(2478) Tudományos hír

 

Az University of York közzétett egy tanulmányt egy kb. 40.000 éves  lelettel kapcsolatban. A hír   önmagában   érdekes,  de  nem  elégséges arra,  hogy  külön  poszt legyen belőle. Ezért simán közreadom a lényeget.

A csontváz egy 40-55 éves férfihez tartozott, akinek olyan súlyos ízületi problémái voltak, hogy fizikai megterhelést képtelen volt felvállalni. Más szavakkal a közös vadászatban nem tudott részt venni. Még másabb szavakkal, a csoport terhére volt, mert el kellett látni, hogy életben maradjon. A jelek szerint a csoport nem hagyta magára, meghalni, hanem gondoskodott róla. Ez bizonyíték arra, amiről eddig nem tudtunk, hogy a neandervölgyi emberben volt szánalom és együttérzés, ami több, mint amit a mai modern emberről el lehet mondani.

_________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________

40 gondolat erről: „(2478) Tudományos hír

  1. Off (kicsi gúnnyal)
    Hát ez fantasztikus, mit nem tudnak ezek a tudósok…. 40 000 évvel ezelött élöröl megállapitják igy az életkorát, 40-55 között.
    Ezeket bezzeg nem kérdezték meg a hozzánk (Svédo) érkezett/érkezö „gyerekek” életkorát illetöen. Az itteniek, meg annyira pontatlanok, hogy nem lehet a véleményükre adni.
    Igy aztán aki „gyereknek” adta ki magát, az az is maradt. Képzelem hogy érezték magukat, mikor betették az iskolába 14-15 éves lányok mellé…. (28-30 évesen) maga lehetett a mennyország.
    Off vége (bocs, de nem tudtam kihagyni)

    On: szerintem még az apáink is többet törödtek a körülöttük élökkel, mint a mai gyerekek/felnöttek. Manapság ebben az ÉN-központú világban nincs más csak „ÉN”. Csak az Én jogaim a legfontosabbak, csak az a fontos, hogy Én jól érezzem magam az életben. (kötelességek nélkül)

  2. fogakból mondják meg, hogy hány évet élt az illető, a fogakban található, a fák évgyűrűihez hasonló gyűrűkről.
    (A migránsokat is megmondhatnák, de egyrészt akkora tömegben, amekkorában érkeznek, nem kivitelezhető, meg másrészt akkor oda lenne a hatalom azon hazugsága, hogy ezek ártatlan gyerekek.)

  3. 02. Asidotus
    Igen, legelöször egy fogorvos kongatta meg a harangot, aztán ki is rúgták az állásából.
    Nem találta rendjén a „gyerekek” szájában a bölcsességfogakat.
    Azóta áttértek az „egyáltalán nem megbizható” kézfej és térd röntgen képre. Aztán mivel ez tényleg „nagyon megbizhatatlan” módszer, igy aztán megmaradtak „gyerekeknek”.

  4. „…a neandervölgyi emberben volt szánalom és együttérzés, ami több, mint amit a mai modern emberről el lehet mondani.”

    Félelmetes igazság!

  5. Valami nagyon félresiklott a modern fejekben.
    Nemcsak azok a személyek tudnak hasznosak lenni egy társadalomban, akik teljesen egészségesen, és utólérik az oroszlánt 100 méteres síkfutásban.
    Egy rokkant is résztvehet, hasznosan a közösség életében, finomakat főz, vigyáz a gyermekekre, őrségben áll, szerszámokat készít, stb.
    Ázsiában láttam, a rokkantaknak szerveznek olyan munkákat amit el tudnak látni. Nincs rokkant nyugdíj, vagy olyan csekély, amelyből nem lehet megélni.

  6. Az emberiség eredete sokkal régebre nyúlik vissza mint azt az iskolában tanultuk és amit ezek a leletek is csak megerősítenek. Mi még azt tanultuk, hogy barbár hordákba verődött alapvetően nagy dolgokra képtelen vadászó/gyüjtögető kislétszámú közösségek éltek az „emberkor” hajnalán i.e. 10000 környékén. Régebben meg pláne. Akiknek a gondolkozása csak odáig tartott hogy vadászott és a gyengébbet agyonverte csak mert az gyengébb volt. Manapság már kiderült hogy ez alapvetően nem igaz. Az emberiség már jóval korábban nagy közösségekben élt, jóval korábban alkalmazták a földművelést és az állattenyésztést, sőt sokkal komolyabb dolgokat is tettek csak ennyire mélyen nem akarok belemerülni. Ennek megfelelően sokkal civilizáltabbak voltak mint azt korábban gondolták.

  7. 01.Róka
    …”Manapság ebben az ÉN-központú világban nincs más csak “ÉN”. Csak az Én jogaim a legfontosabbak, csak az a fontos, hogy Én jól érezzem magam az életben. (kötelességek nélkül)…”
    Istnem, de mennyire fején találtad a szöget, kedves Róka.
    Elnézem a magamkörüli mai világot, ahol már az 5 éves óvódásnak is JOGAI vannak, és ha netán felpofozod valamiért, a rendőrségre megy, és feljelent.
    A mai embernek annyi sok jogai vannak, hogy talicskával tolja haza, mert manapság még a csapból is az folyik, hogy mennyi ilyen-olyan meg amolyan jogaid vannak.
    Ember-jog, polgár-jog, szabadságjog, mert ezt súlykolják, ezt sugallják neki lépten-nyomon, hogy neki mennyi rengeteg sok joga van.
    Joga van öt perc alatt elvesziteni munkáját, joga van lecsúszva a valamelyik hid alatt lakni, joga van családjával bármelyik ligetben délben legelészni, és elvitathatatlan joga van nyomorogni.
    Azután, ha hirtelen akár kissé is megbillen valami, mint volt Bostonban annakidején, akkor egyetlen perc alatt az ő sok jogai szertefoszlanak, kijárási tilalom van, neki nem szabad az utcára kitennie lábát,, mert a rendőrők lelövik, lakásának foglya és elmélkedhetik azon, hogy vajon hova tüntek ily hamar az ő rengeteg jogai.
    Ilyen ez a mai csupajog, szép világ.

  8. 05. bogozy
    „Nemcsak azok a személyek tudnak hasznosak lenni egy társadalomban, akik teljesen egészségesen, és utólérik az oroszlánt 100 méteres síkfutásban.”

    Lásd pl. Stephen Hawking +

    07. bálint
    Szerintem az lenne a helyes, hogy jogai annak legyenek, aki teljesítette a kötelességeit. De ez ellen bizonnyal tiltakozna a Magyar Helsinki Bizottság. Most nem ugrik be, ki is bízta meg őket?

  9. 8.Pipás
    …” De ez ellen bizonnyal tiltakozna a Magyar Helsinki Bizottság. Most nem ugrik be, ki is bízta meg őket?”
    Nem élek Magyarban, fogalmam sincs, hogy kik ezek , ki bizta meg őket bármivel, ki adott nekik mandátumot bármire.

  10. 09 – bálint:
    Pipás jópofizott. Természetesen SOROS-ra gondolt.

  11. 09. bálint
    Ez szarkazmus volt. Ne is törődj vele 🙂
    Tibor bá’ helyesen látta 😉

  12. 10-11
    Jól van, fiúk, semmi zűr, vicc az egész.
    De az is vicc, hogy egy messzi országbeli ember-Soros – megengetheti magának, azaz TI MEGENGEDITEK neki- hogy saját országotokban ilyen-olyan, országotoknak ártó, érdekeitekkel homlokegyenest szembemenő szervezeteket hozzon létre, azokat szponzorálja, anélkül, hoigy nálatok valaki beverné a pofáját.
    Mennyivel jobb helyzetben vannak egynéhány visszamaradott, primitiv államok, mint például Oroszhon, Irán, stb.
    Mert néha a „demokráciából ” is megárt a sok.
    A rengeteg ilyen-olyan de még amolyan mindenféle jogokról már nem is beszélve.

  13. 12 balint

    Azért beszélnek így, mert nem látják jól az eseményeket, és a következményeket. 🙁

  14. 13: Ez a nő is volt már minden… de leginkább egy megélhetési k.rva. Most éppen OV-nak nyal, hogy mire lejár a euparlamenti képviselősége, kapjon valami jó helyet.

  15. 14 Observer

    ?
    Mit mond, és az áll-e?
    Érzelmek, és előítéletek nélkül hallgasd.

    „Most éppen OV-nak nyal…”
    Ez közömbös.
    Bárki nyer, a választások után a bevándoroltatás felgyorsul.

  16. 14. Observer

    „de leginkább egy megélhetési k.rva. ”

    A fene tudja… Most inkább pont a Jobbik az amelyik bárkinek az ágyába belefekszik, aki a hatalomhoz jutás legkissebb esélyével kecsegteti…
    Morvai csak képtelen volt követni Vona szineváltozásait a Szürkefarkasoktól a Spinóza házig…
    Szegény, ott a távoli Brüsszelben, leragadt annál, hogy az a hazaáruló, aki elsumákolja a kvótanépszavazást…

  17. Lehet, hogy a legendák világába száműzött Aranykor valóban létezett?

  18. Morvai Krisztina, ez a sziklaszilárd elvet valló politikus, akit a Fidesz már pozitív figuraként ábrázol egyik politikai plakátján, akik épp /Deutsch Tamás/ megszavazza Brüsszelben a migránsok megsegítését. BRÜSSZELBENhttps://alfahir.hu/2018/03/18/brusszel_migransok_tamogatas.

    Színeváltozásról. Igen, a fidesznek, akik az állatvilág színváltoztató bajnokát is utcahosszal verik, tökéletes lenne egy radikálisan szélsőséges párt. Akkor lehetnének a Fidesz szalámi egy darabja míg a világ világ. De a Jobbik elfoglalta a centrumot.

  19. Morvait nem szeretem, mert ellentétben van a politikai szereplése az előéletével, és riasztott az eszelős vigyor, amit nem tudott letörölni az arcáról, amikor a kilőtt szemű emberekről beszélt a tévében. Ennek ellenére ő az a Jobbikból, aki ugyanazt képviseli, mint amikor megválasztották. Kicsúszott a párt a lába alól, és Vona már 4 éve nem hajlandó fogadni őt, hogy magyarázatot adjon neki. Nyilván opportunizmus is van a döntése mögött, de a felvállalt elvekkel is összhangban van. Megélhetés miatt meg nem kellene aggódnia, ha köpönyeget fordítana, sőt.

  20. Lássunk egy másik kimagyarázhatatlan dolgot a Fidesz kettős beszédéről.
    Soros György mind a mai napig a Budapest díszpolgára címet viseli. A mai napig az ellen az ember ellen, aki a Fidesz szerint Magyarország megszüntetését dollár milliókkal segíti, még egy fikarcnyi rendőrségi, ügyészségi nyomozás sem indult.
    Szóljon, aki másként tudja.

    Multiellenesség és a hazai kis és középvállalkozók megsegítése Fidesze módra. Nem, hogy hazai, de EU viszonylatban is kimagaslóan magas a multik támogatása a kisvállalkozók kárára. Ez is kettős beszéd.

    Hiteleseket mentő csomagról. A rendkívül alacsony hitelfelvétel mellett, rendre csúcsot döntött a bankok nyeresége. Ez csak úgy lehetséges, hogy a kevesebb hitelfelvevőtől még többet vontak el a bankok a mentőcsomag életbelépése után.
    Emlékszünk erre a mondatra. Ne azt figyeljék, mit mondok, hanem, hogy mit csinálok.

  21. 19: „ugyanazt képviseli, mint amikor megválasztották”

    Látszólag így van. Viszont ki kérte, hogy megszólaljon? Senki…

    Te nagyon naív vagy. 🙂
    Ő már a NER-es pecsenyéjét süti – pontosabban a sajátját túlélésére hajt.
    Merek veled, meg a többiekkel is fogadni egy üveg echte csiki sörben, hogy ha a fidesz győz, két éven belül Morvai valami nagyon zsíros állásban fog csücsülni OV jóvoltából és/vagy egy szélsőjobbos párt vezére lesz OV támogatásával.

  22. 21. Observer
    „Viszont ki kérte, hogy megszólaljon?”
    Az elanyátlanodott egykori jobbikosok.

    „két éven belül Morvai valami nagyon zsíros állásban fog csücsülni OV jóvoltából és/vagy egy szélsőjobbos párt vezére lesz OV támogatásával.”
    Ezzel egyetértek, viszont ha visszatérne a liberális jogvédő előéletéhez, akkor is bőven lenne lehetősége az érvényesülésre.

    Kérlek, írd le, miért tartasz naivnak, mert nem értem. Én is írtam, hogy „Nyilván opportunizmus is van a döntése mögött”.

  23. 22: „miért tartasz naivnak”
    Hát, ha még hiszel bármelyik ‘politikusnak’, akkor az vagy.

  24. 21. Observer

    „és/vagy egy szélsőjobbos párt vezére lesz OV támogatásával.”

    Csodálkozol? Egyelőre a Fidesz a legradikálisabb jobboldali párt az országban Vona elcukisodása óta.
    Meg aztán már tányleg nem lehet követni, hogy melyik nap ki kivel fog és nem fog össze.
    Látszik, már Gyurcsány se bírja alkohol nélkül… Pedig Vona már vele is egyeztetne „semleges” területen.

    Be kell látni, a Jobbikosok 80%-a arra vár, hogy Morvai és/vagy Novák Előd beindítsa a „Mégjobbikot”.

  25. 18. Károly

    „akik épp /Deutsch Tamás/ megszavazza Brüsszelben a migránsok megsegítését. ”

    Jó… És akkor nézzük a szikár tényeket:

    Az Európai Parlament minden évben elfogad egy ajánlást arról, hogy mi legyen a következő évre vonatkozó uniós költségvetésben. A költségvetési javaslatot az Európai Bizottság nyújtja majd be, és az EP és az Európai Tanács (állam és kormányfők testülete) együtt fogadja el.

    Az EP álláspontjában egy migrációval kapcsolatos bekezdésben azt mondja ki, hogy az uniós költségvetésnek finanszíroznia kell a migránsok származási országában, valamint a menekülteket befogadó országokban végrehajtott intézkedéseket, ideértve többek között a szegénység, a munkanélküliség, az oktatási és a gazdasági kihívások, valamint az instabilitás kezelésére irányuló intézkedéseket (stresses, to this end, that the EU budget must fund measures in the countries of origin of migrants and in the host countries of refugees, including, but not limited to, measures to tackle poverty, unemployment, educational and economic challenges, and instability).

    Ez pedig pontosan a magyar álláspont. Egyrészt ott oldjuk meg a bajt, ahol van (ne invitáljuk az illegális bevándorlókat Európába, hanem a saját hazájukban segítsünk), másrészt azok az országok, akik befogadtak illegális bevándorlókat (bevándorló országok), ne úgy kapjanak uniós forrást, hogy azt a nekünk járó regionális fejlesztesi pénzekből veszik el, hanem erre külön forrást adja ön az EU a saját bevételeiből.

    Ráadásul a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap forrásait Magyarország is használja, többek között az illegális migráció elleni fellépésre.

  26. 20: Károly
    „Ne azt figyeljék, mit mondok, hanem, hogy mit csinálok…”

    Ha a többség erre képes lenne nem tartanánk itt. A megtévesztés globális. Nálunk 90 óta megy a színházi előadás, és eddig a nagy többség vevő volt rá – aki nem és ágált azokat a többiek ledarálták. Itt van egy kis elemzés arról hogy mik a tények – és mi a duma közti eltérés: http://bit.ly/2GJJTBD Különösen az iszapos ügy jó tanulság. A legnagyobb átverés, hogy az emberekkel, velünk elhitetik hogy értünk a politikához.
    Nagy játszmában vagyunk parasztok a táblán. Ez van, amíg ez a játszma tart. Ha itt nem is, de máshol imádkozni még lehet (hátha királynő lesz valamelyikünkből)… 🙂

  27. 28. Observer
    Én úgy látom, egyáltalán nem csengett le a migránstéma, inkább az első komolyabb hullám leszálló ágon van Európában. Szerintem várjuk ki a választás végét a megtárgyalásával, mert most a fideszbuktatási vágy miatt nehéz objektíven megbeszélni a dolgokat. A közvetlen környezetemben azt figyeltem meg, hogy sok kormánykritikus ismerősöm most hajlamos elbagatellizálni a bevándorlást, az iszlámot és Sorost, nehogy a Fidesz álláspontját erősítse, és ne kelljen belegondolnia, milyen lenne Magyarország külpolitikája, ha véletlenül sikerülne leváltani a Fideszt a jelenlegi ellenzékre.

  28. lehettem volna valaki más,
    Körülöttünk mind biztonságos ország. Aki hozzánk be akar jönni, ő csak gazdasági migráns lehet. Nyilatkozta Orbán Viktor. Aztán kiderült, aki szépen, illedelmesen megállt, kopogtatott, azt beengedték. Mit ad isten, pont annyit amennyit az EU-s kvóta rögzített. Talán ötvennel többet is.
    Az egész Fidesz kampány arra van felfűzve, hogy az ellenzék Soros kottából játszik. Ha nyernének, minden ez irányú kérdést megszavaznak az EU-ban.
    Majd mit látok. Nem kell ehhez ellenzék, Deutsch úr a migráció megsegítése mellett voksol.

  29. 30 Károly

    Mi ebben a logika?
    Minek nyitotta meg Orbán a migrációs pofoncsapot, ha egyébként be akarja engedni őket?

    Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy a mostani balliberális nemzetközi túlsúly csökken, és ő előre szeretne pozíciót biztosítani a következő rendszerben, lehetőleg jobbat, mint amilyet most elfoglal. Nyilván van a dologban egy adag hazárdírozás, de talán érdemes megpróbálni.
    A migációban elfoglalt álláspontja egyre több nemzetközi támogatást nyer, tehát már ezért is logikátlan arra gondolni, hogy be akarja engedni a migránsokat, amikor valójában egy szűk brüsszeli körön kívül SENKI nem akar migránsokat Európában.

    Jó… Persze, ha sikerülne úgy elszigetelni és blokád alá venni az országot, mint Ausztriát Haider idején, akkor lehet, hogy bele lehet kényszeríteni a kvóták elfogadásába, de ez az elszigetelés nem látszik nagyon körvonalazódni.

  30. 28. Observer

    ” Ez a migránstéma már lényegében lecsengett, a 2015-ös millió feletti számhoz képest jelentős a visszaesés. A Merkel-féle pénzügyi “zár” jól működik. ”

    Ne áltasd magad, de mást se !

    Ha ez igaz, akkor az Brüsszel miért fenyegetőzik, és az ENSZ-ben miért akarják legalizálni az illegális migrációt?
    És főleg, mi lesz azzal a 60 millió migránssal, amelyik a NATO szerint 2020-ig fog Afrikából útra kelni?
    Meddig lehet még bízni a törökökben, hogy tartják a menekülteket? Mi lesz, ha teljesíthetetlen politkai követelésekkel állnak elő ?

  31. lehettem volna valaki más,
    „Mi ebben a logika?
    Minek nyitotta meg Orbán a migrációs pofoncsapot, ha egyébként be akarja engedni őket?”
    A felszalámizott, amúgy létszámában jóval nagyobb ellenzékkel szemben egy tömbben tartani a szavazóbázisát. A félelem fenntartása egy eszköz ebben a történetben. Ez az egyben tartott kisebbség megnyeri nekik a választásokat. A túlhatalom segítségével a hazai nagytőkések kinevelése is ott lehetett kezdetekben a célok között. Be kell látni, ez félrement. A könnyű pénz megrészegítette őket és létrehozták, akarva, akaratlan, a NER – t. Ma ott tartunk, hogy a szavazóbázisa, bármilyen súlyú bűncselekmény gyanúja merüljön is fel NER lovaggal szemben, azonnal megbocsát a nagy cél érdekében.
    Nagytőkések helyett oligarchákat szült a rendszerük.

    Pár éve egy hosszú listán soroltam, mi mindent tesz a Fidesz a választókért.
    Tibor bá’ reagált rá: Szép szép, de ezek nem érdemi döntések, írta válaszában.
    Az élet őt igazolta. Nem, hogy nem voltak érdemi döntések, de a Fidesz még ezeket sem védte meg.
    Minden nemes eszme, cél levedlett már és csak az látszik egyre több embernek élesedő kontúrokkal, nem szol másról a Fidesz kormányzás, mint a pénzcsapot a jövőben is ők kezeljék maguk gazdagodására.

    A Kétfarkú Kutya Párt gerilla akcióval szappant lopott be egy kórházba.
    Bécs ismét elnyerte a világ legélhetőbb városa címet.
    Svédországban fele annyi a gyilkosságok száma, mint Magyarországon.

  32. 33 – Károly:
    Németországban, 2017-ben naponta 17 német nőt, kiskorú lányt erőszakoltak meg a migránsok. Nagy részüket a rendőrség nem jelentette. – ez hiányzott a felsorolásodból.

  33. „És főleg, mi lesz azzal a 60 millió migránssal, amelyik a NATO szerint 2020-ig fog Afrikából útra kelni?”

    Ne aggodj Attila viktorunk majd egyenkent küldi vissza öket. 😀

  34. Tibor bá’
    Pontosan ezért kellene hitelesen beszámolni a migrációról és nem bennünket polgárokat egymásnak ugrasztani. Merkel, a simogatást, isten tudja milyen hátsó szándékkal extrém módon túltolja.

  35. 32: ” az ENSZ-ben miért akarják legalizálni az illegális migrációt”

    Szabad tudnom, ki az az ENSZ? Mert én úgy tudom, egy olyan szervezet, aminek mi is (Mo.) a tagja vagyunk. Tényleg legalizálni akarjuk a migrációt? Ez fura, az eddigi előzmények tükrében.

    Tudod, ezt az ENSz-es dolgot már Ouse M.D. is előhozta, csak valahogy bizonyítania nem sikerült…
    Ha esetleg te tudnál prezentálni ezügyben egy BT határozatot (egyedül ez, ami kötelező a tagállamokra, ratifikálás nélkül), az mindenképpen adna némi nyomatékot a szavaidnak.

  36. 36 Károly

    „Pontosan ezért kellene hitelesen beszámolni a migrációról…”
    Volna elég lelkierőd elviselni az igazságot?

    Európa haldoklik. A nép elöregedik, születési ráta alacsony, a létszám csökken.
    Meg kell menteni EU-ut.
    Ehhez az itt élőknek kellene intenzíven gyarapodni, de ezt akadályozza az un. európai gondolkodás. Ennek megváltoztatásához több nemzedéknyi idő kell(ene).
    Nincs ennyi idő.
    Behoznak olyan embereket akik tudják mit kell tenniük és teszik is. Nem akadályozza őket az európai gondolkodás.
    Behozzák, csellel, hazugsággal, rábeszéléssel, minden eszközzel.
    Ha ezt nem tennék, akkor is kicserélődne a lakosság, de lassabban és rendezetlenül.

    Gondolkodj! Próbáld megcáfolni Erdogan szavait:
    „Az anyaságot megtagadni, olyan mint a sorsot, tehát a teremtést tagadni. ”
    https://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjbxrLhtv3ZAhWGDpoKHUuZBicQFgg2MAM&url=http%3A%2F%2Fmandiner.hu%2Fcikk%2F20171110_erdogan_gyermekvallalasra_buzditotta_a_fiatal_muszlim_noket&usg=AOvVaw2IXap99DqN_KSSmGNNI1Rb

  37. A migránsmizéria (pro és kontra) az utolsó gumicsont amit az emberiség a megoldatlan problémáinak (a túlnépesedés, a kamatos-kamat okozta igazságtalan társadalom, a kulturális jövőtlenség és céltalanság, az energia- és klímaválság, stb. stb) hisztériás elfedésére még rághat egy kis ideig. Szerencsére sokáig már nem tart…

    Addig meg „úgy kell élni, mint mindig, vagyis mintha örökké élnénk. Tenni-venni, tervezgetni, serényen várni a nyarat a napsütéssel, aztán meg a telet a hóval. Álmodni, és serénykedni az álom megvalósításán. Hogy megszűnik a világ? Akik eddig meghaltak, azok részére már rég megszűnt a világ. Részünkre majd csak fog. Mi jártunk a legjobban, mert pontosan addig élünk, ameddig lehet. ”
    http://www.antalffy-tibor.hu/?p=23452
    (ez a reklám helye – helye hulya haj 🙂 )

    Így Húsvét közeledtével beesik még Hofi:
    „Tudjátok miben különbözik a keresztény meg a cucialista temető? ”
    – az előbbin az van ‘Feltámadunk!’
    – az utóbbin meg ez: ‘Fel! Támadunk!’ 🙂

  38. 37. Observer

    „Ha esetleg te tudnál prezentálni ezügyben egy BT határozatot …”

    Hát akkor már késő…
    Az ENSZ már régóta szeretné kicserélni a populációt:
    Replacement Migration:
    Is It a Solution to Declining and Ageing Populations?

    Most pedig már nem csak riportokat írogatnak róla, hanem legalizálni akarják a migrációt… Minden formáját.
    Először felvetik, aztán ajánlják, aztán ha sokan követik, akkor elfogadják, és a végén lesz határozat… Muszáj megvárni?
    Tekintve hogy az ENSZ tagjai között elsősorban a migráns kibocsájtó országok állnak, az EU politikai elitjének a hátszelével, nem lesz váratlan, ha előbb-utóbb előterjesztik azt a határozatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük