(2384) Kiszivárgott svéd bűnözési statisztika

Tibor bá’ online

Független amerikai hírportál meglátása

 

A bebörtönözöttek 45 százaléka külföldön született.

A csoportosan elkövetett megerőszakolás 82 százalékát bevándorlók követik el.

9 évet meghaladó börtönbüntetést kapók 70 százaléka külföldön született.

A bevándorlók által elkövetett bűnökkel kapcsolatos költségek átlépik a 2,4milliárd $-t.

A hatóságokat sokkal kevésbé érdeklik a statisztikai adatok mögött meghúzódó tények, mint az adatok kiszivárgása. Ennek oka, hogy elsősorban a céljuk elérése érdekli őket, aminek lényege, egy globális rendszer határok nélküli felépítése – vagyis nemzetek nélkül – ami fontosabb nekik, mint azok, akik beszavazták őket a beosztásaikba, és akik fizetik a jövedelmüket.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

41 gondolat erről: „(2384) Kiszivárgott svéd bűnözési statisztika

  1. Ehhez hozzáfűzném, a külföldiek által elkövetett bűncselekményeket sokkal nehezebb felderíteni, törvény elé vinni, mint a svéd őslakosok által elkövetetteket.

    Külföldiekkel szemben, elsősorban a muszli, bevándorlók tekintetében sokkal elnézőbb a rendőrség és a törvénykezés.

    Sőt, az agymosás csimborasszója, amikor az agymosott svéd bal liberális polgár azt mondja, a súlyos cselekedetekre -amit más svéd polgárok szenvedtek el- oh, csak néhány részeg fiatal huligánkodott, semmi baj nincs itt! (személyes tapasztalat)

  2. Globalis problemäk globälis szintü megoldäsa a nemzeti kormänyokkal nem lesz lehetseges. Mindig jön egy Trump es egy Orban aki megakassza a gepezetet.
    Ez igy elsö nekiugrasnak nagyon orwelli es meredek, de ha megrägjätok a mondatot, akkor belätjätok hogy igy van.
    A vilägkormännyal meg egy rakat mäs problema van. Olyan sakk matt helyzet.
    Nincs megoldäsa rövid tävon.
    A tema szerintem kicsit tul van pörögve otthon a magyar media pedig ferdit, esetenkent hazudik es hangulatot kelt.

  3. 2: Curix, ezt az umlautos a-t hanyagold már légyszi, a többi ékezet is hiányzik (-i,ö), ezzel sem vagy előrébb, viszont – engem 🙂 – zavar.

    A sakk–matt helyzettel egyetértek, viszont a lehetőséget abban látom, amiben az őseink is mindig – meg kell védeni magunkat, a családunkat, a földünket (hazánkat).
    Primitív és önző gondolkodás, tudom én is. 🙂 Viszont ha nincs globális megoldás, akkor a helyi lehetőségeket kell alkalmazni.

  4. Végignéztem a beszélgetéseket az EU. parlamenti képviselőkkel, köztük a magyar származású Piri Katival is.
    Lehet, hogy ők csak hasznos idióták a rendszerben, de ebből a nőből is akkora meggyőződés sugárzott, és annyira próbálta bemutatni, hogy az ő világukban, ahol már sok generáció óta élnek bevándorló gyökerűek, mennyire természetes ez, mennyi jóbarátja, ismerőse van aki ilyen származású, és milyen jól kijönnek velük, mennyire hollandnak érzik magukat már mind a származásuktól függetlenül.
    Igazából az idő fogja megmutatni, hogy kinek a stratégiája bizonyul jobbnak. A nyugati gazdaság lehet, hogy már tényleg beomlott volna, ha nem jött volna a sok bevándorló. Mindenesetre ha Magyarországon nem sikerül a népszaporulatot kellő szintre felvinni, akkor csak idő kérdése, és mi is rá fogunk szorulni valamilyen úton pótolni a hiányzókat, hogy honnan és hogyan, azt nem tudom.
    Számunkra mindenképpen rémisztő perspektíva, hogy az eddig homogén társadalomba ilyen instabil elemeket vigyünk be.
    A német nő meg arra hivatkozott a problémák kapcsán, hogy nem voltak felkészülve ekkora váratlan rohamra, és ez vezetett a regisztrálatlan tömegek beözönlésére, de sorra születnek már azok az intézkedések, amelyekkel most már ezeket a problémákat fel lehet számolni, és megszűnik a követhetetlenség.
    Én egyenlőre egyet értek a bezárkózással, aztán lássuk, a nyugat mire megy az ő stratégiájával.
    Ha tényleg képesek lesznek egyszer egy olyan rendszer kialakítására, amely a kockázatokat minimalizálja, és a folyamat gazdasági haszna bebizonyosul, és képesek lennének egy olyan európaizált muszlim mentalitást kialakítani, amely önjáróan képes lenne a bejövő szélsőségeket saját érdekében önmagából kivetni, megfékezni, átgyúrni, akkor még át lehet gondolni a dolgot.
    De ha a másik lehetőség valósul meg, és a nyugat káoszba süllyed reménytelenül, akkor ott lesz az intő példa… De mi nem tudjuk Európát megmenteni, ehhez kevesek vagyunk.

  5. 5.hubab
    Figyelmesen olvasva hsz.-det, néhány kérdés feltolakszik nálam:
    Milyen társadalmi közegböl sarjadt ki ez a Piri Kata, ahol ennyi a bevándorló-hátterú ember?Hol éldegél ez a hölgy?Melyik no-go zónában él és hány mezei bevándorló lakik a nappalijában??Ha már-saját szavai szerint – annyira jól kijön, és oly jól elvan migráns ismerőseivel, kik csupa szir agysebészekből, illetve afgán gépészmérnökökből állnak.
    Tovább:
    …” A nyugati gazdaság lehet, hogy már tényleg beomlott volna, ha nem jött volna a sok bevándorló.” Vajjon?
    Az köztudomású, hogy bárhogy könyörgött Kina, Európa egy betevő falásnyi ipart sem adott át KinánaK, Európában minden utcasarkon egy hatalmas ipari kombinát meredezik, ahova lámpással keresik a munkaerőt. Vagyis sok-sok munkáskézre volna szükség. Ma. Európában. A mai Európában, hát persze.
    A milliónyi európai nagyüzemek nem ismerik a modernizációt, az automatizált termelés az egy szitokszó arrafele, hosszú futószalag mellett állnak a munkások ezrei, mint a Ford-müvekben anno 1920.
    Erre az égető munkaerőhiányra a legjobb megoldás, természetesen a milliónyi se nyelvet-se szakmát nem tudó, a végtelenségig primitiv migránstömeg a legalkalmasabb, aki ezt nem látja, annak semmi jövöképe, semmi fantáziája nincs. Rengeteg európai, uniós országokbeli fiatal munkanélküli van, Spanyolországban, Olaszban a ráta megközeliti a 30 százalékot, azokkal mi lesz?
    Nem lehetne inkább őket foglalkoztatni? Esetleg? Talán?
    Tovább:
    …”Ha tényleg képesek lesznek egyszer egy olyan rendszer kialakítására, amely a kockázatokat minimalizálja, és a folyamat gazdasági haszna bebizonyosul, és képesek lennének egy olyan európaizált muszlim mentalitást kialakítani, amely önjáróan képes lenne a bejövő szélsőségeket saját érdekében önmagából kivetni, megfékezni, átgyúrni, akkor még át lehet gondolni a dolgot.”
    hubab kedves, ez egy zsákutca, egy tévút, az európai ember, az európai mentalitás tévesen alakalmazott iskolapéldája.
    Te befogadhatod a migránst, Ő nem fog befogadni téged soha!
    Nézzük Franciaországot, ki meglépte ezt a” kutyából szalonna”- marhaságot:
    anno az 50-es években Fro. , ha nem is bátoritja, de nem neheziti az első marokkói muzulmánok lassú, afféle szivárgó betelepedését, főleg Marseiile-be.A késöbbiekben kezdenek egyre többen, a volt gyarmatairól, Algériából, illetve Tunéziából egyre nagyobb számban immár nem szivárogni, hanem beözönleni hozzájuk az oda nem való, az oda nem való, és harmadszor is leirom a hangsúly végett, AZ ODA NEM VALÓ , más vallású, más mentalitású, más kultúrkörben szocializálódott jövevények.
    Telnek-múlnak az évek,Franciaország még mindig vak és hülye, fogadja az inváziót-mert ez már AZ -tejbe-vajba füröszti az észak-afrikaiakat, folyositja az anno nagyon szépen megszabott segélyeket, föleg a bolond De-Gaulle által szorgalmazott gyerekvállalási segélyeket, ami azt eredményezte-főleg a gyereksegély, hogy egy nyavalyás újbevándorló ha üsszefabrikált 5-6 gyereket, annyi segélyt kapott a farncia államtól, hogy csak abból megélt a kiscsalád.
    Nos, megköszönték a farnciáknak a segélyt? A befogadást, a gondoskodást?
    Az otthon falai között magukbaszivott gyűlület most jön elő a franciaországi muszlim fiatalokból, ha apáik csak utálták a franciát, ők gyűlölik, ezerszer fanatikusabban, mint apáik, Franciaország tapasztalta meg a legdurvább iszlám rendbontásokat, a muzulmán fiatalok résézről.
    Nesze neked hála, nesze neked köszönet Franciaország.
    Kigyót melengettél kebleden, akkor tessék!
    Akkor miről is fantáziálsz, kedves hubab barátom?

  6. 06 – bálint:
    Köszönöm a tartalmas hozzászólásodat. Nekem ehhez márt nincs türelmem. Aki ezt nem tudja magától is, az már valahol megfertőződött. Még arra se vagyunk képesek, hogy az 500 éve itt élő cigányokat integráljuk (egy-egytől kivéve). Már réges-régen megtanulhattuk volna. A gyerek élete első 6 évében az anyjától mindent megkap, mindent átvesz. Mire iskolába megy, már tökéletes (cigány) muzulmán EGY ÉLETRE. Egyetlen megoldás van, a géppuska vagy a haza előbb vagy utóbbi elvesztése.
    [u.i. Nem azt mondom, hogy géppuskázzátok le őket, azt mondom csak ez a megoldás létezik.]

  7. Még szerencse, hogy az egész folyamat tervezettségéről van egy dokumentum 1922-ből, a Kalergi-tanulmány. Itt beakasztok egy kis ismertetést róla:

    A Kalergi terv lényege

    Könyvében – melynek címe: “Praktischer Idealismus” –  Kalergi rámutat, hogy a jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják majd, hanem egy fajta ember alatti ember, mely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye. Kalergi egyértelművé teszi, hogy Európa népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás – etnikai hovatartozás nélküli gyökértelen és soknemzetiségű sokaság, melyen a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tudna uralkodni.
    Kalergi első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a későbbiekben ezen nemzetek kiirtását tűzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén.  Ahhoz, hogy Európát egy új vezető réteg akadálytalanul uralhassa, Kalergi egy feketékből, ázsiaiakból és fehérekből álló új, homogén faji keveréknépesség létrehozását hirdette. De ki lesz ezen a népességen uralkodó új elitréteg?

    Kalergi erről is felvilágosít minket:
    A jövő embere kevertfajú lesz, a mai kor faji csoportjai és társadalmi osztályai  lassan, fokozatosan eltűnnek a tér és idő beszűkülése, az előítéletesség megszűnése miatt. Az eurázsiai-negroid faj a jövő, mely küllemében leginkább az ősi egyiptomiakra hasonlít. Ennek a fajnak a létezése fogja a népek és egyének sokféleségét felváltani. Európa a judaizmus elpusztítása helyett – akarata ellenére –, kiművelte és erőssé tette ezt a népet, hogy ezen mesterségesen előidézett fejlődési irány során a jövő társadalmi elitjét képezzék. Egyáltalán nem meglepő, hogy az a nép, mely a gettók börtönéből szabadult, vált Európa új szellemi arisztokráciájává. Európa gondoskodása megteremtett tehát egy új, modern arisztokráciát, azokban az időkben, amikor a hagyományos európai, feudális arisztokráciát végleg szétzúzta a zsidó emancipáció. (a Francia Forradalom mészárlásai nyomán)
      
    Bár Richard Kalergi nevét egyetlen tankönyv sem említi meg, az ő elgondolásai képezik az Európai Unió eszmei alapját. A különböző etnikai kisebbségeket előtérbe helyező és védő intézkedések és jogszabályok összessége azzal a céllal született meg, hogy elősegítse az afrikai és ázsiai népesség európaiakkal való keveredését, hogy elpusztítsák identitásunkat, hogy Európa teljes népességét egy fajta keverék, mulatt fajjá homogenizálják. Ezen intézkedéseknek nem humanitárius célja van, hanem az, hogy megvalósítsák az emberiség eddigi legnagyobb népirtását, melyet a kíméletlen multikulturalista rezsim akar elkövetni.”

    Mivel egy gonosz ember rejtőzik bennem, észrevettem, hogy a kedvenc libanoni autószerelőim hétrét görnyednek némi nagyszakállú muszlim górék előtt, akik nagyon udvariatlannak tartották, hogy leszólítottam őket. Mindössze azért, hogy ismerik-e a Kalergi iratokat. Kértem egy emilt, és átzavartam a svéd fordítást… legközelebb csupa sápadt pofa üldögélt némán, s biztosítottam őket, hogy csak eszközök egy nagyobb hatalom markában … gondolom az írás terjed …

  8. 4: „munkahelyen nincs ekezetem”

    Szólj már a főnöködnek, hogy vegyenek neked egy magyar billentyűzetet, mert munkaidőben nem tudsz normálisan irkálni Tibor bá’ blogjára… 😀

  9. 06. balint
    Az illető hölgy holland állampolgár, 56-os magyar apa és később kivándorolt magyar anya gyermeke.
    Hollandia is rendkívül tarka ország gyarmati múltja miatt is.
    Igen, ilyenkor fennáll az a csapdahelyzet, hogy értelmiségi révén a bevándorlók közül is elsősorban a hasonló réteget ismeri meg, és nem a valós képet látja, de az biztos, hogy sokkal valósabbat mint én, ha nem teljesen vak.
    Az biztos, hogy nyugat már ilyen szempontból elveszett, arról a szintről, ahol ők állnak az idegen származású állampolgáraikkal, nincs egyszerű megoldás, ha nem akarnak egy újabb holokausztot átélni, akkor nem marad más alternatívájuk, mint megpróbálni egy olyan társadalmat létrehozni, amiben valami kiegyezés történik a két kultúra között.
    A munkanélküli fiatalokkal kapcsolatban meg sajnos a kapitalizmus vastörvényei uralkodnak, az a sok fiatal a periféria országokban nem akar odatelepülni minimumbérért, mert aki akart, az már rég ott is van, lásd a magyarokat. Ráadásul ott is vészesen fogy a lakosság, összeomlóban a korfa, amit még tovább rontana a kivándorlás.
    Légy nyugodt, a nyugat elszívja mindazt innen is, ami elszívható, de ez már kevés nekik.
    Az a baj, hogy szélesre tárták Európa kapuit, és válogatás nélkül özönlik be a csőcselék, aki csak a potyára jön.
    Ezt is lehetett volna értelmesen csinálni, és erősen megszűrve csak azokat beengedni, akik egyértelműen szakképzettek, motiváltak a beilleszkedésre, akik meg erre nem bizonyulnak méltónak, azonnal megfosztani őket állampolgárságuktól, és kizsuppolni.
    Mondjuk úgy, ahogy a szingapúriak teszik.
    De akkor nem lehetne a menekültekre hivatkozni, ami megfelel Európa hivatalos humánus imázsának, hanem nyíltan színt kéne vallani, hogy el akarják orozni más országok értékes munkaerejét saját hasznukra, ami már nem cseng olyan jól.

  10. 08 pimpo
    Ha ilyen könnyű zavarba hozni őket, akkor semmi gond, mindnek meg kell mutatni, biztos haza is mennek előbb utóbb…

  11. 09 – Observer:
    Szerintem ma beléd bújt az ördög. 😀

  12. Curix,
    egy ideig otthon vásároltam laptopot a magyar billentyűzet miatt, meg hoztam magammal magyar klaviatúrát, aztán megtanultam tíz ujjal gépelni és most angol billentyűzetű gépen/laptopon – a windows-t magyar klaviatúrára állítva – minden ékezetes betű ott van, ahol kell, még akkor is, ha nincs a billentyűkre rányomtatva.
    Szerintem ez így műkszik a németnél meg akármelyik nyelvű billentyűzet esetében is.
    Állítd át a számítógép billentyűzetét magyarra és kész. Jobb oldalon az L a P és legfelül a nulla mellett ott vannak a magyar ékezetes betűk.

    Observer 😀

    A cikkhez, 4 nappal ezelőtti videó Svédországból:

    Sokan úgy látják, hogy a muszlimok majd kinyírnak vagy terrorizálnak bennünket, átformálják a saját képükre az európai társadalmakat és maguk alá gyűrnek bennünket. Lehet, hogy így lesz bizonyos helyeken, országrészeken, de szerintem meg alapvetően saját maguk alatt vágják a fát ezek a szerencsétlenek.
    Ha bármi miatt megborul majd a polkorrekt képmutatás,(márpedig megfog) akkor muszlimírtás lesz Európában.

  13. 12: Valójában mindig bennem van, csak időnként sikerül visszaszorítani… tudod, ima, böjt, stb. 😀

  14. 14.Observer
    Egy zarándokút a Szentföldre, sokat segitene.
    Ugyanis azt tartják, hogy az ördög nem léphet a szentföldre, ergo nem kisérhet ide.
    Szmájli!!

  15. 15: „Egy zarándokút a Szentföldre”

    Tiltja a vallásom… 😉

  16. Európában nem a munkaerő hiányzik, hanem a fogyasztó. Az elöregedő és fogyó társadalom már sok mindenre nem vevő, már mindent megvásárolt, több tévéje van, autója, lakása, nem vásárol pelenkát, babakocsit, játékot, nem költ gyerekre. Amit lehetett, azt eljátszották már: lehetetlenül rövid élettartamúak a „tartós” háztartási cikkek, hogy kénytelenek legyünk állandóan cserélni, a divat szezononként cserélteti a ruhatárunk, a lakásárak a mennyben, hogy bérletre és fogyasztásra költs, a hitelt tukmálják, hogy fogyassz belőle. Most jön az elektromos autó, hogy akinek autója van, kénytelen legyen venni egy teljesen újat. Ezt már nem lehet fokozni, új ötlet kellett.
    Ideterelik tehát a fogyasztásban „szűz”, nincstelen embereket, akiknek még semmijük sincs, de mindent akarnak szerezni, fiatalok, sok gyermekkel. Az állam (tehát az adófizető, termelő állampolgár) segély formájában ad pénzt, esetleg valami alja munkát (amit robotok is végezhetnének legtöbbször) ebből a bevándorló fogyaszt ezerrel, és a haszon eltűnik a magánzsebekben.
    A bevándoroltatás célja szerintem új fogyasztók beléptetése Európába. Nincs munkaerő hiány, fogyasztóhiány van.

  17. Igazából nem is értem miért nem kéritek tőlem, hogy tanuljam meg az egész ASCII kódtáblát?
    Menjetek a sóhivatalba, főleg te Observer. 😀

  18. 18.dekopiri
    …”A bevándoroltatás célja szerintem új fogyasztók beléptetése Európába. Nincs munkaerő hiány, fogyasztóhiány van”
    Nagyon érdekes meglátásod van a migránsbeözönlés okáról, de szerintem van egy bukta:
    Majdnem minden iparcikk Kinából jön, Európa manapság ugyszólván semmit sem gyárt, akkor ezek szerint a fogyasztás felpörgetése a kinaiaknak hozna hasznot.
    Azonkivül, hogy az átlagmigráns nem ugy fogyaszt, ahogy egy európai, a nagycsaládos migránsok fő-főkiadása elsősorban élelmiszer, abból is az olcsóbb.
    Úgyhogy szerintem tőlük várni a fogyasztás fellenditését, hát…nem hinném.

  19. 18:dekopiri
    „A bevándoroltatás célja szerintem új fogyasztók beléptetése Európába. Nincs munkaerő hiány, fogyasztóhiány van.”
    Bingó! Ami a felszín alatt van ott a lényeg! Mert tudjuk „fecseg a felszín, hallgat a mély” Amíg mi itt soros-orbánozunk… már nem csak usá-ban okoz gondot a kínai gazdaság, de Európa is kihelyezte a termelést, amitől itt is ott is baromi munka (és vásárlőerő) gondok lettek, csökkenő népesség. Kínában meg iszonyú tőkefelesleg (hitelezik az amikat is a fogyasztásra mert ezt a hullámot jól meg tudják lovagolni).
    Az unió (publikálta bőven) a demográfiai korfákat – ezt tudja Kína is – el is kezdett nyomulni sok kis kínai ide (hozzánk 90-től). Nem kispályás foci ez, már globális nemzetbiztonsági kérdés lett ebből: https://vilagterkep.atlatszo.hu/2017/11/30/kinat-nem-a-biznisz-hanem-a-politikai-befolyas-es-az-europai-technologia-erdekli/
    Onnan persze nem csak a sok kicsi kínai jön – lényeg hogy a tőkét mozgatók is szépen elvegyülve… akik szépen kihasználják Európa szorult helyzetét és hatalmas tőkéjüket politikai hatalomszerzésre… (amíg így megy a black friday) képmutatás és hazudozás az egész politika

  20. 20.
    Az igaz, hogy minden Kínából jön, de nem kínai a tulaj, a globális cégek ott gyártatnak. Kínába jut az alacsony munkabér, a tulaj és a fogyasztó Amerikában, Ázsiában és Európában van. Afrika egy egész kontinens fogyasztásilag szűz, sokkal egyszerűbb idehozni a fogyasztókat, mint ott beruházni, itt már kész üzletláncok, szállítás, utak vannak, ott semmi, meg kellene építeni. No meg pénzük sincs Afrikában, de ha idehozzuk őket, itt majd az európaiak összeadják, ha beadjuk nekik a menekült mesét. Így azt a pénzt, amit az európai nem akart már pelenkára költeni, mégiscsak arra költi.

  21. Szerintem ennek a történetnek a valódi főszereplői nem a bevándorolt és még a jövöben bevándorló muszlimok, hanem azok akik itt Európában elősegítik ezt a folyamatot. Nélkülük most nem lenne miről beszélni…
    Két napja beszélgettem egy 50-es helyi házaspárral /skótok, itt élnek a szigeten/ Elmondták hogy a lányuk 2 éve önkénteskén dolgozik egy görögországi menekülttáborban és évente saját költségen ők is kimennek hetekre oda dolgozni, mert mennyire sajnálják azokat a szerencsétlen embereket. Milyen jó lenne ha ide is tudnának hozni minél többet, mert mennyire kellene ide minél több lakos. Úgy örülnek, hogy én itt már két éve dolgozom, miért nem hozom ki a családomat is….A szemükből sugárzott az őszinte segítőkészség, a csupa naiv jóindulat…Ezek tényleg hisznek ebben, nyilván nem volt még rossz tapasztalatuk. A hozzájuk hasonlók adják egyenlőre szép számmal azt a liberális bázist Európában, akikre támaszkodva a nyugat európai kormányok már eddig is ilyen messzire el tudtak menni. Reménytelen, mert mire ezek észhez térnek már késő lesz.

  22. Jók ezek a szempontok is, megvilágítják több oldalról a folyamatot.
    Szerintem mindegyik egy-egy részigazság, de nem a kizárólagos mozgatója a folyamatnak.
    Szerintem igenis hiányzik a gazdaságból az olcsó munkaerő, ezt „élvezi” most Magyarország is, de már nálunk is panaszkodnak rá a multik, hogy fogy. A termelésben szükség van a rabszolgákra, csak a túl igényes, elkényelmesedett nyugati ember erre már nem nagyon hajlandó.
    A behozott migránsokból meg kiválogatható az a hányad, ami ennek az igénynek megfelel, a többi meg selejt, de fogyasztónak az is jó.
    Nekik is hamar megnőnek az igényeik itt, nekik is kell bútor, mosógép, elektronikai cikkek is, nem csak élelmiszer.
    A jóindulatú, segíteni akaró emberek meg szerintem csak alkatrészei a gépezetnek, de nem mozgatói.
    A politikusok ennél sokkal tisztábban látják a folyamatot, ők biztos azért erősítik, mert a háttérből erre kapnak motivációt a gazdaság szereplőitől, akik ebben látják a megoldást a lassuló gazdaságra, a társadalmi következményekkel meg nem foglalkoznak, mert most fenyegetőbbnek érzik a gazdaság jelenlegi működési problémáit.
    Ezt a fehér ember elleni összeesküvést teljesen kizárom, a folyamathoz elég a tőke közvetlen érdekeltsége a mai folyamatban. Az elszínesedés legfeljebb a következménye, de nem mozgatója lesz a folyamatnak, a tőkének tök mindegy, milyen színű a rabszolga, csak termeljen olcsón, és fogyasszon, ez ugyanúgy fogja sújtani a már integrálódott, elkényelmesedett migráns gyökerűeket is, mint az őslakosokat.

  23. hubab
    ” akik ebben látják a megoldást a lassuló gazdaságra, a társadalmi következményekkel meg nem foglalkoznak, mert most fenyegetőbbnek érzik a gazdaság jelenlegi működési problémáit.”

    Mert az is. Most az a legégetőbb a társadalom rendjének és dolgok menetének fenntartásának szempontjából.
    A jelenlegi rendszer bármilyen főbb átstrukturálási kísérletre azonnal összeroppanna.
    Tehát a változtatás ekkora számoknál és trendeknél szinte lehetetlen. Maradnak a rossz beváltnál és azzal próbálnak játszadozni. Show must go on, és akkor még élvezhetünk egy kicsit ugyebár.
    A migránsok haza fogják vágni az elképzeléseiket ebből a nézőpontból. Vagy inkább fogalmazunk úgy,hogy egy bizonyos szintű döntéshozói réteg elképzeléseit.
    Egy másik, jóval kisebb réteg célja azonban pont ez lehet.Az emberiség közel 100%-a meg senkit sem érdekel.
    A kecskenyájamnál is így működik, csak itt én vagyok a gonosz kerítéseket(korlátokat) állító, manipuláló és tejüknél fogva kizsákmányoló karhatalom. Én sem szeretem és tűröm el a devianciát és lázadást. A szeretet ameddig működik, addig OK, utána bot felemelés,mintegy fenyegetés és legvégül, ha még mindig akaratoskodnak suhintás. Birkákkal még szebb és érzékletesebb ez az analógia.
    Még az állattartást is újra kéne tanulnunk. nemhogy társadalom.!

  24. Ja és még annyi, hogy az állatokat természetesen rendezni és irányítani kell,hogy egyáltalán prosperáljon a dolog. Fel kéne nőnünk! De ameddig lenyomnak és ez még kényelmes is, addig tök felesleges itt gondolkodást elvárni. A hülyeségből szép lassan kijövünk majd. Egy-két világégés kell csak hozzá.:-(

    Az összeesküvés pedig nem a fehér ember ellen irányul, hanem a populáció nagysága ellen. A folyamat pedig -valóban- mára önműködő tényezők által hajtottá vált. De a rendszert akkor is mi hoztuk létre. Az más kérdés, hogy milyen motivációk által, mert az teljesen más téma. De nagyon logikus és érthető módon jött létre ez a -mostanra már világos- embertelen és élhetetlen katyvasz.

  25. 8. pimpo

    Beleolvastam a „Praktischer Idealismus” c. könyvbe, ami alapján megállapítottma, hogy amit bemásoltál, nem más, mint propaganda.

    Csak egy példa:

    „Az eurázsiai-negroid faj a jövő, mely küllemében leginkább az ősi egyiptomiakra hasonlít. Ennek a fajnak a létezése fogja a népek és egyének sokféleségét felváltani.”

    „Die eurasisch-negroide Zukunftsrasse, äußerlich der altägyptischen ähnlich, wird die Vielfalt der Völker durch eine Vielfalt der Persönlichkeiten ersetzen.”

    Tehát a népek sokféleségét az egyéniségek sokfélesége fogja felváltani.

    Biztosan csak fordítási hiba…

    Emellett nincsen szó a könyvben erről:

    „…a jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják majd, hanem egy fajta ember alatti ember, mely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye. Kalergi egyértelművé teszi, hogy Európa népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni…”

    Nincsen szó „kényszerített keresztezésről”, vagy hogy „kell keresztezni”, legalábbis én nem találtam ilyet (200 oldal). Illetve általánosságban inkább pozitív értelemben beszél a rasszok kereszteződéséről, pl. az szerinte erősíti a szellemet.

    „…melyen a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tudna uralkodni.”

    Ehelyett olyasmiket ír pl., hogy a gépi munka fogja felváltani a robotolást/rabszolgamunkát.

    Gondolom tele van ökörséggel a könyv, de nem az „emberiség eddigi legnagyobb népirtásának” terve.

  26. 21. vaszil

    egy kis adalék: ha jól tudom (nem néztem utána a hivatalos forrásokban) a kínai kormány deklarálta, hogy minden kínai, bármely országban él, kínai állampolgárnak számít, vagy nem lehet megvonni tőle a kínai állampolgárságot. Nagyjából ez a lényege.

  27. 22. dekopiri

    ez így nem teljesen felel meg a valóságnak. Kínában csak vegyesvállalatokat lehet alapítani, ahol 51% kínai tulajdon. Ilyen volt pl. a FAW amely a VW és k-nai közös produkció, minimum a 80-as évek óta, vagy még korábbról. Persze az európai és amerikai cégek így is önként és dalolva mennek oda, mert csak így részesülhetnek a profitból.
    A kapitalizmusban csak a profit számít, így történt meg az is, hogy Anglia textil-nagyhatalomként szemrebbenés nélkül továbbadta a technológiát a teljesen (iparilag) elmaradott Japánnak a XIX-XX.század fordulóján, ez alapozta meg a japán ipari fellendülést – na meg persze a nyugatiak szemellenzős, rövid határidejű profitra összpontosító stratégiája. Ez aztán pár tíz év alatt padlóra küldte az angol textilipart.

    a japánok is okosan csinálták, a kínaiak sem engedik ki a kezükből a gyeplőt. Érdekes, és el lehet gondolkodni azon, hogy ezzel szemben Nyugaton minden eladó… (bár a szabad világkereskedelmet bőszen védelmező, és mindenfajta nemzeti, állami korlátozást ellenző USA-ban sem adták el a nagy nyugati kikötőket ázsiai vevőknek pár éve, nemzeti érdekre hivatkozva …)

  28. Most olvastam részleteket a New York-i merénylőről.
    Ez mondjuk elgondolkodtató, hogy mi sarkallhat egy ilyen embert tette elkövetésére.
    Kimegy Amerikába Bangladesből, amely a világ egyik legnyomorultabb csücske, a cikk szerint már kint élő rokonaihoz csatlakozik, dolgozik először taxisként, majd villanyszerelőként, aztán fogja magát és robbant.
    Itt tényleg nehéz azt mondani, hogy biztos lecsúszott a hajléktalanságig, és frusztráltságában elsodorják a szélsőségek.
    Ha Amerikában valaki tud dolgozni, akkor életkörülményei már nem lehetnek elviselhetetlenek, főleg ha a bangladesi nyomorhoz mérjük.
    Nehéz elképzelnem azt a mérhetetlen fanatizmust, ami szerencsés fickó létére is ilyen tettre motiválja…
    Még arra sem lehetett reménye, hogy ezzel milyen rémületet kelt Amerikában, hisz ott helybeliek is rendszeresen elkövetnek ennél nagyobb dolgokat iskolákban.

  29. 29 krampusz
    Ezt néhány poszttal korábban már kiveséztük, hogy az illető idézet, amit a neten millió helyen meg lehet találni, egy rosszindulatú összeollózás a könyv különböző részeiről.
    Én is megkerestem a könyvben a részleteket, szó sincs arról, hogy Európát idegenekkel akarja bekeverni, viszont az igaz, hogy az európai országok egyre szorosabb együttműködését propagálja, a nemzeti önállóság rovására.
    A kevert fajról szóló rész meg a könyv egy egész más részén van, és inkább egy filozofálgatás a föld távoli jövőjéről, amikor a spontán keveredések folytán feloldódnak a rasszok, de szó sincs ennek tudatos forszírozásáról.
    De pimpót ez ezután sem fogja zavarni…

  30. 34,Camelia
    Lehetséges volna ennek a könyvnek akár csak az előszavát kőbevésve kitenni minden európai város és falu főterére?

  31. 32, hubab: Állítólag a faszi azzal indokolta a robbantást, hogy bombázták az országát…

    Úgy látszik, nagyon le vagyok maradva a hírekkel, mert eddig nem hittem volna, hogy bárkit is érdekel, hogy van egy Bangladesh nevű ország, nem hogy még bombázták volna valamilyen okkal. A teljes agymosás eredménye ennyire sikeres?
    /Bár a hazai példát látva, már nem is csodálkozom./

    34, Camelia: Te most arra célzol, hogy az iszlám nem a béke vallása? 😉

  32. 37 Observer
    Te valakivel nagyon összekevertél, nem tudom kitől van ez az idézet a bombázásról, de tőlem biztos nem.
    Banglades szerintem is a föld politikailag legpasszívabb térségei közül való, a kutyát sem érdekli…

  33. 38: Nem kevertelek össze, csak másutt tovább olvastam a történetet…

  34. Én meg azt olvastam, hogy Jeruzsálem miatt tette.
    Mondjuk az sem semmi, lévén ő nem is arab, még kevésbé palesztin. Képes feláldozni magát egy tőle igen távoleső országban, idegen földön történt esemény miatt, pusztán a közös hit alapján.
    Mondjuk Jeruzsálem nekik is szent hely…

  35. hubab,

    A muszlim hittel beoltott emberek egész életükben Allah kegyéért aggódnak, azaz ha betartják a napi 5 imát, az iszlám egyéb törvényeit, pl. a böjti időszakot, nem isznak alkoholt stb… akkor is aggódniuk kell, hogy Allah magához veszi -e őket vagy mennek a pokolba, mert nem lehetnek efelől biztosak.

    Viszont! ha nem is voltak elég jó muszlimok, de harcban, Allah ügyéért kafírokat ölve mártírként meghalnak, akkor a hitük szerint biztos, hogy Allah-hoz kerülnek a mennybe, ahol várják őket a szüzek meg az örök boldogság.

    A legtöbb muszlim, nyugatra érve (vagy ide születve) nem tartja be maradéktalanul az iszlám törvényeit, nem tartják a ramadant, piálnak, nőznek néhányan még sertést is esznek, ami lelkiismeret furdallást és Allahtól, ill. a mennyország elvesztésétől való félelmet generál bennük, és könnyen fanatizálhatók internetes iszlám propagandával, vagy a mecsetben vagy akár egymást is beolthatják.
    Nekik az egyetlen biztos út a mennybe (főleg bűnösként) mártírként meghalni, miközben hitetleneket öltek.

    Ezért rohadt veszélyes az iszlám, mert minden ide érkezett, de itt született is, ha kellően beoltott muszlim hívő, akkor potenciális tömeggyilkos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük