(2365) A Trump adminisztráció alatt a történelem legnagyobb pszichiátriai katasztrófája következhet be

VIP.308

 

……. A helyzetet csak rontja, hogy Donald Trumpnak, egyértelműen mentális problémája van. Ehhez csatlakozik, hogy beteges önimádó (narcismus), krónikus vagy inkább patologikus hazudozó, és szociopata (antiszociális).

Amennyiben Donald Trump valóban betegesen önimádó, akkor felmerül a kérdés, milyen veszélyt jelent a világbékére? Dr. John Gartner a John Hopkins Egyetem pszichiátriájának professzora és további 27 pszichiáter és mentális egészségügyi szakember kiértékelte az Egyesül Államok elnökét, és arra a megállapításra jutottak, hogy kötelességük figyelmeztetni a politikusokat az elnök nemzetre veszélyes mentalitására. Kívánatos lenne a nukleáris fegyverek bevetésének jogát korlátozni……..

[Pénteki VIP fordítás az F-35 amerikai vadászbombázók felkészítési atomháborúra.]

___________________________________________________________________________

A teljes cikk fordítását a VIP előfizetőknek E-mailben elküldöm. VIP előfizető az, aki  legalább 6000 forinttal hozzájárul a honlap fenntartásához. kapcsolat: evatibor@t-online.hu, vagy a homepage-en nézd meg  a donate/támogatás fűl alatt.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

 

 

22 gondolat erről: „(2365) A Trump adminisztráció alatt a történelem legnagyobb pszichiátriai katasztrófája következhet be

  1. Nyivánvaló, hogy Trump alkalmatlan, akár egy babakocsi elvezetésére is.
    Óriási világfájdalom Killery asszony támogatóinak, hogy nem Killery asszonyt választotta meg az választók nagyobb (ostoba) része.
    Killery asszony külügyminisztersége alatt az USA a béke bajnoka volt, és semmiféle fegyveres konfliktusba nem keverte az országát!

    (IRÓNIA) 🙂

  2. Azért az megfigyelhető, hogyha a világ urainak nem tetszik, hogy nem az őáltaluk favorizált elnökjelölt győz, akkor az illető azonnal diktátor, tolvaj, fasiszta, elmebeteg, stb. lesz.
    Kíváncsi lennek e 28 pszichiáter fizetési borítékjaira – honnan mennyit zsebelnek be.
    Azt a bizonyos gombot egyetlen ember képtelen megnyomni, mivel úgy tudom a kulcs és a jelszó több ember együttes engedélye alapján érhető el. Ezek között pedig tábornok(ok) is vannak, a hadsereg és a hadiipar pedig éppenséggel háború párti. Vajon a Trump-ot megelőző elnökök nem tömték a saját zsebüket? Ők ártatlan bárányok voltak, az ő kezükhöz természetesen nem tapadt milliónyi kioltott emberélet!

  3. 02:
    Azért ez eléggé felületes vélemény.

  4. 03:
    Belátom, felületes. De mit lehet hozzáfűzni az ilyen pongyola megfogalmazáshoz:
    „Amennyiben DT valóban… akkor..” Azonkívül hogy értékelték ki? A megszólalásai és gesztusai alapján? Vagy netán személyes meghallgatás után? Feküdt az ágyon, miközben analizálták?
    (IRÓNIA) 🙂 bocs a plagizálásért bogozy

  5. 04:
    Talán a telje szöveg elolvasása megoldhatja a dilemmádat.

  6. Ez a folyamat már javában tart. Azaz Trampli még nem vette észre, de egyre inkább a tábornoki kar irányít az USA -ban.

    John Hyten tábornok, az amerikai atomfegyvereket irányító parancsnok egy kanadai konferencián egészen meredek kijelentést tett: azt mondta, hogy ha az elnök „törvénytelenül” utasítja a hadsereget atomfegyver bevetésére, akkor nem fognak engedelmeskedni. Hyten arra utalt, hogy az USA törvényeit és a nemzetközi szerződéseket tekinti mérvadónak, és ha Donald Trump úgy adna parancsot, hogy ezeket meg kellene szegnie, akkor jelezné az elnöknek, hogy milyen lehetőségei vannak, ahelyett, hogy atomháborút indítana.
    https://444.hu/2017/11/19/ha-trump-atombombat-akar-ledobni-akkor-az-usa-hadserege-nem-feltetlenul-engedelmeskedik-majd-neki

    A 444 cikkéhez meg annyit, hogy igen, a vezérezredes, azaz a 4 csillagos tábornok az USA katonai terminológiájában General, és lefordítva tábornok, csak hát magyarul az nem egy konkrét rendfokozat. 😛 😉

  7. Hát ha a 444 részrehajló cikkeire, meg Hollywood szélsőbalos „pszichiátereire” alapozzuk a politikát, akkor tényleg nem egyszerű a helyzet. 🙂

    Trump-nak van egy kis egója, de melyiknek nincs? Amelyiknek semmilyen egója nincs, az nem megy elnöknek, se semmilyen vezetőnek, mert annyira gyámoltalan hogy nem akar főnök lenni. És miért is lenne, ha nem gondolná azt hogy képes rá? Ahhoz meg egó kell.

    Atomháborút Hillary emlegetett már a kampányában is. Ő azt is mondta hogy az oroszokkal háborút indítana Szíriáért. Erről mit mondanak azok a pszichiáterek? 😀

    Az amerikai baloldal folyamatosan olyanok miatt huhog ami sose történt meg. Emlékszünk hogy mit mondtak választások előtt? Azt hogy ha Trump fog győzni, akkor az amerikai gazdaság 2 hét alatt összeomlik. Valahogy az se történt meg.

    Meg olyanokat mondtak hogy azonnal kitör majd valamiféle polgárháború, meg majd a Trump támogatók kisebbségeket lincselnek meg a nyílt utcán meg hasonló ökörségek. Az se történt meg, pont ellenkezőleg. Trump támogatóit érték nagyon komoly erőszakos támadások.

    Szóval lehet részrehajló állításokra alapozni, csak nem érdemes. 🙂

  8. 07 – Mr. Tmib:
    Téged az isten küldött pont akkor, amikor lelkes Orbánfanunk, Attila (PV) kimúlt, aki szerint jobb, ha Orbán és bandája kilopja az utolsó falatot is a szánkból,mert különben a baoldaliak azt is kitalicskáznák nyugatra. Így nem maradunk elvakult fideszes nélkül. Kell ez a kiegyensúlyozott álláspont kialakításához. Szóval légy üdvözölve.

  9. Én nem olvasok ki fideszes támogatást Mr. Trib szavaiból.

    Meg arra én is kíváncsi lennék, hogy azok a bizonyos agyturkászok mire jutnának Hillary asszoncság analizálásából. 🙂
    Ha ő került volna az elnöki székbe, ki tudja, hogy írogathatnánk e már itt, vagy épp sugárfertőzötten húznánk a belünket valahol reménykedve még pár napos élettartamban.

    Egyébként Trumpra térve, szerintem van rá sansz, hogy Kennedy sorsára jut, igaz ma már nagyon kilógna a lóláb ilyen drasztikus eltávolításának alkalmazásával.

  10. 09 – Gyarmathy:
    Kennedy a keresztény értelmiségnek volt a kedvence. Trumpért a vörösnyakú, fehér, tanulatlanok vannak oda. Ez utóbbi könnyen fegyvert fog. A bostoni White Anglo-Saxon Protestant társaság sose fog fegyvert ragadni.

  11. …..jobb, ha Orbán és bandája kilopja az utolsó falatot is a szánkból,mert különben a baoldaliak azt is kitalicskáznák nyugatra.

    Nem létezik már se baloldal se jobboldal.

    Lényegében létezik a Régi, amit rendszerünknek nevezünk, amely minden eszközzel rendelkezik /tőke és média/ és az életbenmaradását, fenmaradását akarja folytatni, és az Új amely hihetetlen nehézségekkel és akadályokkal küzd,hogy világra jöjjön, de a rendszer minden áron gáncsolja azt.
    A gyakorlatilag hibás baloldal, amely mindenáron a politikai életben akar maradni elfogad minden kisebbségi és internacionalista igényt.
    Az embertelen neoliberális jobboldal, amely elvesztett minden új ötletet és perspektivát, hallgatólagos szövetségbe van a baloldallal, és nagy politikai színházat játsszanak állítólagos ellentmondásaikkal a választási „karámjuk” megőrzése érdekében.
    Az interneten az érintettek többsége antiszisztémás, és ez a nagy remény az emberiség számára. Azonban, mivel az internet interaktív, a heterogén szisztémás médiától eltérően sajnos nem alakítható ki egy egységes nézet, vagy kép.De egy bizonyos pillanatban ez meg fog történni, és ez az egységes vonal lesz az, amely felborítja a Régi rendszert.

    http://hassapis-peter.blogspot.gr/2017/11/blog-post_70.html

  12. 11.

    Látom görögből fordítottad,de jó lenne még finomítani rajta, vagy mondd el saját szavakkal.

    „Az interneten az érintettek többsége antiszisztémás, és ez a nagy remény az emberiség számára. Azonban, mivel az internet interaktív, a heterogén szisztémás médiától eltérően sajnos nem alakítható ki egy egységes nézet, vagy kép.De egy bizonyos pillanatban ez meg fog történni, és ez az egységes vonal lesz az, amely felborítja a Régi rendszert.”

    Magyar szavakat látok, de csak bizonytalan találgatásaim vannak, mit is akar ez a szóhalmaz jelenteni.

  13. 12:
    Hát igen. Nem szavakat kell fordítani, hanem gondolatokat.

  14. Egy pszichiátriai kezelés valóban több elnökre is ráférne.
    A minap volt Ratko Mladic bírósági pere, ahol egy helyi rendőr azt vallotta, hogy az 5000 muszlim lemészárlása Szrebrenyicában Bill Klinton kívánságára történt.
    Kíváncsi lennék mire jutna a posztban említett 27 pszichiáter Klintonnal.

  15. 14.Bazs
    „A minap volt Ratko Mladic bírósági pere, ahol egy helyi rendőr azt vallotta, hogy az 5000 muszlim lemészárlása
    Szrebrenyicában Bill Klinton kívánságára történt.”

    Sajnos, a muzulmánként eltemetett áldozatok között nagyon sok keresztény Szerb és más nemzetiségüek voltak.
    Szrebrenica városát feláldozták, hogy Amerikának ürügyet adjanak a Szerbek elleni támadásra és Jugoszlávia leigazására.

    Egy CIA-ügynök vallomása: milliókat adtunk, hogy Jugoszláviát szétdaraboljuk.
    http://www.ebritic.com/?p=551270

    Jugoszlávia önálló gazdaságának vége van. Szétdarabolták az országukat.Szétrombolták gyárait,hidjait stb.Mindazt amit termelt kénytelenek voltak az első években importálni és amikor nincs miből akkor kölcsönt kényszerültek kérni…

  16. 14.
    „egy helyi rendőr azt vallotta, hogy az 5000 muszlim lemészárlása Szrebrenyicában Bill Klinton kívánságára történt.”

    És szerinted egy helyi rendőr tudhatott ilyesmit? Mégis hogy, honnan? A vallomásban beszámolt a forrásáról, mutatott fel valami bizonyítékot, hogy mégis hogyan jutott ehhez az infóhoz?

    Én elhiszem, sőt tudom, hogy Amerika alapjában egy kapzsi hatalom, akinek nagyon sok van a számláján, de azért nem kéne mindent elhinni csak úgy és mindent Amerika nyakába varrni. Másrészt a szerbeket sem kell félteni, meg felmenteni sem. Szerettek ők már korábban is gyilkolászni,
    pl. 44-45-ben, amikor több tízezer volt az áldozat, többek között a magyarok közül is.

  17. 15. LS

    Jugoszlávia felbomlását bizonyosan nem a CIA indította. Ahhoz bőven elég volt a szerb sovinizmus, amely milliós létszámú, elmaradott gondolkodású csóró tömegre támaszkodhatott.
    Voltam Jugioszláviában, a Szlovén, Horvát és Szerb országrészek között ordító különbség volt gazdasági és kulturális színvonalban.
    Jellemző volt (szerb katona elbeszélése alapján is) a szerb katonaság ágyúkkal, harckocsikkal körbevett egy horváth falut, pár lövés után a helybeliek elmenekültek.
    Az üres „gazdátlanul elhagyott” házakat kifosztották, megpakolták a kamionokat, teherautókat, amelyek már a támadás kezdetekor ott várakoztak a szerb katonaság mögött.
    Tehát nyugodtan mondhatjuk Jugoszlávia felbomlása a szerb népírtó és rablóhadjárattal ért véget. Ezt a rablóhadjáratot fékezte meg végül az USA intervenciója.

  18. 16. Gyarmathy

    „…És szerinted egy helyi rendőr tudhatott ilyesmit? Mégis hogy, honnan? A vallomásban beszámolt a forrásáról, mutatott fel valami bizonyítékot, hogy mégis hogyan jutott ehhez az infóhoz? …”

    az információ útjai néha kifürkészhetetlenek. mondok egy példát, kicsit más környezetből, de talán lejön a lényeg.

    egy ismerősömmel beszélgettünk sok évvel ezelőtt, akinek jó kapcsolatai voltak „alantabbi” körökkel. Egyszer csak azt mondja, hogy: amúgy ez a Bentley az XY miniszteré volt, és egy megbízás utáni fizetség gyanánt cserélt gazdát.
    földbe gyökerezett a lábam, mert bár itt-ott suttogtak ilyen kapcsolatokról, mégis más a konkrét bizonyíték mellett állni. Nem, nem adott a kezembe semmilyen pecsétes papírt erről, nem esküdött meg a bibliára sem, mégis elhittem azonnal, hogy igaz.

    ez persze egy másik országban volt (tényleg), és nem is Bentley volt, de nem szeretném, ha valaki ráismerne.

  19. Érdekes, talán ehhez a poszthoz is kapcsolódik QAnon írása.
    Eszerint QAnon nagyon jól ismeri Kennedy halálának körülményeit.
    Jóformán nekem az jött le, hogy akár Kennedy fia is lehetne, aki (a fia) megrendezte a saját halálát és most szeretne revansot venni apja haláláért Trump közreműködésével támogatásával.

    https://twitter.com/JDiviv/status/1010777805850849280

    Közben a deep state suitace/táskabombák országszerte való kihelyezésévek fenyeget, ha Trump nem hagy fel a sealed indictmentek felnyitogatásával és bíróságra viszi a bennük lévő ügyeket.
    Részleteklért a Trump/Kennedy fia képe melletti szöveget nézd.

    OFFTOPIC
    Az európai helyzet nem javult sajnos, én is elég megkeveredtem tőle. Ezt a hírt említésre érdemesnek tartottam.

  20. Merkelt közben csesztetik ahogy lehet, az ARD már nyíltan lemondását követeli.
    QAnon írásai között Merkelt Hitler unokalányának írta (jól érthettem?) és megjelent már Merkel izraeli útlevele is, ami vagy igazi vagy nem.
    A may/merkel/litvánelnökről szóló képet, tényeket figyelmeztetésként szedhették elő – hogy régóta ismerik egymást, hogy okuljon a világ abból mi lesz ha nők kerülnek vezetőnek (ez kicsit komolytalan volt, elnézést).
    Merkel szbadkűműves esküjéről is mutattak egy videót, ami vagy igaz vagy nem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük