(2447) A Soros György nevű ló másik oldala

Tibor bá’ online

 

Csak  mert  Orbán  visszaél  hatalmával, aminek során éjjel nappal hazudik, és csak mert szitokszót gyártott Sorosból, nem jelenti azt, hogy Soros-t szeretnünk kell.

A helyzet az, hogy Soros Györggyel kapcsolatban Orbánnak igaza van. Soros a dollár milliárdjait arra akarja felhasználni (és fel is használja) hogy a világot olyanná alakítsa át, ami az ő elképzelése szerint jobbá tenné az emberiséget. Mint hajdan volt, kelet európai, üldözött zsidó, ezért szeretné felszámolni a nemzetállamokat, és ezért akar minden országot multikulturális zagyvasággá változtatni, hogy egyetlen zsidónak se kelljen féltenie az életét. Ezen cél érdekében hozta létre a Nyitott Társadalmat (Open society), létesített civil szervezeteket, és pénzeli azokat. Hogy ezt a Zsidó Állam se kéri, sőt tiltakozik ellene, az Soros Györgyöt nem érdekli.

Nemrég Netanyahu támadta Soros tevékenységét. Néhány napja pedig Farage hívta fel a figyelmet Sorosra, aki IGEN, a tömeges bevándorlás híve, hogy szétrombolja vele a nemzetállamokat.

Orbánnak tehát Soros ügyben alapvetően igaza van, csak az ezzel kapcsolatos kijelentései, propagandája minden ésszerű szinten túlmegy, de persze a propagandákat így kell működtetni. Hogy erre az ellenzéke képtelen, az mindössze az ország szerencsétlensége.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

38 gondolat erről: „(2447) A Soros György nevű ló másik oldala

  1. 100-150 éve jelentek meg a nemzetállamok, lett is belőle 2 világháború, és rengeteg gyűlölet.

  2. Üdv.

    Nekem az a gyanúm, hogy Orbán megpróbálja elszipkázni a Jobbik szélsőségesebb híveit, mivel mindenki tudja, hogy Soros zsidó, de ezt nyíltan nem tehetné meg Orbán, nyíltan nem zsidózhat. Soros nem túl népszerű Izraelben sem, főképp azért, mert a demokrata párthoz-USA- köthető.
    Izraelben az Usa demokratái nem népszerűek, pl Obama sem, akinek Husszein az egyik keresztneve…
    Összefoglalva a sorosozás burkolt zsidózás és gyűlöletkeltés a fidesz részéről, plusz a fidesz tolvajlásairól való figyelemelterelés.

  3. Lehetséges, hogy Soros György nem rajong a nemzetállamokért.
    Az is valószínű – nem több mint valószínű – hogy ez a tény összefüggésben van zsidó származásával.
    Az sántít a Fidesz Magyar Állampárt propagandájában , hogy mérhetetlenül fölfújja ezt a tevékenységet.
    Soha sehol nem publikálták azokat a számszerűsített tényeket
    – amik nélkül csak állami rémhírterjesztésről,hazúg hangulatkeltésről beszélhetünk –
    milyen szervezeteknek, mire, és konkrétan mennyi pénzt ad Soros.
    A vándorló menekültek és gazdasági migránsok élelemmel ,ivóvízzel és takarókkal való ellátását, rosszindulatú és kártékony tevékenységnek beállítani szintén egyszerű hazugság , túlkapás.
    A nemzetállamok léte és jelenkori hatásai ugyanúgy részben előnyösek,részben hátrányosak
    – a tömegek életére –
    mint ahogyan az internacionalista globalista megoldások is azok.
    A nemzeti sajátosságok kultúrális és „genetikai” homogenitására való állami törekvés legalább akkora baromság, mint az állítólagos „Soros Terv”
    A zsidózás pedig, úgy általában
    – belátom nagy rá a kísértés, mivel tiltott –
    a nehezen vitathatóan kártékony rasszizmus egy echte megnyilvánulása, ami nem kifejezetten a kívánatos társadalmi béke előmozdításának irányába hat.Ellenkezőleg !

  4. 1.
    Korábban is voltak nemzetállamok csak máshogy hívták őket. Háború meg mindig volt és lesz is. Persze abban igazad van, hogy a nemzetállamiság magában hordozza az ellenségeskedést, de ismerve az emberiség történetét az nemzetállamiság nélkül is meg van.

  5. https://scontent.fbud2-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/27368304_10157013213924307_67964335296883668_o.jpg?oh=c72b886ace19bf1e055287c972b7c329&oe=5B14868D

    Vajon mi lehet az oka annak, hogy a képen mindenki örül, hogy drótvágót kapott, csak Vona vág riadt képet? 🙂
    Hacsak nem Karácsony matat „rossz helyen” a szabad kezével… 🙂
    Széll meg az orgazmusára koncentrál – a fene gondolná egy drótvágóról ezt a hatást… 🙂
    Feri csak somolyog, szokása szerint. Bizonyára az jár a fejében, hogy nyírja ki a többi ellenzéki pártot a vágójával… 🙂

    „Soros a dollár milliárdjait arra akarja felhasználni (és fel is használja) hogy a világot olyanná alakítsa át, ami az ő elképzelése szerint jobbá tenné az emberiséget.”

    Lényegében ez a kulcsmondat. Lehet elvetni Soros elképzelését, mert egyáltalán nem biztos, hogy neki van igaza, de az a „főgonosz” kép, amit a fidesz-propaganda kialakított róla, egyértelműen választási fogás. Hozzátéve, hogy nagyon hatékony.

  6. 03 – Mosógépszerelő:
    Megint kibukott belőled a Tevje hajlam. Egy kicsit ez, egy kicsit az, és a végén nem mondasz semmit. Illetve, amit mondasz annak semmi értelme. Néhány konkrétum:

    „Lehetséges, hogy Soros György nem rajong a nemzetállamokért.
    Az is valószínű – nem több mint valószínű – hogy ez a tény összefüggésben van zsidó származásával.”
    Lehetséges? Soros minden tevékenysége nemzetállam ellenes. Dz olyan evidencia, mint a Föld gömbformája. Nem több, mint valószínű? Neked arra is bizonyíték kell, hogy a szar barna? 6 millió zsidó halt meg a német nemzetállam miatt, és Soros élve maradása egy kész csoda. Erre te „nem több, mint valószínű”.

    „Soha sehol nem publikálták azokat a számszerűsített tényeket – amik nélkül csak állami rémhírterjesztésről, hazug hangulatkeltésről beszélhetünk – milyen szervezeteknek, mire, és konkrétan mennyi pénzt ad Soros.”
    Honnan veszed ezt a „soha sehol”? Hasadra ütsz, és abban reménykedsz, hogy blöfföd lenyelik? https://sputniknews.com/columnists/201802121061588380-soros-brexit-russia-doublethink/
    Last week it was reported in the British media that billionaire speculative investor George Soros had donated nearly $550,000 to the Best for Britain campaign. That campaign is openly advocating for a reversal of the British referendum result which was cast in June 2016 for Britain to leave the European Union.

    Ennyi elég lesz. Máris túl sok időt szenteltem a szokásos fontoskodásodra.

  7. 06.
    Kedves Tibor bá’

    Jólesik a tudat, hogy a tárgyszerűség a tények és az adatok felé terelhettem az üres locsogást.
    Az is jó érzés, hogy gólpasszt adhattam neked.
    Már csak annyi kérdésem maradt, honnan tudhatjuk, hogy a belinkelt cikk hiteles ?

  8. Soros csak egy arc egy kifotó fiú akinek a képével eladják a propagandát….az igazi irányitok ebben a bankár dinasztriák/Rocsild,Rokefeller stb/ Soros a tükör akire rá lehet köpni és ezt Orbán is tudja..
    Ha akkor ellenségei lennénk Sorosnak mint azt a fidesz média beállitja akkor ez a mumus Soros aki betudta dönteni az Angol Fontot miért nem dönti be a forintot,hogy megregulázza az engedetlenkedö Magyarországot? 2 nap alatt 2000ft/euro árfolyamot tudna kreálni ha akarna…..vajon miért nem teszi az „engedetlenkedö”magyarországgal szembe aki „veszélyezteti a terveit ? hm?

  9. graphite (1)

    Ne légy tudatlan olvass utána, vagy hallgasd meg Drábikot, hogy miből is lett a fancia forradalom, vagy a Nagy Októberi Forradalom, valamint az első, a II. világháború, meg a jelenleg készülőbe levő III.A nemzetállamok akadályai a tőke és PROFIT szabad Áramlásának. a TÁRSADALMAKAT EZÉRT KELL ATOMIZÁLNI A NEMZETÁLLAMOKTÓL EGÉSZEN A CSALÁDOKIG – így lesznek olyan fiatalok, amelyekről Tibor bá’ tegnapi posztja is szólt. Szép dolog, hogy ismered és hinted a globális elit szónoklatait, de hallgattassék meg a másik fél is, főleg azért. mivel, valőszínűleg te sem a globális elit tagja vagy velem együtt, hanem az orwelli munkaerő állatokhoz, akiket az indentitásától és közösségétől megfosztott támasz nélküli prolikból gyártanak jelenleg a ránkuszított négerekkel és késes gyilkos muszlimokból és a megerőszakolt európai nőkből. Mindig elképedek, amikor valaki képes azok mellé állni, akik az életére törnek.

  10. A nemzetállamok elott is voltak háboruk , a Szu es a csatlosai Kina stb a szocializmus neveben szinten haboruztak..vajon egy europai szuperallam mennyire lenne demokratikus es bekes .Ja el is felejtettem a sllusszpoent a bekes iszlamrol.A haboru nem ideologia kerdese hirdessen barmit is.Azt ne felejsuk el a pokolba vezeto ut is joszandekkal van kikovezve…Ne legyunk naivak.

  11. Apofis 8

    A mondandódra bizonyíték egy a „családi” fotó” amelyen az említett két legfontosabb bankárdinasztia fejei láthatóak Sorossal. Egyszer már feltettem a netre, hogy tudjak linket adni,ey hozzászólásban,de most nem lelem, viszont itt van egy-két érdekes kép angol felirattal:https://www.google.hu/search?q=rothschild+soros+kissinger+rockefeller&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=B_D9AAN5jZt1EM%253A%252CzPwuum7x_DdxgM%252C_&usg=__DnrNQDP1M_A8SshHCurNmmpCdvI%3D&sa=X&ved=0ahUKEwikzdODmaXZAhXLL1AKHQ-nCysQ9QEIMDAC#imgrc=B_D9AAN5jZt1EM:

  12. 07 – Mosógépszerelő:
    Nekem is van egy kérdésem. Tudod-e ki az a FINIAN CUNNINGHAM ? Persze most rohansz a Wikipédiához. Igazad van, a jó pap is holtig tanul. 😀

  13. Apofis 8: Bármennyire is fura neked, Soros nem tud semmit bedönteni csak úgy, ha éppen azt akarja. Soros vagyona mindössze 8 milliárd dollár, a forintot max pár forinttal tudná megingatni, de persze az alapjain keresztül jóval nagyobb tőkét meg tud mozgatni, de ahhoz meg komoly indok kell. A legendás font elleni spekuláció sem támadás volt, csak Soros okosan felismerte, hogy az angol jegybank túl magasan tartja az árat és nem fogja tudni tartani, ezért shortolta. Ennyi.

  14. Ha Soros eléri célját, és lebomlanak a nemzetállamok, akkor vége a jólétnek Magyarországon. 😀

  15. Szerintem nem kell itt túlmisztifikálni Dzsordzs Szarosz szerepét.

    Egyszerűen a káoszban jókat lehet spekulálni, shortolni- így nyilván támogatja a káoszkeltő folyamatokat.
    Ez, kapóra jön az amerikai titkosszolgálatoknak is, európai céljaik eléréséhez.
    Nem is véletlenül kap Dzsordzsi bácsi alapítványa USAid révén amerikai külügyi pénzeket – független, nem- kormányzati szervezet, NGO, mi?! Lófaszt, mama.

    Orbán meg a kormány pedig azt nem csinálhatja, hogy STOP CIA. Már a STOP Brüsszelért is ment a nemzetközi ajvék. Így marad az előretolt Dzsordzsi bácsi és amerikai titkosszolgálatok által támogatott NGOi és a CEU nevű majdani puccsszervező (CIA) kamu- egyetem elleni hadjárat.
    Bár, ez nem igazi hadjárat- csak kiviszik őket a nyilvánosság elé, a fényre, hogy mindenki láthassa mik is valójában. Zseniális húzás.

  16. Dzsordzsi bácsi saját tőkéjén túl két csúnyán nagy lehetőséggel is élhet, és ez teszi veszélyessé.

    1. Amíg meg voltak a privát besúgói, addig igen jól látta előre a tőzsdei eseményeket. Ezt hívják „bennfentes információknak”. Párat elkaptak, páran nyilván erre kiszálltak, nyilván páran maradhattak, ezért ezzel a lehetősséggel továbbra is számolni kell. Annál is inkább, mert ha valaki maga irányítja a „lehetőségeket” az nyilván jól tudja, mikor üt be valahova a baj, amit esetleg „nem teljesen a tudta nélkül” okoztak a véletlenek. Dzsordzsi bácsi néhány nagyobb hedge fund -ban komoly, megbízható referenciákkal rendelkezik, amelyek adott esetben „vakon” megbíztak eddig benne. Talán némelyik még mindig értékeli Dzsordzsi bácsit, és hallgat rá.

    2. A függetlenek egyenként kis pénzzel vannak a tőzsdei eseményekben, de együtt rettentő nagy összeg fölött rendelkeznek. Dzsordzsi bácsi egyszer elmondta, hogy ezek bizony árgus szemekkel figyelik, mit tesz ő, és ha látnak valamit, akkor rengetegen utánozzák. Épp ezért, ha valamit titokban akar tartani, már álcáznia kell magát. Vagyis, ha azt akarja, hogy az ő tőkéjénél milliószor több pénzügyi nyomás alá kerüljön valami, akkor csak annyit kell tegyen, hogy elindít valami akciót álcázva, majd megszervezi, hogy valami véletlen össze tudja az akciót kötni az ő nevével. És a milliók újra ugrani fognak, akár pár órán belül. (Perceket is írhatnék, de minek.)

    A legszebb az egészben, hogy ehhez még Dzsordzsi bácsira sincs szükség, elég csak a neve.

  17. Soros egy régen felismert jelenség, és sajnos Tibor bá’-nak ebben igaza van. Orbán már párszor „túltolta a biciklit”, pl. 2006-ban. Akkor, ha semmit nem tesz, akkor is nyert volna. Túltolta, de annyira, hogy majdnem le is kellett mondania.

    Amtiszemitizmus = kívülről érkező veszély, ami miatt össze kell fogni azoknak, akik enélkül egymást csesztetnék.

    Ellenség = kívülről érkező veszély, ami miatt össze kell fogni a népnek a kormánnyal, mert közös az érdek. (Diktátorok kedvenc módszere, lásd „ördögi Amerika”, ami még igaz is valamelyest.)

    Soros = ellenség = antiszemitizmus = fogjunk össze nép, hogy amíg ti arra figyeltek, addig szabadon lophassak, és a hős védelmező szerepét is el tudjam játszani nektek.

    Bárcsak tévednék! Ami az ellenzéket illeti, bárcsak tévedne Tibor bá’.

  18. A zsidók soha sem keverednek, megtartják vallásukat, és a történelem során mindvégig azért küzdöttek, hogy saját különálló országuk lehessen, és elismerjék őket mint különálló” NEMZETET”. Soros jobban tenné, ha hazamenne Izraelbe. De mivel ő nem azt a történelmi eszmét vallja, ezért nem lenne ilyen előnyös helyzetben. Szinte azonos gyökerű vallás miatt igen könnyű beolvadni egy közösségbe. És ezek kő keményen kihasználják a második világháború rémtetteinek köszönhető nemzetközi” gyengeséget” amíg világ a világ. Egyébiránt Orbán sem különb. Sőt ez az ember saját népének rovására teszi amit tesz. Végiggondolva, ha elveszti a választásokat az összes pribékje börtönbe kerül vele együtt, és ezért egyetlen lehetősége van, minden áron meg kell nyernie a választásokat. Még egyszer: MINDEN ÁRON.

  19. „Orbánnak tehát Soros ügyben alapvetően igaza van, csak az ezzel kapcsolatos kijelentései, propagandája minden ésszerű szinten túlmegy.”

    Orbánnak azért nincs igaza, mert ha tényleg Soros jelentene veszélyt az országra, akkor csendben, a héttérben megfelelően okos intézkedésekkel operálna és nem az óriásplakátokon harsogna. Legfőképp nem betelepítene titokban és pénzért tízezreket.

    „ezért szeretné felszámolni a nemzetállamokat, és ezért akar minden országot multikulturális zagyvasággá változtatni, hogy egyetlen zsidónak se kelljen féltenie az életét.”

    És az országok elmuszlimizálása nem veszélyezteti a zsidók életét? A zsidók ezrével menekülnek a nyugat európai országokból a nagy beözönlés következményeként. Ennyire hülye lenne a Soros, hogy nem tudja, hogy a muszlim tömegek beáramlása éppen legjobban a zsidó emberek életét veszélyezteti?

    Ne sértődj meg Tibor bá, nem bántani akarlak, mint ahogy máskor sem, de a posztod most melléfogás.

    Orbán propagandája nem az igazságot keresi vagy hírdeti és nem is Soros ellen irányúl, hanem nettó figyelemelterelési művelet, a hatalom megtartásának taktikája, saját mesterkedéseinek, disznóságainak elfedése a félelem gerjesztésével.

    Dannak meg igaza van, főleg a végén. Nem árt felkészülni már közeljövőtől kezdődően diktatúra túlélő üzemmódra.

  20. 19 – Gyarmathy:
    Az közhely, hogy Orbánnak a választások megnyerése létkérdés. Ezzel nem érdemes foglalkozni, bár az „ellenzék” ha nyerne, nagyon kesztyűs kézzel bánna a főbűnösökkel, mert ezzel magukat is védenék. Naná, hogy ők is lopni akarnak!

    Megvizsgáltam, hogy melléfogás-e a posztom? Mivel nem részletezted, nehéz a helyzetem. Hogy mi a célja a Nyitott Társadalommal, az deklaráltan egyértelmű. Hogy nem akar nemezt államot, azt nyíltan hangoztatja. Én nevesítettem, hogy MIÉRT. Nem hiszem, hogy tévednék. Nekem olyan tinédzser barátaim voltak, akik megmenekültek az elhurcolástól, de több rokonuk odaveszett. Ismerem a mentalitásukat. Sokat tudnék róla írni. Ők a nemzetállamban egy potenciális veszélyt látnak. A muszlim világban viszont egy könnyen sakkban tartható ellenséget. Soros részére az, hogy a menekültek között muzulmánok vannak többségbe, nem negatív tényező.

  21. „a nemzetállamban egy potenciális veszélyt látnak. A muszlim világban viszont egy könnyen sakkban tartható ellenséget.” Itt a lényeg, és pont erre megy ki a játék.

    Tessék megnézni, hogyan bánnak a késsel felfegyverzett palesztínokkal az izraeli határőrök. Tesz 5 lépést, és 8 golyó van benne. Hogy ez jó, vagy rossz, azon itt hiába filozofálunk. Amíg a tőke létezik, addig a tőkés igyekszik prolongálni a helyzetét.

    Soros tőkés? Az!
    Soros hülye? Nem.
    Soros előre gondolkozik? Igen!
    Sorosnak eddig minden bejött? Igen!
    Soros elsősorban üzletember, vagy humanista? Üzletember!
    Soros el tudja foglalni a nemzetállamokat? Nem!

    Ennélfogva szétveri, mert minden mást meg tud venni, vagy el tud foglalni. Az az 2-3 millió szerencsétlen, aki eddig bejött Európába, mindössze 5000 jól képzett fegyveressel „kezelhető” komolyabb veszteség nélkül.

    30 cigány simán szétszed 5 rendőrt, ha tilos a fegyverhasználat. 5 rendőr 200 embert is „el tud kezelni”, ha megfelelő eszközökkel, és képzéssel rendelkezik, amazok meg nem.

    Értsük meg már végre! Basszus, semmi gond nem lenne sem a bevándorlókkal, sem a cigányokkal, ha a rendőrség engedélyt kapna a rendvédelmi eszközök használatára. „2 hét alatt rendet lehetne tenni”, ha az eszközöket szabad lenne használni. És ne tessék aggódni, ki van a rendőrség megfelelő része erre képezve.

    Amiért nem látunk erre példát, az egyszerűen az, hogy a liberális felfogás szerint „minden ember érték”. (Mondjuk amikor éhen hal, vagy megfagy az az ember akkor nem annyira.)

    A másik ok, hogy nem kell erőszak addig amíg elkerülhető, az hogy NE MUTASSUK MEG a tömegeknek, hogy mire vagyunk képesek, ha kinyitják a pofájukat. Azért láttuk 2006-ban, ha egy kicsit „megugranak” az események, akkor a „hozzá nem értő” rendőrség mire volt képes. Azt is láttuk, hogy a bíróságok hogyan kezelték ezt le. Akinek van szeme, az látott mindent, és ha nem hülye, akkor képes emlékezni is. Megjegyzem, minden rendőr szakaszban csak 2 db. gumilövedékes fegyverrel felszerelt rendőr volt.

    Mondom kettő.

    Most tessék elképzelni, hogy mind a 20-nak van eszköze, és mondjuk este mindegyik élve szeretne hazamenni. Na akkor mit fognak tenni ezek a fiúk?

    Na ezért nem izgatja magát Soros, a bevándorlóktól. Van itt olyan valaki, aki nem tudja elképzelni, hogy egy minden létező hatalommal rendelkező diktátor mire képes, ha muszáj neki, és nem kell a „független” sajtótól tartania, mert részint megvette, részint megfélemlítette?

    Nos, az ilyen olvasgasson Sztálin elvtársról. A névsor nagy, kereshet magának szimpatikusabbat, ha Sztálin nem tetszik.

  22. 21.Amiknektégöd

    Igen sok dologban igazad lehet. De..!
    Azt ne felejtsük -és ez nem szóbeszéd-, hogy 2006 ban a vidéki rendőrök is javarészt Pesten voltak szolgálatban. Még jó, hogy ahonnan jöttek(mindenfelől) rend volt és nem kellett azt őrizni.

    Pontosan ezért- és ami te is említettél-erősítik Orbánék a rendőrséget.
    Ígérnek fűt-fát és életpályamodellt. Amit szépen be is kajálnak az reményteliek, mivel van jövőképük, lévén fiatal az erősítés.
    Azonban a létszámuk még így is csak addig elégséges a katonasággal együtt amíg rend van a nép fejében is és elhiszik, hogy rend is marad. A „devianciákkal” még elbánnak tessék-lássék, a tömeg pedig még mindig szívdobogást kap egy igazoltatáskor.
    A tömeg ha „megfordul” széttépi a 20 felfegyverzett rendőrt. Nem volt nehéz megrugdosni a kiabáló hülyéket. Egyébként szépen be voltak akkor kattanva a rend derék őrei is, és voltak túlkapások szépen.

    Nekem vannak rendőr ismerőseim is és érdekeseket mesélnek.
    Pl. a migránsokat sem kell félvállról venni. Az embercsempészeknek sokkal jobb technikáik vannak mint nekik. Éjjellátóval felszerel drónok és egyebek.
    A kutyás rendőrök őrzik a határt és végzik az elfogások javarészét és nem a kerítés. Tehát a Fidesz dumája igazságra épül, de tele van hazugsággal, még semmit nem oldottak meg.

    5000 katona egyébként egyáltalán nem kevés. Ők nem fognak nyíltan konfrontálódni a helyi rend katonai szerveivel mint a kődobáló elkeseredett palesztin kisfiúk. Hanem mondjuk egy kisebb kommandó kiiktatja azt 3 őrt aki őriz egy ivóvízkutat és megfertőzi Bp. egy részét úgy, hogy több ezer ember komoly fosást kap napokig.
    A céljuk nem katonailag megbontani Európa egységét(ami nincs), hanem felborítani a menetét a dolgoknak. A gazdaság törékeny jószág, mely jórészt a bizalomra épül.
    Már most nem ugyanaz van az eu polgár fejében mint volt 5 éve. Aztán hány ember patkolt el a tenoristák miatt, max. 1000. Többen halnak meg cigarettázás miatt naponta egy kis Eu-s országban.

    A liberálisok ma meg már hangyafasznyit sem számítanak se itt sem máshol, de lehet őket is utálni. Neoliberális eszmék -mondják a rádióban. Hú! Na most aztán megmondtátok-gondolom amikor hallgatom a sok sületlenséget a Fidesz -Kossuthon. Még jó, hogy egyáltalán ki tudják mondani a szavakat, olyan hülyék ezek a riporterek is.
    Már fáj a fejem a Sorosozástól és az ovis pogromoktól, olyan röhejes az egész, hogy lassan egy 8 órás hírműsoron többet lehet röhögni mint egy dumaszínházon. Mert ők még komolyan is gondolják, és egyik hír úgy csapja agyon a másikat, hogy csak úgy remeg. pl.Pénzügyi,gazdasági növekedés, rögtön utána környezetvédelem, klímaváltozás stb. stb.stb.
    Hát nem látják, hogy meztelen a király?! és nem. Nem látják.

    Nálunk a faluban úgy hívják a rendőrt,( a cigányok adták neki gúnynévnek, miután hazavitték a kisfiát az oviból) hogy Moslék. Itt kezdődik. Kokastollas csendőr és pofánbaszás- ebben egyetértünk , a többiben kicsit másképpen gondolkodunk.

  23. 22 Balázs:

    Hasonlóan gondolkodunk, nem csak a kokastollasokban, meg a pofánbaszásban. Én azt mondom, hogy 20 kiképzett személy, automata, fegyverekkel, 150 élessel, meg rendvédelmi eszközökkel simán rendet tesz egy kerületben, ha a parancs világos.

    Itt nálunk az a baj, hogy a parancs nem világos, a rendőr nincs kiképezve, és nincs engedélyezve sem a fegyver, sem a rendvédelmi eszköz. Nehogy már 5 rendőr kelljen egy bevándorlóhoz, akinél van egy bicska, nem is kés, hogy elkapják.

    Az micsoda marhaság, hogy a rendőr feszt kergeti a gyorshajtókat, de közbiztonságot nem képes csinálni. Kiképzés nélkül nem lehet rendet tartani.

    A 21-ben én elsősorban arra utaltam, hogy 5000 kiképzett, világos paranccsal és engedéllyel, meg eszközökkel felszerelt tapasztalt személy simán elrendezi azt a 2-3 millió szerencsétlent, aki eddig bejött, és nemhogy nem agysebész, de írni, olvasni sem nagyon tud. Az erőszakos fellépés csak nők ellen, és többszörös túlerőben látszik veszélyesnek. Profik ellen a bevándorlóknak esélyük sincs.
    Bármibe fogadok, hogy még normál katonai kiképzésben részt vett személy is elégséges egy „horda” ellen, ha muszáj. A reguláris csapat mindig nagyobb erőt képes bevetni, mint a képzetlen irányítatlan tömegek.

    Na ezért nem fél Soros a migránsoktól, mert csak „hordaként” tudnak működni, szervezett csapatként nem.

    „Nálunk a faluban úgy hívják a rendőrt, … hogy Moslék.” Na idáig nem lenne szabad elfajulni a dolgoknak. Ez a helyzet maga az életveszély, mert a „horda” egyre bátrabb, és egyre nő az önbizalma. Minél tovább hagyod fajulni, annál több lesz a baj velük. A rendőrt meg ki kell képezni, hogy tudja, mire képes. Nem csak célba lövetni félévente, hanem elfogást gyakorolni, mert hülyék mindig lesznek, akkor is, ha nincsenek migránsok. Ha a rendőrnek szabad lenne lábon lőni a rablót, kevesebb rabló maradna. (Meg ha eltalálná.)

    „Az embercsempészeknek sokkal jobb technikáik vannak” Lehet, de ha a határt úgy őriznék, mint a régi rendszerben, akkor egy lélek sem jönne át, különösen, ha lőparancs is lenne, mint régen, meg sok helyen még ma is. (Ahonnan a migránsok jönnek, ott a határokon lőparancs van, és csak próbálnának okoskodni.)

  24. Figyelmetekbe ajánlom ennek a svéd férfinek a beszédét a svéd parlamentben. Visszavonok mindent, amit általában a svéd férfiakról gondoltam és írtam eddig. Jó lecke számomra, hogy nem szabad általánosítani!

  25. 23. Ezzel csak egyetérteni tudok.

    24. Ez az igazság része a dolognak. ezzel soha nem is vitatkoznék.

  26. Az ország műveleti terület. Itt szabad a gazda.

  27. A rendszerváltozásnál a Rózsadombi paktum arról szólt hogy nincs elszámoltatás és 89 óta egyszer se volt. Se az Állami számvevőszéknél nyilvántartott de nem felleltározott átadás átvétellel a nemzeti vagyon eltünésével, se más nemzeti vagyonok termelőeszközök eltünésével, se a 4 metrónál se se se..najó 1 -1 kirakatper volt a nokiás dobozossal meg a MSZPs valamilyen(nevére nem emlékezem Jánossal aki sitten is volt…Persze a Budaházy meg már többet ül egy faxságért (Hunnia) mint más emberölésért…
    Szóval a kettősmérce itthon is müködik…

  28. Az Orbán kormány sajnos vérszemet kapott. Egyszerűen lehet keresni milliárdokat csak személyre kell szabni a feltételeket, és hazudni kell a kiírt pályázatoknál. Annyi pénzt sikkasztanak el, amennyit nem szégyellnek, sőt még annál is többet. Mészáros Lőrinc, aki semmit nem talált fel, vagy fejlesztett tovább sima gázszerelőként többet keres mint az amerikai szilícium völgyben bárki. Röhej. Mindeközben kórházakban szaporodik az ágyi poloska, és több száz ember hal meg ideje korán a megfelelő ellátás hiánya miatt. Mi kell ahhoz ebben az országban, hogy a nép azt mondja elég? A teljes pártfelhozatalt ki kell seperni a parlamentből. Az együttön keresztül a jobbikon át a momentumig mindegyiket. Ehhez pedig polgárháború kell. Szét kell verni a teljes rendszert, és kiépíteni egy teljesen újat.

  29. Kedves 29 Dan, elvileg akár igazad is van, de a konklúzióra azért aludj még egyet!

  30. 28:
    Zuschlag János

    29:
    Elvileg egyetértek. Tudod mi a baj? Aki kisöpri őket, az 5 év múlva pontosan ugyanezt fogja tenni. Ez az emberi tulajdonság.

  31. 32: Name7
    Igen jól rávilágít Furedi úr (gondolom Füredi a becsületes neve, csak ugye Albionban nyilatkozott) Soros munkamódszerére! Ráadásul a társtopik-témára is (mai fiatalok) rámutat. A fiatal naív lelkek könnyen vihetők bele ilyen „világmegváltó” bulikba – főleg ha még a zsozsó is dől rendesen… 🙁
    De ahogy ébrednek az átlagpolgárok a net-nek is köszönhetően (akik látástól mikulásig jellemzően robiznak, hogy fenntartsák magukat meg a rendszert) úgy egyre nehezebben megy az átverés 🙂

  32. „multikulturális zagyvasággá változtatni, hogy egyetlen zsidónak se kelljen féltenie az életét.”
    Akkor tudhatná hogy a muszlimnak az elsődleges célpontjai a zsidók.Már franciaosrszágban is észlelhető.
    Soros nem a saját okos fejétől ilyen.Ő egy névtelen pénzügyi birodalom érdekeit képviseli a nevével és a pénzzel.
    Az európai parlamentben mit keres ?Ki választotta meg?Ha van elég pénzem mehetek dirigálni oda?Nem hinném mert kirepítenének.Őt meg csókolgatják ott mint egy újszülött babát.
    És leáll itt sírni a médiába hogy orbán mit csinál vele 😀 Az eszem megáll.Mikor birodalmakat kellet hekkelni meg mindenki pénzét elszedni akkor nem sírt?
    A következő az lesz hogy a 7 szobámból 3-at nem használok,ezért azt be kell szolgáltatnom a migránsoknak ,persze demokratikus módon.Hát álljon meg a menet.
    Ez az ellenzéknek mondható valami,szóra sem érdemes.

  33. A részletek megértéséhez hasznos lenne megtudni kivel találkozott S.Gy. mikor kijutott Amerikába és hogyan kerülhetett az Engdahl szerinti Rothschild vagyon kezelő körébe (William Engdahl jutott erre, amit már bizonyítottnak vélt a Rothschild vagyon és Soros Quantum Fundjának kezelői közötti személyek népes metszetének vázolásával, vizsgálásával).

  34. Hódmezővásárhelyről lesz poszt?

    Beszartak a fidesznél szerintem nagyon, kellenesen leváltották a Lázár pajti strómannját.
    Érdekes lesz a mostani választás.

    Nagy reményeket nem fűznék, mert ha mondjuk ugyanez lenne az országban is akkor is van egy 40%-os nagypárt és kb 5 10%-os. Valamelyik júdáspénzért úgyis eladja magát.

  35. Kíváncsi vagyok hogyan képzelhette Soros Európa jövőjét.
    Eltekintve a sok betelepített migránstól akik már elfoglalták Németországot vagy éppen Svédországot. Az egyes államok szerkezetéről nem tudtam meg semmit (hogy mi ellen is harcoltunk a migránsokon kívül)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük