(2428) A Hawaii eset

VIP. 319.

 

Bulletin of the Atomic Scientists szerint, január 13-án a hawaii-ak kaptak egy meglepő telefon üzenetet: HAWAII FELÉ TARTÓ BALLISZTIKUS RAKÉTA VESZÉLY VAN. VONULJON AZONNAL FEDEZÉKBE. EZ A RIADÓ NEM GYAKORLAT. Másodperceken belül félelem borította be az egész szigetet, miközben az emberek menedékeket kerestek.

A Hawaii Vészhelyzet Kiértékelő Ügynökségen belül (Hawaii Emergency Management Agency – HIEMA) egy egészen más jellegű pánik futott át. Az ott dolgozók hamarosan rádöbbentek, hogy egy ballisztikus rakéta veszély figyelmeztetésének a visszavonására még nincs kidolgozott hivatalos protokoll.

A riasztás kiküldését követően 20 percen belül kiderült, hogy hamis riasztásról van szó, amit Twitteren tettek közzé. Ez sok hawaii családhoz nem jutott el, vagy nem hitték el. A HIEMA-nak 38 percre volt szükség ahhoz, hogy hivatalosan visszavonják a riasztást…….

___________________________________________________________________________

A teljes fordítás elküldöm a VIP előfizetőknek.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

3 gondolat erről: „(2428) A Hawaii eset

  1. Látható, hogy valaki nagyon ki akarta volna robbantani a 3. világháborút vagy félelemhez akarta szoktatni az embereket.
    Ehhez ennél nagyobb cselekmény kell majd.

  2. 01 Bazs

    „Látható, hogy valaki nagyon ki akarta volna robbantani a 3. világháborút…”
    Honnan látod?
    Miattam linkelhetsz „hülyeségnek” látszó oldalakat is (remélve, hogy Tibor bá’ átengedi). Majd kiválogatom a hasznosat belőle.

    „Ehhez ennél nagyobb cselekmény kell majd.”
    Az emberi hülyeségnél nagyobb nem kell. A lyukas számítógépes rendszereket könnyű támadni. Ami rendszer van az is hiányos + még a paranoia.

    Itt egy : http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/beware-russia-americas-will-soon-test-new-missile-defenses-24181?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com

  3. Honnan vélem látni?
    Az eset szerintem nagyon Pearl Harborhoz hasonlít, amit a 2. világháború megkezdése céljából kényszeríthetett ki Amerika (Japántól).
    Eléggé látszik szerintem, hogy Észak-Koreát szemelték ki arra, hogy később ráfoghassák egy háború kitörését (és ÉKnek esélye se lenne ilyet véghezvinnim, ha a CIA és a dípsztét nem támogatná őket muníciókkal).
    Az ennél nagyobb eseménnyel kapcsolatban egy európai muszliminvázióra gondoltam, aminek már nagyon itt lehet az ideje (az aranyár lenyomása rengeteg aranyába kerül az elitnek és a mai hitelpénzek elfogadottságához égető szükség van az aranyárlenyomásra).
    végső soron pedig ennek az egész cécónak a papírpénz-buborék kidurrantása lehet a cél, amit 2016 végén már megpróbáltak a kötvénypiacokon és nem sikerült [pedig milyen alacsonyra lenyomták akkor is az arany árát]: most elkezdhetik újra.
    Természetesen amiről úgy gondolom, hogy nem valós esemény vagy veszély, azt nem linkelném.
    Trump pletykálása révén pedig sikeresen megássa a Deep State bástáinyk (FBI, CIA sírját) – ezért választották meg.
    Oroszország pedig továbbra is nagy ellenségük holott ez a mai Oroszország messze van a Szovjetuniótól (amit én se szerettem 30 éve).

    https://www.zerohedge.com/news/2018-01-25/paul-craig-roberts-warns-russiagate-stakes-are-extreme

    Paul Craig Roberts a fenti cikkben izraeli lobbira hvatkozva említi az orosz-amerikei ellentétet, amire az amerikai embert talán fogékony különösen ha nem néz utána a valóságnak.
    A napokban már olyan cikket is láttam, ahol a deepstate Trump családján keresztüli megzsarolását vetették fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük