Baudrillard meg ezt – „az Egyesült Államok egy olyan társadalmat képvisel, amely elviselhetetlennek ítélhető együgyűséggel arra az eszmére épül, hogy ő mindannak a megvalósulása, amiről a többiek álmodtak”.

  6. Minimum a 9/11 utántól az embereknek sokkal kritikusabbnak kellett volna lenni a sajtóval és médiával, mely még kérdés szinten sem foglalkozott a tornyok ledôlésével, csak a hivatalos/megengedett sztorit szajkózta. Ugyanez a média legitimizálta Líbia lerohanását, és az arab tavasz sz@rkeverését. A CNN 2011 nyarán minden nap többször adott le felvételeket állítólagos tüntetésekrôl Szíria szerte. Némelyiken 20 embernél sem volt több. Az oroszellenes propaganda is legalább 8-9 éves, és jópárszor tényhamisításra épült.
    A médiát már jóval többre használják mint propaganda és manipuláció- anno Tiborbá is írta hogy túllô ez már a kisebb csúsztatásokon, marketingezésen, megengedhetô kereteken.
    A Nyugati sajtó vezetésével tények gyártása/átírása folyik már minimum a911 óta, esetleg régebbtôl de egyre profibb szinten. Az emberi ellenállás pedig mentális szinten- nagyon csekély, és sajna tényleg nem javul a mérleg. Mi tartja majd éberen a társadalmakat, vagy az értelmesebb kisebb csoportokat? Hogy lehetne védekezni az agyi zombisodás ellen? Vagy ez mindegy mert már nem lesz idô fordítani a történéseken, hiszen elôre meg lesznek írva?

  7. 2. n/a és 3. Tibor bá’

    „Már szinte senki sem tud gondolkodni.
    A vég közel van.”

    Ez a két állítás – túl azon, hogy szoros összefüggést takar – a legfrappánsabb összefoglalása mindannak a sz@rnak, amiről oldalak ezreit lehetne írni.
    Teljesen egyetértek, illetve annyival kiegészíteném, hogy pár éve durvult be, de nagyon (pl. lapos Föld dili).

    Egyébként a minden fórumon – és a való életben is – jelenlévő civakodások is abból fakadnak, hogy egyrészt majd mindenki segghülye, másrészt totális dezinformálás zajlik; részben az elhülyülés vált önjáróvá, de a szándékos és tervezett része jelentősebb.

  8. Biztos sokan látták, de azért belinkelem:

  9. 8 – Thunder:
    Köszönet a belinkelésért. Nem volt felesleges. A régi mondás szerint, egy újszülöttnek minden vicc új.

  10. 8: A JFK egy alapmű, az biztos. Oliver Stone még jobb időszakából. 🙂 Még a Szakasz és a Nixon c. filmjei ilyen alapművek.

  11. A témában kiváló vasárnapi “kikapcsolódásnak” Dustin Hoffman-nal és Robert de Niro-val egy 1997-es ami film: “Amikor a farok csóválja.” Azóta csak fejlődött ez a “technika…”
    De semmi se tart örökké – még a hülyítés se, előbb-utóbb ledől a bálvány, telítődnek az agyak, ezt még a segghülyék(!) is érzik már. „Az a nap úgy jön el mint a tolvaj” – (leírhatták mert lehetett már elődeinknek is ilyens tapasztalata)

  12. Az izgalmas kérdések nem ezek. Az izgalmas kérdés az, hogy miért használják még a tanult és jó szándékú emberekis majd’150 éve a US-t és a USA-t szinonimaként, azt a hamis látszatot keltve, mintha a kettő ugyan az lenne?! A US az egy 1871-ben alapított corporation, vállalat azaz CÉG ami Columbia állam egy adott kerületében található, joghatósága is csak azon a meghatározott területen belül van. Ennek a cégnek az elnökét választják meg 4 évente… https://www.youtube.com/watch?v=80QUNQJ6dGA&t=4s

    A másik izgalmas kérdés az az, hogy ha holnap reggel 8 órakor minden kétséget kizáróan felszínre kerül Kenedy ügyben, vagy más ügyben; az igazság a teljes igazság, minden apró részletével együtt: akkor mit teszel?!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük